Faʻasolo se Roo Ola poʻo se Vaʻaiga Laiti | Soifua Maloloina

tupu aʻe se taualuga ola i luga o lou faleO le manatu e tupu aʻe se taualuga ola o le a atili faʻaateleina i le Iunaite Setete ae o fale e nonofo ai e le o se manatu fou.    

O le taualuga ola poʻo le lanumeamata lanumeamata o se tasi o loʻo i ai se vaega o le eleele e mafai ai ona maua vao, lelei mo se laufanua faigofie, fugalaau, laau poʻo se togalaau aina.  

Na avea i latou ma vaega taua o le tusiata fale i atunuʻu o Europa mo le sili atu i le 60 tausaga. Nisi atunuʻu ua amanaʻia a latou penefiti i le tulaga o le manaʻomia o fale fou uma taualuga faʻatupuina se ola taualuga.

Faʻamanuiaga o fale nofo

Faʻafoe vai

OffGridWorld.com lolomiina se tala manaia e uiga i le faʻatupuina o se ola taualuga. E mafai ona e faitauina iinei. Latou te faʻamatalaina taualuga ola o "aoga ma lelei".

Malosiaga malosi

Tuputupu ae o se Roo Ola o se mea tuputupu ae i nofoaga tetele

O taualuga lanumeamata e faʻaopoopoina se isi vaega faʻapipiʻi i se fale. Talu ai o le puna sili o le vevela i le taumalulu e ala i le taualuga, o le taualuga lanumeamata e fesoasoani e taofi le tele o lena vevela. O taualuga masani e matua vevela lava i le taimi o le taumafanafana, aemaise lava i latou e lanu pogisa. O se taualuga ola e faʻamafanafanaina le taualuga e faʻaitiitia ai le tau o le malulu i vaitau mafanafana e oʻo atu i le fitusefululima pasene.

Faʻaleleia le tulaga lelei o le olaga

I se faʻaopopoga i le faʻamamaina o le vevela i taulaga ma taulaga, o taualuga lanumeamata e manaia ma faʻamanuiaina i foliga masani o fale ma mafai ona faʻamaluluina foliga o fale. Faʻavae e maua ai le avanoa e toto ai se ola taualuga, luga o le foafoaga maua ai se mea e nonofo ai manulele ma isi meaola i nofoaga na faʻamamaina mama o le lanumeamata. I se faʻaopopoga, o laʻau e fai ma faʻamamaina o le ea ma aveʻese le tele o mea faʻaleagaina o le ea ma faʻaititia ai le faʻasao o kasa vevela.

o le manatu ia Tuputupu aʻe se Roo Ola e manino lava o le avea ma se filifiliga ma fuafuaga a le aai.

E fa'afefea la ona e tupu se taualuga ola? O loʻo i ai faʻalapotopotoga o loʻo tupu aʻe i luga o le atunuʻu o loʻo faʻalauiloaina le "tupuina o se taualuga ola". O le tele o fuafuaga a le taulaga e fautuaina e fausia uma galuega faufale fou se taualuga ola ma le tele o taulaga e ofoina atu aʻoaʻoga i le mataupu. O auala mo le totōina e aofia ai le ta'avale solo i luga o le taualuga i auala e sili atu ona lavelave e aofia ai le fa'apipi'iina o ituaiga eseese o la'au ma la'au. Ioe, o nei mea uma e faʻalagolago i le ituaiga o taualuga o loʻo ia te oe ma le vaega e tatau ona e galue ai, ma le mea e te fuafua e totoina. Afai e te filifili e totoina se taualuga lanu meamata ma toto lou taualuga atoa e foliga mai e tele naua e ave, amata muamua i se vaega itiiti, ona mafai lea ona e faʻalauteleina aʻo faʻaleleia lou tulaga faʻamafanafana. Atonu e amata i se tamai fale pe tupu foi se taualuga lanumeamata i luga o le fale o lau taifau!

FAʻAMATALAINA LOU VAEGA OLAGA I TATOU TAIMI BELOW NA'O 20 minute mai ASHEVILLE. (FA'AVAE)

Tuputupu aʻe se taualuga ola i le 6 Stonegate Trail

0 faitau sili

Maota le tumau Asheville NC

Biltmore Estate Asheville, NCE tele numera o fale le masani ai i Asheville NC. O le mea e sili ona le masani ai, ioe, o le lauiloa Biltmore Estate, tulaga valu i le Amerika le ata tusi e fiafia iai e le American Institute of Architects, ma e nofo i luga o le 8000 eka.

O le faʻatauina o fale e le masani ai i Asheville faʻapea foʻi ma Hendersonville NC talu mai le 1995, ua ou masani lelei i le lautele o mea malie, tulaga ese, uiga ese, ma matagofie i totonu o le eria.

Vaʻai i lenei faʻafanua e vaʻai ai i itumalo lata ane.

Fa'afanua o fale e le masani ai Asheville NCBuncombe County - o loʻo i ai Asheville, ua lauiloa o le 'Land of the Sky'. O lenei nofoaga o loʻo iai foʻi le tele o sitaili faʻataʻitaʻiga matagofie e aofia ai fale, fale Victorian, fale faʻaonaponei i le ogatotonu o seneturi ma fale neo-classical townhouses.  

O le Itumalo o Henderson i le itu i saute o le fale i le tele o taulaga laiti e aofia ai Hendersonville, Brevard, ma Fletcher. O lenei nofoaga e lauiloa i le tele o tusiata ma tufuga faʻapea foʻi ma avanoa faʻafiafia i fafo. O Blue Ridge Mountains o le Itumalo o Henderson e ofoina atu vaaiga mataʻina ma le tele o avanoa faʻafiafiaga i fafo e pei o savaliga sopo, uila ma aʻe papa. O lo'o iai fo'i le fale i nu'u mata'utia e pei o Chimney Rock, Zirconia ma Flat Rock. 

Transylvania County o le itumalo laʻititi i North Carolina ae e tumu i le matagofie faalenatura. Ole itumalo lea ole nofoaga ole DuPont State Forest Pisgah National Forest, ma Gorges State Park. 

Haywood Itumalo - i sisifo, ma Waynesville matagofie, na o le 20 minute mai Asheville; Vaivai vevela ma ona vaipuna vai vevela, ma Canton, le nofoa o le itumalo - ua fa'atuputeleina le lauiloa mo tafaoga i fafo ma le nofo i fafo. O lo'o iai fo'i le Paka Tele a Mauga Smoky. 

O le Itumalo o Jackson e taoto i le itu i matu i sisifo o Asheville ma e lauiloa i ona vaaiga ofoofogia mauga, vaitafe matagofie ma taulaga laiti toafilemu. O le tumutumu aupito maualuga i sasae o le Mississippi, Mt. Mitchell, o loʻo i le Itumalo o Jackson. Mai iina e mafai ona e alu i se taʻavale puʻupuʻu i le Blue Ridge Parkway pe suʻesuʻe le Pisgah National Forest ma Nantahala National Forest.

Madison County - fa'atasi ai ma nu'u fa'ato'aga ma fa'ato'aga a Marshall ma Mars Hill - e maua ai le va'aiga mata'ina o le Vaitafe Lautele Farani ma Mauga Appalachian. O le fale i le tele o faʻatoʻaga laiti, ala savali, afu, tolauapiga ma pisinisi faʻatasi ai ma se mauga tulaga ese. E na'o se ta'avale puupuu i Asheville!

Haywood County - faatasi ai ma ona taulaga matagofie o Waynesville ma Canton - ua lauiloa i ona mauga matagofie ma le tele o gaoioiga i fafo e pei o le rafting.

Polk County - faʻatasi ai ma vaomatua vao o Saluda - e ofoina atu nisi o vaaiga sili ona matagofie i sisifo o Karolaina i Matu. O ona mauga ta'avale ma vaitafe to'afilemu ua avea ai ma nofoaga lelei e su'esu'e ma malolo ai. O Tryon e lauiloa tele mo gaioiga faʻataʻavalevale, ma ona laufanua matagofie, faʻatoʻaga solofanua, ma auala. O le Tryon International Equestrian Center o le nofoaga sili ona tele e ta'avale solofanua i Amerika i Matu, e ofoina atu mea fa'alelalolagi i le tausaga atoa. 

Transylvania Itumalo - faatasi ai ma le taulaga kolisi matagofie o Brevard, ma sili atu i le 250 afu - ose nofoaga autu mo tagata sopo fiafia ma tagata fiafia i le natura. O le Vaomatua o Pisgah e ofoina atu le tele o avanoa e suʻesuʻe ai le tele o auala ma vaaiga o Blue Ridge Mountains. Pe o e su'e se tafaoga fa'afiafia po'o se malaga e tumu i le adrenaline, o lo'o iai se mea a le Itumalo o Transylvania mo tagata uma.

Yancey Itumalo - i le itu i matu ma sasaʻe, faatasi ai ma Burnsville o lona nofoa itumalo - o le fale i le Mauga o Mitchell, o le pito sili ona maualuga i sasaʻe o le Vaitafe o Mississippi. O maila o savaliga ma ala uila e savili i le vaaiga matagofie o Mauga Black. O le eria foi e tamaoaiga i faatufugaga ma aganuu, faatasi ai ma le tele o ata ma nofoaga o faafiafiaga.

Mitchell County - o loʻo i totonu o Appalachian Mountains, faʻatasi ai ma le tamaʻi taulaga o Bakersville o lona nofoa itumalo - o le fale i nisi o vaaiga sili ona matagofie i Western North Carolina. O le laufanua gaoa ma le tele o meaola e maua ai le tele o avanoa e suʻesuʻe ai, ae o loʻo lata ane i Roan Mountain State Park e ofoina atu mea uma mai le tolauapiga ma fagotaga i tafaoga ma savaliga sopo.

