Shtëpitë dhe pronat unike

Speciale "Gjej ..." - Prona që Qëndrojnë në Turmë

Shikoni Imazhet tona Vetjake të Zgjedhura

Shitja e shtëpisë tuaj unike?

Bëni maksimumin e veçantisë së pasurisë suaj. Ju keni diçka për të reklamuar që pronat e tjera nuk e bëjnë.
Shtëpia juaj unike duhet të dalë nga turma.

Speciale "Gjeni ..." Kërko Shtëpi dhe Kategoritë e Pronës

Special Gjet kategorizon pronat me stil unik. Nëse dëshironi të shisni pronën tuaj të pazakontë, ajo do të renditet dhe tregtohet plotësisht këtu - ose - nëse dëshironi të blini, klikoni mbi stilin e pronës që ju intereson.

Shtëpitë historike
Pronat e kalirave dhe fermat
Log Cabins & shtëpitë fshatar
Shtëpi luksoze
Shtëpitë moderne eklektike
Waterfront & Shiko Prona

A keni një shtëpi unike që dëshironi të shihni në faqen tonë?

Ne do të nxjerrim qilimin e kuq për ty!

Pse fillova "Gjenet" speciale?

Ideja e "Gjeneve" speciale zhvillohet nga përvoja ime personale si blerës dhe më pas si shitës - shumë kohë para se të bëhesha agjent i pasurive të patundshme.

Ashtu si ju, unë kam blerë dhe shitur shumë prona unike. Si një blerës, isha e shqetësuar duke punuar me firmat tradicionale të pasurive të patundshme që nuk mund të kuptonin se po kërkoja një pronë unike, kështu që vazhdimisht më tregonin prona standarde dhe të zakonshme që ishin brenda kufijve të ngushtë të MLS-së të tyre lokal.

Kur isha gati të shisja shtëpitë e mia unike, zbulova se firmat tradicionale kishin mungesë të njohurive, aftësive dhe përvojës për të patur prona të pazakonta. Pra, mora vitet e mia të ekspertizës së marketingut të fituar si Drejtoreshë e Marketingut të Bursës së Nju Jorkut, e kombinova këtë me një licencë të pasurive të patundshme për të mbushur hendekun e nevojshëm në industrinë e pasurive të paluajtshme dhe voila! Lindi "Rreziqet" Speciale! Ne tregu shtëpitë unike dhe pronat.

realestatemarketinguniqueproperties

Filloni të shtypni dhe shtypni Enter për të kërkuar