Dizajni Biophilic - Shtimi i tij në shtëpinë tuaj

Si të inkorporoni dizajnin biophilic në shtëpinë tuaj

Përdorimi i dizajnit biophilic në zonat e shtëpisë tuaj është një pjesë thelbësore e krijimit të një mjedisi më të fortë që sync me biorhythms natyrore të njerëzimit. Konsideroni këto parime të projektimit biophilic për të inkorporuar në shtëpinë tuaj. Ka përpjekje të fokusuara për ta rikthyer natyrën në hapësirën normale të jetës. Ju do të gjeni shumë arkitektë dhe dizajnerë të brendshëm që përfshijnë zonat e natyrës në hapësirat e jetesës për të rilidhur njerëzit me burime natyrore.

Çfarë është dizajni biophilic?
Ta themi thjesht, Dizajni Biophilic është praktika e lidhjes së njerëzve me natyrën brenda zonave të shtëpisë së tyre. Kjo nuk është vetëm duke shtuar një houseplant ose krijimin e një muri të gjallë, por përdor format natyrore, formave dhe ngjyrave të natyrës në një dizajn të integruar që mbështet shëndetin e njerëzimit. Dizajni Biophilic përfshin një rrjet të artikujve fizikë që punojnë së bashku për të krijuar një lidhje të përgjithshme me natyrën brenda një hapësire.

Kuptoni Eksperiencat e Drejtpërdrejta / Indirekte Natyrore
Ka të dyja përvojat direkte dhe indirekte që mund të keni me natyrën brenda shtëpisë tuaj. Përvojat e drejtpërdrejta përfshijnë ekspozimin ndaj dritës, ajrit, ujit, bimëve, kafshëve, motit dhe peizazheve natyrore. Përjetimi i dritës përmes dritares së një fotoje do të ishte një përvojë e drejtpërdrejtë e natyrës, si dhe një shtëpi që gjendet në pronën ujore.dizajni biophilic përfshin pikëpamjet ose një kuvertë të hapur për natyrën

Disa përvoja të gjata për natyrën përfshijnë fotografi të piktoreske peizazhit, jeta, materialet natyrore dhe ngjyrat, si dhe gjeometrat natyrore. Përjetimi i natyrës përmes tingujve të regjistruar të një përrua bubbling ose duke shfaqur tonet e drurit brenda një shtëpie do të ishte përvoja indirekte natyrore.

Shembuj të Projektimit Biophilic

Qasja në ajër të freskët
Dritaret janë një pjesë thelbësore e Dizajnit Biophilic pasi ato lejojnë qasje në një gamë të gjerë të përvojave të drejtpërdrejta të natyrës. Hapja e një dritareje do të lejojë ajrin e freskët për të hyrë në shtëpinë tuaj që do t'ju lidhë me natyrën si dhe me motin aktual. Rrezet e diellit do të filtrohen në shtëpinë tuaj, si dhe tingujt e natyrës si zhurmat e zogjve, rënien e shiut ose erën që fryn. Duke u siguruar që dritaret e shtëpisë suaj janë lehtësisht të arritshme, si dhe në riparim të mirë për përdorim të shpeshtë, është jetësore në Dizajn Biophilic.

Zbuloni kufirin
Shumë banorë e gjejnë veten duke dashur të kalojnë më shumë kohë jashtë. Dëshira e bën hapësirat e jetesës në natyrë shumë të rëndësishme madje edhe në shtëpinë ose pronat më të vogla. Krijimi i një hapësire në natyrë që është lehtësisht e arritshme do të përdoret shpesh dhe do t'i lidhë banorët me natyrën në një mënyrë të thellë. Investimi në një zonë të jashtme që ndihet po aq e rehatshme sa një ambient i brendshëm do të ndihmojë në turbulimin e kufijve midis hapësirave të brendshme dhe të jashtme të shtëpisë.

Shto dizajn biophilic në një zonë në natyrë shtrojë.

Një tjetër mënyrë për të turbulluar kufirin ndërmjet sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme të shtëpisë mund të bëhet duke shtuar bimë vendase në zonat e shtëpisë tuaj. Sjellja e bimëve vendase brenda, që tashmë e bën mirë në klimën tuaj, do t'ju ndihmojë jo vetëm të vlerësoni natyrën, por gjithashtu të dëshmoni jetën unike që ekspozon çdo bimë. Këto bimë shtëpie gjithashtu ndihmojnë për të krijuar një ndërgjegjësim të bimëve vendase në zonën tuaj që ju do të njihni dhe lidheni me çdo ditë.

Përqafimi i aspekteve natyrore
Një nga mënyrat më të lehta për të filluar inkorporimin e Projektimit Biophilic në një shtëpi është shtimi i formave natyrore, formave dhe ngjyrave në një mënyrë për të vlerësuar natyrën. Zgjidhni të leni trim ose orendi druri një ngjyrë të natyrshme në vend të pikturës mbi ta. Shmangni linjat e drejta që rrallë ndodhin në jetë, por përqafojnë kreativitetin e natyrës me kthesa dhe forma të papërsosur. Shto linja organike të lakuara në zonat e shtëpisë tuaj në formën e kundër, dekoratave të mureve, ose rugs zonë që kopjojnë format e shumta të bukurisë që ju shihni në pika të natyrës lokale. Përfshirja e formave natyrore në shtëpinë tuaj duke imituar forma të valëve, predhave ose bimëve në shumë zona të shtëpisë gjithashtu.

Krijo Unitetin Brenda Hapësirës
Përsëri, Dizajni biophilic nuk është vetëm duke zgjedhur një nga këto aspekte për të inkorporuar në shtëpinë tuaj, por është në vend të gërshetimit të shumë elementeve së bashku në një mënyrë të ndërlikuar. Zgjidhni artikujt që do të shtoni në shtëpinë tuaj që ka kuptim jo vetëm për ju, por edhe për njëri-tjetrin për të përfituar më së shumti. Mundohuni të bëni çdo hapësirë ​​të familjes tuaj të ketë elementë të ndryshëm Biophilic Design që janë të dyja delikate, por të dukshme për të gjetur harmoni brenda shqisave dhe natyrës në shtëpi.