 

Faitau le Mataupu a Brenda i le Fa'atauina o Meatotino Mauga

SInce 1991, Brenda Thompson, Meatotino Maketiga Tomai, Real Estate Broker, sa taulaʻi lava, na o le fai ma sui o mea e le masani ai meatotino, faia latou tu ese mai le motu o tagata ma aumaia i latou i le ola. Na ia tuʻuina atu meatotino i lana tausiga la latou lava faʻailoga ma faamatala a latou tala.

Faitau le mataupu a Brenda

Brenda-Thompsom-3D-Cover-With-Amazon-Best-Seller-Badge
1 faitau sili

Fausiaina o se Fale Nofoaga

E le o toe umi ae fa'atumauina oloa fau fale Hemp. Ole mea lea e tatau ai ona fai lou isi fale ile ulo.

Iuni 09, 2014 E: John Riha mo le HouseLogic Fausiaina o se Fale Nofoaga

Fausiaina o se Hemp House e manaia mo le tele o mafuaaga eseese!

Leai, e le mafai ona e vaʻavaʻai i se pusi ma ulaula.

Ae afai o loʻo e nofo i totonu o se fale na faia i le fale o le hemp, e mafai ona e faʻapipiʻi au pili faʻapitoa, tele taimi taimi paganoa, ma ia saogalemu ma sili atu le toʻa.

O le gasegase o mea tau pisinisi, o le aiga o le aiga e sili ona lauiloa, mariuana, o loo agai atu i le maketi o fale. O se pili a le feterale na sainia talu ai nei ua faʻamaonia ai le toe totoina o le vao. O lona uiga o le suʻesuʻega e mafai ona aʻafia i mea tetele - e ono tupu i se mea fou fou mo le siding, roofing, drywall, ma le fola. O le a le tele o mea e uiga i le malosi? O oloa Hemp - mai le insulation i particleboard - e le o'ona ma e tete'e i le palapala, fa'ama'i fa'ama'i, ma le afi, ma avea ai ma filifiliga lelei mo le fausiaina o fale lanu meamata ma le toe fa'aleleia. E le gata i lea, latou te le lafoaia ni VOC. E tele setete o Amerika e iai fale o lo'o iai oloa hemp, ae o le tele o lo'o i Ausetalia, Europa, ma Niu Sila. Aisea e lanumeamata ai?

  • O se faʻavavevave e olaola, lauʻeleʻele totogo.
  • E le manaʻomia ni fomaʻi faʻamaʻi, lea e faʻataugofie ai foi i le faatoʻaga.
  • O lona gaosiga lelei e mafai ona faʻaitiitia ai le mamafa i le faʻaitiitia o punaoa vaomatua.

O a Mea ua Maua Nei I le taimi muamua sa le tusa ai ma le tulafono le vao o le faatoaga iinei, ae o le tulafono e faaulu mai mai isi atunuu. O lena savaliga i luga le tau o le mea o le a avea ma se mea e le taugata. O na tau e tatau ona oʻo mai ao faʻagasolo atu oloa faʻaleleia i le maketi. O loʻo avanoa nei: Hempcrete: Vaitau masani mo se mea sima e tutusa ma mea na faia mai fila o le hemp ua faaulufaleina ma le lime.

  • E mafai ona fai i puipui poʻo poloka
  • Lelei inisiua
  • Flexes, o lea atonu o se mea lelei e tetee ai mafuie

Tau: O le 33-lb. O le taga e $ 30 ma faia e uiga i 5 cubic feet o le puipui (e uiga i le 5 sq ft ft o le laufanua mo le 12-inch-thick hempcrete wall) faʻatasi ai ma se vaega faʻaolaina o le R-25 - sili atu nai lo le 3.5 inch inch stud faʻamaina i le fiberglass (R-13).

Hemp laupapa: Fa'aupuga lautele mo mea e mafai ona fa'aoga e suitulaga i plywood ma fasi laupapa mo puipui puipui ma faufale lanu meamata. Tau: 4-futu-i-8-futu pepa o le afa inisi le mafiafia laupapa hemp, $40; laupapa masani, $20 Hemp Shield: Igoa fa'ailoga mo se fa'auma i fafo mo fa'ato'aga fafie, siding, fa'ato'aga, pa, ma fausaga ta'aloga. I su'esu'ega tuto'atasi fa'apolofesa, na sili atu ai le fa'atosina a le Hemp Shield i isi oloa fa'auma ta'uta'ua. Tau: $41/gallon, lea e aofia ai le tusa ma le 450 sq. ft.; lanu lanu e $45/gallon Hemp faʻasologa: Fufulu, lalagaina mea na faia mai filo o le hemp.

  • O le faʻatusatusaina o faʻatinoga i le faʻailogaina o le fiberglass, e tusa ai ma Energy.gov
  • Faʻatauina le taua o le R-13 (e pei o le faisuala)
  • E le faʻasaʻoina ni fiva e mafai ona oʻo i totonu o ou māmā

Tau: E tusa ma le $ 2.75 / sq. ft .; paʻu fivalauea e tutusa le mafiafia ma le faʻamalosia o le taua e naʻo le 30 cents / sq. ft

Vaai i lenei vitio sili e uiga i le fausiaina o se fale puipui i Asheville:  Hemp House i Asheville NC

 

E fiafia e fai se fale lanu meamata, po'o se fale fa'aonaponei? Su'e la matou fa'amaumauga o Fale Fa'aonaponei, Meamata & Eclectic mo le faʻatau atu 

0 faitau sili

Tagata fa'atau e ta'ita'ia Meatotino i le Vaitafe

Fa'atauga Taiala ile Vaitafe Meatotino

Fa'atauga Taiala – Vaitafe Meatotino

Nofoaga Sili e Nofo ai i luga ole Vai

E iai se mea e uiga i le latalata i le vai, pe o se vaitafe, vasa, poʻo le vaituloto, e te lagona ai le ola. O le leo o le tafe mai o le vai, o le manogi o le masima i le ea, ma / poʻo, o le lagona o le siomia e le natura e faʻamalosia moni lava. Lenei Fa'atau's Taiala mo Waterfront Living o le a fesoasoani ia te oe e iloa vaega e ofoina atu le tele o filifiliga o luma i luga o le vai.

O le tau o fale i le sami i totonu o le US e mafai ona fesuisuiaʻi tele e faʻatatau i le nofoaga. Mo se fa'ata'ita'iga, o fale i luma o le vaitafe i nu'u i tua atonu e taugofie nai lo fale i luma o le sami i nofoaga e sili atu ona atina'e. I se tulaga lautele, e ui i lea, o tau mo fale i luga o le sami e foliga mai e maualuga atu nai lo fale e le o iai i le sami ona o lo latou manaʻoga ma le utiuti o avanoa.

O se tasi o mea taua o le a a'afia ai le tau o se fale i le sami o le tele o le fanua. E mafai ona matua ese le tele o eka mo fale i le sami, mai na'o ni nai eka i le fiaselau o eka. I se tulaga lautele, o le tele o le meatotino, o le a sili atu ona taugata. O le isi itu e ono a'afia ai le tau o le ituaiga vaita'i.

O fale i le sami e masani ona vaʻaia o se faʻatauga taugata, ma o latou tau e atagia ai lena mea. Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o fale i luga o le sami e maua i tau eseese e fetaui ma soʻo se paketi. Pe o lo'o e su'eina se tamai fale i luma o le vaitafe po'o se fanua tele i luma o le sami, o lo'o i ai se fale fa'afeagai i fafo mo oe.

O le Iunaite Setete o loʻo i ai le gataifale sili ona tele o soʻo se atunuu i le lalolagi. Faatasi ai ma le sili atu i le 12,000 maila o le talafatai, o le US o le fale i nisi o matafaga sili ona matagofie ma matafaga i le lalolagi. Mai le Talafatai i Sasae i le Talafatai i Sisifo, o loʻo i ai se sapalai e le gata o le talafatai e suʻesuʻe i le US.

Oceanfront Living Fa'atau's Guide

O fale i le sami i le talafatai i sasa'e e masani ona sili atu le taugata nai lo fale i le itu i sisifo. E mafua lenei mea ona o le tele o mea, e aofia ai le toʻatele o tagata ma le vavalalata i taulaga tetele.

O le ituaiga vai i luma e iai foi sona sao i le fuafuaina o le tau o se fale i le vai. O fale e fa'asaga sa'o i le sami e masani lava ona sili atu le taugata nai lo fale e le tu'usa'o pe leai foi.

Oceanfront Properties ile Setete:

O le gataifale o Delaware, i le 28 maila, o le pito sili ona puupuu o soʻo se setete i luma o le sami.

Maine - Faatasi ai ma le silia ma le 5,000 maila o le talafatai, o Maine o le fale i nisi o matafaga sili ona matagofie ma gaoa i le lalolagi. Mai le matafaga papa o le Acadia National Park i le oneone oneone o Ogunquit, o loʻo i ai se mea mo tagata uma e fiafia ai i le talafatai o Maine.

Kalefonia - Kalefonia o loʻo nofo i luga ole 1,100 maila ole gataifale. Mai le matafaga papa o Big Sur i le oneone oneone o Santa Barbara, e le lava le gataifale e suʻesuʻe i Kalefonia.

Connecticut - Connecticut o le fale e sili atu i le 100 maila le talafatai. Mai matafaga o Mystic i le matafaga o Old Saybrook, e leai se tele o mea e vaʻaia ma faia i le talafatai o Connecticut.

Florida - Florida e lauiloa i ona matafaga mataʻina ma vai lanumoana manino. Faatasi ai ma le silia ma le 825 maila o le talafatai, Florida ei ai se mea mo tagata uma. Mai matafaga oneone paʻepaʻe o le Panhandle e oʻo atu i matafaga olaola o Miami, e leai se mea e le lava le fiafia e maua i Florida.

Georgia - Georgia o le fale e sili atu i le 100 maila le talafatai. Mai le Golden Isles i Tybee Island, e leai se mea e le lava o mea e vaʻaia ma faia i le talafatai o Georgia.

