Brenda Thompson, Kryeshef Ekzekutiv - Broker

Brenda Thompson, Kryeshef Ekzekutiv - Broker

Brenda është një sipërmarrës dhe shpikësi i lindur. Ajo mban licenca aktive të brokerimit të pasurive të patundshme në Karolinën e Veriut, Pensilvani dhe Maryland, dhe ka qenë një sekser për më shumë se 26 vite. Para karrierës së saj si Drejtor i Marketingut në Bursën e Nju Jorkut, ajo zotëronte dhe operonte dy kompani, duke përfshirë një ekskluzivitet të stufës me dru në Long Island në Nju Jork. Në 1991 ajo mori licencën e saj të ndërmjetësit të NY dhe fitoi statusin e agjentit me performancë të lartë në dy agjenci kombëtare të franshizës.

Në 1995 ajo krijoi dhe emëroi Special "Gjeni ...", Karaktere të Karakterit Unik për ata Zgjedhja e Dixhitalit nga biznesi i zakonshëm, një çmim i fituar, i ngrohtë, i pasurive të patundshme. Ajo e ka kthyer ekspertizën e saj të marketingut në një shërbim të vlefshëm për pronarët e pronave, si ajo vetë, të cilët përballen me sfida gjatë shitjes së pronave unike dhe të pazakonta.

Jim Skinner, Zyrtar Kryesor Operativ - Ndërmjetësues

Jim Skinner, Zyrtar Kryesor Operativ - Ndërmjetësues

Jim ka qenë Themeluesi, Presidenti dhe CEO i Terregena Inc inkorporuar si në Kanada dhe në SHBA. Ai është anëtar i Bordit të Këshilltarëve të The Forge në Universitetin McMaster në Hamilton të Kanadasë; një konsulent i Agjencisë Kanadeze të Zhvillimit Ekonomik të Qeverisë Federale; dhe, ishte anëtar i Bordit të Këshilltarëve të Grupit Impact Consulting në Shkollën Rotman të Menaxhimit në Universitetin e Torontos.

Ai ka qenë Kryetar i Bordit të tre kompanive - një publik, dy private dhe një anëtar i Bordit të Drejtorëve të disa firmave publike dhe private, duke përfshirë Kryetarin e Komisionit të Kompensimit dhe Stock Option dhe një Anëtar i Komitetit të Financave.

Jim ka qenë President dhe Drejtor Ekzekutiv i tre kompanive të tregtuara publikisht dhe një pjesëmarrës kryesor në fillimin dhe rritjen e disa kompanive. Ai ka qenë drejtor ekzekutiv i shtatë firmave pasi ka shërbyer si President, Vice President i Korporatës dhe Drejtor i Përgjithshëm dhe Zëvendës President i Shitjes dhe Marketingut për korporatat multinacionale duke përfshirë Philips Medical Systems dhe Becton Dickinson pas një karriere në shitje dhe marketing me Johnson dhe Johnson dhe Bayer.

Jim ishte një anëtar themelues i Bordit të Drejtorëve dhe Komitetit Ekzekutiv të Organizatës së Industrisë së Bioteknologjisë, anëtar i Bordit të Këshilltarëve të Shkencave të Lartë në Këshillat në Universitetin Shtetëror të Karolinës së Veriut dhe u emërua nga Guvernatori James B. Hunt si Kryetar i Zhvillimit Sipërmarrës të Karolinës së Veriut Board. Ai është i diplomuar në Universitetin Ryerson, Universitetin e Yorkut dhe Universitetin e Torontos.

