Imah unik pikeun dijual

Pasipatan anu Menonjol dina Rame

Langkung ti 65,000 Anu Tumbas Anu Unik Hoyong Ningali Harta Anjeun

Hayu Urang Terkenal!

  • Brenda! Ieu geulis! Hatur nuhun kana padamelan sareng perhatosan anjeun kana detil. Tata perenah sareng pormat anu saé. Ieu di luhur sareng saluareun naon anu kuring ngarepkeun. 

    Jane M. (Dijual ku Pamilik)
  • Hatur nuhun! Situs anjeun leres-leres nyayogikeun pembeli unik anu sampurna! Naon berkah! 

    Bet P (Dijual ku Pamilik)
  • Wilujeng énjing Brenda, Kami parantos ngical bumi urang! Harga tunai lengkep nawiskeun teu aya kontingensi naon-naon waé! Abdi bagja pisan, kuring henteu tiasa ngawartosan anjeun. Kuring ngahargaan sagala anu anjeun laksanakeun. Kuring pasti bakal nyarankeun jasa anjeun sareng situs.

    Patricia E. (Dijual ku Pamilik)
  • Dear Brenda, Anjeun parantos ngalangkungan panggilan tugas. Pisan kagum ku karya pribadi anjeun sareng toél ...

    Elizabeth S (Dijual ku Pamilik)
  • Naon iklan anu megah - Wah! Hatur nuhun, Brenda, pikeun sihir anjeun!

    Walter (Dijual ku Pamilik)
  • Kuring ngan ukur hoyong hatur nuhun pikeun sadaya bantosan anjeun. Katerangan anjeun ngeunaan harta éta nyababkeun seueur calon pembeli ka bumi. Sakitu seueur jalma ningali éta sareng éta payu kanggo 20K langkung tina harga anu naros! Kuring masih nampi telepon. Saur pedaran anjeun ngabantosan kéngingkeun tawaran anu di luhur. 
    Pat (Dijual ku Pamilik)
  • Sigana geulis. Anjeun damel padamelan anu hadé. Abdi resep pisan. Abdi henteu tiasa hatur nuhun cukup pikeun usaha. Abdi henteu tiasa langkung pikaresepeun.

    Beunghar (Dijual Ku Pamilik)
  • Abdi teu tiasa hatur nuhun cekap pikeun sadaya bantosan sareng dukungan anu anjeun sayogi sapanjang jalan. Upami éta sanés pikeun anjeun kuring henteu terang yén kuring bakal meunang jauh dina prosés. Anjeun masihan kuring seueur dorongan ti mimiti, sareng unggal-unggal kuring nelepon anjeun bakal ngajawab. Éta hartosna dunya pikeun kuring. 
    Monique (Dijual Ku Pamilik)
  • Hatur nuhun!!! Anjeun Master Marketer. Réspon éta langsung! Anjeun panginten ngajarkeun kursus ngeunaan pamasaran Brenda! Kuring pastina bakal janten anu pangpayunna. 

    Patsy N (Keller Williams Calo)
  • Brenda, anjeun leres-leres indah dina katerangan daptar éta. Hatur nuhun pisan - kanggo "kapercayaan"& ENTHUSIASM ngeunaan daptar properti urang.

    N. Kuhn sareng Kulawarga (Dijual ku Pamilik)
  • Nyaan, anjeun menonjol sapertos béntang anu bersinar tina segi profesionalisme, épisiénsi, sumanget, sareng perawatan. Abdi resep ngajual bumi ngalangkungan anjeun ku alesan ieu. Salam!

     

    Fran G (Dijual ku Pamilik)
  • Kuring ngan resep pisan cara nempatkeun halaman anjeun. Anjeun butuh waktos pikeun leres-leres maca sareng ngaraos raos sareng nyandak poin anu luhur. Éta langka pisan sareng ngajantenkeun anjeun luar biasa! Kami berkah gaduh anjeun. Hatur nuhun pisan ~
    Iman L (Agén Keller Williams)
  • Anjeun hébat! Panjual abdi resep naon anu anjeun lakukeun!
    Meg L. (Agén Edina Realty)
  • Hatur nuhun kana integritas anjeun sareng pikeun padamelan anu anjeun nyéépkeun kana file abdi.

