Ndeleng Ngarep Kita Unik kanggo Sale

aktif
$ 499,000

Konversi Greja Historis

40 Utama St.
Sutton, New Hampshire 03273

  • 4Ranjang
  • 3Banyu
  • 3,355Sikil kotak
aktif
$ 683,000

Sekolah sing Dikonversi, Wis Pulih Babagan!

14318 Aboite Ctr Rd
Benteng Wayne, Indiana 46814

  • 2Ranjang
  • 2Banyu
  • 2996Sikil kotak
Tampilan sisih njaba Pipes Canyon Ranchaktif
$ 1,100,000

Dijual Pipa Canyon Ranch

51889 Saddle Lane
Pioneertown, California 92268

  • 3Ranjang
  • 1 Lengkap, 1 SetengahBanyu
  • 1,440Sikil kotak
Omah La Quinta sing Unikaktif
$ 749,000

Omah La Quinta sing Unik

52862 Drive Eisenhower
La Quinta, California 92253

  • 3Ranjang
  • 3Banyu
  • 1,586Sikil kotak
aktif
$ 895,000

Omah Lembah Yucca Unik

7384 Trail Camino Del Cielo
Lembah Yucca ,, California 92284

  • 3Ranjang
  • 3 Lengkap, 1 SetengahBanyu
  • 2,513Sikil kotak
Tampilan dalan kutha hantu Arizonaaktif
$ 944,000.00

Museum Kota Ghost Ghost

905 Trail Kutha Kudus
Pearce, Arizona 85625

  • 1Ranjang
  • 2 Lengkap, 1 SetengahBanyu
  • 3882Sikil kotak
ndeleng kolam renang saka oakton va ngarep sing rubahaktif
$ 2,900,000

Oakton VA Ngarep Rubah

11214 Stuart Mill Road
Oakton, VA 22124

  • 8Ranjang
  • 6 Lengkap, 2 SetengahBanyu
  • 8000Sikil kotak
blumbang mburi omah omah sing bersejarahaktif
$ 1,995,000

Ngarep Waterfront Home - Circa 1708

164 E Saddle River Rd
Kali Saddle, New Jersey 07458

  • 5Ranjang
  • 4Banyu
  • 5180Sikil kotak
Omah Kubah Vermont Terkenal sing Luar BiasaKampung Pulau Hilir
$ 220,000

Omah Bumi Vermont

5415 Hollister Hill Rd
Marshfield, Vermont 05658

  • 1Ranjang
  • 1Banyu
  • 1499Sikil kotak
aktif
$ 1,250,000

Omah Retret sing misuwur, 23 hektar cedhak Charlotte

109 Saddletree Rd
Lincolnton, North Carolina 28092

  • 7Ranjang
  • 6 Lengkap, 2 SetengahBanyu
  • 6,859Sikil kotak
dalan mlebu dalan kanggo kemewahan kontemporer ing 165 kingland rd, kutha boonton, njaktif
$ 1,250,000

Kontemporer Mewah Khusus, Kutha Boonton

165 Kingsland Rd
Boonton Twp, New Jersey 07005

  • 5Ranjang
  • 6Banyu
  • 5093Sikil kotak
ngarep losmen pabrik lawas, losmen unik & unikKampung Pulau Hilir
$ 987,000

B & B Unik sing Didol

87 Sekolah St
Hatfield, Massachusetts 01038

  • 13Ranjang
  • 14Banyu
  • 9000Sikil kotak

Sade Unik Ngarep?

Saiki sampeyan bisa ngirim properti unik ing situs iki kanthi rega $ 14.00 saben wulan!

Utawa, kita bisa mbangun program marketing khusus kanggo sampeyan!

"Temokake…" Khusus - Telusuri Omah Unik sing Didol miturut Kategori Properti

Temuan Khusus nggolongake properti kanthi gaya unik. Yen sampeyan pengin adol properti sing ora biasa, bakal didaftar lan dipasarake ing kene - utawa - yen sampeyan pengin tuku, klik gaya properti sing sampeyan minat.

Modern Eclectic Homes
Rumah Sakit
Waterfront & Ndeleng Properti
Kabin Log & Omah Pedesaan
Properti & Peternakan Jaran
Rumah Sakit Mewah
Properti Komersial
Land & Acreage
Liyane Properties Unusual

Apa Sampeyan Nduwe Omah Unik sing Sampeyan Pengin Deleng ing Situs Kami?

Kita Bakal Nggawe Karpet Abang kanggo Sampeyan!

Kenapa aku mulai Special "Finds ..."?

Gagasan "Temuan…" Khusus dikembangake saka pengalaman pribadi minangka pembeli, banjur dadi bakul - sadurunge sadurunge dadi agen real estate.

Kaya sampeyan, aku duwe akeh omah sing adol didol. Minangka pembeli, aku frustasi nggarap perusahaan real estate tradisional sing ora ngerti yen aku nggoleki properti sing unik, mula terus-terusan nuduhake properti standar lan biasa sing ana ing wates MLS lokal.

Nalika aku siyap adol omahku sing unik, aku ngerti manawa perusahaan tradisional ora duwe ilmu, katrampilan, lan pengalaman kanggo masarake properti sing ora biasa. Dadi, aku butuh pirang-pirang taun keahlian pemasaran dadi Direktur Pemasaran Bursa Saham New York, nggabungake iki karo lisensi real estate kanggo ngisi kesenjangan sing dibutuhake ing industri real estate, lan voila! Khusus "Temokake ..." lair! Kita pasar lan promosi properti sing ora biasa lan omah unik sing didol. Ayo kita mbantu. Kita minangka agensi iklan kanggo omah sing ora biasa. Kita uga Realtor sing didol kanggo adol omah unik.

Interior saka salah siji saka omah-omahé sing unik kanggo didol.