Hawaii - Faatasi ai ma le silia ma le 750 maila o le talafatai, o Hawaii o se parataiso mo tagata fiafia i matafaga. Mai le oneone lanu meamata o Maui e oo atu i matafaga oneone uliuli o le Motu o Hawaii, e le lava le matagofie e maua i le talafatai o Hawaii.

O le talafatai o Louisiana o le lona tolu sili ona umi, i luga o le 320 maila. O le setete o le fale i le tele o taulaga tetele, e aofia ai New Orleans ma Baton Rouge.

Maine - Maine o le fale e sili atu i le 3,500 maila le talafatai. Mai matafaga o Portland e oʻo atu i le matafaga o Acadia National Park, e leai se tele o mea e vaʻaia ma faia i le talafatai o Maine.

Maryland - Maryland o le fale e sili atu i le 3,000 maila le talafatai. Mai le Chesapeake Bay i le Vasa Atelani, e le lava ni mea e vaʻaia ma faia i le talafatai o Maryland. Delaware - Delaware o le fale e sili atu i le 100 maila le talafatai. Mai matafaga o Lewes e oʻo atu i le matafaga o Rehoboth Beach, e leai se faʻaletonu o mea e vaʻaia ma faia i le talafatai o Delaware.

Massachusetts - Massachusetts o le fale e sili atu i le 500 maila le talafatai. Mai matafaga o Cape Cod i le matafaga o Boston, e le lava ni mea e vaʻaia ma faia i le talafatai o Massachusetts.

New Hampshire - New Hampshire o le fale e sili atu i le 18 maila le talafatai. Mai matafaga o Hampton i le matafaga o le Vaituloto o Winnipesaukee, e leai se tele o mea e vaʻaia ma faia i le talafatai o New Hampshire.

New Jersey - New Jersey o le fale e sili atu i le 130 maila le talafatai. Mai matafaga o Cape May e oʻo atu i le matafaga o Sandy Hook, e leai se faʻalavelave o mea e vaʻaia ma faia i le talafatai o New Jersey.

Niu Ioka - O Niu Ioka o le fale e sili atu i le 1,000 maila le talafatai. Mai matafaga o Long Island e oo atu i le matafaga o Niagara Falls, e le lava ni mea e vaʻaia ma faia i le talafatai o Niu Ioka.

Karolaina i Matu - Karolaina i Matu o le fale e sili atu i le 300 maila le talafatai. Mai le Outer Banks i le Crystal Coast, e le lava ni mea e vaʻaia ma faia i le talafatai o North Carolina.

O le talafatai o Oregon e sau i le tulaga lua, i luga o le 363 maila. O le gataifale o le setete e lauiloa i ona papa mataʻutia ma matafaga papa, faʻapea foʻi ma lana moli faʻailoga i Cape Meares.

Rhode Island - Rhode Island o le fale e sili atu i le 400 maila le talafatai. Mai matafaga o Narragansett e oʻo atu i le matafaga o Newport, e leai se tele o mea e vaʻaia ma faia i le talafatai o Rhode Island.

Karolaina i Saute - Karolaina i Saute o le fale e sili atu i le 200 maila le talafatai. Mai matafaga o Charleston e oo atu i le matafaga o Hilton Head, e le lava le tele o mea e vaʻaia ma faia i le talafatai o Karolaina i Saute.

O Texas o loʻo i ai le gataifale pito sili ona umi i le talafatai o le Iunaite Setete. Toeitiiti atoa le 800 maila le umi, o le talafatai o Texas e alu atu mai le Vaitafe o Sabine i le tuaoi ma Louisiana agai i lalo i Brownsville i le tuaoi o Mekisiko.

Vermont - Vermont o le fale e sili atu i le 100 maila le talafatai. Mai matafaga o Burlington i le matafaga o le Vaituloto o Champlain, e leai se oge o mea e vaʻaia ma faia i le talafatai o Vermont.

Virginia - Virginia o le fale e sili atu i le 3,000 maila le talafatai. Mai le Chesapeake Bay i le Vasa Atelani, e le lava ni mea e vaʻaia ma faia i le talafatai o Virginia.

Vaitafe Nofo

E tele setete o Amerika o lo'o iai fanua tetele i tafatafa o le vaitafe. O nisi o nei setete e aofia ai Alabama, Arkansas, Colorado, Idaho, Ilinoi, Iowa, Kansas, Minnesota, Misuri, Montana, Nebraska, Nevada, New Mexico, North Dakota, Oklahoma, Oregon, South Dakota, Iuta, Uosigitone, ma Wyoming. O setete ta'itasi e iai a latou lava taulaga fa'apitoa i luma vaitafe.

Malosiaga Vaitafe o Misisipi o le vaitafe tele lea i le Iunaite Setete ma tafe atu i setete e sefulu e aofia ai, Ilinoi, Kentucky, Misuri, Arkansas, Tennessee, Mississippi, Louisiana, Minnesota, Iowa, ma Wisconsin.

Alalaupapa Vaitafe o Mississippi. the larges rive in The US o le a avea ma nofoaga manaia e faʻatau e pei ona taʻua i le Buyer's Guide to Waterfront Properties

O le Vaitafe o Colorado o le 18th vaitafe sili ona umi i le US ma tafe atu i setete e fitu i saute sisifo e aofia ai Wyoming, Colorado, Iuta, Niu Mekisiko, Nevada, Arizona, ma Kalefonia.

O isi vaitafe tetele i le US e aofia ai le Vaitafe o Susquehanna (Pennsylvania), le Vaitafe o Hudson (Niu Ioka), ma le Rio Grande (Texas).

Nofo i luma o le Vaituloto

O le Iunaite Setete o le fale o nisi o vaituloto tetele i le lalolagi. O le lima nei o le tele:

Vaituloto Sili: O lenei vaituloto fou e sili ona telē i le lalolagi i le eria, ma e tuaoi ma Wisconsin, Michigan, Minnesota, ma Ontario.

Vaituloto o Huron: O le vaituloto lona lua aupito tele i le lalolagi, Lake Huron tuaoi Michigan ma Ontario.

Vaituloto Michigan: O le vaituloto lona tolu sili ona telē i le lalolagi, o le Vaituloto Michigan o lo'o i totonu o le Iunaite Setete ma tuaoi o Ilinoi, Indiana, ma Wisconsin.

Vaituloto o Erie: O le vaituloto lona fa e sili ona telē i le lalolagi, o le Vaituloto o Erie e tuaoi ma Niu Ioka, Penisilevania, Ohio, ma Ontario.

Vaituloto Ontario: O le vaituloto lona lima aupito tele i le lalolagi, Vaituloto Ontario tuaoi Niu Ioka ma Ontario.

I le aotelega - E tele mea e mafai ona aʻafia ai le tau o se fale i le sami.

  • O le tulaga o le fanua i le sami o se mea tele.
  • O le tele o le fanua, le ituaiga vai i luma, ma le nofoaga e fai uma lava se sao i le fuafuaina o le tau.
  • O fale i le sami i le talafatai i sasa'e e masani ona sili atu le taugata nai lo fale i le itu i sisifo.
  • O fanua o lo'o i nofoaga ta'uta'ua o tafaoga po'o lata ane i 'a'ai tetele e masani lava ona sili atu le taugata nai lo fale i tua atu.
  • O fale i le sami o lo'o i totonu o eria e malulu malulu e ono taugofie foi nai lo fale i tau mafanafana.
  • Fa'alagolago i le ituaiga o fanua i le gataifale, o le tau e mafai ona avea ma mea taua. Mafaufau i le ono afaina ai o afa.
0 faitau sili

Lisi Siaki mo Fa'atau Atu Lou Fale - 2022

Fa'aoga se Lisi Siaki e Sauni Lou Fale mo Lisi!

Pe oe faʻatau atu e avea ma faʻatau atu e lē e ona (FSBO) po'o le fa'aaogaina o se tagata fa'atau fanua, e te mana'o e sauni lou fale e alu. Ua valea le maketi o fanua i nai tausaga talu ai nei! O le saunia o lou fale e fa'atau atu e mafai ona lofituina. O le fa'aogaina o le lisi siaki fa'apipi'i mo le fa'atauina atu o lou fale e taua tele.

Tagata faʻatau faia se faʻaiuga e faʻatau masani i totonu o le muamua fitu sekone o le i luga o lau meatotino !! Fitu sekone !!

Sa ou faʻasoaina le lisi siaki faʻapipiʻi i le faitau afe o tagata faʻatau ma na ou faʻaaogaina e aʻu pe a faʻatau atu aʻu lava fale. Ia faaaoga le lisi lelei, mulimuli i laʻasaga o loʻo i lalo MUA E IAI ATA NA TUSIA! E taua tele lenei mea aua o ata o lou fale o le a i luga o le Initaneti. A e tuʻu lou fale i luga o le maketi, o le a tele sau tauvaga. Oe manaʻomia le tu matilatila ina ia maua ai le mafaufau. Afai o au ata e le matagofie, oe o le a faʻaititia le faʻaititia a tagata faʻatau.

Vaʻai Lau Fanua mai le Tagata Faʻatau Vaaiga

Ia matala mafaufau ma taumafai e vaʻai lau meatotino i le auala o le tagata faʻatau e vaʻai ai. 

Muamua - Savalivali mai le pito o lau auala taʻavale pe mai le isi itu o le auala. Vaʻai i fafo ma "vaʻai" le mea o le a vaʻai tagata faʻatau. Atonu ua e tauaso i le tele o aitema -

O i ai ni taʻetaʻei i lau auala taʻavale pe o le a avea se avega o maamaʻa fou maua ai se eseesega tele? E tatau ona tipi le mutia? O i ai ni pupuvao mamate pe o le faʻaopopoina o vaovao laʻau poʻo fugalaʻau faia se eseʻesega? E iai ni laʻau mataʻutia pe paʻu? E manaʻomia le valiina o pa pupuni pe faʻavaivaia? E manaʻomia le fufuluina o le mamafa? O laʻa e pala, le tutusa, pe faʻamama? Ua taʻe faʻamalama?