Ekzistojnë shumë aspekte në Dizajn Biophilic që krijojnë një mënyrë mrekullisht komplekse për t'u lidhur me natyrën brenda një hapësire të brendshme. Konsideroni këto këshilla për të inkorporuar Dizajni Biophilic në shtëpinë tuaj për të bashkuar në mënyrë të ngushtë me natyrën në baza ditore.

Kena Morris është një kontribues i ftuar, kopshtar dhe ekspert i luleve që e pëlqen ndarjen në rritjen e natyrës.

0 Lexo më shumë

Blerja e Prona të Vetme Unike

Blerja e Prona të Vetme Unike

Malet e Karolinës së Veriut perëndimore janë një makinë e lehtë nga qytetet kryesore si Atlanta, Charlotte, Raleigh. Shumë banorë tashmë kanë një shtëpi pushimi apo të daljes në pension këtu. Drejtimi drejt temperaturave më të freskëta dhe ikja nga xhungla e asfalteve gjatë fundjavave është një praktikë e zakonshme për banorët e zonës së madhe të qytetit.

Malet WNC ofrojnë pothuajse të gjitha llojet e jetesës që mund të përfytyrohen nga kampet e golfit, vendpushimet e skijimit dhe liqenit, që jetojnë në qytet në Asheville, tek komunitetet e vegjël eklektik aty pranë, apo për të dalë në vend vetëm në minuta 20. Ju mund të ecni në rrugën e Appalachian, vozisni ndonjë numër lumenjsh, ose përzini Parkway Blue Ridge, vetëm për të përmendur disa nga aktivitetet e shumta në natyrë. Nëse shikimi i njerëzve është gjëja jote, nuk ka vend më të mirë se sa në qendër të qytetit Asheville! Zgjedhjet e banimit variojnë nga shtëpitë e imëta të adhurueshme, kabina të largëta, fermat organike, tërheqjet e lumenjve në prona luksoze të shtrenjta. Të gjitha kategoritë e çmimeve janë të përfaqësuara.

Blerja e Prona të Vetme Unike do të përfshinte këtë shtëpi spektakolare vetëm në perëndim të Ashevilit

A kërkimit tuaj

Kur blejnë prona unike malore, sidomos pasi që zona malore është kaq e madhe dhe opsionet janë aq të shumta, blerësit potencialë nga jashtë zonës do të duan të ngushtojnë gjërat pak para se të fillojnë kërkimin e tyre për pronën e përsosur. Dy nga konsideratat më të rëndësishme janë buxheti dhe lloji i zonës ku dëshironi të jetoni. Si shembull, a dëshironi të jetoni afër banjoteve, pazareve, restoranteve dhe qendrave mjekësore, apo është pasioni juaj të jeni në afërsi të aktiviteteve rekreative si hiking, udhëtime hipur mbi kalë, shëtitje me varkë ose ski? Këto nuk janë gjithnjë ekskluzive reciprok si ne kemi shumë komunitete që kanë të dy komoditetet moderne, si dhe amenities rekreative në afërsi. Ju gjithashtu do të dëshironi të vendosni për madhësinë e shtëpisë që dëshironi, duke përfshirë numrin e dhomave dhe banjove të nevojshme.

Kur blejnë prona unike malore, a ka ndonjë lloj specifik komuniteti ku do të donit të jetonit? Ne kemi një larmi të madhe në zonën malore me komunitete të fokusuara në disa aktivitete rekreative si ski, golf, kuaj dhe peshkim dhe shëtitje me varkë në lumenj dhe liqene. Ka komunitete të përqendruara në artet dhe jetesën shpirtërore apo holistike. Kemi rrethe historike dhe bashkësi me katedrale luksoze. Një konsideratë tjetër është sasia e tokës që dëshironi. Konsideroni nëse dëshironi të jetoni në një qytet apo qytet me afërsi të fqinjëve, ose në një mjedis rural më të izoluar.

Këto janë vetëm shembuj të disa prej pikave fillestare që blerësit do të duan të marrin në konsideratë para fillimit të kërkimit për një pronë. Pasi të keni një ide mjaft të mirë për atë që kërkoni, është koha për të kontaktuar një agjent ose për të filluar kërkimin në internet. Përveç të gjitha Listimet tona Speciale "Gjeni ...", kemi përpiluar një katalog të të gjitha pronave të listuara unike në zonën malore, në një vend, në faqen tonë të internetit.

Ne shqyrtojmë çdo listë të pronave në male dhe identifikojmë ato që do ta klasifikonim si unike. Më pas i rendisim sipas stilit dhe llojit dhe organizojmë ato për blerësit për të shqyrtuar në SpecialFinds.com. Këto prona janë të renditura në kategoritë e mëposhtme: Pronat log dhe fshatar, Prona historike, Fronti i ujit ose pamje të ujit, Pronat e kalirave dhe fermat, Shtëpitë eklektike moderne të gjelbra dhe shtëpitë luksoze.

SpecialFinds.com është i vetmi vend që blerësit mund të gjejnë pothuajse çdo pronë unike të listuar në zonën malore, pa pasur nevojë të hidhet poshtë përmes rrëmujës së pronave të zakonshme të parë në faqet e internetit të tjera të pasurive të paluajtshme. Mund të themi nga trafiku i uebit se blerësit do të vizitojnë faqen, shpesh duke vazhduar me orë të tëra, duke kërkuar nëpër lista të ndryshme unike të pronës.

