• Sigana geulis. Anjeun damel padamelan anu hadé. Abdi resep pisan. Abdi henteu tiasa hatur nuhun cukup pikeun usaha. Abdi henteu tiasa langkung pikaresepeun.

    Beunghar (Dijual Ku Pamilik)
  • Abdi teu tiasa hatur nuhun cekap pikeun sadaya bantosan sareng dukungan anu anjeun sayogi sapanjang jalan. Upami éta sanés pikeun anjeun kuring henteu terang yén kuring bakal meunang jauh dina prosés. Anjeun masihan kuring seueur dorongan ti mimiti, sareng unggal-unggal kuring nelepon anjeun bakal ngajawab. Éta hartosna dunya pikeun kuring. 
    Monique (Dijual Ku Pamilik)
  • Hatur nuhun!!! Anjeun Master Marketer. Réspon éta langsung! Anjeun panginten ngajarkeun kursus ngeunaan pamasaran Brenda! Kuring pastina bakal janten anu pangpayunna. 

    Patsy N (Keller Williams Calo)
  • Brenda, anjeun leres-leres indah dina katerangan daptar éta. Hatur nuhun pisan - kanggo "kapercayaan"& ENTHUSIASM ngeunaan daptar properti urang.

    N. Kuhn sareng Kulawarga (Dijual ku Pamilik)
  • Nyaan, anjeun menonjol sapertos béntang anu bersinar tina segi profesionalisme, épisiénsi, sumanget, sareng perawatan. Abdi resep ngajual bumi ngalangkungan anjeun ku alesan ieu. Salam!

     

    Fran G (Dijual ku Pamilik)
  • Kuring ngan resep pisan cara nempatkeun halaman anjeun. Anjeun butuh waktos pikeun leres-leres maca sareng ngaraos raos sareng nyandak poin anu luhur. Éta langka pisan sareng ngajantenkeun anjeun luar biasa! Kami berkah gaduh anjeun. Hatur nuhun pisan ~
    Iman L (Agén Keller Williams)
  • Anjeun hébat! Panjual abdi resep naon anu anjeun lakukeun!
    Meg L. (Agén Edina Realty)
  • Hatur nuhun kana integritas anjeun sareng pikeun padamelan anu anjeun nyéépkeun kana file abdi.

    Guy L. (Dijual ku Pamilik)
  • Deui anjeun ngalakukeun pagawéan anu luar biasa!

    Julie D. (Keller Williams)
  • Kuring pastina ngahargaan perhatian ati-ati anjeun kana daptar kami sareng anjeun 🙂 

    Angela B (Dijual ku Pamilik)
  • Sigana geulis sapertos biasa!

    Faith L. (Agén Keller Williams)
  • Ieu mangrupikeun prosés anu gampang sareng kuring ngahargaan sadayana bantosan anjeun!

    Dustin B (Agén)
  • WAH! Abdi kataji ku hasilna. Hatur nuhun pisan!

    Pat (Dijual ku Pamilik)
  • Bumi urang dijadwalkeun tutup dinten Jumaah! 🙂 Hatur nuhun kana sadaya anu anjeun laksanakeun. Éta ngabantosan kuring ku anjeun nyarios ka kuring "ngantepkeun". Éta sesah!  

    Bethany M (Dijual ku Pamilik)
  • Abdi henteu pernah ngarepkeun anjeun damel anu sesah ieu kanggo naon hargana kuring.  Hatur nuhun. Anjeun perusahaan kelas.

    Sam (Dijual ku Pamilik)
  • Hai, Brenda, kuring hoyong ngawartosan anjeun anu urang gaduh nampi tawaran di bumi kami! Hatur nuhun pisan kana kerja keras anjeun dina pamasaran properti ka dunya! 

    Carl (Dijual ku Pamilik)
  • Sigana Brenda hébat sareng ngaleuwihan harepan kuring. Bungah kuring mendakan halaman wéb anjeun!

    Matt (Agén Realty Omah Langkung Hadé)

Nempo kami Imahna Unik pikeun dijual

Rute 66 b sareng b jabaaktip
$495,000

Rute 66 Garéja B sareng B

533 S Kulon St.
Carlinville, Illionis 62626

  • 3ranjang
  • 3 Pinuh, 1 Satengahmandi
  • suku pasagi
bukit hideung asup ka imah saljuaktip
$1,100,000

Hideung Hills Log Home

25250 Jalan Raya Star
Custer, Dakata Kidul 57730

  • 2ranjang
  • 2mandi
  • 2560suku pasagi
aktip
$1,250,000

Hideung Hills mundur

13887 Clydesdale Rd
Rapid City, South Dakata 57702

  • 5ranjang
  • 3mandi
  • 4528suku pasagi
Pandangan hawa tina Konversi Garéja Bersejarah di jalan nagaraaktip
$459,000