Le isi mea, faʻafoliga o loʻo faʻataʻitaʻiina oe e se soʻo fale i lou faitotoʻa i luma -

O fea e mafai ona e tuʻu ai ni fagu mananaia poʻo ni fugalaʻau e faʻatosina mai ai mata o le tagata faʻatau? Aveese lapisi lapisi poʻo isi mea leaga mai lau vaai ulufale. O i luma lou faʻapaologa po o le faitotoʻa i se tulaga lelei? E faʻafeiloaʻi pe ono manaia le tamaʻi laulau ma se lamepa? Afai e faʻatagaina le tau, e i ai se nofoaga valaʻaulia mo se tagata faʻatau e nofo ma nofo ai? E mafai ona faʻaaoga le logo o le faitotoʻa? E faigofie ma filemu le matala o le faitotoʻa?

Le isi, savali totonu. Faʻaaoga ou lagona e iloa ai, sosogi, faʻalogo, ma lagona ai le mea o le a faʻatau e se tagata faʻatau - 

E i ai faʻamago poʻo le pefu? O eleelea faʻamalama? Faʻafefea e le fale manogi pe a ulufale? E manogi mago pe magumagu, pe manogi fagafao pe ulaula? O potu uma e tatau ona manogi fou. E malulu ea pe le faʻamalieina vevela ma susū? Mafaufau e ki le TV e faʻaali ai se vaʻaiga manaia nai lo le tuʻuina o latou uli.

I le iuga, faaaoga laʻu maua fua lisi siaki mo le faʻatau atu o se fale. Ua naʻo se amataga o lou fale ma meatotino o le ai ai manaʻoga eseese. Aua le faia le mea sese o le mafaufau o le tagata faʻatau o le a na ona faia se ofo seʻi vagana ua e naunau e tuʻuina se tele tele o tupe.

Alu i lau meatotino, amata mai fafo, ma tuatusi i le tele e te mafaia. Tofi galuega i isi o loʻo naunau e fesoasoani. Mafaufau i le faia o se fale asiasiga muamua ma vaʻaia soʻo se aitema o le a faʻatau mai o le a mauaina. Ia mautinoa e faʻailoa atu aitema manaʻomia.

 O le taimi lava e te maua ai lau meatotino vaʻavaʻai i le auala e te fiafia i ai, ua oʻo i le taimi e valaʻau ai se tagata poto puʻe ata poʻo se sooupu!

1 faitau sili

Auala e Tau ai Lou Fale Tulaga

O le fuafuaina pe faʻafefea ona faʻatau lou fale tulaga ese e mafai ona fai si luʻitau ae e mautinoa lava e mafai!

Quonset Hut Green Home

FAAPEFEA ONA FUAFUAINA LE AIGA UNIQUE

E i ai nai mea e mafai ona e faia e fesoasoani ai e seti se tau saʻo ma talafeagai mo lou fale e le masani ai:

1. Fai lau su'esu'ega: Va'ai i fa'atauga fa'atusa i lou eria e maua ai se manatu po'o a meatotino na fa'atau atu i ai - tusa lava pe e le pei o lou fale. O lenei mea o le a maua ai se amataga lelei.

2. Galulue ma se poto masani fai fale fa'atau fanua: O se sui fa'atau fanua e iloa le maketi ma e iai le poto masani i le tauina o fale e le masani ai e mafai ona avea ma aseta taua. E mafai e ia ona fesoasoani ia te oe e fuafua se tau talafeagai mo lou fale e faʻatatau i ona uiga faʻapitoa, tulaga o maketi o loʻo i ai nei, ma faʻamatalaga faʻatau lata mai. Faalogo ia i latou!!

3. Mafaufau i tagata fa'atau uma: A fa'atauina lou fale, e taua le manatua e le o tagata fa'atau uma o le a naunau e totogi le aofa'i tutusa. O nisi atonu o loʻo suʻeina se fefaʻatauaʻiga, aʻo isi atonu e naunau e totogi atili mo se fale e tasi-o-a-ituaiga. E taua le faia o se paleni ina ia e le fa'aseseina so'o se tagata fa'atau.

4. Ia nofosauni e feutagai: Aua atonu e le sili atu i le tasi le au fiafia i lou fale e le masani ai. Manatua o le a latou mafaufau i le luʻitau o le faʻatau atu o se fale e pei o oe i se taimi mulimuli ane.

5. O tagata fa'atau i nei aso e atamamai. E oo atu i le taimi latou te taunuu ai e tilotilo i lou fale, ua uma ona latou faia a latou sailiga. Faamoemoe o loʻo aʻoaʻoina lelei i latou e uiga i lou fale, lau mokesi, le umi o le taimi na e taumafai e faʻatau atu, faʻaopoopoga ma faʻaletonu o lou ituaiga fale, ma isi. 

E sili atu le lelei o le tele o faʻamatalaga ma le itiiti ifo o le avanoa e faʻatalanoa ai nai lo le tele o le avanoa e faʻatalanoa ai ma leai ni faʻaaliga!

Afai e te mulimuli i nei fautuaga, e tatau ona e sau i luga ma se tau talafeagai ma talafeagai mo lou fale e le masani ai.

3 faitau sili

Filifilia o se Vaitaʻele Liner Valivali

O le a le filifiliga sili mo se lanu o le Vaitafe Vaitafe?

Talu ai nei, na filifili ai le au e ona se tasi o a matou lisi taugata iloga fale e suʻesuʻe le suiina o le vinyl liner o le latou vaitaʻele vevela i totonu e faʻalautele le taimi e mafai ai ona faʻaoga le vaitaele. Na va'ava'ai le au fa'atau i fa'amanuiaga e feso'ota'i ma le filifilia o lanu liner eseese, aemaise le lanumoana uliuli ma le lanumoana malamalama.

O lenei fanua e nofo i luga o mauga o sisifo o Karolaina i Matu i le taulaga kolisi matagofie o Sylva.

O loʻo tu i lalo ifo o le itula i sisifo o Asheville, ma e pei o Asheville, o lenei fanua e fiafia i vaitau maʻoti e fa - o se taumalulu puupuu, o se tautotogo mafanafana umi, vevela vevela puupuu, ma se tautoulu mafanafana umi. 

O le au faatau o loʻo i ai se aiga toatele. O fanau ma a latou fanau e masani ona asiasi mai ma faʻaalu le tele o taimi e faʻasalalau i le vaitāʻele. I la latou sailiga mo laina vaita'ele eseese, na latou maua ai mea lelei ma le le lelei: 

Laina lanumoana uliuli: O mea lelei e aofia ai le faʻasaoina lelei o le vevela, sili atu ona foliga masani, ma e faigofie ona maua lau i lalo pogisa.

O mea le lelei e aofia ai le tuputupu aʻe o algae, faigata ona iloa le pito i lalo ole vaitaele, ma palapala palapala e faigata ona aveese. 

Laina lanumoana malamalama: O mea lelei e aofia ai le faʻamamaina faigofie o le nofoaga, vaʻaia lelei o le pito i lalo, ma le tetee atu i le tuputupu aʻe o algae. 

O mea le lelei e aofia ai le vevela o le vevela, mou atu i le taimi, ma se foliga masani e faigata ona maua. 

Na filifilia e le aiga se laina lanumoana uliuli mo la latou vaitaele, lea latou te fiafia i ai. Ua latou iloa o le fa'aopoopoina pea o le algaecide e fesoasoani e puipuia ai le fa'atupuina o algae ma fa'amatagofie ai le latou vaita'ele. Latou te fiafia i la latou filifiliga ma e sili ona fautuaina le lanumoana uliuli i soʻo se tasi e manaʻo e faʻaleleia a latou vaitaʻele. 

laʻau vai malamalama i totonu o lenei fale
AE LEʻI
Fa'ata'ita'iga o se lanu-vaivai-laina-lanu pogisa
AFEA

Vaʻaia o le fale taʻaloga o le tamaoaiga i le fale ma le vaitaele lanu moana.

Fa'amatagofie, o le vaita'ele e fa'afefiloi matagofie ma fafo o le fale. O le vaita'ele e sili atu ona manaia ma e sili atu ona to'afilemu foliga! I le fa'ai'uga, na maua ai e le aiga e fa'apea e i ai le lelei ma le fa'aletonu o ie lanu moana lanu moana mo le fa'aogaina o vaita'ele. E o'o uma lava i mea e te mana'o iai pe a filifilia se lanu mo lau lava vaita'ele. O le su'esu'eina o le lelei ma le le lelei o ia mea uma e lua, ua mafai nei ona latou fiafia i fa'amanuiaga o la latou laina lanumoana uliuli ma le filemu o le mafaufau! 

 

1 faitau sili

Le Auala e Faatau ai se Maota Tulaga Ese

Motugaafa e mafai ona e faʻaaogaina - aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻatau atu se fale tulaga ese

Afai oe maua se fale e le masani ai, mafaufau oe lava laki! E i ai sau mea e faʻasalalau ai isi meatotino atonu e leai. Faaaoga le tulaga ese o lau meatotino ina ia ese mai le motu o tagata. Faʻaaoga manatu o loʻo i lalo e faʻatulagaina ai lau fuafuaga ma aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻatau atu se fale tulaga ese.

Tasi o se agalelei

Pe a faʻatau atu se mea e le masani ai, ia iloa e iai le taua o le mauaina o se mea e tasi-o-a-ituaiga. Ia mautinoa e faʻaalia uma uiga faʻapitoa i le maketiina o le mea totino ma aua le faʻaumatia taimi ma tupe i le taumafai e faʻatau atu i tagata faʻatau masani e le o sailia se mea faʻapitoa pe le masani ai. Ou te faʻamalosia tagata faʻatau e faʻamautinoa o loʻo i ai i le latou sui se fuafuaga i le auala latou te maketi ai i tagata faʻatau o loʻo sailia se meatotino tulaga ese.

E Faapefea Ona E Faatauloa Lou Aiga?

O se tasi o mea muamua o loʻo faʻatau atu e le au faʻatau mea uiga ese e fia iloa, o le: "E faʻapefea ona ou tauina loʻu fale?" O le tau o se meatotino e le masani ai ma le tau o se meatotino i totonu o se pitonuu masani poʻo se vaevaega lea e mafai ona maua ai le faʻatau tutusa. vavalalata.

Ina ia maua le faʻatusatusaina o faʻatauga e faʻatau lelei ai le tau o se meatotino, e tele lava ina tatou faʻalauteleina le tatou sailiga suʻesuʻe. Faatasi ai ma le taulaʻi atu i mea e le masani ai, matou te lisiina lisi uma i totonu o la matou maketi ma tuʻuina atu e avea o se punaoa mo tagata faatau mai i la matou 'upega tafailagi SpecialFinds.com.

Matou te mataʻituina meatotino tulaga ese ao latou faʻatau atu, ma i ai se faʻamaumauga o oloa faʻatau tulaga ese e mafai ona matou faʻaogaina mo auiliiliga o tau. O loʻo fautuaina le aufaʻatatau ia mautinoa o latou sooupu e mafai ona faʻaalia se faʻapitoa faʻapitoa i le tauina o le meatotino, ma mafaufau i uiga tulaga ese, ma le luʻi i le sailia o faʻatau tutusa. 

Va'ai la'u Post i luga Fa'afefea ona tau lou Fale Tulaga 2022

Taugofie le lisiina o tau

O se mea sese masani a tagata e faatauina atu, o le faia pea lea o le maualuga o le lisi o lisi, ma talitonu o loʻo latou faia se avanoa mo feutagaiga ma e mafai ona latou faʻaitiitia le tau mulimuli ane pe afai o le lisi e le o tosina ai tagata faatau. E ui lava e faigata ona faʻavaeina se tau maketi mo se fale tulaga ese, o tagata faatau e sili atu le aʻoaʻoina nai lo le taimi ua tuanai ma o le tele o le taimi e mafai ona iloa ai o se meatotino e sili atu lona tau nai lo se tau talafeagai.

O le mea sili ona taatele o se numera itiiti o faʻaaliga po o leai ni faʻaaliga, leai ni ofo, ma o le mea lea, leai se feutagaiga. O le fautuaga fautuaina o le tauina lea o le meatotino i se tulaga moni, e tosina atu ai le numera pito i maualuga o tagata e fiafia i ai.

Faiga Faʻapolopolo

O loʻo i ai tagata faʻatau e suʻe faʻapitoa mo mea e le masani ai, ma e manaʻo le au faʻatau e faʻamautinoa o loʻo latou tosina mai nei tagata faʻatau mo a latou meatotino tulaga ese. O tagata faʻatau o mea faʻapitoa e faʻatau i luga o lagona, o lea latou te manaʻomia muamua ona faʻafesoʻotaʻi faʻalagona ma le meatotino ona latou mafaufau lea i mea moni. O le a manana'o le au fa'atau o nei meatotino e galulue ma se sooupu e mafai ona fa'ailoa uiga uiga ese o le fale ina ia fa'atatau i ai tagata fa'atau.

Faaaoga Tala e Aumaia ai Mea Taua i le Ola

Matou te faʻaogaina tala i a matou lisi e faʻaola ai meatotino ina ia mafai e le tagata faʻatau ona "mafaufau" lagona pe o le a le mea o le a ola ai iina ma i ai i luga o le fanua. Ou te fiafia e aumai le tele o lagona ou te mafaia i faʻasalalauga - o mea e te vaʻaia - fola le lanu o le meli; mea e te fa'alogo i ai - o le fa'aili o le nofoaafi i le mamao; mea e te lagona – malulu fola maa; mea e te sogisogi i ai – mutia faato'a moaina. Ou te manaʻo e faʻamatala le fanua ina ia mafai e le tagata faʻatau ona lagona le talaʻaga o le nofoaga. O le maketiina e tatau ona ave mafaufau tagata faʻatau i le fanua mai soʻo se mea latou te i ai ao latou faitau i le tala. Matou te taumafai e tuʻuina atu ia i latou se lagona o le mea e iai pe a avea le fale i le faʻamatalaga ma o latou fale.

Lalo o ni faataitaiga se lua o tala na ou faʻaaogaina i faʻasalalauga mo lisi tulaga ese fale.

"Apogee"

Peiseai ua aapa atu i fetu i luga, ua faatumulia le avanoa i musika. “Ia liliu uma i luga, e leai se tasi e lagona mai i matou!” Ma sa latou faia… ma sa latou sisiva. Sa valaau mai uo, ma i le 17 minute mulimuli ane sa latou feiloai ai ia i latou i le taulaga mo le taumafataga o le afiafi. Apogee, i se malulu 3950', o le pito maualuga maualuga le tuatusi Asheville. Fa'ato'ato'a fa'atasi ma le 75-maila va'aiga, o lo'o nofo i luga o le 14.6, maualalo le tausiga, tele eka fafie, fa'asoa se tuaoi .25-maila ma le Blue Ridge Parkway. Faatasi ai ma le 6420 sq. ft., e iai vaaiga mai potu uma. Tele fa'apaologa ma fa'ato'aga e vala'aulia ai fa'afiafiaga po'o manatunatuga. O nisi o vaega maualuga e aofia ai 2 master suites, ultra-luxurious ensuite taele, Crow's Nest mo le matamata fetu; 2-fogafale, fa'aputu-ma'a, fafie mu fafie, umukuka tele, avanoa aloa'ia ma avanoa malolo, fola fa'amalo ma vevela vevela, fa'alogo uaea ma kapoti fa'aoga e fa'aogaina ai se lifi. Mata'utia moli o le aai o Asheville.

"O le Old Allison Nofoaga - 70 Eka"

O Aso Sa uma lava, na tutū mai ai tagata agasala, ma le au paia i le fale o Tinamatua Allison. Leai se valaaulia talafeagai, leai se oge o meaʻai - moa falai, palu pateta ma le kalala, falai okra, ma sili atu. Sa tumu le umukuka, ae na matou ofi uma i totonu - masi masi pata vevela mai le ogaumu. Tatalo, pasi loa ipu - ua leai uma. Tamaiti i soo se mea, slamming faitotoʻa, lafi i totonu o potumoe potu i luga ma lalo. I fafo i le fale o manu tele, e talanoaina ai e tamaloloa ia lafumanu, ma pe o afea pe afai foi e toe tipiina ai fafie. Tamaʻitaʻi malolo luga o le afifi lautele. Faʻapaʻu faʻi mo meaai suamalie! Nofo i luga 70+ eka, ma tusa 55 i le togavao.

Faʻaaoga fasifuaitau

E masani ona fesiligia e le au faatau a tatou lisi ile igoa poʻo elemene o le fale, nai lo le tuatusi. O le a latou fesili e uiga i "le fale lea na ola ae ai le fanau e toafitu," poʻo le "nofoaga o loʻo faatalitali solo ai solofanua mo le leo o le faitotoʻao fale faitofa". O se taunuuga lelei o la tatou faʻamatalaga faʻamatalaga o le faʻatau atu lea oa matou lisi e fa i tagata faatau mamao mai le faasalalauga e aunoa ma le faʻatauina e le tagata faatau meatotino seia oʻo i le laulau faʻatapulaʻa. Matou te faʻaaogaina auiliiliga o ata ma asiasiga vitio, o lea i soo se tulaga lava, o le tagata faatau na faia se maimoaga maimoa. Matou te faʻatau malie tagata faʻatau e umia faʻatau ma a matou pisinisi e le afaina pe afai latou te le fiafia i le meatotino pe a latou vaʻaia, ma ua tapunia uma e aunoa ma se mataupu.

Po o le a lava le ituaiga o meatotino, e taua i taimi uma le faʻaalia lelei o le fale, i fafo ma totonu. Ia mautinoa o loʻo lelei le mea totino ma ia mautinoa o loʻo e tausia faʻapea i le taimi o le lisi. Ia naunau e fa'aali le meatotino i so'o se taimi. Faatasi ai ma se meatotino e le masani ai, ia mautinoa ua e sauni e siitia pe a iai sau faʻatau. A sau se tagata fa'atau atonu e le to'asefulu i latou e su'e lau fanua; atonu e tasi lava.

O a tagata faatau na latou fai mai:

“O se talanoaga ma nisi o aufaigaluega o mea totino na mafua ai ona ou lisi ma Brenda. Peitai, sa sili atu mea na ia faia nai lo le 'lisi.' Sa feiloai o ia ma matou e faataatia le faavae mo le auala na te faia ai lenei fale. Ona ia faʻaaluina lea o le taimi i luga o le meatotino ina ia mafai ai ona ia tusia se tala o le fale o le a faʻailoa atu ai lona tulaga tulaga ese tagata faʻatau. O le tagata faʻatau na sau ia te ia o lea na ia galue ai faʻapolofesa o se itumalo sooupu. O Brenda ma lana fesoasoani na fesoasoani uma i le tagata faʻatau ma le tagata faʻatau e faʻagaioia le gaioiga ma sa avea o se fesoʻotaʻiga sili ona lelei i le taimi o le maelega ma e oʻo lava i le tapunia …… lea na tupu i totonu o le 2 masina o le tatou fonotaga muamua!

- Pat T.

