Pagelaran Watu Wetan

Mountain View North Asheville
Sold
  • 319,900
  • Ranjang: 3
  • Bath: 2
  • Sq Ft: 1932

Paling apik kabeh donya - menit 10 saka pusat kutha Asheville, sing ora bisa diblokir, pemandangan pegunungan ing sisih kulon, 5.11 ora duwe hektar ing dhaerah tropis, kanthi lahan sing cukup mbukak kanggo taman gedhe utawa kamar sing gedhe kanggo muter, lan wilayah fenced apik pets.Pagelaran Watu Wetan

Kabeh wis dirancang kanggo njupuk kauntungan saka pemandangan gunung-gunung lan swara saka kali-kali.

Gedhene sing tepat ing hektar 5.11 kanthi panorama gunung sing adoh saka sisih kulon iki kontemporer sing anyar.

Pemandangan Gunung Wetan

Cahya lan tlaga, tembok jendhela ndadekke ing panemu. Bukak jendhela utawa mangkat metu ing dek sing dijamin gedhe lan krungu swara Reems Creek sing ngubengi tapel wates ngisor ngisor. Ana trail sing dicocogiake menyang kali lan liwat kali liyane.

Wewengkon mbukak kalebu kebun cilik karo wit apel 3, wit-witan pear 2, lan wit ceri. Ana uga amben sing dikumpulake kanggo ngolah kebon sing saiki ngasilake!

Ing jero ana rencana kamar turis pamisah ing ngendi kamar turu utama lan kamar mandi nggunakake salah siji pérangan omah lan loro tamu kamar turu, bathi lengkap lan cuci tangan liyane. Kabeh ana ing tingkat siji. Konsep sing mbukak mbisakake lampu kanggo nglebokake omah liwat tembok jendhela. Fokus utama ruang gedhe yaiku kayu watu sing gedhe kobong. Pawon sing mbukak kanggo kamar gedhe nduweni countertop granit lan praktik piranti ireng anyar.

Pawon sing mbukak kanggo kamar gedhe nduweni countertop granit lan prakteke peralatan ireng anyar, bar sarapan sing gedhe karo kamar kanggo papan panggonan lan akeh panyimpenan kabinet.

Reems Creek Views lan West Facing Mountain Views

Noisy Reems Creek, sing ditemokake North Carolina Trout Stream, mili sadawaning dhasar properti iki. Nyedhaki mudhun creek watara sepuluh mil kanggo Hidden Falls. Saka omah, ana trail sing wis dicepakake tumuju ing creek.

"Informasi dianggep dipercaya nanging ora ditjamin."

Price: 319,900
Alamat:74 Rice Meadows
City:Asheville
Negoro:Buncombe
State:NC
Kode pos:28804
MLS:3252636
Taun Dibangun:2014
Lantai:1
Kaki Square:1932
Kamar turu:3
Bathrooms:2
Tipe Property:Single Family
Ukuran Lot:5.11 Acres
Lokasi:Asheville Utara
Pemandangan:Mountain Views, Creek Views

Enquiry Listing

Ninggalake Komentar

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

Victorian Painted Lady near Charlotte