Si të shitet një shtëpi unike

In Shitja e një shtëpie unike

Nëse ke zotëruar ndonjëherë një pronë unike, ose shtëpi të pazakontë, kupton shqetësimet e shitjes. Ju e dini këtë, edhe pse të gjithë ata që kanë vizituar vendin tuaj e donin atë, ata ndoshta nuk do të kishin guximin ta blinin. Pra, si e shisni një pronë unike? Si e tërheqni një blerës unik për një shtëpi unike?

Bëhet fjalë për mënyrën se si reklamoni!

Shtëpitë e pazakonta apelojnë në një audiencë të ndryshme blerësish. Ka blerës atje, duke kërkuar në mënyrë specifike diçka të ndryshme, diçka të pazakontë - një pronë unike.

Unë, unë vetë, ra në atë kategori. Nuk mund ta përshkruaja pronën që po kërkoja, sepse nuk e kisha parë atë. E dija që nuk doja një shtëpi për prerjen e cookies.

Pas blerjes së shtëpisë time të parë, një derë guri, me pamje nga lumi Hudson në NY, kuptova se duhet të ketë blerës të tjerë si unë. Kjo është arsyeja pse fillova "Finds" special, ku ne shesim vetitë e pazakonta.

Blerësit unik të pronave janë të ndryshëm nga blerësit e tjerë, sepse ata blejnë vetëm emocionet, ata përqendrohen më pas në "faktet" pasi ato kanë lidhur emocionalisht me pronën. Pra, agjenti juaj duhet të reklamojë për gjërat që një blerës unik i pronës do të lidhet me të.

Ja një shembull i një reklamë që kam shkruar nga një prej listave të mia të mëparshme:

Ad-i përshkruan historinë e kësaj "Harame" të harruar dikur. Kjo pronë unike kishte oferta të shumëfishta dhe shitej brenda ditës së 3.

Cottage Nostalgji

këshilla se si të shesësh një shtëpi unike.Dera e ekranit godet si një fëmijë që del në një derë, pastaj një tjetër. Qeshura bën jehonë në të gjithë shtëpinë kur fëmijët luajnë fshehur-në-kërkim në lëndinë. Të rriturit hanë çajin e ftohtë në rrokut në verandë të mbështjellë. Një pëlhurë gingham mbulon tavolina piknik ku limonadë dhe ëmbëlsira provokojnë gërryerje nga kalimtarët. Cottage Nostalgia ka jetuar një histori të pasur sociale ku miqtë dhe komunitetin u mblodhën çdo vit për raste të ndryshme. E ndërtuar në 1908 nga familja e mirënjohur Tanner, ajo ulet prapa nga rruga në rreth 3 hektarë. Pranuar pikturuar me bardhë të ndritshme, me çati të re dhe përditësime të rëndësishme infrastrukturore, ajo është mirë në rrugën e saj për rinovim. Muret e saj të guximshme mbajnë një histori ngrohtësie, dashurie dhe krenarie, të dukshme në hollësitë e disa karakteristikave origjinale që mbeten akoma - dyshemeje prej lisi të prera nga pemët në fermën Tanner, punimet origjinale të kornizës dhe kornizës, muret e suvasë në holl, tavanet e fluturimit 11, dhomat e gjumit 4 sapo pikturuar dhe banjat 2. Kuzhina është e gjitha origjinale dhe ka nevojë për renovim të plotë kozmetik, por hapësira është e madhe me dhomë të veçantë mëngjes. Kjo pronë është një kanavacë e gatshme dhe e pritjes brenda distancës në këmbë për pazar, ngrënie dhe objekte mjekësore. Me disa këmbë katrore 2800, ajo do të bënte një B & B të mrekullueshme.

Pyesni agjentin tuaj që të përshkruaj pronën tuaj "emocionalisht", në mënyrë që një blerës të ndjejë "historinë" e pronës, ose si të jetojë në pronën tuaj dhe në shtëpinë tuaj, nga kudo që janë, ndërsa ata po lexojnë reklama juaj e pronës.

Kjo është ajo që ne bëjmë, në Special "Gjeni ...". Dhe punon!

Për idetë e tjera që ju ndihmojnë të shisni pronën tuaj unike, lexoni postin tim: Si të Çmoni një Shtëpi

Postimet e fundit
Comments
pingbacks / trackbacks
  • [...] Për ide të tjera për t'ju ndihmuar të shitur pronën tuaj unike, lexoni postin tim: "Këshilla për të shitur një pronë unike" [...]

Lini një koment

Filloni të shtypni dhe shtypni Enter për të kërkuar

si për të shitur një shtëpi unike ose Victorian historike si kjo.Para dhe pas imazheve të ankesës së CURB