“O loʻu malamalama ia Brenda e faʻavae e le gata i ona tomai ae o le mea e sili ona taua i ona uiga. Na ia faʻalogo i laʻu tala e fai atu, ona tali faʻatatau lea. Ou te le fiafia i taimi uma i mea ou te faʻalogo ai ae ou te iloa o ana mea moni e saʻo. Brenda e i ai se lelei loto. Na ia malamalama pe faʻapefea ona pipii se tasi i se meatotino ma le fale ma na ia tausia lena faʻapipiʻi ma le faʻaaloalo. Soʻo se tasi e mafai ona lisiina se meatotino ae le o tagata uma e naunau e faia nisi mea e manaʻomia e faʻaali ma faʻatau atu. Fai se mea lelei mo oe. Amata i le mea silisili. E mafai ona faʻamoemoe Brenda e galue malosi e faʻamaeʻa le galuega. "

- Trudee S.

 

Aisea e faʻaalu ai lou taimi e aʻoaʻo ai pe faʻapefea ona faʻatau atu se fale tulaga ese? O matou o tagata tomai faapitoa tau maketi. Sei matou fesoasoani atu ia te oe!

                

 Mo isi manatu e fesoasoani ia te oe e faʻatau ai lau meatotino tulaga ese, faitau i laʻu pou: Le Auala e Faʻatau ai se Fale

0 faitau sili

Vaa uta Fale

Vaveina pusa koneteina fale o le ita uma ma mo mafuaaga lelei. 
 
O nofoaga o loʻo fausia ai fale o le taulaga ua amata ona laʻititi ma laititi ma o tau o fauga ua faʻateleina ma maualuga, o lenei ituaiga faʻavae e mafai ona faʻaaogaina lona tamaʻi tulagavae ma le maoaʻe o le malosi ma faʻapipiʻiina ina ia maua ai le tele o tala ma le tele o sikuea ata pei ona e finagalo ai. 
 
E lauiloa foi o fale conex, fale pusa pusa, poʻo fale pusa, e matua taugofie lava e faʻatau. O le fausiaina o se fale e fausia i luga ole la'au po'o se fale e fausia i luga ole laiga i le tele o le US e tau pe a ma le $150 i le $350 i le futu faatafafa ma e mana'omia ai lau vaavaaiga soo i luga ole laiga. Faatalitali e oo atu i le iva masina, i le averesi, mo se fale e fausia i laau e faamaeaina.
 
O ituaiga-ituaiga fale e masani ona sili atu le lelei fausia nai lo fale-fausia fale ona ua "tuʻu faʻatasia" i se faʻatonutonuina, siosiomaga totonu. E masani lava, o le gaosi oloa ei ai le tele o fale fuafuaga ma o latou tagata faigaluega o loʻo fausiaina le tutusa fuafuaga faʻatasi ina ia i ai laititi avanoa o mea sese. I le taimi o le fausiaina, o fale e siakiina faifai pea ma pe a faʻamaonia, latou vaʻaia ia te oe maeʻa. 
 
Afai o loʻo e mafaufauina se koneteina fale, mafaufau mamao e uiga i le tulaga. Vaʻai ma le totoʻa i le pikiina o se nofoaga o le a sili ona ofi ai lau tisaini-faʻaonapo nei tisaini ma mafai ona faʻaaogaina le tele o foliga o le tele. E masani lava, o se koneteina fale le a le palu faʻatasi ma sili atu fale masani i sili atu vaevaega masani. Ina ia faʻafaigofie le olaga, saili se fasi fanua e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina poʻo se faʻalapotopotoga a fale.    

E foliga mai o le "Meka" o se tulaga faʻapitoa i le mamanuina o fale pusa faʻapitoa ma le malosi o se koneteina felauaiga ae o le fetuutuunaʻi e maua atili faʻamalama, faitotoʻa, ma isi. Treehugger.com ei ai se mea manaia i luga o fale faʻatau oloa e Meka - https://www.treehugger.com/meka-world-reinvents-shipping-container-housing-4858051

Meka modular container fale

Faaaloaloga a Meka Modular Homes

 
Lenei sili atu faʻamatalaga i koneteina fale mai 'eseʻese tisaini - https://offgridworld.com/11-vaa-container-fale-oe-mafai-faatau-taumatau-nei /
 

O se blog sili lenei mai se tasi na fausia lona lava fale conex i ni nai tausaga talu ai. O lana tala o se "Container Home 101": https://myconexhome.com/wp/ 

0 faitau sili

Faʻamatala se Fale e Aumai ai!

Faamatala se Maota

Fa'amatala se Fale e Fa'aola i le Silafaga a le Fa'atau

Faʻamatala lou fale e fausia ai se ata o le mea e faʻapea o le nofo ai iina. O le mafuaʻaga o lau faʻamatalaga fale ma fale o le faʻaosofia o lagona fale-tulia fale i se auala latou te faʻataʻitaʻia ai i latou i lou fale ma luga o lau fanua.

Pe o oe o se fale e taumafai e faʻatau atu ia oe lava poʻo se fale faʻatau sooupu e fai ma sui o se fale, o se fale e sili atu nai lo naʻo se fale. Uma fale i ai se talaʻaga - e oʻo lava i le fausiaina fou. O le talaʻaga o se fale e amata mai le eleele o loʻo fausia ai luga. Aisea na fausia ai iina? O le a le mea e faʻapitoa ai pe fiafia ai foʻi lena nofoaga? E i ai ni ona manatu? O i totonu o se 'aʻai e le masani ai, o le Brownstone i se taulaga tele, poʻo se sami sola ese? 

Faʻamatalaina lou fale poʻo le lisi ma aoga upu e mafai ona faia uma eseʻesega

E tele mea faʻaoga e mafai ona e faʻaaogaina e faʻamatalaina ai se fale. Taulaʻi au i lona faʻatulagaina, o lona tusi ata, talafaasolopito, tagata e ona, ma isi. Ou te amata i le tulaga poʻo le nofoaga muamua, ona galue loa lea i totonu, lea o le a ou faʻasoa ma oe i le isi pou.

Faʻaaogaina o le Setiina i Lou Fale Faʻamatalaga

Talanoa e uiga i le tulaga e fa'amatala ai lou fale. O le fale i totonu o se aai? Talanoa e uiga i faleaiga a le pitonuʻu - "Cheers" pe a e manaʻo ai. E mafai ona e tietie i se uila i le faleoloa lanu meamata? Afai o le fanua e iai ni mauga po'o ni malifa, pe i ai ni vaaiga po'o ni vaega mo togalaau fa'ato'aga po'o togalaau papa? E i ai se vai - o se vaituloto o lo'o teuina pe mafai ona fa'aputu. E mafai ona e foe se vaa i le isi itu? Fa'aaoga upu fatufatua'i. Fa'aaoga lou mafaufau e fa'amatala ai se fale.

O le gutu na maua ai se avanoa mo se auala laupapa. 

Faʻaaoga le uiga fausaga tulaga ese e faʻamatala ai se fale.

Tagata faʻatau saili mo vai o soʻo se ituaiga pe a faʻatau se fale. E i ai sau vaitafe poʻo se vaitafe - E i se vaitau pe o le tausaga atoa? O lau meatotino laupapa poʻo se vaega fafie? E maualalo le tausiga poʻo ua faʻamamaina le fanua pe manaʻomia ona kilia? E i ai ni togalaau tumau e maua ai fugalaʻau fou e faʻalelei ai lau laulau? O le fanua laugatasi ma talafeagai mo le tenisi malae poʻo vai taele? O lata ane ou tuaoi ma e te misia latou? E malosi lou nuu? O mafai ona e vaʻai i ou tuaoi pe o e matagofie lalelei i totonu o se paka-pei? 

O loʻo mulimuli mai se faʻataʻitaʻiga o le a fale faʻamatalaga faʻaaogaina lagona faʻapagofie. O loʻo valiina se ata o le mafaufau i le faʻatulagaga, sili atu nai lo le fale. O le faʻamatalaga meatotino e sili ona taua aua e faʻataga ai se tagata faʻatau iloa le talaʻaga ma le faʻaaogaina o le meatotino lea o faʻatoʻaga. O le fale lava e le o le faʻatau foliga. E taua tele le faʻatonutonu lau meatotino faʻamatalaga i le saʻo le tagata faʻatau, nai lo le na ona faʻamatalaina le meatotino i tagata lautele. 

Faʻaaoga Adjectives pe a Faʻamatalaina lou Fale - Faʻaaoga lagona

FUAFUAGA A LE FUAFUAGA A AUTU - 70 Eka

O Aso Sa uma lava, na tutū mai ai tagata agasala, ma le au paia i le fale o Tinamatua Allison. Leai se valaaulia talafeagai, leai se oge o meaʻai - moa falai, palu pateta, falai okra, ma sili atu. Sa avanoa le umukuka ma matou ofi uma i totonu - masi masi keke vevela vevela mai le ogaumu. Tatalo, pasi loa ipu - ua leai uma.

Tamaiti i soo se mea, slamming faitotoʻa, lafi i totonu o potumoe potu i luga ma lalo. I fafo i le fale o manu tele, e talanoaina ai e tamaloloa ia lafumanu, ma pe o afea pe afai foi e toe tipiina ai fafie. Tamaʻitaʻi malolo luga o le afifi lautele. Faʻapaʻu faʻi mo meaai suamalie!

Faʻaaoga faʻamasaniga ma lagona e faʻamatala ai se fale.

O i ai ni faʻafitauli e oʻo mai faʻaupuga e faamatala ai lou fale? 

Faʻaitete ia aua neʻi soona faʻaaoga upu tutusa! E sili le faʻaaoga ole upu fale poʻo le fale? Nai lo le faʻaaogaina o le upu "fale", Oe ono faʻaaogaina le upu "fale" i au faʻamatalaga. E maua ai lau meatotino mafanafana ma lagona. O le upu fale faʻamatala le amio a le fale. Tagata faʻatau e manaʻomia le fesoʻotaʻi ma lau faʻamatalaga ma iloa afai latou te faʻatauina au meatotino latou te lagona i le "fale".

