Marketing Unique Prona të paluajtshme Tips Expert

In shtyp, Marketing Unique Prona të paluajtshme

Brenda Thompson zotëron agjencinë e pasurive të butë, Special "Gjeni ..." në malet e Karolinës Veriore të Perandorisë. Ashtu si pronat që ajo shet, agjencia e saj është me të vërtetë një lloj i një lloji, me një fokus specialiteti në vetitë unike me shumë karakter. Në këtë intervistë me Bill Kopatich, Brenda diskuton qasjen e saj unike të marketingut për marketingun e pronave unike.

faturë: Brenda, faleminderit për ndarjen e historisë tënde këtu sot. Ju keni krijuar një specialitet të vërtetë në industrinë e pasurive të paluajtshme - pronat unike të marketingut që ju i quani Special "Gjeni ...". Çfarë kualifikohet si një "Gjej ..." Speciale?

Brenda: Një "Gjeni ..." speciale nuk duhet të jetë e shtrenjtë; ajo vetëm duhet të ketë karakterin e vet unik. Ne kemi listuar çdo shtëpi nëntokësore në hambare të konvertuara, madje edhe një Chateau franceze.

faturë: Unë e di që jeni në zonën e Asheville, NC në Malet e Karolinës së Veriut. Sa e gjerë mbuloni një zonë gjeografike?

Brenda: Tani për tani ne po mbulojmë një zonë brenda dy orësh nga Asheville. Për sa kohë që mendoj se mund t'i shërbejmë klientëve tanë mirë, do të marr listën. Unë jam në proces tani për të renditur një pronë që është dy orë larg. Është një shtëpi e vogël. E kam quajtur atë "Duality - Një Luksoze Camping Cottage". Ka çdo komoditet luksoz që mund të imagjinoni; është plumbed dhe wired brenda vendit, por shërbimet ende nuk kanë lidhje.

faturë: Çka ju bëri që të fokusoheni tërësisht në marketingun e pronave unike?

Brenda: Para së gjithash, çdo shtëpi që unë do të kisha në pronësi, e blerë për shkak të unicitetit të saj; së dyti, si ish-drejtor i marketingut për Bursën e Nju Jorkut, dëshiroja të përdorja ekspertizën time të marketingut për të vënë në treg diçka interesante. Fillova të lidhesha me kompanitë e mëdha franchised të pasurive të patundshme. Në ato firma tradicionale, të mëdha apo të vogla, të gjithë garojnë për të njëjtën pjesë të tortave - kryesisht shtëpitë e prerjes cookie. Meqenëse shpesh ishte e vështirë për të dalluar një shtëpi nga një tjetër, nuk mund të ngazëllehesha në lidhje me marketingun e tyre. Megjithatë, unë mund të jem shumë i emocionuar për shtëpitë që kishin ton karakteri. Unë mund t'i shisja këto shtëpi gjatë gjithë ditës; ishte kënaqësi për mua, dhe kisha ekspertizën e marketingut për t'i bërë këto prona të shkëlqejnë.

Në të njëjtën kohë, kam pasur një dëshirë të çmendur, ngarje për të përdorur zërin tim poetik, kështu që e kombinova poezinë time, ekspertizën time të marketingut dhe dashurinë për pronat e pazakonta dhe krijuam kompaninë time, "Gjej ..." special. Ata që zgjedhin diçka nga e zakonshmja.

faturë: A ka ndonjë pyetje të zakonshme që shitësit kanë kur duan të shesin pronën e tyre të pazakontë?

Brenda: Ata duan të dinë se çfarë bëj unë është ndryshe nga çdo agjent tjetër dhe përgjigja ime është gjithçka. Unë përqendrohem në sjelljen e "jetës" në pronë. E përshkruaj atë në mënyrë të tillë që një blerës mund "mendërisht" të ndiejë se çfarë është të jetosh në shtëpi, të jesh në pronë. Unë sjell sa më shumë shqisave që mundem në reklamat e mia - atë që sheh - ngjyrat e mjaltit; atë që dëgjon - një tren fërshëllimë në largësi; çfarë ju erë - bari i freskët i mown; atë që ju mendoni - kate të ftohtë propozoj. Unë përdor reklamat emocionale për të transportuar mentalisht blerësit në pronë nga kudo që janë, ndërsa lexojnë reklamën time. Unë dua të jap një blerës ndjenjën se çfarë është kur bëheni pjesë e shtëpisë - atëherë ajo bëhet shtëpi.

faturë: A është më e gjatë për të shitur këto prona të veçanta dhe unike që ju listoni?

Brenda: Tregtohet si duhet, nuk duhet të marrë më për të shitur pronat e pazakonta sesa pronat e tjera. Gjetjet e veçanta "shpesh shesin më shpejt se pronat më tipike, sepse publiku është aq i përcaktuar mirë. Nga emri i kompanisë tonë, blerësit e dinë se kemi vetëm kryerjen e "Gjeneve" speciale. Ata, nga ana tjetër, janë në kërkim të tyre të veçantë "Gjej ...". Ne i vendosëm të dy bashkë dhe punon martesa!

Blerësit vijnë tek unë për të gjetur diçka me karakter të dallueshëm. Dikush mund të thërrasë dhe të thotë se ata duhet të kenë një shtëpi historike, dhe duhet të jetë kaq shumë vjeçare dhe duhet të duket si shtëpia e gjyshes së tyre. Kështu që ata do ta përshkruajnë këtë shtëpi historike dhe nëntë herë nga dhjetë, nëse unë pyes: "Nëse unë mund të të gjej një shtëpi ultra-moderne, ose një shtëpi log, në majë të një mali me pamje spektakolare, a do ta konsideronit këtë? "Ata do të thonë," Absolutisht, ata do të duan një pronë të tillë "! Në fund të fundit, një blerës po kërkon një pronë, me karakteristika që rezonojnë me një pjesë të personalitetit të tyre ... një pjesë që i bën ata të ndihen mirë.

faturë: Unë do të imagjinoj me mënyrën se si po i përshkruani këto prona, këto janë kryesisht prona luksoze.

Brenda: Jo, çmimi nuk ka rëndësi. Çdo pronë vetëm duhet të ketë karakterin e vet të veçantë. Ne tentojmë të tërheqim edhe listat më të njohura dhe blerësit, por unë marr po aq ngazëllyer sa i përket marketingut të cottages të vogla, siç bëj edhe shitja e pasurive të mëdha.

faturë: Brenda, për të përfunduar këtë, cilat janë gjërat më të rëndësishme që një shitës i një prone unike duhet të bëjë për të qenë të suksesshëm në shitje në një kohë të arsyeshme dhe për çmimin më të mirë?

Brenda: Së pari, njohu vlerë në të paturit e diçka unike për të shitur - diçka që askush tjetër nuk ka! Merrni hapat e nevojshëm për të shfaqur ato karakteristika unike. Mos e humbni kohën dhe paratë e marketingut të pronave unike tek blerësit jo-unik të pronës. Keni pronën në gjendje të mirë dhe të kujdeseni për të. Jini të gatshëm ta tregoni atë në çdo moment. Çmoni sa më shumë që mundeni. Jeni të përgatitur për të lëvizur kur merrni një blerës, sepse kur vjen një blerës unik, nuk mund të ketë dhjetë prej tyre që kërkojnë shtëpinë tuaj; mund të ketë vetëm një.

Shtypi Tjeter rreth Brenda Thompson dhe Special "Gjeni ..."

Postimet e fundit

Lini një koment

Filloni të shtypni dhe shtypni Enter për të kërkuar