• Katon ayu banget. Sampeyan nindakake tugas sing hebat. Aku kesengsem banget. Aku ora bisa matur nuwun kanthi cukup kanggo gaweyan kasebut. Aku ora bakal luwih seneng.

    Sugih (Didol Dening Pamilik)
  • Aku ora cukup matur nuwun kanggo kabeh pitulung lan dhukungan sing diwenehake ing dalan. Yen dudu kanggo sampeyan, aku ora ngerti yen aku bakal entuk proses kasebut. Sampeyan wiwit awal wis menehi semangat, lan saben aku nelpon, sampeyan bakal mangsuli. Iki tegese jagad kanggo aku. 
    Monique (Didol Dening Pamilik)
  • Matur nuwun !!! Sampeyan Master Marketer. Tanggepan langsung! Sampeyan bisa uga mulang kursus babagan marketing Brenda! Aku mesthi bakal dadi sing pertama. 

    Patsy N (Keller Williams Broker)
  • Brenda, sampeyan nindakake WONDERFULLY ing katrangan dhaptar. Matur Nuwun - kanggo "yakin"& ENTHUSIASM babagan dhaptar properti kita.

    N. Kuhn lan Kulawarga (Didol dening Pamilik)
  • Pancen, sampeyan tampil kaya lintang sing sumunar ing babagan profesionalisme, efisiensi, semangat, lan perawatan. Aku seneng adol omah liwat sampeyan amarga alasan kasebut. Sugeng rawuh!

     

    Fran G (Didol dening Pamilik)
  • Aku seneng banget karo cara nggabungake kaca sampeyan. Sampeyan butuh wektu kanggo maca tenan lan ngrasakake lan njupuk poin sing penting. Iku langka banget lan ndadekake sampeyan luar biasa! Kita diberkahi duwe sampeyan. Matur suwun sanget ~
    Faith L (Agen Keller Williams)
  • Sampeyan Apik tenan! Bakulku seneng karo tumindakmu!
    Meg L. (Agen Realty Edina)
  • Matur suwun karo integritas lan kerja sing digunakake ing file iki.

    Guy L. (Didol dening Pamilik)
  • Maneh sampeyan nggawe karya sing apik tenan!

    Julie D. (Keller Williams)
  • Aku seneng banget kanthi ati-ati marang dhaptar karo sampeyan 🙂 

    Angela B (Didol dening Pamilik)
  • Katon ayu kaya biasane!

    Faith L. (Agen Keller Williams)
  • Iki minangka proses sing gampang lan aku matur nuwun kanggo kabeh pitulung sampeyan!

    Dustin B (Agen)
  • WOW! Aku kesengsem karo asil kasebut. Matur nuwun kanthi sanget!

    Pat (Didol dening Pamilik)
  • Omah kita dijadwalake ditutup dina Jumuah! 🙂 Matur nuwun kanggo kabeh sing ditindakake. Sampeyan mbantu aku nalika menehi "ngeculake". Iku angel!  

    Bethany M (Didol dening Pamilik)
  • Aku ora nate ngarep-arep sampeyan kerja keras iki kanggo apa regane aku.  Matur nuwun Sampeyan perusahaan kelas.

    Sam (Didol dening Pamilik)
  • Hai, Brenda, aku pengin menehi ngerti sampeyan duwe Ditampa tawaran ing omah kita! Matur nuwun kanthi sanget amarga wis kerja keras ing pemasaran properti ing saindenging jagad! 

    Carl (Didol dening Pamilik)
  • Katon apik Brenda lan ngluwihi pangarepan sing dakkarepake. Seneng banget aku nemoni situs web sampeyan!

    Matt (Agen Realty Omah sing Luwih Apik)

Ndeleng Ngarep Kita Unik kanggo Sale

Rute 66 b lan b eksterioraktif
$ 495,000

Rute 66 Greja B lan B

533 S West St.
Carlinville, Illinois 62626

  • 3Ranjang
  • 3 Lengkap, 1 SetengahBanyu
  • Sikil kotak
bukit ireng mlebu omah ing saljuaktif
$ 1,100,000

Omah Black Hills Log

25250 Star Ridge Road
Custer, South Dakata 57730

  • 2Ranjang
  • 2Banyu
  • 2560Sikil kotak
aktif
$ 1,250,000

Black Hills Retreat

13887 Clydesdale Rd
Rapid City, South Dakata 57702

  • 5Ranjang
  • 3Banyu
  • 4528Sikil kotak
Tampilan udara saka Konversi Greja Bersejarah ing dalan desaaktif
$ 459,000

Konversi Greja Historis

40 Utama St.
Sutton, New Hampshire 03273

  • 4Ranjang
  • 3Banyu
  • 3,355Sikil kotak
Tampilan sisih njaba Pipes Canyon Ranchaktif
$ 1,100,000

Dijual Pipa Canyon Ranch

51889 Saddle Lane
Pioneertown, California 92268

  • 3Ranjang
  • 1 Lengkap, 1 SetengahBanyu
  • 1,440Sikil kotak
Omah La Quinta sing Unikaktif
$ 749,000

Omah La Quinta sing Unik

52862 Drive Eisenhower
La Quinta, California 92253

  • 3Ranjang
  • 3Banyu
  • 1,586Sikil kotak
aktif
$ 895,000

Omah Lembah Yucca Unik

7384 Trail Camino Del Cielo
Lembah Yucca ,, California 92284

  • 3Ranjang
  • 3 Lengkap, 1 SetengahBanyu
  • 2,513Sikil kotak
Tampilan dalan kutha hantu Arizonaaktif
$ 944,000.00

Museum Kota Ghost Ghost

905 Trail Kutha Kudus
Pearce, Arizona 85625

  • 1Ranjang
  • 2 Lengkap, 1 SetengahBanyu
  • 3882Sikil kotak
ndeleng kolam renang saka oakton va ngarep sing rubahaktif
$ 2,900,000

Oakton VA Ngarep Rubah

11214 Stuart Mill Road
Oakton, VA 22124

  • 8Ranjang
  • 6 Lengkap, 2 SetengahBanyu
  • 8000Sikil kotak
blumbang mburi omah omah sing bersejarahaktif
$ 1,995,000

Ngarep Waterfront Home - Circa 1708

164 E Saddle River Rd
Kali Saddle, New Jersey 07458

  • 5Ranjang
  • 4Banyu
  • 5180Sikil kotak
Omah Kubah Vermont Terkenal sing Luar BiasaSold
$ 220,000

Omah Bumi Vermont

5415 Hollister Hill Rd
Marshfield, Vermont 05658

  • 1Ranjang
  • 1Banyu
  • 1499Sikil kotak
Sold
$ 1,250,000

Omah Retret sing misuwur, 23 hektar cedhak Charlotte

109 Saddletree Rd
Lincolnton, North Carolina 28092

  • 7Ranjang
  • 6 Lengkap, 2 SetengahBanyu
  • 6,859Sikil kotak

Sade Unik Ngarep?

Saiki sampeyan bisa ngirim properti unik ing situs iki kanthi rega $ 14.00 saben wulan!

Utawa, kita bisa mbangun program marketing khusus kanggo sampeyan!

"Temokake…" Khusus - Telusuri Omah Unik sing Didol miturut Kategori Properti

Temuan Khusus nggolongake properti kanthi gaya unik. Yen sampeyan pengin adol properti sing ora biasa, bakal didaftar lan dipasarake ing kene - utawa - yen sampeyan pengin tuku, klik gaya properti sing sampeyan minat.

Modern Eclectic Homes
Rumah Sakit
Waterfront & Ndeleng Properti
Kabin Log & Omah Pedesaan
Properti & Peternakan Jaran
Rumah Sakit Mewah
Properti Komersial
Land & Acreage
Liyane Properties Unusual

Apa Sampeyan Nduwe Omah Unik sing Sampeyan Pengin Deleng ing Situs Kami?

Kita Bakal Nggawe Karpet Abang kanggo Sampeyan!

Kenapa aku mulai Special "Finds ..."?

Gagasan "Temuan…" Khusus dikembangake saka pengalaman pribadi minangka pembeli, banjur dadi bakul - sadurunge sadurunge dadi agen real estate.

Kaya sampeyan, aku duwe akeh omah sing adol didol. Minangka pembeli, aku frustasi nggarap perusahaan real estate tradisional sing ora ngerti yen aku nggoleki properti sing unik, mula terus-terusan nuduhake properti standar lan biasa sing ana ing wates MLS lokal.

Nalika aku siyap adol omahku sing unik, aku ngerti manawa perusahaan tradisional ora duwe ilmu, katrampilan, lan pengalaman kanggo masarake properti sing ora biasa. Dadi, aku butuh pirang-pirang taun keahlian pemasaran dadi Direktur Pemasaran Bursa Saham New York, nggabungake iki karo lisensi real estate kanggo ngisi kesenjangan sing dibutuhake ing industri real estate, lan voila! Khusus "Temokake ..." lair! Kita pasar lan promosi properti sing ora biasa lan omah unik sing didol. Ayo kita mbantu. Kita minangka agensi iklan kanggo omah sing ora biasa. Kita uga Realtor sing didol kanggo adol omah unik.

Interior saka salah siji saka omah-omahé sing unik kanggo didol.