Beguiled - Houseboat for Sale

aktif
  • $ 399,000
  • Ranjang: 2
  • Bath: 2

Perumahan Terkenal kanggo Sale. Dadi siji saka rong kapel sing ngambang ing donya. Saiki omah ngambang!

Beguiled Ya, houseboat iki menarik banget. Wong mandheg lan titik. Dheweke nyemprotake gambar lan gelombang. Padha pengin ningali nang. Saka geladhak, sampeyan eseman lan gelombang bali. Padha mesmerized. Padha pengin padha sampeyan ... utawa, paling sethithik bisa karo sampeyan. "

Omah siji-sijine sing bisa didol ing Palmetto, FL

Dadi dikenal minangka "Kapel ing Bay" dheweke bener-bener dadi kapel pernikahan, siji saka loro kapel sing ngambang ing donya. Ing urip kasebut, dheweke tampil ing "Travel Channel" lan ditulis babagan ing "London Daily Mail". Sawise ngrancang lan ngrancang maneh, dheweke saiki dadi omah lan houseboat sing bisa didol. Apa sing bakal dheweke urip sawise dheweke dadi dheweke - mbok menawa omah sing tetep ing Seattle utawa ing Chesapeake, utawa dadi Airbnb ing marina. Utawa, sampeyan bakal nglangi Waterway Intracoastal nalika nglipur kanca-kanca? Bisa, dheweke bakal dadi kantor sampeyan ing ngendi klien langsung ngenali merek sampeyan lan apa sing misahake sampeyan saka pesaing. Mungkin sampeyan koki / restauranteur lan sampeyan bakal ngapusi klien kanggo cruises nedha bengi. Dadi akeh pilihan!

Ndeleng tur visual saka gunung iki.

Klik Ndhuwur kanggo Ndelok Video iki

Houseboat for Sale

Ya, dheweke ngapusi. Lan urip sabanjure mung diwatesi dening bayanganmu. Apa dheweke bakal dadi?

Luwih saka $ 1,300,000 wis mlebu ing konstruksi asli lan konversi anyar menyang omah mewah. Sebagéyan gedhé desain kapel asliné tetep, kayata steeple sikil 30, 7 nginggil jendhela kaca-kaca sing dileboni kanthi kaca tahan angin, lawang kapel kayu padat, gendheng logam, lan geladhak tutup lan mbukak kanggo hiburan lan nyenengake . Lumahing total catamaran barge yaiku kaki persegi 1800 kalebu dek lan omah kothak 1050.

Sakbenere nganyari interior perumahan sing apik iki kanggo didol.Nang kabeh wis dadi barang mewah lan nyaman ing omah. Desaine konsep kanthi terbuka kalebu kamar urip sing mbukak salah sijine dek sing dilindhungi, pawon nggegirisi karo peralatan modern, granit countertops lan lantai kayu sing padha sing ditemokake ing ruang tamu lan entri. Uga ing tingkat utamane yaiku master suite karo bath enapel lan bath tamu liya. Stair spiral ndadékaké kamar turu liyane.

Adhedhasar marina sing ayu ing Kali Manatee ing Palmetto, Florida, dheweke wis temen-tatane turu karo para penggemar gedhe nyedhiyakake pendinginan tambahan kanggo dina sing luwih moderat. Mlumpat lan nikmati bengi ing banyu - generator wolung kilowatt nyimpen kabeh fungsi sing normal. Antena TV satelit Motion-dish kalebu!

Powered by two Diamond Series Cummins Diesel engines, she is totally self propelled and can be moved under her own power at about 6 knots. Arsitek Angkatan Laut Terkenal Daniel J. Avoures lan Associates ngrancang lan mbangun kapal asli. Ora ana detail sing dideleng ing kapal sing bisa nyekel wong 110 nalika nyediakake dalan aman lan nyaman kanthi manuver maksimal. Omah bisa nyedhaki munggah dermaga utawa titik panrima - ora perlu kanggo kapal!

Ngilangi 33-ton, lan ngukur 30 'x 60', infrastruktur wadhah kabeh-fiberglass iki kanthi tenang. Ngambang ing catamaran hulls kembar, dheweke kurang tahan nalika ngobahake banyu lan bisa tetep stabil nalika nglewati gelombang cilik. Luwih saka jangkar, balung listrik bisa digunakaké kanggo nyegah kapal ing angin. Fitur iki ngidini panggilingan ing banyu cethek amarga ora perlu.

Dheweke kabeh dilengkapi karo barang-barang sing ditampilake ing gambar kalebu TV layar datar 65, perabotan kulit, kursi lenggah lan panggangan gas, lan uga pawon sing apik.

Apa sampeyan duwe Ngarep Unik kanggo Jual?

"Informasi dianggep dipercaya nanging ora ditjamin."

Price: $ 399,000
Alamat:Kali Manatee
City:Palmetto
Negoro:Manatee
State:FL
Kode pos:34221
Taun Dibangun:2004
Kamar turu:2
Bathrooms:2
Tipe Property:houseboat
kondisi:banget
Tampilan:Genteng kaca
Lantai:Kayu / Tile
Kalor / Kelangan:Tengah karo Generator

Enquiry Listing

0

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

yurt living year roundOra tau urip ing Modern Mountain Green Home dianggep ing $ 1,240,000!