UNIQUE HOMES FOR SALE

Khusus "Nggoleki ..." - Properti sing Metu ing Akeh Wong

Ndeleng Ngarep Kita Unik kanggo Sale

omah gudang di Manteo, NCaktif
599,000

Fire House For Sale - YE OLDE FIREHOUSE

309 Budleigh Street
Manteo, NC 27954

  • 1Ranjang
  • 1Banyu
  • 1785Sikil kotak
lakefront log home in mills river ncaktif
$ 579,000

LAKEFRONT LOG CABIN, Kaya Anyar - 5.85 Acres

71 No Trail
MIlls River, NC 28759

  • 3Ranjang
  • 3Banyu
  • 2207Sikil kotak
Castle of Alamoaktif
$ 3,475,000

Castle for Sale, Castle of Alamo

176 Mountain Canyon Lane
Alamo, CA 94507

  • 3Ranjang
  • 3Banyu
  • 4476Sikil kotak
Equestrian Country Estate di Wellsville, Utahaktif
$ 1,390,000

Country Equestrian Estate, Stunning Horse Property

8100 South 4000 West
Wellsville, UT 84339

  • 6Ranjang
  • 4Banyu
  • 6,546Sikil kotak
omah gereja sing didol ing narrawongaktif
$ 321,316

Gedung Gereja Dijual - Tampilan Samudra - Australia

45 Windham St.
Narrawong, Victoria

  • 3Ranjang
  • 2Banyu
  • Sikil kotak
Sawijining omah mewah ing ngarep omahaktif
$ 9,900,000

USVI Luxury St Thomas Home on Magens Bay

Magens Bay
St Thomas, USVI, ST 00802

  • 5Ranjang
  • 7Banyu
  • 10,561Sikil kotak
aktif
$ 649,000

Unik Luxury Pool Home, Auto & Wood Shop - Tampa Area

9465 Bearwalk Path
Weeki Wachee, Florida 34613

  • 4Ranjang
  • 4Banyu
  • 2900Sikil kotak
aktif
$ 850,000

WNC Historic Luxury Home ing Kota College Menawan

174 Cowan St.
Sylva, NC 28779

  • 6Ranjang
  • 4Banyu
  • 6292Sikil kotak
Unika Green-Built unik - 3.3 Acres Near Chapel Hillaktif
$ 400,000

Green-Built Home Near Chapel Hill, NC - 3.3 Acres

2319 Ira Road
Efland, NC 27243

  • 4Ranjang
  • 3.1Banyu
  • 2706Sikil kotak
mantan kapuloan ngambang saiki dadi omah gereja sing ngambangaktif
$ 399,000

Houseboat for Sale - Ndhuwur

Kali Manatee
Palmetto, FL 34221

  • 2Ranjang
  • 2Banyu
  • Sikil kotak
aktif
$ 1,500,000

Tinker Trot

434 Bozeman Road
Putih, GA 30104

  • 2Ranjang
  • 1Banyu
  • 1600Sikil kotak
omah kaca sing didol ing Floridaaktif
$ 494,000

Babak Ngarep Kanggo Sale ing 5.3 Acres & Pond

45202 State Road 64 E
Myakka, Florida 34251

  • 2Ranjang
  • 2Banyu
  • 2200Sikil kotak

Sade Unik Ngarep?

Saiki sampeyan bisa ndhaftar situs unik kanggo $ 14.00 saben sasi!

Utawa, kita bisa mbangun program marketing khusus kanggo sampeyan!

Khusus "Nggoleki ..." - Ndelok Omah Unik Kita kanggo Dijual dening Kategori Property

Special Finds nggolongaké kategori kanthi gaya unik. Yen sampeyan pengin ngedol barang sing ora biasa sampeyan bakal kadaptar lan dipasarake ing kene - utawa - yen sampeyan pengin tuku, klik gaya properti sing kepengin sampeyan.

Modern Eclectic Homes
Rumah Sakit
Waterfront & View Properties
Log Cabins & Rustic Homes
Kuda Karyawan & Farms
Rumah Sakit Mewah
Properti Komersial
Land & Acreage
Liyane Properties Unusual

Apa Sampeyan Nduwe Ngarep Unik Sampeyan Pengen Disawang ing Situs Kita?

Kita bakal Roll Out Carpet Red kanggo Sampeyan!

Kenapa aku mulai Special "Finds ..."?

Pikirane "Nggoleki ..." dikembangake saka pengalaman pribadi minangka panuku, banjur dadi penjual - suwe sadurunge aku dadi agen real estate.

Kaya sampeyan, aku duwe akeh omah sing bisa didol. Minangka panuku, aku kecuwan nyambut gawe karo perusahaan real estate tradisional sing ora ngerti yen aku nggoleki properti sing unik, mula terus-terusan nunjukake aku sifat-sifat standar lan dhasar sing cocog ing watesan MLS lokal.

Nalika aku siap kanggo ngedol omah-omahku sing unik, aku nemokake yen perusahaan tradisional ora duwe pengetahuan, ketrampilan, lan pengalaman kanggo mlebu pasar sing ora biasa. Dadi, aku kepengin dadi ahli marketing marketing ing New York Stock Exchange, nggabungake iki karo lisensi real estate kanggo ngisi kesenjangan ing industri real estate, lan voila! Khusus "Ketemu ..." lair! Kita pasar lan ningkataké properti sing ora biasa lan omah-omahé sing unik kanggo didol. Ayo kita mbantu. Kita minangka agensi iklan kanggo omah sing ora biasa. Kita uga Realtors sing nyedhiyakake omah sing unik sing didol.

Interior saka salah siji saka omah-omahé sing unik kanggo didol.

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri