OUR UNIQUE HOME MARKETING WILL MAKE YOUR HOME STAND OUT! IF YOU OWN A UNIQUE HOME, Konsideroni veten tuaj të lumtur!

Use your property’s uniqueness to attract a buyer. Our unique home marketing services are designed to make your property stand out from the crowd and get you noticed… and get you sold!

Brenda Thompson, Unique Home Marketing Expert

Brenda Thompson, Unique Home Marketing Expert

Every house I’ve ever owned has been unique, from a stone gatehouse on the Hudson River in Nju Jork në një shtëpi postare dhe trare me shishe me ngjyrë të ngulitur në muret në Karolinën e Veriut. Përvojat e mia personale si blerës dhe më pas si një shitës mbollën idenë që çoi në hapjen e "Finds ... Special" në 1995.

Like you, I have owned many unique properties. When I was ready to sell them, I discovered that traditional real estate firms and their agents lacked basic marketing skills. They had no knowledge of how to sell a unique home or how to get a unique property sold. So, I took my years of marketing expertise gained as Director of Marketing of the New York Stock Exchange, combined this with a real estate license to fill the much-needed gap in the real estate industry, and voila! Special “Finds…” was born!

I would like to help you sell your unique property. You own a Special “Find…” and a professional marketing campaign is needed to get it sold. It takes true creativity and broad exposure to sell a unique house. Special “Finds…” is a real estate company, but more than that, we are professional marketers — going far beyond simply placing an ad in the local MLS.

Marketing your unique home in a sea of cookie-cutter houses is a sure way to get no attention. Expecting buyers to notice your unique home using traditional methods is like asking them to notice a needle in a haystack. It takes a special approach to market your special home and to attract the buyer looking for a unique property just like yours. Our unique home marketing services can help you advertise your property to attract the right buyers willing to pay your price.

We design individual marketing campaigns for our unique property listings. Your campaign would involve multiple stages. First, we identify the most likely buyer, then create a name for the property directed to that buyer, craft a compelling “property story” to attract the buyer and then advertise your property nationally and around the globe

The “property story” is just one of our trademark approaches. It is widely successful. Your custom crafted property story will bring your unique property to life. Buyers will be able “feel” what it is like to live in your home and on your grounds. They will be “emotionally transported” through your property from wherever they are.

We then advertise your property across our network XCHARX continuously in the New York Times, Wall Street Journal, Robb Report, Dupont Registry, Mansion Global, International Herald and more than 65 additional international digital websites.

At Special “Finds…”, we are marketing professionals, then Realtors®. We focus entirely on the marketing of unique real estate. We are an ad agency for unusual homes. Let us help you sell your unique home.

Unë kam projektuar një paketë të shërbimeve të marketingut unik në shtëpi për të përhapur fjalën dhe për të marrë pronën tuaj të vënë re dhe të merrni atë shitur!

Is Our Unique Home Marketing Right for You? XCHARX Call Me! 844-880-8804

Ne Artizanati juaj "Story Pronës"

Blerja e një shtëpie është një vendim shumë emocional dhe shumë personal. Ne do të shkruajmë "Your Own Story" -in tuaj për t'u ankuar në emocionet e një blerësi.

Blerësit do të jenë në gjendje "të ndiejnë" se çfarë është të jetoni në shtëpinë tuaj dhe në bazë tuaj. Ata do të "transportohen emocionalisht" nëpërmjet pronës suaj.

"Reklamimi i klasit botëror në botimet online të klasit botëror"

Your unique home marketing campaign will consist of me shume se thjesht duke e vendosur atë në MLS. Për tërë gjatësinë e listës suaj, prona juaj do të paraqitet në internet në New York Times, Wall Street Journal, Raporti Robb, Mansion Global dhe duPont Registry. *

"Ekspozoni pasurinë tuaj tek blerësit e huaj"

Foreign buyers spent over $153 billion on residential properties in the US in 2017. We take foreign purchases seriously. Your unique home marketing campaign will reach a global audience with over 65 international ad placements in China, Saudi Arabia, the UAE, Russia, Germany and more. Mëso më shumë…

Vendosni Shtëpinë Tuaj "Përballë Blerësit Unik Shtëpi" në Faqen tonë të Bukur

Zbuloni aspektet më të mira dhe veçoritë unike të pronës suaj të pazakontë. Përpjekja jonë globale e blerësve shtëpiakë është duke pritur për të parë shtëpinë tuaj.

Gjeni special juaj do të vendoset në një kategori të shtëpive të llojit të ngjashëm, duke e bërë të lehtë për blerësit të gjejnë.

E-Broshura juaj "

Angazhoni blerës me e-broshurën tuaj të medias. Plotësoni me Historinë e Pronës tuaj, revista juaj e-magazine bëhet menjëherë në dispozicion të lexuesve aktivë në çdo cep të globit, nga kompjuteri i tyre si dhe nga çdo pajisje celulare.

 

"Fushata për Media Masive"

Put your property actively in front of house hunters on social media sites including Facebook and YouTube. Your unique home marketing campaign will include a fullscreen HD Video Tour with a dazzling Google Earth Aerial Video Fly-Over as well as a stunning Facebook Video Page all devoted to getting your property sold.

"Ndikimi i imazhit"

Bëni një përshtypje të madhe me "Impaktin e imazhit" tonë. Shihni pronën tuaj ashtu siç e sheh një blerës. Ne do të shqyrtojmë fotot tuaja dhe do të bëjmë sugjerime për të përmirësuar imazhin e pronës tuaj si për praninë tuaj në internet dhe për shfaqjet.

* Disa elementë të programit tonë të marketingut mund të mos aplikohen pasi që botimet e ndryshme kufizojnë përfshirjen në pronat me çmim mbi $ 500,000.

Get në kontakt me ne për të filluar

844-880 8804-

brenda@specialfinds.com

logo twitter
LinkedIn logo
Logo e Facebook
Logo Zillow
Logo e Realtor.com
Logo Trulia
Përfundimisht logo
Logo Hotpads.com

Na telefononi për më shumë info: 844-880-8804

Filloni të shtypni dhe shtypni Enter për të kërkuar