    Guy L. (Dijual ku Pamilik)
  • Deui anjeun ngalakukeun pagawéan anu luar biasa!

    Julie D. (Keller Williams)
  • Kuring pastina ngahargaan perhatian ati-ati anjeun kana daptar kami sareng anjeun 🙂 

    Angela B (Dijual ku Pamilik)
  • Sigana geulis sapertos biasa!

    Faith L. (Agén Keller Williams)
  • Ieu mangrupikeun prosés anu gampang sareng kuring ngahargaan sadayana bantosan anjeun!

    Dustin B (Agén)
  • WAH! Abdi kataji ku hasilna. Hatur nuhun pisan!

    Pat (Dijual ku Pamilik)
  • Bumi urang dijadwalkeun tutup dinten Jumaah! 🙂 Hatur nuhun kana sadaya anu anjeun laksanakeun. Éta ngabantosan kuring ku anjeun nyarios ka kuring "ngantepkeun". Éta sesah!  

    Bethany M (Dijual ku Pamilik)
  • Abdi henteu pernah ngarepkeun anjeun damel anu sesah ieu kanggo naon hargana kuring.  Hatur nuhun. Anjeun perusahaan kelas.

    Sam (Dijual ku Pamilik)
  • Hai, Brenda, kuring hoyong ngawartosan anjeun anu urang gaduh nampi tawaran di bumi kami! Hatur nuhun pisan kana kerja keras anjeun dina pamasaran properti ka dunya! 

    Carl (Dijual ku Pamilik)
  • Sigana Brenda hébat sareng ngaleuwihan harepan kuring. Bungah kuring mendakan halaman wéb anjeun!

    Matt (Agén Realty Omah Langkung Hadé)

Nempo kami Imahna Unik pikeun dijual

Atlanta Artis munduraktip
$529,900

Atlanta Artis mundur

1646 Eastport bérés
Atlanta, Géorgia 30317

  • 3ranjang
  • 2mandi
  • 1,529suku pasagi
aktip
$850,000

Landmark bersejarah Estate

5595 AS Jalan Raya 278
Hokes Bluff, Alabama 35903

  • 6ranjang
  • 4 Pinuh, 1 Satengahmandi
  • 5,432suku pasagi
aktip
$799,900

Beureum Lumbung Imah & Wisma

33 W Jefferson Rd
Pittsford, York énggal 14534

  • 6ranjang
  • 4 Pinuh, 2 Satengahmandi
  • 3,408suku pasagi
Asheville Area Dream Acreage pintonan padang rumput hejo.aktip
$1,950,000

Asheville Area Impian Acreage

101 + 206 Sumner Girang
Arden, Karolina Kalér 28704

aktip
$40,000

Imah Rehab Kasempetan

401 Lookout Ave.
Charlesoi, Pennsilpania 15022

  • 3ranjang
  • 1 Pinuh, 1 Satengahmandi
  • 2,800suku pasagi
aktip
$1,200,000

Endah Waterfront méwah - Eco-Friendly

1920 S. Springdale Jalan
Berlin Anyar, Wisconsin 53146

  • 6ranjang
  • 6mandi
  • 5,500suku pasagi
Dirobah imah gudangaktip
$850,000

Dirobih Barn Imah

51241 866 Rd
Orchard, Nebraska 68764

  • 3ranjang
  • 2mandi
  • 3,800suku pasagi
Kanada Prepper urang Houseaktip
CDN $ 1,200,000

The Prepper urang House di Kanada

8 Stonehouse Jalur
Handap St Mary urang,, New Brunswick

  • 3ranjang
  • 1mandi
  • 2000suku pasagi
Kasempetan komérsial firehouse mimiti!aktip
$159,000