Faʻamoemoe i le ituaiga fale poʻo meatotino, oe mafai ona suia na upu i le faʻatoʻaga, po o le fale, fale, fale poʻo le maota - faʻaaoga se faʻamatala igoa e talafeagai ma aumai ai se moni foliga o le mea o loʻo e taumafai e faʻailoa atu Ou te faʻaaogaina Inspirasione.com mo fesoasoani ma aitia mo le sau i luga ma soʻoga pe a faʻamatalaina se fale. O le 'upega tafaʻilagi e fesoasoani ia te oe e pikiina "upu matagofie". E mafai foʻi ona e maua ni manatu mo faʻaupuga, nauna, veape i le tele o gagana eseʻese! Ma le isi, o le 'upega tafaʻilagi e ofoina atu le toefaʻamaoniga ae ou te faʻaaogaina le leai se faʻamatalaga o le Grammarly!

 

“O le fale e faia i puipui. O puipui ua fuafuaina e "aofia ai" mea. Tatou te faʻatau puipui ma puipui e "taofiofi" o tatou mafaufauga, o tatou lagona. Matou te faia potu i totonu o puipui. Matou te valivali puipui i a matou miti. A o puipui e faʻapipiʻi ma a matou uiga - o matou poto masani, o le fale e liua i totonu o lo matou "fale".

A matou filifili e faʻatau atu le fale, matou te vaʻaia pea o lo matou "fale". O lo matou talitonuga i lona taua e le gata o le a le tele oa matou tupe na faʻatupeina, ae o le a le tele o "matou lava" na matou faʻatauina. Matou te le iloa o le tagata faʻatau, o loʻo matou faʻatau atu se "fale", o se fale e faʻamau ai e le tagata e ana ia lona lava tagata - ma e faʻaauau pea le taʻamilosaga! "

© Brenda Thompson, 2016

Mafaufau e fai se vitio e faamatala ai se fale. E mafai ona e faʻasino atu foliga i se auala malie e aunoa ma le "salesy"!

I le vitio luga, sa ou faʻaaoga ata i faamatala le fale ae leʻo se umi ma se umi faʻamatalaga. Matou te talitonu o le tagata faʻatau mo lenei meatotino e foliga mai o le a faʻaaogaina e avea o se tafaoga fale. Ua uma ona faia a matou faʻasalalauga tusia ma faʻamaumauga moni uma ae matou te manaʻo e faʻapupula mata o le tagata faʻatau i le ono mafai ona faʻaaogaina le meatotino. Sa ou faʻaaogaina se tusitusiga manaia ma malie ma sina malie ma sa aoga! Ma, talu ai o se auala māmā-loto, tagata faʻatau e le i lagona le tuleia pe fefefe e aapa atu i se sooupu e vaʻai i le meatotino.

Ia e fiafia a o e tusi lau faʻamatalaga o fanua ma fanua! Aua le fefe e tautala mai lou loto. Faasoa tala ina ia mafai e le tagata faʻatau ona vaʻaia latou lava nonofo ai ma fausia a latou lava tala. Tuu ou lagona tafe saoloto ma aumai lau meatotino i le ola ma se maoaʻe meatotino faʻamatalaga!

Upu i luga o se ata mafai ona avea ma se isi auala lelei e faʻamatala ai se fale.
0 faitau sili

Fale i lalo ole eleele – Soifuaga gafataulimaina

Fale lalolalo

Fale lalolalo

A o faateleina le tau o le ola, o loo toe mafaufau tagata i le auala latou te ola ai. O le toʻatele o tagata o loʻo liliu atu i le malosi o le olaga. E le gata o le lanumeamata e ola i le tamaoaiga o le tamaoaiga ae faapea foi i le siosiomaga. O lalo o eleele eleele, ua lauiloa foi o fale malupuipuia o le a avea ma se sili atu ona lauiloa i filifiliga ia i latou ua tosina atu i le ola gafatia. E moni lava o se auala uiga ese ma matagofie o le olaga!

O le vaega autū o se lalolagi e puipuia i le fale, o ona mea faʻapitoa. O le fausiaina o le sima, o le vevela o le fale o le a vavalalata vavalalata i le vevela i totonu o le palapala, o le eleele e galue o se palanikeke. Mo se faʻataʻitaʻiga, Afai o le eleele i lau eria o loʻo tumau pea le malulu o 50 tikeri o le ae faʻamoemoe e nofo lou fale i se tikeri 50 faʻamalosi. O le faʻamafanafanaina o le fale e sili atu le faigofie ma taugofie.

O faʻamanuiaga o le umiaina o se lalolagi e faʻatapulaʻaina ai le fale e tele. E aofia ai: puipuiga mai le vevela o le vevela, malosi o le malosi, faʻasologa o mea tau inisiua e mafai ai ona faʻaogaina le tamaoaiga, o laina o le suavai e le mafai ona faʻavaivai, faʻamaoniga o taimi, ma le puipuiga mai le gataifale faletupe.

Fale Matagofie Matagofie i le Lalolagi

Ata o se tasi o Fale matagofie ma manaia eleele lalo ifo i le nuu o Holme i Egelani

O le fale i lalo lalo na taua tele e faʻaalia i le Architectural Digest. Nofoaga i le nuʻu o Holme i Egelani, Faʻatagata Ata Digest faʻasino i ai e pei ona faʻamatalaina le taua o se fale pei o lenei iinei.

 

E i ai ni fale lalo ifo o lalo, ae o se mea sili lea ona lelei o le tasi i Gimingham, North Norfolk, UK

O le fale i luga, ua faʻaigoaina o le Sedum House, o se fale i lalo o le eleele o loʻo tu i Gimingham, North Norfolk, UK. Faʻaalia luga o le Taiala i lalo ole Fale, o le latou faʻamatalaga o le "Lenei fale, fou e ui lava ile taualuga taualuga fale, o loʻo fai ma sui o se fusi sili i le va o se laupepa lanumoana lanumoana ma Geothermal mamanu. lenei fale “. I le ala, o le Taiala i lalo ole Fale o se sili lelei punaoa mo tulaga ese fale. Asiasi i la latou 'upega tafaʻilagi e aʻoaʻo i soʻo se ituaiga o faʻamatalaga e uiga i lalo o le eleele ma fale malutia i le lalolagi.

Le Pinnacle House, O fale i lalo o le eleele e tu i Lyme, New Hampshire

O luga "Pinnacle House" o se taui-manumalo, tumau-fuafuaina lalo lalo o le fale Lyme, New Hampshire. Sa faʻaalia luga Wilder Utopia, lea latou te faʻamatalaina ai fale malulu i le lalolagi "Lalolagi Faafefe, malosi-lelei fale e susulu, ea, mago ma filemu. ”  Asiasi i la latou 'upega tafaʻilagi e faitau ai ituaiga uma o mea e le masani ai.

 

Tasi o Fale Lalolalo mo le Faʻatau

nai loʻo lalo ifo fale o loʻo maua, ae o le tasi e latalata i Asheville NC i le 6 Stonegate Trail, Leicester, o loʻo faʻatau nei.

Special Finds ua fai ma sui o le tele o fale i lalo o le eleele e fausia sa'o i luga o mauga ae na o le pito i luma o le fausaga e iloa atu e le lalolagi i fafo. O le mamanu e sili ona lelei le malosi faʻafetai i le lalolagi o loʻo siomia ai le fale. Aua le malulu tele i le taumalulu ma e le vevela tele i le taumafanafana, faʻalelei le siosiomaga.  

I le salafa o le lalolagi, ua sili atu ona taʻutaʻua e tagata taʻitoʻatasi o loʻo mananaʻo e ola i se olaga gafataulimaina. E foliga mai e itiiti pe leai se tausiga e manaʻomia i nei fale ona e masani ona fausia i totonu o le sima ma puipuia mai elemene e le eleele lava ia.

1 faitau sili

Mauaina Fale Lelei Faʻatau atu - o se Auala Fou

Fa'atauina Fale Tulaga Fa'atau

Fa'atauina Fale Tulaga Fa'atau

 
O le faʻatauina atu o ni fale tulaga ese, o le faʻatau muamua lea o faʻatauga a le Special "Finds…".
 
Matou te faʻaaogaina se eseʻese auala eseʻese… se mafaufauga eseʻese mamanu, e faʻaoso ai tagata tulimanu fale mo a matou le faʻaogaina meatotino.  
A o faʻatau atu se meatotino e le masani ai, e masani lava ona maua e tagata e ona fanua o auala tau maketi masani e le aoga. Faʻapitoa "Saili" o se maketi tau maketi mo meatotino tulaga ese lea e faia ai se auala fatufatuaʻi e maua ai fale e leai se fale.
Faʻapitoa "Saili ..." Faʻaaogaina se Avanoa Faʻafefe i Maketi ma Faʻailoa Atu Tagata o loʻo Maua mo Fale Aloaia

O le "Sailiiliga ..." faapitoa o se faʻalāpotopotoga tau maketi ma faʻasalalauga e faʻapitoa i le fesoasoani i tagata e umia fale tulaga ese ina ia iloa ma faʻatau atu a latou meatotino. E faʻaaogaina e le ofisa le faʻaogaina o faiga faʻatauvaʻa faʻatasi ai ma le tele o faʻasalalauga faasalalauga faatosina ina ia faʻateleina le faʻaalia ma oʻo atu ai i tagata tulimanu fale. Latou te atinaʻeina faʻatautaia faʻatautaia o maketi tau faʻatauga ina ia maua ai se mea e tasi-o-a-kind mea taua.

O le laasaga muamua i le Special "Finds ..." o le maketi o le "puʻeina o lagona o le mea totino." Ona faʻatautaia lea e le lala soʻotaga se tala umi umi o tala na tusia mai le fale. O le fale e faʻaolaina ma o tagata faʻatau e felauai lagona i totonu o le fale mai soʻo se mea latou te i ai ao latou faitauina le tala. E mafai e tagata faatau ona lagona pe faape'Π le ola i le fale ma luga o le lotoa.