Kërkoni pronat tona të pazakonta malore

0 Lexo më shumë

Marrja e shtëpive unike të shitura - një qasje kreative

Marrja e shtëpive unike të shitura është fokusi kryesor i marketingut i "Gjeneve" të veçanta.
Ne përdorim një qasje krejtësisht të ndryshme ... një model tjetër të mendimit, për të kapur gjuetarët e shtëpive për pronat tona unaze.
Kur shesin një pronë të pazakontë, pronarët e shtëpive shpesh gjejnë se metodat e marketingut tradicional thjesht nuk punojnë. Special "Gjeni" është një agjenci marketingu për pronat unike që merr një qasje krijuese për të gjetur shtëpi unike të shitura.
Veçantë "Gjeni ..." Përdor një qasje inovative për tregun dhe tërheq blerësit për shtëpitë unike

Special "Gjej ..." është një agjenci marketingu dhe reklamimi që specializohet për të ndihmuar pronarët e shtëpive unike të marrin pronat e tyre të vërejtura dhe të shitura. Agjencia përdor teknika të reja të marketingut së bashku me fushatat reklamuese në masë të tregut për të marrë ekspozimin e gjerë dhe për të arritur potencialin e gjuetarëve të shtëpive. Ata zhvillojnë fushata të reja inovative të marketingut për të gjetur vetitë e një natyre të vëren.

Hapi i parë në qasjen e Marketingut "Gjeni ..." është të "kapni ndjenjën e pronës". Agjencia pastaj krijon një histori të gjatë pronësie të shkruar nga perspektiva e shtëpisë. Shtëpia është sjellë në jetë dhe blerësit emocionalisht transportohen përmes pronës nga kudo që janë, ndërsa lexojnë historinë. Blerësit mund të ndiejnë se çfarë është për të jetuar në shtëpi dhe në terren.

Tjetra, reklamat me faqe të plota janë vendosur në botimet digjitale të New York Times, Wall Street Journal, Raporti Robb, Mansion Global, Regjistri duPont, dhe mbi botimet ndërkombëtare të 120 që përfaqësojnë vendet e 60, përfshirë këtu edhe Azinë, Evropën dhe Lindjen e Mesme. Një turne video HD dhe Google Earth video fluturojnë gjithashtu krijohen dhe përdoren në të gjitha reklamat, si dhe në LinkedIn, YouTube, Facebook dhe në media të tjera shoqërore.

Secila shtëpi është e vendosur në faqen e internetit të veçantë "Gjej ...", e cila ka një ndjekje kombëtare dhe ndërkombëtare të blerësve unike të pronës. Të gjitha faqet janë përkthyer në gjuhën e lexuesit. Kjo është një pjesë e rëndësishme e strategjisë së marketingut e nevojshme për të marrë shtëpi unike të shitura!

Brenda Thompson, Special "Gjeni ..." Themeluesi, Presidenti dhe CEO ishte Drejtor i Marketingut në Bursën e Nju Jorkut përpara se të hyjë në industrinë e pasurive të patundshme në 1991. Ajo themeloi "Finds ..." special në 1995 dhe është fokusuar ekskluzivisht në marketingun e pronave unike dhe marrjen e shtëpive unike të shitura. Ajo ka përdorur vazhdimisht një marketing krijues që nga themelimi i firmës.

Thompson tha, "Çdo shtëpi që kam zotëruar ndonjëherë ka qenë unike, nga një portë guri në lumin Hudson në Nju Jork për një post dhe një rreze shtëpi me shishe me ngjyrë të ngulitur në muret në Karolinën e Veriut. Kur isha gati për të shitur, opsioni im i vetëm ishte që të mbështeteshin në firmat tradicionale të pasurive të patundshme. Shpejt zbulova mungesën e aftësive të marketingut dhe se marketingu i një shtëpie unike në një det të shtëpive cookie-prerës ishte një recetë e caktuar për dështimin. Më pas themrova "Gjeni ..." të veçanta për të plotësuar nevojën për marketing profesional në një treg të pandërprerë në industrinë e pasurive të paluajtshme. "

Special "Gjeni ..." është një agjenci marketingu dhe reklamimi profesional për shitjen e pronave unike. Me seli në Karolinën e Veriut, Special "Gjeni ..." zhvillon dhe ekzekuton fushata marketingu dhe reklamimi për vetitë unike në të gjithë Shtetet e Bashkuara dhe në mbarë botën. Agjencia është gjithashtu një firmë e licencuar e pasurive të patundshme në Karolinën e Veriut dhe Pensilvani dhe përfaqëson blerësit dhe shitësit me transaksionet e tyre unike në ato shtete.

Shihni vetitë tona unike për shitje.

0 Lexo më shumë

Zgjedhja e Correct Swimming Pool Color Liner

Cila është zgjidhja më e mirë për ngjyrën e një pishineje?

Kohët e fundit, pronarët e një prej shtëpive tona luksoze historike vendosën të hetojnë zëvendësimin e linjës së vinylit të pishinës së tyre të nxehtë për të shtrirë kohën kur pishina mund të përdoret. Shitësit shikuar në përfitimet që lidhen me zgjedhjen e një ngjyrë të ndryshme pishinë pishinë, veçanërisht blu të errët kundrejt blu të lehta.

Kjo pronë është në malet e Karolinës Veriore të perëndimit në qytetin simpatik të kolegjit Sylva. Ajo ndodhet më pak se një orë në perëndim të Ashevilit, dhe si Asheville, kjo pronë gëzon katër stinë të ndryshme - një dimër të shkurtër, pranverë të gjatë të ngrohtë, verë të shkurtër të nxehtë dhe rënie të gjatë të ngrohtë.

