Dizajn i pabesueshëm, i ndërtuar në mënyrë masive, duke pritur përfundimin tuaj

Së shpejti
  • $ 2,100,000
  • Numri i krevateve: 6
  • Baths: 8.7
  • Sq Ft: 16,000 +
  • Acres: 5

Mbaro brendësinë e kësaj rezidencë luksoze!

Pamje e jashtme e tullave me dyer të hekurit masiv.

Inkorporimi i Brendshëm i Përfunduar.

Gati për hidraulik dhe elektrike për t'u shtuar, pastaj të sjellë më të mirë dekorator tuaj të brendshëm!

Mbi këmbët 16,000 nën çati, njëmbëdhjetë garazhe, pishinë shtëpie, të ngritur për një rrugicë bowling të plotë. Dhomë gjumi me dy dhoma. Teatri me dy histori.

Tavanet Trajtime që janë me të vërtetë Punime të Artit.

Më shumë informacion vjen së shpejti!

"Informacioni që konsiderohet i besueshëm por jo i garantuar".

Çmimi: $ 2,100,000
Qyteti:Greensboro
State:NC
Viti i ndërtimit:2016
Floors:3
Këmbë katrore:16,000 +
Acres:5
Dhoma gjumi:6
Banjo:8.7
Garage:11
Pool:Indoor, në tokë

Listing Hetim

Lini një koment

Filloni të shtypni dhe shtypni Enter për të kërkuar

shtëpi charlotte moderne të shekullit të mesëmyurt gjatë vitit