Paige Thompson, Zëvendës President Western NC - Broker

Paige Thompson - Nënkryetar Western North Carolina - Broker

Me përvojën në disa industri, Paige sjell në ekipin e menaxhimit të "Gjeni ..." të posaçme njohjen e saj të gjerë të financave, pasurive të paluajtshme, marketingut dhe menaxhimit. Gjatë viteve 23, duke lëvizur nëpër radhët e tregut më të madh të letrave me vlerë në botë, bursën e Nju Jorkut, tek VP, Shefi i Listës së Re, Paige drejtoi divizionin vetëm proaktiv të divizionit të të ardhurave, duke arritur performancë rekord vit pas viti. Ekipi i saj në mënyrë të vazhdueshme u rrit listat e reja nga 128, viti i parë, në 279, viti i tetë, më shumë se dyfishuar normën e listimeve dhe të ardhurave dhe gjatë nëntë viteve të udhëheqjes së saj, ekipi renditi një kompani rekord 1,684, që përfaqëson 58% në fund të vitit 1996, dhe vetëm nën 40% të kapitalizimit të tregut total NYSE. Në 1997, Paige krijoi zyrën e parë të shitjes jashtë NYC, në Silicon Valley, duke hedhur bazën për një sulm të përforcuar kundër konkurrenti më i madh i Shkëmbimit në zemër të fortesës së saj.

Pas kthimit në Nju Jork, Paige vazhdoi shoqërimin e saj me Wall Street, duke marrë rolin e SVP, Ndërlidhjes së Korporatave dhe Biznesit të Ri me Specialistët e Flotës, një firmë tregtare të nivelit të lartë NYSE. Biznesi i Flotës Specialiste ishte të gjeneronte fitime tregtare ndërkohë që stabilizonte tregun në letrat me vlerë të kompanive të caktuara. Ndërsa SVP, Ndërlidhja Korporative dhe Zhvillimi i Biznesit, Paige drejtoi marrëdhëniet e korporatave 300 + me kompanitë kryesore të klientëve, duke përfshirë General Electric, Goldman Sachs, Home Depot dhe 65 kompanitë e tjera S & P 500. Paige gjithashtu ka qenë President i pozicionimit kritik që përfaqëson firmat e klientëve brenda sektorit financiar në kërkimin e tyre për drejtuesit e lartë, profesionistët dhe prodhuesit individualë.

Paige u bashkua me Special "Finds ..." si Broker-in-Charge i zyrës së Asheville, NC në 2001 që merr pjesë në rritjen emocionuese dhe të vazhdueshme të kësaj kompanie unike të pasurive të patundshme.

Irwin Gretczko, Vice President Nju Jork - Broker

Irwin Gretczko, Vice President Nju Jork - Broker

Irwin ka qenë një sipërmarrës i suksesshëm komercial i pasurive të patundshme dhe ndërmjetësi për shumë vite. Ai mban një licencë aktive në Nju Jork. Përveç kësaj, ai mban një Patentë të Shteteve të Bashkuara me aplikacione të mbetura pezull. Ai ka zhvilluar programe të specializuara softuerike për efikasitetin dhe organizimin e biznesit që janë licencuar për korporatat. Përveç njohurive dhe specializimit të tij në pasuri të paluajtshme të Nju Jorkut, ai sjell në dizajnin dhe sistemet e teknologjisë speciale "Gjeni ..." për të menaxhuar biznesin tonë.

Pasi mori diplomën Master në Shkencë dhe Edukim dhe një diplomë Bachelor në Fizikë nga Universiteti i Qytetit të Nju Jorkut, ai mësoi fizikën e shkollës së mesme përpara se të lëvizte në karrierën e tij të pasurive të patundshme.

James Scott Skinner, Zëvendës President i Financave dhe Zyrtari Kryesor Financiar

James Skinner, Vice President Finance, Zyrtari Kryesor Financiar

James Scott Skinner, CPA, CMA, MBA, B. Comm., Është një ekzekutiv financiar i kalitur. Ai ka mbajtur pozicione të larta si Kontrolluese me disa korporata shumëkombëshe, ku ka menaxhuar departamentet e financave dhe të kontabilitetit dhe ka qenë përgjegjës për analizën financiare, planifikimin e biznesit, pajtueshmërinë dhe raportimin financiar.

Ai ka një diplomë të diplomës Tregti dhe një diplomë Master në Administrim Biznesi me një diplomë të dyfishtë në ekonomi dhe financa biznesi nga Universiteti i Torontos, Kanada. Jim është anëtar i Shoqatës së Kontabilistëve të Menaxhimit - Çertifikues i Menaxhimit të Çertifikuar (CMA) dhe mban certifikata në Pajtueshmërinë e Eksportit, Trajnimin e Brezit të Gjelbër të Gjashtë Sigma dhe Menaxhimin e Menaxhimit (Leadership Training).

Filloni të shtypni dhe shtypni Enter për të kërkuar