Kasempetan komérsial Firehouse bersejarah

700 Kulon 18 St
Connersville, Indiana 47331

  • 1ranjang
  • 1 Pinuh, 2 Satengahmandi
  • 2,600suku pasagi
A Babak dina eterior Woodsaktip
$ 295,000 PAGARUH

Tangki Cai Mungkin Imah

Burkett Ave (TBD)
Jefferson Kulon, NC 28694

  • ranjang
  • mandi
  • Babak 32' jangkung x 28' diaméter dasarsuku pasagi
Sherpenjewel a usvi méwah st Thomas homeaktip
$10,900,000

Rumah Makan USVI Mewah di Magens Bay

Magens Bay
St Thomas, USVI, ST 00802

  • 5ranjang
  • 7mandi
  • 10,561suku pasagi
Dirumahkeun Tempat Suci di kota leutik.aktip
$344,900

Bumi Suci anu Dirobih

1222 Millington St.
Winfield, Kansas 6156

  • 5ranjang
  • 3 Pinuh, 1 Satengahmandi
  • 7000suku pasagi

Jual Imah Unik anjeun?

Ayeuna anjeun tiasa ngirim pasipatan unik anjeun dina situs kami $ 40.00 per bulan!

Atawa, urang tiasa ngawangun program pamasaran custom keur anjeun!

Papanggihan Khusus ngagolongkeun pasipatan ku gaya unik. Upami anjeun hoyong ngajual harta anu teu biasa anjeun éta bakal didaptarkeun sareng dipasarkeun di dieu - atanapi - upami anjeun hoyong mésér, pencét kana gaya properti anu dipikaresep ku anjeun.

Khusus "Milarian ..." - Milarian Bumi Unik Kami Dijual ku Kategori Harta

Conto anu saé pikeun bed-breakfast-airbnbs
Garéja anu dirobah dipilarian. Ieu conto anu hadé pikeun salah sahiji.
Conto anu saé bumi anu dilindungan-bumi atanapi di jero taneuh.
Conto hébat bumi bersejarah.
Peternakan kuda gunung leutik.
Pedesaan luar imah log.
Conto anu hadé tina seueur bumi modéren sareng éklek anu dijual.
Conto anu hadé pikeun sipat méwah anu teu biasa.
Conto anu saé pikeun bumi prepper!
Panempoan udara bumi unik di perairan.
Kapel ieu anu ngambang mangrupikeun conto anu hadé pikeun dijual anu sanés.
Lahan gunung sareng héktar di NC

Naha Anjeun gaduh Bumi Unik Anu Anjeun Hayang Tingali dina Situs Kami?

Urang Badé Ngalungkeun Karpét Beureum pikeun Anjeun!

Kunaon kuring mimiti Special "Neangan ..."?

Ideu "Manggihan… Husus" dikembangkeun tina pangalaman pribadi kuring salaku anu mésér, teras salaku anu ngajual - jauh sateuacan kuring janten agén real estate.

Sapertos anjeun, kuring gaduh seueur bumi unik kanggo dijual. Salaku anu mésér, kuring frustasi damel sareng firma perumahan tradisional anu henteu tiasa ngartos yén kuring milarian harta anu unik, janten aranjeunna teras-terasan nunjukkeun sipat standar sareng duniawi anu pas dina wates sempit MLS lokalna.

Nalika kuring siap ngajual bumi unik kuring, kuring mendakan yén firma tradisional kakurangan kanyaho, kaparigelan, sareng pangalaman pikeun masarkeun sipat anu teu biasa, janten, kuring mangtaun-taun kaparigelan pamasaran diala salaku Diréktur Pemasaran Bursa Saham New York, digabungkeun ieu ku lisénsi perumahan pikeun ngeusian lolongkrang anu diperyogikeun dina industri perumahan, sareng voila! Husus "Manggihan ..." lahir!  

Kami masarkeun sareng ngamajukeun sipat teu biasa sareng bumi unik kanggo dijual.

Hayu urang ngabantosan anjeun. Kami agénsi iklan pikeun bumi anu henteu biasa. Kami ogé Realtors bakalan meunang imah unik dijual.

Pedalaman salah sahiji imah unik pikeun dijual.