Shitësit kanë një familje të madhe. Fëmijët dhe nipërit e mbesat janë vizitorë të shpeshtë dhe kalojnë shumë kohë në spërkatje pishinë. Në kërkimin e tyre për një ngjyrë tjetër të pishinave të pishinave, ata zbuluan pro dhe kundrat e mëposhtme:

pastërti - Një pikturë me pishinë të lehta do të tregojë më shumë papastërtitë. Linja me ngjyrë aqua që ata kishin më parë ishte rrallë e ndotur, por çdo gjethe ose papastërti në pishinë e bëri atë të duket e pista, veçanërisht pasi mbeturinat nën ujë u bënë të zmadhuar.

ngjyra të lehta pishinë liner në këtë shtëpi

PARA

ngjyra e errët e pishinës në këtë shtëpi

PAS

Temperatura - Një nga avantazhet më të mëdha që i atribuohen ngjyrës së tyre të re të errët të pishinës së pishinës është se ajo thith nxehtësinë nga dielli, në krahasim me pëlhurën e tyre të vjetër të ngjyrës me ngjyra të lehta, që reflekton diellin.

Energjisë Kursimeve - Ky pishinë ka një ngrohës të ri të gazit, por për shkak të ngjyrës së re të errët të pishinës së pishinës, ngrohësi nuk përdoret aq shpesh dhe patjetër që zvogëlon përdorimin e gazit!

Pamje ajrore e shtëpisë së luksit historik me ngjyrë të errët të pishinës së pishinës.Linja e poshtme, ata e duan ngjyrën e re të pishinës së pishinave. Aesthetikisht, pishina përzihet bukur me pjesën e jashtme të shtëpisë. Pishina është shumë më e ftuar dhe ka një pamje më relaksuese!

Mësoni më shumë për këtë shtëpi dhe pronën e mahnitshme që aktualisht është në shitje për $ 865,000:

http://specialfinds.com/listings/wnc-historic-luxury-home-college-town/

0 Lexo më shumë

Shitja e shtëpive metafizike Shitja e shtëpive unike

Këshilla për shitjen e shtëpive metafizike

Shitja metafizik shtëpitë kanë sfida unike. Ka shtëpi në këtë tokë që mbajnë një thirrje të veçantë. Shpesh lokacioni në të cilin gjendet prona ndodhet tek pronari i ri. Blerësit mund të tërheqin një reklamë për pronën, por nuk ndjejnë asnjë lidhje me vendosjen. Kur vjen blerësi i duhur, është e rëndësishme t'u lejohet atyre të "lidhin" në vend që të bëjnë forcë ose të shtyjnë për një ofertë.

E tillë është situata me një nga Listat tona Speciale "Gjej ..." në 1192 Rabbit Skin Road në Waynesville. shitja e shtëpive metafizike si kjo në Waynesville NC, nganjëherë kërkon të presësh që blerësi të thirret!Kjo shtëpi ka një histori të 'gjetjes së pronarit të saj të ardhshëm'. Gjatë viteve kjo pronë ka fituar shumë vëmendje në mbarë botën. Në vitet e hershme, ishte shtëpia e komunikuesit psikik, autorit dhe kozmik Greta Woodrew. Duke vepruar si tërheqje e korporatave për themeluesit e Fondacionit të Teknologjisë Hapësinore dhe Kërkimit (STAR), ai priti shumë vizitorë të njohur nga e gjithë bota. Aktualisht, ajo përdoret si një vendbanim privat dhe familjar. Këta pronarë e panë pronën në një ëndërr dhe ndjenin një thirrje të tillë të fuqishme që ata u zhvendosën nga Florida - pa asnjë pyetje! Më vonë zbuluan se në akset 23 ishin kristale për shërimin e jetës dhe një vorbull që ata ishin në gjendje të rihapnin.

Kur shes shtëpinë e metafizikës, është e rëndësishme të kuptojmë se çdo gjë buron nga energjia dhe duke u fokusuar në "ndjenjën" që prona po jep, mund të lejoni që shtëpia të tërheqë pronarin e saj të ardhshëm.

Nëse zotëroni një pronë që besoni se ka një thirrje të veçantë, nëse ju ose miqtë jeni shëruar ose jeni të shëndetshëm kur vizitoni pronën tuaj, ju mund të zotëni një shtëpi metafizike!

Thirrja në një forcë më të lartë për të gjetur blerësin e ardhshëm mund të ndihmojë. Ecni në terren, jini të qetë, meditoni dhe vini re ndonjë ndjesi të veçantë. Prona juaj ka një shpirt që mund të ketë ekzistuar para jush. Prekni në atë duke dëgjuar dhe ndjenjë.

Shitja e shtëpive metafizike mund të kërkojë më shumë kohë dhe kështu, durim. Jini të hapur ndaj shenjave të barabarta për mundësitë që pronari i ri të shfaqet!

0 Lexo më shumë

Ankesa e frenimit - Marrja e një shtëpie gati për t'u shitur

Apeli i frenimit mund të përmirësohet. Krahasoni para dhe pas në këto shtëpi unike.
Para dhe Pas - Marrja e një shtëpie gati për t'u shitur

Ankesa e frenimit është shumë e rëndësishme në marrjen e shtëpisë tuaj gati për t'u shitur. Për të përmirësuar shansin tuaj për të shitur pronën tuaj më shpejt, dhe për ta bërë shtëpinë tuaj të dalë jashtë nga turma, është e domosdoshme që para se të telefononi një sekser, ju kaloni disa kohë duke u përqëndruar në ankesën tuaj të frenimit të pronës tuaj dhe marrjen e shtëpisë tuaj gati për të shitur. Një pjesë e madhe e "Vendimit Blerës" të Blerësit ndodh gjatë sekondave të para në pronën tuaj. Blerësi do të njoftojë menjëherë ankimin tuaj. Sigurohuni që ata të marrin një ndjenjë të mrekullueshme që nga fillimi. Shikoni shtëpinë tuaj dhe pronën tuaj mënyrën se si një blerës do ta shohë atë.

