UNIQUE HOMES FOR SALE

Khusus "Nggoleki ..." - Properti sing Metu ing Akeh Wong

Ndeleng Ngarep Kita Unik kanggo Sale

Lawang Ranch Canyon Rimaktif
$ 74,900 - $ 2,475,000

Canyon Rim Ranch

Canyon Rim Ranch
Custer, South Dakota 57730

Eleven Acre Lakota Lakeaktif
$ 99,000 - $ 1,749,000

Lakota Lakes Encampment

Lawang Lakota
Keystone, South Dakota 57751

aktif
$ 349,900

Broker / Pamilik - Sade Ngarep Unik

13 Bumi Flat Creek
Alexander, NC 28701

  • 2Ranjang
  • 1Banyu
  • 1152Sikil kotak
jarak adoh saka acreageaktif
$ 1,550,000

Copper Mountain Ranch, Amazing Horse Property – 240 Acres

Gunung Kedokteran 24001
Custer, South Dakota 57730

Obrolan Knecht Dirancang Omah ing Canyon Rim Ranchaktif
$ 999,000

Posting Rustic lan Ngarep Impian Rustic

26850 Jalan Raya Stage
Custer, South Dakota 57730

  • 4Ranjang
  • 3.1Banyu
  • 3700Sikil kotak
Istana Amerika kanggo didolaktif
$ 899,000

Kastil Amérika Sale - Cache Valley Chateau

260 North 1480 East
Logan, UT 84321

  • 5Ranjang
  • 4Banyu
  • 9,797Sikil kotak
360 hektar karo kastil sing durung rampungaktif
$ 3,800,000

Kraton sing Ora Rampung ing Langit!

20867 Papan Picardi Ranch
Sturgis, South Dakata 57785

Omah Custom Dick Knecht ing Canyon Rim Ranchaktif
$ 2,475,000

Kualitas GIRITAN Desain

26923 Elk Run Rd
Custer, South Dakata 57730

  • 2Ranjang
  • 3.1Banyu
  • 3093Sikil kotak
aktif
$ 1,749,000

Lakota Lakes, Mt. Ndeleng Rushmore! - 7 Peaks Tract

24452 Tapak Lacak
Custer, South Dakata 57730

  • 6Ranjang
  • 3.1Banyu
  • 3672Sikil kotak
Overhead nembak SD Ranchaktif
$ 2,300,000

Ranch Black Hills - 163 Ekar

11061 S. Castle Creek
Hill City, South Dakota 57745

  • 4Ranjang
  • 4Banyu
  • 3500Sikil kotak
aktif
$ 840,000

Tanduran Waterfront Lake Norman

9316 Legrand Drive
Terrell, NC 28682

  • 3Ranjang
  • 2.1Banyu
  • 3502Sikil kotak
aktif
$ 849,500

Ngarepake Sejarah Sejarah

2445 Alameda Avenue
Sarasota, Florida 34234

  • 3Ranjang
  • 3.1Banyu
  • 2901Sikil kotak

Sade Unik Ngarep?

Saiki sampeyan bisa ndhaftar situs unik kanggo $ 14.00 saben sasi!

Utawa, kita bisa mbangun program marketing khusus kanggo sampeyan!

Khusus "Nggoleki ..." - Ndelok Omah Unik Kita kanggo Dijual dening Kategori Property

Special Finds nggolongaké kategori kanthi gaya unik. Yen sampeyan pengin ngedol barang sing ora biasa sampeyan bakal kadaptar lan dipasarake ing kene - utawa - yen sampeyan pengin tuku, klik gaya properti sing kepengin sampeyan.

Modern Eclectic Homes
Rumah Sakit
Waterfront & View Properties
Log Cabins & Rustic Homes
Kuda Karyawan & Farms
Rumah Sakit Mewah
Properti Komersial
Land & Acreage
Liyane Properties Unusual

Apa Sampeyan Nduwe Ngarep Unik Sampeyan Pengen Disawang ing Situs Kita?

Kita bakal Roll Out Carpet Red kanggo Sampeyan!

Kenapa aku mulai Special "Finds ..."?

Pikirane "Nggoleki ..." dikembangake saka pengalaman pribadi minangka panuku, banjur dadi penjual - suwe sadurunge aku dadi agen real estate.

Kaya sampeyan, aku duwe akeh omah sing bisa didol. Minangka panuku, aku kecuwan nyambut gawe karo perusahaan real estate tradisional sing ora ngerti yen aku nggoleki properti sing unik, mula terus-terusan nunjukake aku sifat-sifat standar lan dhasar sing cocog ing watesan MLS lokal.

Nalika aku siap kanggo ngedol omah-omahku sing unik, aku nemokake yen perusahaan tradisional ora duwe pengetahuan, ketrampilan, lan pengalaman kanggo mlebu pasar sing ora biasa. Dadi, aku kepengin dadi ahli marketing marketing ing New York Stock Exchange, nggabungake iki karo lisensi real estate kanggo ngisi kesenjangan ing industri real estate, lan voila! Khusus "Ketemu ..." lair! Kita pasar lan ningkataké properti sing ora biasa lan omah-omahé sing unik kanggo didol. Ayo kita mbantu. Kita minangka agensi iklan kanggo omah sing ora biasa. Kita uga Realtors sing nyedhiyakake omah sing unik sing didol.

Interior saka salah siji saka omah-omahé sing unik kanggo didol.

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri