MARKETINGU JONË E VETËM DO TË BËJË NË STAND TUAJ! NËSE VET A UNIQUE HOME, Konsideroni veten tuaj të lumtur!

Përdorni unicitetin e pronës tuaj për të tërhequr një blerës. Shërbimet tona unike të marketingut në shtëpi janë të dizajnuara për ta bërë pronën tuaj të dalë nga turma dhe të keni vënë re ... dhe merrni ju shitur!

Brenda Thompson, Ekspert i Ekseleve Unique në Marketing

Brenda Thompson, Ekspert i Ekseleve Unique në Marketing

Çdo shtëpi që kam zotëruar ndonjëherë ka qenë unike, nga një portë guri në lumin Hudson në Nju Jork në një shtëpi postare dhe trare me shishe me ngjyrë të ngulitur në muret në Karolinën e Veriut. Përvojat e mia personale si blerës dhe më pas si një shitës mbollën idenë që çoi në hapjen e "Finds ... Special" në 1995.

Ashtu si ju, unë kam në pronësi shumë prona unike. Kur isha gati t'i shisja, zbulova se firmat tradicionale të pasurive të paluajtshme dhe agjentët e tyre nuk kishin aftësi themelore të marketingut. Ata nuk kishin njohuri si për të shitur një shtëpi unike ose si të merrni një pronë unike të shitur. Pra, mora vitet e mia të ekspertizës së marketingut të fituar si Drejtoreshë e Marketingut të Bursës së Nju Jorkut, e kombinova këtë me një licencë të pasurive të patundshme për të mbushur hendekun e nevojshëm në industrinë e pasurive të paluajtshme dhe voila! Lindi "Rreziqet" Speciale!

Unë do të doja t'ju ndihmoja të shisni pronën tuaj unike. Ju keni një "Gjej ..." të veçantë dhe një fushatë marketingu profesional është e nevojshme për ta shitur atë. Ajo kërkon krijimtari të vërtetë dhe ekspozim të gjerë për të shitur një shtëpi unike. Special "Finds ..." është një kompani e pasurive të patundshme, por më shumë se kaq, ne jemi marketers profesionistë - duke shkuar shumë përtej thjesht vendosjes së një reklame në MLS lokale.

Marketingu i shtëpisë tuaj unike në një det të shtëpive cookie-prestar është një mënyrë e sigurt për të mos marrë asnjë vëmendje. Pritshmëria e blerësve për të njoftuar shtëpinë tuaj unike duke përdorur metoda tradicionale është si t'i kërkoni ata të vëreni një gjilpërë në një kashtë. Duhet një qasje e veçantë për tregun e shtëpisë tuaj të veçantë dhe për të tërhequr blerësin duke kërkuar një pronë unike ashtu si tuajat. Shërbimet tona unike të marketingut në shtëpi mund t'ju ndihmojnë të reklamoni pronën tuaj për të tërhequr blerësit e duhur të gatshëm të paguani çmimin tuaj.

Ne hartimin e fushatave individuale të marketingut për listat tona unike të pronave. Fushata juaj do të përfshijë faza të shumëfishta. Së pari, identifikojmë blerësin më të mundshëm, pastaj krijojmë një emër për pronën e drejtuar ndaj atij blerësi, arrijmë një "histori të pasurisë" imponuese për të tërhequr blerësin dhe pastaj reklamoni pronën tuaj në nivel kombëtar dhe rreth globit.

"Historia e pronës" është vetëm një nga qasjet tona të markës tregtare. Është shumë e suksesshme. Historia juaj e personalizuar e hartuar me porosi do t'ju sjellë jetën tuaj unike. Blerësit do të jenë në gjendje të "ndiejnë" se si të jetojnë në shtëpinë tuaj dhe në bazën tuaj. Ata do të "transportohen emocionalisht" përmes pronës tuaj nga kudo që janë.

Ne pastaj reklamojmë pronën tuaj përmes rrjetit tonë - vazhdimisht në New York Times, Wall Street Journal, Raporti Robb, Dupont Registry, Mansion Global, International Herald dhe më shumë se faqet e internetit shtesë 120 dixhitale ndërkombëtare.