Hapi 1: Apelimi i frenimit - Ngarko në pronën tuaj

Merrni njoftim se si duket pasuria juaj nga rrënoja - "Apelimi i Frenimit", ose nëse një blerës do të afrohet në këmbë, shikoni nga kjo pikë e favorshme. - A është pijshëm në nevojë për riparim? - A është rrahur oborri? - A ka shkurre që kanë nevojë për prerje ose pemë të ngordhura? - A keni një gardh të prishur, ose një kuti postare të përmbysur apo të dëmtuar?

Hapi 2: Ecni deri në shtëpi dhe hyrjen tuaj kryesore.

- A është vendkalimi juaj në gjendje të mirë? - A janë të dukshme kutitë e plehrave? - A është dera nevojë për pikturë apo riparim? - A janë bllokuar grykat e ujit? Shtimi i bimëve në vazo ose lule të freskëta në rrugën tuaj të hyrjes ose shkallët gjithmonë ndihmon!

Hapi 3: Hapni derën dhe shikoni brenda.

- A funksionon zilja e derës? - A bllokohet dhe zhbllokohet dera lehtësisht? - A po derdh derën? - A janë të pastra dritaret në derë apo përreth derës? - A është pastrimi i dyshemesë, dyshekut ose dyshekut të hyrjes? - Shikoni lart - a ka çrregullësi?

Hapi 4: Ecni nëpër shtëpinë tuaj

- A pastrohen dritaret dhe dyshemetë? - Jastëkët duhet të jenë të lëmuar, mobiliet me pluhur. Dhomat duhet të nuhatin të freskëta - nuk ka aroma të kafshëve apo duhanit! Nëse është e nevojshme, investoni në një dhomë ionizer për të eliminuar aromat.

Hapi 5: Përdorni listën time të lirë të kontrollit

Përdorni një listë të ngjashme me ato në vijim, duke filluar jashtë dhe duke punuar brenda. Ndarja e gjërave që vëreni në punë, dhe nëse është e mundur, caktojë dikë që t'i plotësojë ato. Pasi të keni përfunduar gjithçka - me tërheqjen tuaj të frenuar rifreskohen, dhe pasi të keni marrë të gjitha hapat e tjerë drejt gjetjes së shtëpisë tuaj gati për të shitur, prona juaj duhet të duket kaq e mirë që ju mund të keni mendime të dyta për shitjen. Nëse është kështu, është koha për të thirrur sekserin tuaj! Speciale gjen të bëjmë listën - Marrja e një shtëpie të gatshme për t'u shitur duke u fokusuar në tërheqjen e apelit, si dhe në brendësinë e një shtëpie. Shkarko Special gjen Shtëpinë e Shitjes për të bërë Lista si një PDF

0 Lexo më shumë

Shtëpi të pazakonshme Asheville NC

Biltmore Estate Asheville, NCBiltmore Estate Asheville, NCKa një numër të madh shtëpish të pazakonta në Asheville NC. Më e pazakonta, natyrisht, është e famshme Biltmore Estate, u rendit i tetën në Arkitektura e preferuar e Amerikës nga Instituti Amerikan i Arkitektëve, dhe ulet në disa akra 8000.

Duke shitur shtëpi të pazakonta në Asheville si dhe Hendersonville NC që nga 1995, unë jam shumë i njohur me gamën e gjerë të pronave të bukura, unike, të çuditshme dhe të mrekullueshme në këtë zonë.

Hidhni një sy në këtë hartë për të parë qarqet përreth.

Buncombe County me Asheville NC dhe rrethinat e rrethuarBuncombe County - ku Asheville ndodhet;

Henderson Qark - në jug dhe në lindje me qytetin e çuditshëm të Hendersonville;

Haywood Qarku - në perëndim, me të mrekullueshme Waynesville, vetëm minuta 20 nga Asheville;

Madison Qark - me komunitetet artistike dhe bujqësore të Marshall dhe Marsi Hill;

Polk County - me vendin e kuajve të Tryon;

Transilvanisë Qarku - me qytetin e bukur të kolegjit të Brevard, dhe mbi ujëvarat 250!

Yancey Qarku - në veri dhe në lindje, me Burnsville;

Ju nuk keni për të përzënë larg nga Asheville për të gjetur prona unike. Një pronë e tillë është e vendosur në Waynesville. E quajtur "Echo" nga pronari, kjo pronë në 326 Ujku i Ujit Trail (jo në GPS!) iu dha emri sepse besonte se "ti kthehesh mbrapa atë që ke vënë në diçka".

shtëpitë e zonës Asheville nc varg nga moderne dhe eklektik të antike

Me mbi këmbët katrore 5800, kjo shtëpi me kuzhin e kuzhinierëve profesionistë ka çdo komoditet që mund të imagjinoni është me çmim pothuajse $ 300,000 nën vlerën e vlerësuar!

Shtëpi moderne për Shitje, Log Cabins dhe fshatarrat Homes, Shtëpi historike për shitje, Pronat e kalirave dhe fermat, Fermat e vendit, Waterfront ose Water View Shtëpi për Shitje

0 Lexo më shumë

Si të shitet një shtëpi unike

Nëse ke zotëruar ndonjëherë një pronë unike, ose shtëpi të pazakontë, kupton shqetësimet e shitjes. Ju e dini këtë, edhe pse të gjithë ata që kanë vizituar vendin tuaj e donin atë, ata ndoshta nuk do të kishin guximin ta blinin. Pra, si e shisni një pronë unike? Si e tërheqni një blerës unik për një shtëpi unike?

Bëhet fjalë për mënyrën se si reklamoni!

Shtëpitë e pazakonta apelojnë në një audiencë të ndryshme blerësish. Ka blerës atje, duke kërkuar në mënyrë specifike diçka të ndryshme, diçka të pazakontë - një pronë unike.

Unë, unë vetë, ra në atë kategori. Nuk mund ta përshkruaja pronën që po kërkoja, sepse nuk e kisha parë atë. E dija që nuk doja një shtëpi për prerjen e cookies.

