PEMASARAN RUMAH KAUNIKAN KAMI BISA NYIEUN HOME ANJEUN! Upami anjeun gaduh A HOME unik, Mertimbangkeun sorangan Lucky!

Anggo keun kaistimewaan milik anjeun pikeun narik pembeli. Jasa pamasaran bumi unik kami dirancang pikeun ngajantenkeun harta bénten anjeun kaluar ti balarea sareng anjeun diperhatoskeun ... sareng ngajualan anjeun!

Kuring geus dirancang hiji paket jasa home pamasaran unik pikeun nyebarkeun Kecap tur meunang milik anjeun noticed tur neangan eta dijual!

Kami Ngadamel "Story Properti" Anjeun

Mésér bumi mangrupikeun kaputusan anu émosional pisan sareng pribadi. Urang bakal nyusun "Carita Harta" anjeun pikeun narik émosi anu ngagaleuh.

Pembeli bakal tiasa "ngarasakeun" kumaha hirup di bumi anjeun sareng di bumi anjeun. Aranjeunna bakal "diangkut sacara émosional" ngalangkungan harta anjeun. Carita Harta anjeun bakal unik sapertos harta anjeun.

"Iklan Kelas Dunya dina Publikasi Online"

Iklan Kelas Dunya - Harta anjeun bakal ditingalikeun dina jaringan pariwara kami ka pembeli anu paling makmur di dunya. Anjeun bakal gaduh iklan halaman pinuh dina édisi digital Wall Street Journal, Robb Report, duPont Registry, Mansion Global, sareng The New York Times**, jsb. Iklan halaman pinuh anjeun bakal dijalankeun sakaligus dina unggal publikasi ieu pikeun sakabéh istilah daptar anjeun sareng kami.

"Paparan Harta anjeun ka Anu Mésér Asing"

Urang nyandak purchases asing serius. Kampanye pamasaran bumi unik anjeun bakal ngahontal pamiarsa global kalayan langkung ti 120 panempatan iklan internasional di China, Arab Saudi, UAE, Rusia, Jerman, sareng seueur deui. Diajar deui…

Tempatkeun Bumi Anjeun "Di Hareup Anu Anu Unik Anu Mésér" dina Halaman Wéb Anu Indah Kami

Nembongkeun aspék anu pangsaéna sareng fitur unik tina harta teu biasa anjeun. Pangikut global kami ngeunaan Anu Unik Pembeli Bumi ngantosan kanggo ningali bumi anjeun.

Panggihan Husus anjeun bakal ditempatkeun dina kategori bumi anu sami sareng mempermudah para pembeli pikeun mendakan.

Video YouTube dina Imah Unik pikeun Dijual

Kami bakal nyiptakeun pidéo khusus sareng nempatkeun éta dina kami Imah Unik pikeun Dijual - Saluran YouTube!

 

"Kampanye Média Massa"

Pasang harta anjeun sacara aktip di payuneun pamburu bumi dina situs média sosial kalebet Facebook, LinkedIn, jsb. 

Hubungi Brenda ngeunaan Kampanye Pemasaran Pinuh kami anu dipidangkeun di luhur! 

Brenda Thompson, Unik Imah Marketing Ahli

Brenda Thompson, Unik Imah Marketing Ahli

Unggal imah anu kuring kantos gaduh unik, ti ​​gerbang batu di Walungan Hudson di New York ka imah pos & balok kalayan botol berwarna dipasang dina tembok di Karolina Kalér. Pangalaman pribadi kuring salaku anu mésér teras salaku anu ngajual melak ideu anu ngarah kana pembukaan Khusus "Manggihan ..." dina 1995.

Sapertos anjeun, kuring gaduh seueur sipat unik. Nalika kuring siap ngajualana, kuring mendakan yén firma perumahan tradisional sareng agénna henteu ngagaduhan kaahlian pamasaran dasar. Aranjeunna henteu terang kumaha carana ngajual imah unik atanapi kumaha neangan sipat unik dijual. Ku kituna, abdi nyandak taun abdi kaahlian pamasaran massana salaku Diréktur Marketing di Bursa Saham New York, digabungkeun ieu ku lisénsi real estate ngeusian celah loba-diperlukeun dina industri real estate, sarta voila! Husus "manggih ..." lahir!

Abdi hoyong ngabantosan anjeun ngajual harta unik anjeun. Anjeun gaduh "Pilarian…" Husus sareng kampanye pamasaran profesional diperyogikeun pikeun dijual. Butuh kreativitas sajati sareng paparan lega pikeun ngajual bumi anu unik. "Finds…" khusus mangrupikeun perusahaan perumahan, tapi langkung ti éta, kami pemasar profesional - langkung ti ngan saukur nempatkeun iklan dina MLS lokal.  

Pamasaran imah unik anjeun dina laut imah cookie-cutter mangrupakeun cara pastikeun meunang henteu perhatian. Expecting pembeli kana bewara asal unik anjeun ngagunakeun métode tradisional nyaéta kawas nanyakeun ka perhatikeun jarum dina tumpukan jukut a. Butuh pendekatan husus ka pasar home husus anjeun sarta pikeun narik meuli pilari sipat unik kawas Hormat. jasa home pamasaran unik urang bisa ngabantu anjeun Ngaiklan milik anjeun pikeun narik pembeli katuhu daék mayar harga Anjeun.

Kami ngararancang kampanye pamasaran individu pikeun daptar milik unik kami. Kampanye anjeun bakal ngalibetkeun sababaraha tahap. Mimiti, urang ngaidentipikasi anu paling dipikaresep pembeli, teras ngadamel nami kanggo properti anu diarahkeun ka anu mésér, ngadamel "carita properti" anu narik pikeun mikat pembeli teras Ngaiklan milik anjeun nasional sarta sakumna dunya

"Carita properti" mangrupikeun salah sahiji pendekatan mérek dagang urang. Éta suksés sacara lega. Carita harta karajaan khusus anjeun bakal ngahirupkeun harta unik anjeun. Anu mésér bakal tiasa "ngaraos" kumaha rasana cicing di bumi anjeun sareng di buruan anjeun. Aranjeunna bakal "diangkut sacara émosional" ngalangkungan harta anjeun ti mana waé ayana.

Kami teras pasang iklan properti anjeun di jaringan kami - teras-terasan di New York Times, Wall Street Journal, Robb Report, Dupont Registry, Mansion Global, International Herald sareng langkung ti 120 halaman wéb digital internasional tambahan.

Dina Husus "Manggihan ...", kami ahli pamasaran, teras Realtors®. Kami fokus sadayana kana pamasaran perumahan unik. Kami agénsi iklan pikeun bumi anu teu biasa. Hayu urang ngabantosan anjeun ngajual bumi unik anjeun. 

Tambahkeun milik anjeun ka SpecialFinds.com

Ngan $ 40.00 per bulan!

Meunang Dina Toel Ku Us Pikeun ngamimitian

brenda@specialfinds.com

logo twitter
logo LinkedIn
logo Facebook