Konversi Garéja Bersejarah

40 Utama St.
Sutton, New Hampshire 03273

  • 4ranjang
  • 3mandi
  • 3,355suku pasagi
Tampilan sisi luar Pipes Canyon Ranchaktip
$1,100,000

Pipah Canyon ranch pikeun dijual

51889 Saddle Lane
Pioneertown, California 92268

  • 3ranjang
  • 1 Pinuh, 1 Satengahmandi
  • 1,440suku pasagi
Imah La Quinta anu unikaktip
$749,000

Imah La Quinta anu unik

52862 Eisenhower Drive
La Quinta, California 92253

  • 3ranjang
  • 3mandi
  • 1,586suku pasagi
aktip
$895,000

Imah Lembah Yucca anu unik

7384 Jalur Camino Del Cielo
Lebak Yucca ,, California 92284

  • 3ranjang
  • 3 Pinuh, 1 Satengahmandi
  • 2,513suku pasagi
Pintonan jalanan kota hantu Arizonaaktip
$944,000.00

Museum Kota Arizona Ghost

905 Jalan Raya Hantu
Pearce, Arizona 85625

  • 1ranjang
  • 2 Pinuh, 1 Satengahmandi
  • 3882suku pasagi
ningali kolam renang ningali oakton va home dirobihaktip
$2,900,000

Oakton VA Home Transformasi

11214 Stuart Mill Road
Oakton, VA 22124

  • 8ranjang
  • 6 Pinuh, 2 Satengahmandi
  • 8000suku pasagi
balong balik ka bumi waterfront bersejarahaktip
$1,995,000

Home Waterfront Home - Circa 1708

164 E Saddle Walungan Rd
Walungan saddle, New Jersey 07458

  • 5ranjang
  • 4mandi
  • 5180suku pasagi
Luar biasa imah Vermont Kubah anu kawéntardijual
$220,000

Bumi Bumi Vermont

5415 Hollister Hill Rd
Marshfield, Vermont 05658

  • 1ranjang
  • 1mandi
  • 1499suku pasagi
dijual
$1,250,000

Bumi Rét anu Terkenal, 23 Akar caket Charlotte

109 Saddletree Rd
Lincolnton, Karolina Kalér 28092

  • 7ranjang
  • 6 Pinuh, 2 Satengahmandi
  • 6,859suku pasagi

Jual Imah Unik anjeun?

Ayeuna anjeun tiasa ngirim pasipatan unik anjeun dina situs kami $ 14.00 per bulan!

Atawa, urang tiasa ngawangun program pamasaran custom keur anjeun!

Khusus "Milarian ..." - Milarian Bumi Unik Kami Dijual ku Kategori Harta

Papanggihan Khusus ngagolongkeun pasipatan ku gaya unik. Upami anjeun hoyong ngajual harta anu teu biasa anjeun éta bakal didaptarkeun sareng dipasarkeun di dieu - atanapi - upami anjeun hoyong mésér, pencét kana gaya properti anu dipikaresep ku anjeun.

Modern Eclectic Imahna
Imahna bersejarah
Waterfront & Tingali Pasipatan
Kabin Log & Bumi Désa
Pasipatan Kuda & Peternakan
Imahna méwah
Pasipatan komérsial
Land & Acreage
Pasipatan ilahar lianna

Naha Anjeun gaduh Bumi Unik Anu Anjeun Hayang Tingali dina Situs Kami?

Urang Badé Ngalungkeun Karpét Beureum pikeun Anjeun!

Kunaon kuring mimiti Special "Neangan ..."?

Ideu "Manggihan… Husus" dikembangkeun tina pangalaman pribadi kuring salaku anu mésér, teras salaku anu ngajual - jauh sateuacan kuring janten agén real estate.

Sapertos anjeun, kuring gaduh seueur bumi unik kanggo dijual. Salaku anu mésér, kuring frustasi damel sareng firma perumahan tradisional anu henteu tiasa ngartos yén kuring milarian harta anu unik, janten aranjeunna teras-terasan nunjukkeun sipat standar sareng duniawi anu pas dina wates sempit MLS lokalna.

Nalika kuring siap ngajual bumi unik kuring, kuring mendakan yén firma tradisional kakurangan kanyaho, katerampilan, sareng pangalaman pikeun masarkeun pasipatan anu teu biasa. Janten, kuring nyandak sababaraha taun kaparigelan pamasaran diala salaku Diréktur Pemasaran Bursa Saham New York, ngagabungkeun ieu sareng lisénsi perumahan pikeun ngeusian lolongkrang anu diperyogikeun dina industri perumahan, sareng voila! Husus "Milarian ..." lahir! Kami masarkeun sareng ngamajukeun sipat teu biasa sareng bumi unik kanggo diical. Hayu urang ngabantosan anjeun. Kami agénsi iklan pikeun bumi anu henteu biasa. Kami ogé Realtors bakalan meunang imah unik dijual.

Pedalaman salah sahiji imah unik pikeun dijual.