Pas blerjes së shtëpisë time të parë, një derë guri, me pamje nga lumi Hudson në NY, kuptova se duhet të ketë blerës të tjerë si unë. Kjo është arsyeja pse fillova "Finds" special, ku ne shesim vetitë e pazakonta.

Blerësit unik të pronave janë të ndryshëm nga blerësit e tjerë, sepse ata blejnë vetëm emocionet, ata përqendrohen më pas në "faktet" pasi ato kanë lidhur emocionalisht me pronën. Pra, agjenti juaj duhet të reklamojë për gjërat që një blerës unik i pronës do të lidhet me të.

Ja një shembull i një reklamë që kam shkruar nga një prej listave të mia të mëparshme:

Ad-i përshkruan historinë e kësaj "Harame" të harruar dikur. Kjo pronë unike kishte oferta të shumëfishta dhe shitej brenda ditës së 3.

Cottage Nostalgji

këshilla se si të shesësh një shtëpi unike.Dera e ekranit godet si një fëmijë që del në një derë, pastaj një tjetër. Qeshura bën jehonë në të gjithë shtëpinë kur fëmijët luajnë fshehur-në-kërkim në lëndinë. Të rriturit hanë çajin e ftohtë në rrokut në verandë të mbështjellë. Një pëlhurë gingham mbulon tavolina piknik ku limonadë dhe ëmbëlsira provokojnë gërryerje nga kalimtarët. Cottage Nostalgia ka jetuar një histori të pasur sociale ku miqtë dhe komunitetin u mblodhën çdo vit për raste të ndryshme. E ndërtuar në 1908 nga familja e mirënjohur Tanner, ajo ulet prapa nga rruga në rreth 3 hektarë. Pranuar pikturuar me bardhë të ndritshme, me çati të re dhe përditësime të rëndësishme infrastrukturore, ajo është mirë në rrugën e saj për rinovim. Muret e saj të guximshme mbajnë një histori ngrohtësie, dashurie dhe krenarie, të dukshme në hollësitë e disa karakteristikave origjinale që mbeten akoma - dyshemeje prej lisi të prera nga pemët në fermën Tanner, punimet origjinale të kornizës dhe kornizës, muret e suvasë në holl, tavanet e fluturimit 11, dhomat e gjumit 4 sapo pikturuar dhe banjat 2. Kuzhina është e gjitha origjinale dhe ka nevojë për renovim të plotë kozmetik, por hapësira është e madhe me dhomë të veçantë mëngjes. Kjo pronë është një kanavacë e gatshme dhe e pritjes brenda distancës në këmbë për pazar, ngrënie dhe objekte mjekësore. Me disa këmbë katrore 2800, ajo do të bënte një B & B të mrekullueshme.

Pyesni agjentin tuaj që të përshkruaj pronën tuaj "emocionalisht", në mënyrë që një blerës të ndjejë "historinë" e pronës, ose si të jetojë në pronën tuaj dhe në shtëpinë tuaj, nga kudo që janë, ndërsa ata po lexojnë reklama juaj e pronës.

Kjo është ajo që ne bëjmë, në Special "Gjeni ...". Dhe punon!

Për idetë e tjera që ju ndihmojnë të shisni pronën tuaj unike, lexoni postin tim: Si të Çmoni një Shtëpi

1 Lexo më shumë

Si të Çmimi një Shtëpi Çmimi i një shtëpie unike

Agjentet Mësoni Si të Çmoni një Shtëpi në Shkollën e Real Estate

Disa vite më parë, kur u bëra një agjent i ri i pasurive të patundshme, mësova se si të çmoja një shtëpi. Ne krahasuam pesë ose gjashtë shtëpi në një nënndarje, të vendosur përgjatë një rruge të vetme.

Çdo shtëpi kishte në thelb të njëjtin pamje nga jashtë. Disa kishin garazhe dhe / ose kuvertë; disa kishin më shumë dhoma gjumi ose banjot se të tjerët; disa kishin përmirësime që shtëpitë e tjera nuk kishin - një kuzhinë të re, banjo të përmirësuar etj. Ne mësuam si të çmonim një shtëpi, duke krahasuar pronat fqinje me shtëpinë "subjekt" - shtëpi që ne po përpiqemi të përcaktojmë se si të çmojmë. Ne kemi përdorur një formë si ajo më poshtë:

SI TË PREZANTONI NJË SHTËPINË UNIK

Këto ditë, duke përcaktuar se si të çmojnë një shtëpi, bëhet shumë më tepër në të njëjtën mënyrë. Ju nuk mund të gjeni një shtëpi të krahasueshme në të njëjtën rrugë, apo edhe në të njëjtin zhvillim, por zakonisht, ju mund të gjeni një pronë të ngjashme brenda një distance të arsyeshme. Ky rregull zbatohet në përgjithësi për çmimet e pronave më standarde.

Sapo të vendosni një çmim të përafërt, rregulli i gishtit është që të rendisni pasurinë tuaj pak më të lartë sesa kohët e fundit kanë shitur shtëpitë e krahasueshme dhe pak më të ulët se pronat e krahasueshme që janë aktive në treg. Kjo duhet t'i japë shtëpisë tuaj një avantazh të lehtë mbi konkurrencën.

Mos bëni gabim të çmimit të shtëpisë tuaj shumë të lartë për të kompensuar një dëshirë për të negociuar! Këto ditë, blerësit janë të aftë, dhe ka shumë më tepër shtëpi në dispozicion për shitje sesa ka qenë në shumë vite.

Është shumë më mirë të kemi më shumë shenja dhe më pak hapësirë ​​për të negociuar sesa shumë vend për të negociuar dhe pa shfaqje!

Përcaktimi se si ta çmojmë një shtëpi shpesh mund të jetë sfiduese siç ishte rasti në këtë kuvertë shumë të veçantë të SteelMaster Quonset.

