Yurt jeton pranë Branson, MO

yurt gjatë vitit
Aktiv
  • $ 129,000
  • Numri i krevateve: 1
  • Baths: 1
  • Acres: 4.00

Jeta e jetesës ofron një mënyrë më të thjeshtë të jetës - një shprehje e frymës krijuese. Ju jetoni afër natyrës akoma ndjeheni të mbështjellur në një fole të mbrojtur. Lidhu me shpirtin tënd në këtë mahnitës hapësirë.

"Dua të jetoj në një shoqëri ku njerëzit

janë të dehur me gëzimin e bërjes së gjërave ".

William S. Coperthwaite

Bill Coperthwaite, një i diplomuar në Harvard, i cili ishte pionier i ndërtimit të yurtit dhe jurisë që jetonte në SHBA, mësoi disa seminare këtu dhe frymëzoi dhe filloi të shpalosë këtë vend. Së bashku me arkitekun e mirënjohur, Peter Kramer nga Minneapolis, ata udhëhoqën ndërtimin e dy nga katër yurts.

Kjo është yurt tri-centrike ndërkohë që po ndërtohet. Ajo që siguron themelin e jetesës së yurt!

Tri-centric yurt gjatë ndërtimit.

Më e madhe e yurts është një yurt tri-centrike dhe përmban këmbët 1800 katrore. Ajo ka pothuajse të gjitha parket me pisha të verdhë dhe pemë të verdhë të përafërt të prerë me një jashtë kedri të jashtme. Kulmi është bërë nga fletë bakri dhe herpesa asfalt. Gjatë muajve të verës, ka ekranet e mëdha në të gjitha anët duke mbajtur mete jashtë dhe duke lejuar një rrjedhë të lirë të ajrit të pastër të freskët Ozark.

Kjo front yurt në një autostradë skenik me shikueshmëri të mirë dhe rrjedhje të mirë të trafikut.

Pronarët e tanishëm janë artistë dhe kalojnë ditët e tyre duke bërë qeramikë të kuqe-balte shumë të kërkuar dhe shporta me pisha. Ata kanë përqafuar jetesën e yurt dhe kanë zhvilluar një biznes të mirë këtu dhe lokacioni i ka shërbyer mirë. Një shumëllojshmëri e bizneseve mund të përparojnë këtu. Është i favorshëm për seminare ose mund të shërbejë si një qendër grumbullimi për familjen dhe miqtë. Ka mjaft hapësirë ​​për parkim.

Tre yurts mbetur janë vendosur shumë më vonë në pronën në një zonë të izoluar, të qetë. Një kulm i madh i cili plotëson stilet e çatisë së yurt mbulon distancën ndërmjet tyre. Asnjëherë mos u lagni duke ecur nga yurt tek yurt! Nën tendë është vendi i përsosur për të ngrënë afresk al!

Yurt i dytë i ndërtuar nga Coperthwaite është i përqendruar në dizajn dhe përfshin këmbët 700 katrore. E jashtme dhe pjesa më e madhe e brendshme e saj janë bërë nga plepi. Ky yurt përdoret aktualisht si yurt "shtëpi". Pas një dite të bashkëveprimit me klientët, duke marrë dhe përmbushur urdhërat, është një kënaqësi për t'u çlodhur këtu. Ka një zonë të gjallë dhe kuzhinë në nivelin më të ulët dhe një dhomë gjumi në pjesën e sipërme.

Të dy yurts më të vogla secila përfshijnë këmbët 133 katrore dhe janë ndërtuar nga planet Coperthwaite. Njëra është përdorur aktualisht për ruajtje dhe ka një jashtme të kuqe kedri. Tjetër është përdorur si yurt bathhouse dhe ka një jashtme të zezë arre. Prona përfshin një pus të thellë, sistem septik dhe hektarë dru zjarri për stufat me dru.

Yurt Living pranë Branson MO

Kjo me të vërtetë unike Reeds Pranvera prona shtrihet në hektarë të 4 me drurë kryesisht të lisit dhe hikërror, një zonë për një kopsht ose një pemishte dhe një fushë e bukur e luleve të egra.

E vendosur vetëm jashtë kufijve të qytetit të Reeds Pranvera dhe brenda Highly vlerësuarat Qarkut Shkolla e Qarkut Pranvera, ka gjëra zbavitëse për të bërë për të dy fëmijët dhe të rriturit si Xcape Branson ose ziplining në Zip SHBA.

Zona përreth ofron shumë aktivitete interesante. Për peshkim, kayaking dhe kampe është lumi James ose Tabela Rock Liqeni me gati 500 milje bregdetare. Silver Dollar Theme Park është vetëm 18 milje larg dhe natyrisht, Branson është më pak se 20 minuta larg.

A keni një shtëpi unike për të shitur?

"Informacioni që konsiderohet i besueshëm por jo i garantuar".

Çmimi: $ 129,000
Adresa:Highway 413
Qyteti:Reeds Springs
State:Misuri
Acres:4.00
Dhoma gjumi:1
Banjo:1

Listing Hetim

Lini një koment

Filloni të shtypni dhe shtypni Enter për të kërkuar

Eksterni i Eco House në County Clare Ireland