UNIQUE HOMES FOR SALE

Properti sing Ditonjolake ing Akeh

Luwih saka 75,000 Pembeli Omah Unik Pengin Golek Properti Sampeyan

Ayo Nggawe Misuwur!

  • Brenda! Iki ayu! Matur nuwun kanggo karya lan manungsa waé ing rincian. Tata letak lan format sing apik. Iki ndhuwur lan ngluwihi apa sing dakkarepake. 

    Jane M. (Didol dening Pamilik)
  • Matur nuwun! Situs sampeyan pancen nggawa pembeli unik sing sampurna! Berkah tenan! 

    Bet P (Didol dening Pamilik)
  • Sugeng enjang Brenda, Kita wis adol omah! Rega awis rega kebak ora ana kontingensi apa wae! Aku seneng banget, ora bisa miwiti ngandhani. Aku ngormati kabeh sing wis rampung. Aku bakal nyaranake layanan lan situs sampeyan.

    Patricia E. (Didol dening Pamilik)
  • Dhumateng Brenda, Sampeyan wis ngungkuli jejibahan. Kesengsem banget karo karya pribadi lan tutul ...

    Elizabeth S (Didol dening Pamilik)
  • Apa iklan sing apik banget - Wah! Matur nuwun, Brenda, kanggo penyihir!

    Walter (Didol dening Pamilik)
  • Aku mung pengin matur nuwun kanggo kabeh pitulung. Deskripsi properti sampeyan nggawa calon pembeli ing omah kasebut. Akeh wong sing ndeleng lan adol 20K rega regane! Aku isih nelpon. Aku mikir manawa katrangan sampeyan mbantu entuk tawaran sing luwih dhuwur. 
    Pat (Didol dening Pamilik)
  • Katon ayu banget. Sampeyan nindakake tugas sing hebat. Aku kesengsem banget. Aku ora bisa matur nuwun kanthi cukup kanggo gaweyan kasebut. Aku ora bakal luwih seneng.

    Sugih (Didol Dening Pamilik)
  • Aku ora cukup matur nuwun kanggo kabeh pitulung lan dhukungan sing diwenehake ing dalan. Yen dudu kanggo sampeyan, aku ora ngerti yen aku bakal entuk proses kasebut. Sampeyan wiwit awal wis menehi semangat, lan saben aku nelpon, sampeyan bakal mangsuli. Iki tegese jagad kanggo aku. 
    Monique (Didol Dening Pamilik)
  • Matur nuwun !!! Sampeyan Master Marketer. Tanggepan langsung! Sampeyan bisa uga mulang kursus babagan marketing Brenda! Aku mesthi bakal dadi sing pertama. 

    Patsy N (Keller Williams Broker)
  • Brenda, sampeyan nindakake kanthi apik ing katrangan listing kasebut. TERIMA KASIH - kanggo sampeyan"yakin" & ANTHUSIASM babagan listing properti kita.

    N. Kuhn lan Kulawarga (Didol dening Pamilik)
  • Pancen, sampeyan tampil kaya lintang sing sumunar ing babagan profesionalisme, efisiensi, semangat, lan perawatan. Aku seneng adol omah liwat sampeyan amarga alasan kasebut. Sugeng rawuh!

     

    Fran G (Didol dening Pamilik)
  • Aku seneng banget karo cara nggabungake kaca sampeyan. Sampeyan butuh wektu kanggo maca tenan lan ngrasakake lan njupuk poin sing penting. Iku langka banget lan ndadekake sampeyan luar biasa! Kita diberkahi duwe sampeyan. Matur suwun sanget ~
    Faith L (Agen Keller Williams)
  • Sampeyan Apik tenan! Bakulku seneng karo tumindakmu!
    Meg L. (Agen Realty Edina)
  • Matur suwun karo integritas lan kerja sing digunakake ing file iki.

    Guy L. (Didol dening Pamilik)
  • Maneh sampeyan nggawe karya sing apik tenan!

    Julie D. (Keller Williams)
  • Aku seneng banget kanthi ati-ati marang dhaptar karo sampeyan 🙂 

    Angela B (Didol dening Pamilik)
  • Katon ayu kaya biasane!

    Faith L. (Agen Keller Williams)
  • Iki minangka proses sing gampang lan aku matur nuwun kanggo kabeh pitulung sampeyan!

    Dustin B (Agen)
  • WOW! Aku kesengsem karo asil kasebut. Matur nuwun kanthi sanget!

    Pat (Didol dening Pamilik)
  • Omah kita dijadwalake ditutup dina Jumuah! 🙂 Matur nuwun kanggo kabeh sing ditindakake. Sampeyan mbantu aku nalika menehi "ngeculake". Iku angel!  

    Bethany M (Didol dening Pamilik)
  • Aku ora nate ngarep-arep sampeyan kerja keras iki kanggo apa regane aku.  Matur nuwun Sampeyan perusahaan kelas.

    Sam (Didol dening Pamilik)
  • Hai, Brenda, aku pengin menehi ngerti sampeyan duwe Ditampa tawaran ing omah kita! Matur nuwun kanthi sanget amarga wis kerja keras ing pemasaran properti ing saindenging jagad! 

    Carl (Didol dening Pamilik)
  • Katon apik Brenda lan ngluwihi pangarepan sing dakkarepake. Seneng banget aku nemoni situs web sampeyan!