Ne e renditëm këtë kullë SteelMaster Quonset disa vjet më parë. Ajo ishte e njohur si shtëpia më e pazakontë në qark. Natyrisht, nuk kishte prona të krahasueshme kudo afër, madje as në shtetin e NC.

Përcaktimi se si ta çmoni një shtëpi mund të jetë mjaft sfiduese, veçanërisht nëse keni një shtëpi unike!

Përcaktimi se si të çmojmë një shtëpi është mjaft e thjeshtë për shtëpitë standarde, por një shtëpi unike mund të mos ketë asgjë të ngjashme me ta krahasuar atë. Shtëpitë e pazakonshme nuk janë përgjithësisht të vendosura në një nënndarje apo zhvillim. Ndonjëherë është e nevojshme për të arritur një distancë të mirë nga një zonë për të gjetur një pronë të krahasueshme për një "Gjeni ..." të veçantë.

Për idetë e tjera që ju ndihmojnë të shisni pronën tuaj unike, lexoni postin tim: Këshilla për të shitur një pronë unike

1 Lexo më shumë

Si të shitet një shtëpi unike

Këshilla që Mund të Përdorni - Mëso Si të Shisni një Shtëpi Unique

Nëse zotëroni një shtëpi të pazakontë, e konsideroni veten me fat! Ju keni diçka për të reklamuar që pronat e tjera nuk mund të kenë. Përdorni unicitetin e pronës suaj për ta bërë atë të dalë jashtë turmës. Përdorni idetë më poshtë për të formuluar planin tuaj dhe për të mësuar se si të shisni një shtëpi unike.

Një nga një lloj

Kur shesin një pronë të pazakontë, pranoni se ka një vlerë në të pasurit diçka që është një e-një-lloj. Sigurohuni që të shfaqni të gjitha karakteristikat e veçanta në marketingun e pronës dhe mos i humbni kohën dhe paratë në përpjekjen për të tregut për blerësit e zakonshëm të cilët nuk po kërkojnë diçka unike ose të pazakontë. Unë do të inkurajoj shitësit për t'u siguruar që agjenti i tyre ka një plan se si ata do të tregtojnë për blerësit të cilët janë duke kërkuar një pronë unike.

Si e çmoni shtëpinë tuaj?

Një nga gjërat e para që shitësit e pronave unike duan të dinë është: "Si mund ta çmoj shtëpinë time?" Çmimi i një prone të pazakontë nuk është aspak e njëjtë si çmimi i një prone në një lagje tradicionale ose nënndarje ku shitjet e krahasueshme mund të gjenden në afersi.

Për të gjetur shitje të mjaftueshme të krahasueshme për të çmuar siç duhet një pronë, shpesh duhet të zgjasim zonën tonë të kërkimit mjaft larg. Me fokusin tonë në pronat e pazakonta, ne katalog të gjitha listings unik në zonën tonë të tregut dhe të sigurojë që si një burim për blerësit përmes faqes sonë të internetit SpecialFinds.com.

Ne monitorojmë vetitë unike si ato shesin, dhe kemi një bazë të dhënash për shitjet unike të pronës që mund t'i përdorim për analiza çmimi. Shitësit këshillohen të sigurohen se agjenti i tyre mund të demonstrojë një qasje profesionale për çmimin e pronës, duke marrë parasysh karakteristikat unike dhe sfidën në gjetjen e shitjeve të krahasueshme.

Çmimi i Çmimeve Jorealiste

Një gabim i zakonshëm që bëjnë shitësit është të këmbëngulë për një çmim jozyrtarisht të lartë të listës, duke besuar se po krijojnë hapësirë ​​për negociata dhe se ato mund ta ulin çmimin më vonë në qoftë se lista nuk tërheq blerësit. Megjithëse është e vështirë të vendosësh siç duhet një çmim tregu për një pronë unike, blerësit janë më të arsimuar se në të kaluarën dhe shumicën e kohës mund të ndiejnë se një pronë çmohet shumë më tepër se një çmim i drejtë.

Rezultati më i zakonshëm është një numër i vogël i shfaqjeve ose i shfaqjeve, pa oferta, dhe për këtë arsye nuk ka negociata. Qasja e rekomanduar është të çmojë pronën në një sferë reale, duke tërhequr numrin më të madh të blerësve të interesuar.

Blerësit emocionalë

Ka blerës që kërkojnë posaçërisht prona të pazakonta, dhe shitësit duan të sigurohen se po tërheqin këta blerës për pronën e tyre unike. Blerësit e pronave unike blejnë emocione, kështu që së pari duhet të lidhen emocionalisht me pronën dhe pastaj ata do të marrin në konsideratë faktet. Shitësit e këtyre pronave do të duan të punojnë me një agjent që mund të verbalizojë karakteristikat unike të pronës, kështu që blerësit potencialë do të lidhen me të.

Përdorni tregime për të sjellë prona në jetë

Ne përdorim histori në listat tona për t'i sjellë pronat në jetë në mënyrë që një blerës të mund "mentalisht" të ndjejë se si do të jetë si të jetojë atje dhe të jetë në pronë. Më pëlqen të sjell sa më shumë shqisat që mundem në reklama - ajo që sheh - ngjan me ngjyra të mjaltit; atë që dëgjoni - një bilbil tren në distancë; ajo që ju ndjeheni - kate të ftohta të propozuara; atë që ju erë - bar të freskët mowed. Unë dua të përshkruaj pronën në mënyrë që blerësi të mund të ndjejë historinë e vendit. Marketingu duhet të transportojë mentalisht blerësit në pronë nga kudo që janë, ndërsa lexojnë historinë. Ne përpiqemi t'u japim atyre një ndjenjë se çfarë është kur shtëpia në përshkrimin bëhet shtëpia e tyre.

Më poshtë janë dy shembuj të tregimeve që kam përdorur në reklama për listings unike në shtëpi.

"Apogee"

Sikur arritja e yjeve të lartpërmendura, muzika mbushte hapësirën. "Kthejeni gjithë rrugën, askush nuk mund të na dëgjojë!" Dhe ata bënë ... dhe kërcenin. Miqtë thirrën, dhe 17 minuta më vonë ata u takuan në qendër të qytetit për darkë. Apogee, në një pije freskuese 3950 ', është lartësia më e lartë në adresën Asheville. Krejtësisht private me pamje 75-milje, ajo ulet në 14.6, mirëmbajtje e ulët, më së shumti pyllëzuar akra, duke ndarë një kufijtë .25 me Park Rrugën Blue Ridge. Me 6420 sq ft, ka pamje nga çdo dhomë. Portike dhe kuvertë të shumta ftojnë argëtim ose reflektim. Disa nga tiparet më të mira përfshijnë suita master 2, dush me ultra luksoze, fole Crow për shikimin e yjeve; 2-story, guri i stivosur, fireplace djegur druri, kuzhinë të madhe, hapësirat formale dhe të relaksuar, dysheme me drurë të drurit dhe rrezatimit të nxehtë, sistem të shëndoshë me tela dhe dollapë të lidhur për të përfshirë një ashensor. Drita e qytetit të frymëzuar nga Asheville.

"Vendi i Vjetër i Allisonit - 70 Acres"

Çdo të diel, mëkatarët dhe shenjtorët u paraqitën në shtëpinë e gjyshes Allison. Asnjë ftesë e nevojshme, mungesa e ushqimit - pulave të skuqura, patate të skuqura dhe lëng mishi, skuqur okra, dhe më shumë. Kuzhina ishte e mbushur plot me njerëz, por ne të gjithë i përshtatesim - biskotat e dhive të nxehtë nga furra. Lutuni, pastaj kaloni enët - të gjitha ikën. Fëmijët kudo, duke përplasur dyert, duke u fshehur në dhomat e gjumit lart e poshtë. Jashtë në hambarin e madh, burrat diskutojnë kafshët, dhe kur ose nëse do të prerë përsëri drurin. Gratë pushojnë në verandë të mbështjellë. Buding banane për ëmbëlsirë! Ulur në 70 + akra, me përafërsisht 55 në pyje.

Catch Phrases

Blerësit shpesh pyesin në lidhje me listat tona me emër ose nga elementet e historisë së shtëpisë, në vend se adresa. Ata do të pyesin për "shtëpinë ku shtatë fëmijët u rritën", ose "vendi ku kuajt prisnin zhurmën e derës së rrëshqitjes". Një rezultat interesant i reklamave tona përshkruese është se ne kemi shitur katër prej listings tonë për blerësit e largët vetëm nga reklamat pa blerës kurrë fizikisht duke parë pronat deri në takimin e mbylljes. Ne përdorim fotografitë e detajuara dhe video turne, kështu që në çdo rast, blerësi kishte një turne virtual. Ne patëm blerësit të bien dakord për të mbajtur shitësit dhe firmën tonë të padëmshme në qoftë se ata nuk e pëlqen pronën sapo e panë atë, dhe secili u mbyll pa një çështje.

Pavarësisht nga lloji i pronës, është gjithmonë e rëndësishme që shtëpia të tregohet mirë, si në pjesën e jashtme, ashtu edhe në brendësi. Sigurohuni që prona është në gjendje shumë të mirë dhe sigurohuni që ju ta mbani atë mënyrë gjatë periudhës së listimit. Jini të gatshëm për të treguar pronën në çdo kohë. Me një pronë të pazakontë, sigurohuni që jeni të përgatitur për të lëvizur kur keni një blerës. Kur vjen një blerës nuk mund të ketë dhjetë prej tyre duke kërkuar pronën tuaj; mund të ketë vetëm një.

Çfarë shitësit kanë thënë:

"Një intervistë me disa agjentë të pasurive të paluajtshme më bëri të rendisja me Brenda. Megjithatë, ajo bëri shumë më tepër se "listë". Ajo u takua me ne për të hedhur themelet për mënyrën se si ajo do ta paraqiste këtë shtëpi. Ajo më pas e kaloi kohën në pronë për t'i mundësuar asaj të shkruante një histori të shtëpisë që do të përcjellë karakterin e saj unik për blerësit. Blerësi iu afrua asaj kështu që ajo funksiononte profesionalisht si agjent i dyfishtë. Brenda dhe ndihmësi i saj ndihmuan blerësit dhe shitësit për të lëvizur përmes procesit dhe ishin një ndërlidhës i shkëlqyer gjatë zellit të duhur dhe përmes mbylljes ...... që ndodhën brenda muajve 2 të takimit tonë fillestar! "

- Pat T.

"Njohuria ime e Brendës bazohet jo vetëm në aftësitë e saj, por më shumë në qëndrimin e saj. Ajo dëgjon atë që kam për të thënë, pastaj përgjigjet në përputhje me rrethanat. Nuk më pëlqen gjithmonë ajo që dëgjoj, por e di se faktet e saj janë të sakta. Brenda ka një zemër të mirë. Ajo e kupton se sa e bashkangjitur mund të bëhet në një pronë dhe në shtëpi dhe ajo e trajton atë lidhje me respekt. Çdokush mund të listojë një pronë, por jo të gjithë janë të gatshëm të bëjnë gjërat shtesë që nevojiten për të treguar dhe për të shitur. Bëni vetes një nder. Filloni me të mirat. Brenda mund të llogaritet për të punuar shumë për të marrë punën e bërë. "

- Trudee S.

Pse kaloni kohën tuaj duke mësuar se si të shisni një shtëpi unike. Ne jemi ekspertë të marketingut. Le të të ndihmojmë!

Për idetë e tjera që ju ndihmojnë të shisni pronën tuaj unike, lexoni postin tim: Si të Çmoni një Shtëpi

0 Lexo më shumë
faqe 1 of 3

Filloni të shtypni dhe shtypni Enter për të kërkuar