Brenda Thompson, Ahli Marketing Properti, Broker Real Estat

Brenda Thompson

Pakar Pemasaran Real Estate, Broker

My Passion Is Unique Properties I Call Special "Finds ..."

Aku durung nate pas karo "cetakan", mula nggawe perusahaan real estate sing cocog karo cetakan! Aku ahli pemasaran properti, makelar real estate. Gagasan "Temuan…" Khusus dikembangake saka pengalaman pribadi minangka pembeli lan adol sadurunge dadi agen real estate.

Minangka panuku, aku pengin duwe beda. Aku pengin manggon ing bab sing ora biasa. Aku kepengin duwe properti ing ngendi kepribadianku sing unik bakal rumangsa. Njupuk titik kasebut ing antarane agen khas sing tantangan.

Minangka penjual lan pamilik properti unik, nalika waktune bisa adol salah sawijine, aku ngerti aku kudu ngoptimalake keunikan properti. Amarga aku asale saka garis panulis lan pujangga sing dawa, aku mutusake nggunakake puisi kanggo nggambarake sifat-sifatku.

Ing taun 1995 perusahaanku lair. Konsep kasebut minangka tambahan sejatine kepribadianku sing ora biasa. Minangka mantan direktur pemasaran New York Stock Exchange, aku nggabungake tresnaku kanggo properti sing ora biasa, keahlian pemasaran, lan puisi, kanggo nggawe perusahaan. "Temokake…" Khusus… Properti Karakteristik Khas Kanggo Sing Milih Soko Biasa.

Agen kita fokus ing marketing properti unik lan mboten umum.

Aku nggawe properti kanggo urip!

"Wis pirang-pirang taun aku kerja dadi Direktur Pemasaran Bursa Saham New York. Pengin entuk kamardikan luwih akeh tinimbang perusahaan Amerika sing diwenehake, aku entuk lisensi NY Real Estate.

Sawise nggarap sawetara perusahaan real estate waralaba nasional, aku golek usaha dhewe. 'Cookie-cutter' utawa 'diproduksi massal' ora bakal bisa digunakake kanggo aku, mula aku nggawe "Temuan…" Khusus kanggo wong kaya aku - wong sing pengin beda! Aku mbukak kantor Temuan Khusus pertama ing 1995 ing Asheville, NC, lan kantor nomer loro ing Hendersonville, NC ing taun 2003. Kita wis berkembang dadi perusahaan pemasaran profesional lan perusahaan real estate kanthi layanan lengkap. Kita makarya kanthi eksklusif karo para penjual lan fokus kabeh ing properti unik.  

Kita makarya karo sing duwe omah ing saindenging AS lan internasional. Kita nggawe lan ngirim kampanye pemasaran sing disesuaikan lan apik. Kita luwih becik ngluwihi iklan ing MLS lokal. Fokus kita yaiku nindakake perkara sing dibutuhake kanggo narik pembeli sing pas kanggo omah sing ora biasa. Kita bisa wawancara lan mbantu sampeyan nemokake agen sing apik lan nyedhiyakake pemasaran kanggo properti unik sampeyan.

Kanggo diklasifikasikake minangka "Temokake…" Khusus, properti mung kudu duwe kapribadian sing beda-beda. Bisa uga kondhisi apik banget, arang banget utawa angel ditemokake, asring duwe tata interior sing unik, bisa uga unik, amarga papane utawa pandangane, bisa dadi omah antik, omah sing modern banget , omah pertanian utawa pondhok kutha, kebon pinggir banyu utawa kabin kayu ing alas. 

Apa omahmu ana Panelusuran Spesial? 

 "Aku pujangga, lan saben" Golek… Khusus "pantes crita!

Omah Historis ing Flat Rock NC didol. Pakar Pemasaran Real Estate dening Brenda Thompson, Pakar Pemasaran Properti, Pialang Real Estate.NOSTALGIA COTTAGE - Pintu layar dibanting nalika bocah mlayu ing sawijining lawang banjur metu liyane. Tawa gema ing omah kabeh nalika bocah dolanan ndhelik-ndhelik ing pekarangan. Tuwo sing wis nyedhot es teh ing rocker ing teras bungkus.

A gingham kain drapes meja piknik ngendi lemonade lan cakes tempt nibbling saka passersby. Nostalgia Cottage nduweni sajarah sosial sing sugih ing ngendi kanca-kanca lan komunitas saben taun kanggo macem-macem kesempatan.

Dibangun ing 1908 dening kulawarga Tanner sing misuwur, dheweke lenggah ing pinggir dalan kira-kira kira-kira hektar 3. Anyar dicet putih, karo atap anyar lan nganyari prasarana sing signifikan, dheweke uga bisa ngowahi.

Temboke sing kuwat ngemot sejarah anget, katresnan, lan bangga, kanthi rinci sawetara fitur asli sing isih ana - jubin kayu oak dipotong saka wit…

Omah mewah Asheville, dipasarake lan didol dening Brenda Thompson, Pakar Pemasaran Real Estate, Broker Real Estate.APOGEE - Kaya-kaya nggayuh lintang ing ndhuwur, musik ngebaki papan kasebut. "Ngowahi kabeh munggah, ora ana sing bisa ngrungokake kita!" Lan padha… lan nari. Kanca-kanca nyeluk, lan 17 menit mengko, dheweke ketemu ing kutha kanggo nedha bengi.

Apogee, kanthi adhem 3950 ', minangka alamat Asheville sing paling dhuwur. Babar blas pribadi kanthi pemandangan 75 mil, dheweke lenggah 14.6, kurang dirawat, umume hektar alas, nuduhake wates 25 mil karo Blue Ridge Parkway. Kanthi 6420 kaki persegi, ana pemandangan saka saben kamar. Serambi lan geladak akeh sing ngundang hiburan utawa refleksi. Sawetara fitur mewah kalebu: 2 suite master, mewah mewah

siram layanan, Sarang Gagak kanggo ndeleng lintang; 2 lantai, watu tumpukan, tungku perapian kayu, pawon sing gedhe banget, papan sing resmi lan santai, jubin kayu jubin & panas sing sumunar, sistem swara lan lemari dipasang kanggo nggabungake lift. Lampu kutha Asheville sing apik banget. $ 1,395,000

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

ARTIKEL BRENDA TAMPILAN ING atusan Newsletter lan majalah. ING KENEH KANGGO Sithik GOLEK. 

Logo Miami Herald Pilih logo WALL STREET Logo StarTribune Worth logo Logo Telegram
Kabar OK logo FOX 16 Logo paling apik & logo newsobserver.com Small Business Trendsetters logo INFORMNNY abc 50 logo
2KUTV.com logo ksnt.com logo Logo TheSunNews.com boston.com logo Logo III InvestingDaily
Logo Bisnis Internasional Logo Pulsa Pasar MercuryNews.com logo Logo StreetInsider.com Logo kutha Kansas
34abc logo Pittsburgh Post Gazette logo Logo Pulsa Pasar Logo Olympian WRAL.com logo
Logo Miami Herald Logo Saben Herald Contra Costa Times logo ing logo Nuevo Herald NEWS CHANNEL 9 logo

 

"Pandhuan Penting Kanggo Real Estate Charlotte"

SInce 1991, Brenda Thompson, Pakar Pemasaran Properti, Pialang Real Estate, wis fokus, mung kanggo makili properti sing ora biasa, nggawe dheweke beda karo wong liya lan urip maneh. Dheweke menehi properti ing perawatan dheweke identitas dhewe lan crita.

Waca Bab Brenda

Brenda-Thompsom-3D-Cover-With-Amazon-Best-Seller-Badge