    Matt (Agen Realty Omah sing Luwih Apik)

Ndeleng Ngarep Kita Unik kanggo Sale

aktif
$ 732,000

Kidul Black Hills Log Ngarep

805 S 11th St.
Hot Springs, South Dakota 57747

  • 7Ranjang
  • 4 Lengkap, 1 SetengahBanyu
  • 4,752Sikil kotak
aktif
$ 1,250,000

Snowberry Junction

300 Snowberry Rd
Roseburg, Oregon 97471

  • 5Ranjang
  • 3Banyu
  • 4,632Sikil kotak
Off-grid gunung properti.aktif
$ 749,000

Off-Grid Mountaintop Property

986 Chumley Mountain Rd
Speedwell, Tennessee 37870

  • 2Ranjang
  • 1Banyu
  • 1250Sikil kotak
aktif
$ 711,000 - $ 799,000

Omah Hobbit ing Vermont!

43 Utara St.
Middletown Springs, Vermont 05757

  • 1Ranjang
  • 2Banyu
  • 1,100Sikil kotak
Log ngarep karo kebonaktif
$ 275,000

Kabin Log Cilik

30 Taman Lane
Yulan, New York 12792

  • 2Ranjang
  • 1Banyu
  • 1100Sikil kotak
Tampilan njaba saka konversi omah gereja taun 1856 iki.aktif
$ 499,500

Konversi Gréja Gréja

113 Gereja St
Dalton, Pennsylvania 18414

  • 3Ranjang
  • 3Banyu
  • 5,782Sikil kotak
aktif
$ 450,000

Transformasi Gereja!

204 N. Jefferson
Logan, Kansas 6

  • 2Ranjang
  • 3Banyu
  • 3,566Sikil kotak
aktif
$ 880,000

Large Acreage Waterfront Estate

1643 Negara Rt 46
Jefferson, Ohio 44047

  • 4Ranjang
  • 3 Lengkap, 1 SetengahBanyu
  • 3498Sikil kotak
Retret Artis Atlantaaktif
$ 524,900

Unicorn House ing Downtown Atlanta

1646 Eastport Teras
Atlanta, Georgia 30317

  • 3Ranjang
  • 2Banyu
  • 1,529Sikil kotak
aktif
$ 650,000

Landmark Historic Estate

5595 US Highway 278
Hokes Bluff, Alabama 35903

  • 6Ranjang
  • 4 Lengkap, 1 SetengahBanyu
  • 5,432Sikil kotak
aktif
$ 599,000

Greja menyang Konversi Omah

9251 Main St.
Westernville, New York 13486

  • 5Ranjang
  • 2 kebak, 1 setengahBanyu
  • 3439Sikil kotak
Hilltop Waterview Texas Estateaktif
$ 6,450,000

Hilltop Waterview Texas Estate

1643 Dr
Cedar Hill, Texas 75104

  • 4Ranjang
  • 4 Lengkap, 2 SetengahBanyu
  • 7,494Sikil kotak

Sade Unik Ngarep?

Saiki sampeyan bisa ngirim properti unik ing situs iki kanthi rega $ 40.00 saben wulan!

Utawa, kita bisa mbangun program marketing khusus kanggo sampeyan!

Temuan Khusus nggolongake properti kanthi gaya unik. Yen sampeyan pengin adol properti sing ora biasa, bakal didaftar lan dipasarake ing kene - utawa - yen sampeyan pengin tuku, klik gaya properti sing sampeyan minat.

"Temokake…" Khusus - Telusuri Omah Unik sing Didol miturut Kategori Properti

Contone sing apik babagan bed-breakfast-airbnbs
Greja sing diowahi digoleki. Iki minangka conto sing apik.
Tuladha sing apik kanggo omah sing ndhelik ing ngisor bumi utawa lemah.
Contone apik omah sing bersejarah.
Peternakan jaran gunung cilik.
Eksterior omah kayu pedesaan.
Conto sing apik kanggo didol ing omah modern lan modern.
Contone apik babagan properti mewah sing ora biasa.
Tuladha sing apik kanggo resep omah!
Tampilan udara saka omah ing pinggir banyu sing unik.
Kapel sing ngambang iki minangka conto apik kanggo adol sifat-sifat mirunggan liyane.
Lahan lan hektar gunung ing NC

Apa Sampeyan Nduwe Omah Unik sing Sampeyan Pengin Deleng ing Situs Kami?

Kita Bakal Nggawe Karpet Abang kanggo Sampeyan!

Kenapa aku mulai Special "Finds ..."?

Gagasan "Temuan…" Khusus dikembangake saka pengalaman pribadi minangka pembeli, banjur dadi bakul - sadurunge sadurunge dadi agen real estate.

Kaya sampeyan, aku duwe akeh omah sing adol didol. Minangka pembeli, aku frustasi nggarap perusahaan real estate tradisional sing ora ngerti yen aku nggoleki properti sing unik, mula terus-terusan nuduhake properti standar lan biasa sing ana ing wates MLS lokal.

Nalika aku siyap adol omah-omahku sing unik, aku ngerti manawa perusahaan tradisional ora duwe ilmu, katrampilan, lan pengalaman kanggo masarake properti sing ora biasa, mula aku butuh pirang-pirang taun keahlian pemasaran sing dipikolehi dadi Direktur Pemasaran Bursa Saham New York, digabungake iki kanthi lisensi real estate kanggo ngisi kesenjangan sing dibutuhake ing industri real estate, lan voila! Khusus "Golek ..." lair!  

Kita pasar lan promosi properti sing ora biasa lan omah unik sing didol.

Ayo kita mbantu. Kita minangka agensi iklan kanggo omah sing ora biasa. Kita uga Realtor sing didol kanggo adol omah unik.

Interior saka salah siji saka omah-omahé sing unik kanggo didol.