Po kërkoni një shtëpi të veçantë?

Ju vetëm e dini atë atje dhe ju do të dini atë kur ju shihni atë.

E di që ishte përvoja ime si blerëse në shtëpi. Unë nuk mund të përshkruaj se çfarë do të blinte, sepse ende nuk e kisha parë atë, por e dija me siguri se dëshiroja diçka të pazakontë. Unë po kërkoj diçka të ndryshme - diçka që sfidonte klasifikimin standard.

Duke kujtuar zhgënjimin tim ishte ajo që më ka ndikuar të përqëndrohem në ndihmën që njerëzit të gjejnë "Prona të Karakterit unik për ata që zgjedhin diçka nga e zakonshmja ", kur hap zyrën time të pasurive të patundshme në 1995.

Një Speciale Gjej Pronës sfidon klasifikimin normal.

  • Ajo nuk duhet të jetë e shtrenjtë
  • Mund të jetë në gjendje të shkëlqyeshme
  • Është e rrallë ose e vështirë për t'u gjetur
  • Ajo mund të ketë pikëpamjen e saj skenike
  • Shpesh ka një plan urbanistik unik
  • Ajo mund të jetë unike, thjesht për shkak të vendosjes ose pikëpamjeve të saj
  • Mund të jetë një shtëpi antike, një shtëpi në fermë ose një pasuri equestre

Çdo pronë që unë kam në pronësi ndonjëherë ka qenë një zbulim i veçantë, nga një kabinë e portierit guri me pamje nga lumi Hudson në Croton-on-Hudson, New York, në një shtëpi të barn në Hendersonville, NC, në një shtëpi me shishe me ngjyrë të përfshirë në mure .

Nëse jeni duke kërkuar për një gjetje të veçantë ose jeni gati për ta kthyer gjetjen tuaj të veçantë tek një pronar i ri i cili do ta çmojë atë ashtu siç keni bërë, Ju lutemi të kontaktoni. Do të donim të ndihmonim.

Brenda Thompson

Filloni të shtypni dhe shtypni Enter për të kërkuar