Në Special "Finds ...", ne jemi profesionistë të marketingut, pastaj Realtors®. Ne fokusim tërësisht në marketingun e pasurive të patundshme unike. Ne jemi një agjenci reklamash për shtëpi të pazakonta. Le të ju ndihmojmë të shisni shtëpinë tuaj unike.

Unë kam projektuar një paketë të shërbimeve të marketingut unik në shtëpi për të përhapur fjalën dhe për të marrë pronën tuaj të vënë re dhe të merrni atë shitur!

A është Faqja jonë Unique Marketing drejta për ju? - Më telefono! 844-880-8804

Ne Artizanati juaj "Story Pronës"

Blerja e një shtëpie është një vendim shumë emocional dhe shumë personal. Ne do të shkruajmë "Your Own Story" -in tuaj për t'u ankuar në emocionet e një blerësi.

Blerësit do të jenë në gjendje "të ndiejnë" se çfarë është të jetoni në shtëpinë tuaj dhe në bazë tuaj. Ata do të "transportohen emocionalisht" nëpërmjet pronës suaj.

"Reklamimi i klasit botëror në botimet online të klasit botëror"

Fushata juaj unike e marketingut në shtëpi do të përbëhet nga me shume se thjesht duke e vendosur atë në MLS. Për tërë gjatësinë e listës suaj, prona juaj do të paraqitet në internet në New York Times, Wall Street Journal, Raporti Robb, Mansion Global dhe duPont Registry. *

"Ekspozoni pasurinë tuaj tek blerësit e huaj"

Blerësit e huaj shpenzuan mbi $ 153 miliardë në pronat rezidenciale në SHBA në 2017. Ne marrim blerje të huaja seriozisht. Fushata juaj unike e marketingut në shtëpi do të arrijë një audiencë globale me vendosjen e reklamave ndërkombëtare 120 në Kinë, Arabinë Saudite, Emiratet e Bashkuara Arabe, Rusia, Gjermania dhe më shumë. Mëso më shumë…

Vendosni Shtëpinë Tuaj "Përballë Blerësit Unik Shtëpi" në Faqen tonë të Bukur

Zbuloni aspektet më të mira dhe veçoritë unike të pronës suaj të pazakontë. Përpjekja jonë globale e blerësve shtëpiakë është duke pritur për të parë shtëpinë tuaj.

Gjeni special juaj do të vendoset në një kategori të shtëpive të llojit të ngjashëm, duke e bërë të lehtë për blerësit të gjejnë.

E-Broshura juaj "

Angazhoni blerës me e-broshurën tuaj të medias. Plotësoni me Historinë e Pronës tuaj, revista juaj e-magazine bëhet menjëherë në dispozicion të lexuesve aktivë në çdo cep të globit, nga kompjuteri i tyre si dhe nga çdo pajisje celulare.

"Fushata për Media Masive"

Vendosni pronën tuaj në mënyrë aktive para gjuetarëve të shtëpive në faqet e mediave sociale, duke përfshirë Facebook dhe YouTube. Fushata juaj unike e marketingut në shtëpi do të përfshijë një HD Video Tour me ekran të plotë me një shfaqje verbuese Google Earth Aerial Video Fly-Over, si dhe një faqe mahnitëse të videos në Facebook të gjitha të përkushtuar për të marrë pronën tuaj të shitur.

"Ndikimi i imazhit"

Bëni një përshtypje të madhe me "Impaktin e imazhit" tonë. Shihni pronën tuaj ashtu siç e sheh një blerës. Ne do të shqyrtojmë fotot tuaja dhe do të bëjmë sugjerime për të përmirësuar imazhin e pronës tuaj si për praninë tuaj në internet dhe për shfaqjet.

Shtoni pronën tuaj në SpecialFinds.com

Vetëm $ 14.00 në muaj!

* Disa elementë të programit tonë të marketingut me porosi mund të mos aplikohen pasi që botimet e ndryshme kufizojnë përfshirjen në pronat me çmim mbi $ 500,000.

Get në kontakt me ne për të filluar

844-880 8804-

brenda@specialfinds.com

logo twitter
LinkedIn logo
Logo e Facebook
Logo Zillow
Logo e Realtor.com
Logo Trulia
Përfundimisht logo
Logo Hotpads.com

Na telefononi për më shumë info: 844-880-8804

Filloni të shtypni dhe shtypni Enter për të kërkuar