I le isi itu, o faʻasalalauga i luga o itulau uma o loʻo tuʻuina i lomiga numera o le Times Niu IokaWall Street Journal, Robb ReportMansion GlobalLePont Registry, ma luga o lomiga faavaomalo a 120 o sui o atunuu 60, e aofia ai Asia, Europa, ma Sasaʻe Tutotonu. O se faʻatalanoaga vitio HD ma le Google Earth video fly-over e fatuina ma faʻaaoga i faʻaaliga uma faʻapitoa faʻapea luga o LinkedIn, YouTube, Facebook, ma isi faʻasalalauga lautele.

Ua tuʻuina fale taʻitasi i luga o le upega tafaʻilagi "Finds ...", lea o loʻo i ai se atunuʻu ma faʻavaomalo faʻapitoa o tagata faatau atoa. O itulau uma ua faaliliuina i le gagana a le tagata faitau. O se vaega taua lenei o le maketi taufaʻatau e manaʻomia ile mauaina o fale tulaga ese e faʻatau atu!

Brenda Thompson, Special "Finds ..." Faʻatonu, Peresitene, ma le Ofisa Sili o Pulega o le Faʻatonu o le Faʻatauvaga i le New York Stock Exchange ao le i ulufale i le fale faʻatau faleoloa i 1991. Na ia faavaeina le "Sailiiliga ... Faapitoa" i le 1995 ma sa taulaʻi faapitoa i le maketiina o meatotino ma le mauaina o fale tulaga ese na faatau atu. Sa masani ona ia faʻaaogaina se maketi taufaasese aua na ia faavaeina le kamupani.

Fai mai Thompson, "O fale uma sa ou umiaina, e tulaga ese lava, mai se faitotoa maa i luga o le Vaitafe o Hudson i Niu Ioka i se meli ma le fagu fale i ni fagu lanu ua ofi i puipui i North Carolina. Ina ua ou sauni e faatau atu, na pau laʻu filifiliga o le faʻalagolago i fale faʻapisinisi faʻapisinisi. Na vave ona ou iloa o le leai o ni maketi tau maketi ma le maketiina o se fale tulaga ese i totonu o se sami o fale kuki-o se fua faapitoa mo le toilalo. Ona ou faavaeina ai lea o le "Sailiiliga ..." e faʻatumu ai le manaʻoga mo le faʻatautaia o tomai faʻapitoa i totonu o se maketi e le mafaamatalaina i totonu o le fale faʻatau fale. "

Special "Finds ..." o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma faʻatau faasalalauga mo le faatauina atu o meatotino tulaga ese. O le ofisa autu i Karolaina i Matu, o le "Saili ..." faapitoa e atiina ae ma faʻatautaia faʻatauvaga ma faʻasalalauga faasalalauga mo tulaga tulaga ese i le Iunaite Setete atoa ma le salafa o le lalolagi. O le lala sooupu o se ofisa faʻatau fanua laiseneina i North Carolina ma Pennsylvania ma e fai ma sui o tagata faʻatau ma tagata faʻatau atu ma a latou pisinisi faʻapitoa i fanua.

Vaʻavaʻai io tatou tulaga tulaga ese mo le faʻatau.

 

0 faitau sili

Biophilic Design - Faʻaopopoina i Lou Fale

Biophilic Design i lou fale. Si'osi'omia oe i se si'osi'omaga malosi & toe fa'afo'i le natura i lou nofoaga e nofo ai.

Fuafuaga a le Biophilic 

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia le Biophilic Design i Lou Fale

O le faʻaaogaina o le Biophilic Design i vaega o lou fale o se vaega taua o le fatuina o se siosiomaga sili atu ona malosi e fesoʻotaʻi ma le natura masani o tagata soifua. Mafaufau i nei mataupu faʻavae mamanu mo le faʻaofiina i totonu o lou fale. O loʻo i ai taumafaiga taulaʻi e faʻafoʻi le natura i le tulaga masani o le olaga. O le a e mauaina le tele o tusiata ma tagata o loʻo i totonu e aofia ai vaega o le natura i tua i nofoaga e nonofo ai e faʻafesoʻotaʻi ai tagata i punaoa masani. 

O le a le Fuafuaga Biophilic?
Faaupuga faigofie, Fuafuaga a le Biophilic o le masani lea o le fa'afeso'ota'i o tagata i le natura i totonu o vaega o latou fale. E le na'o le fa'aopoopoina o se la'au fale po'o le fa'atupuina o se puipui ola ae fa'aaoga fo'i fa'anatura, foliga, ma lanu o le natura i totonu o se mamanu tu'ufa'atasi e lagolago ai le soifua maloloina o tagata soifua. Biophilic Design e aofia ai se upega tafaʻilagi o mea faʻaletino e galulue faʻatasi e fausia se fesoʻotaʻiga lautele i le natura i totonu o se avanoa.

Malamalama i Taʻitaʻituga Faʻataʻitaʻiga / Faʻasalalau
E lua uma aafiaga tuusao ma le le tuusao e mafai ona e maua ma le natura i totonu o lou fale. O faʻamatalaga masani e aofia ai le faʻamalamalamaina o le malamalama, ea, vai, ma laau e pei o meaola, tau, ma laufanua natura. O le iloaina o le malamalama e ala i se faamalama o le ata o le a avea ma se natura tuusaʻo masani faapea foi le i ai o se fale e nofo i luga o le fanua.

O nisi o aafiaga umi i le natura e aofia ai ata o vaaiga faʻafanua, ola, mea masani, ma lanu, faʻapea foʻi ma geometrie masani. O le iloaina o le natura e ala i leo faamaumauina o se vaitafe e tafe ai pe faaalia ai ni fafie i totonu o se fale o le a avea ma ni mea masani faalenatura.

Faataʻitaʻiga o le Faʻalelei a le Biophilic
               
Avanoa i le ea fou
O Windows o se vaega taua o le Design Biophilic ao latou faatagaina le avanoa i le tele o ituaiga o natura saʻo. O le tatalaina o se faamalama o le a mafai ai ona maua le ea fou e ulufale ai i lou fale lea o le a faʻafesoʻotaʻi oe ma le natura faʻapea foʻi le tau o loʻo iai nei. O le a susulu le la i totonu o lou fale e pei foi o leo o le natura e pei o le felelei o manufelelei, tafe mai o le timu, po o le agi o le agi. Faʻamautinoa e faigofie ona maua faamalama o lou fale, faʻapea foi ma lelei lelei mo le masani ona faʻaaogaina, e taua i le Design Biophilic.
               
Blur le tuaoi
O le toʻatele o tagata o loʻo nonofo i totonu latou te mananao e faʻaalu le tele o taimi i fafo. O le manaʻoga e maua ai le avanoa i fafo e sili ona taua, e tusa lava pe i totonu o fale aupito sili ona taua. O le fatuina o se avanoa i fafo e faigofie ona faʻaaogaina o le a faʻaaoga soo ma fesoʻotaʻi tagata nonofo i le natura i se auala loloto. Faʻasalalau i totonu o se nofoaga i fafo e lagona ai le faigofie e pei o le totonugalemu o le a fesoasoani e faʻafefe le tuaoi i le va o totonu ma fafo o avanoa o le fale.

O le isi auala e faʻafefe ai le tuaoi i le va o fafo ma totonu o le fale e mafai ona faia e ala i le faaopoopoina o fualaau aina i nofoaga o lou fale. O le aumaia o fualaau aina i totonu, ua uma ona lelei i lau tau, o le a fesoasoani ia te oe e le na o le talisapaia o le natura, ae ia molimauina foi le ola tulaga ese o mea taitasi o laau e faaali. O nei meafale i totonu e fesoasoani foi e faatupuina le malamalama i laau totino i lau eria o le a e iloa ma fesoʻotaʻi faʻatasi i aso taʻitasi.

Faʻafeiloaʻi Faʻatuga Masani
O se tasi o auala pito sili ona faigofie e amata ai ona tuʻufaʻatasia le Biophilic Design i totonu o se fale o le faʻaopoopoina o foliga masani, foliga, ma lanu i se auala e talisapaia ai le natura. Filifili e tuu fafie po o meaafale i se lanu masani nai lo le valiina i luga. Aloese mai laina sa'o e seasea tupu i le olaga ae talia le fatufatua'i o le natura ma pupuni ma foliga le atoatoa. Fa'aopoopo laina pi'o fa'alekoneka i vaega o lou fale i foliga o le fata, teuteuga puipui, po'o fala e fa'atusaina le tele o ituaiga matagofie e te va'aia i nofoaga fa'alenatura. Fa'aofi fo'i foliga fa'alenatura i lou fale e ala i le fa'ata'ita'i i foliga o galu, atigi, po'o la'au i le tele o vaega o le fale.

Fausia le Lotogatasi i totonu o le Avanoa
Ma le isi, o le Design Biophilic e le na o le filifilia o se tasi o nei vaega e faʻaofi i totonu o lou fale ae sili atu nai lo le lalagaina o elemene elemene i se auala faigata. Filifili ni aitema e faʻaopopo i lou fale e fetaui lelei e le gata ia te oe ae faʻapea foi le tasi i le isi e maua ai le tele o faamanuiaga. Taumafai e fai avanoa taʻitasi o lou aiga ei ai elemene eseese o le Piophilic Design e le gata faʻapitoa ae mafai ona iloa le maua o le lotogatasi i totonu o lagona ma le natura i le fale.

E tele vaega o le Design Biophilic e fatuina ai se auala faigata tele e faʻafesoʻotaʻi ma le natura i totonu o le potu. Mafaufau i fautuaga nei e aofia ai le Biophilic Design i lou fale e vavalalata ma le natura i aso uma.

O Kena Morris o se tagata fai fesoasoani, tagata fai togalaau, ma tagata tomai faapitoa i fugalaau e fiafia e fetufaai i le tuputupu ae o le natura.

 

0 faitau sili

Faʻatauina o Faʻatuga o Mauga Uiga Eseese

Faʻatauina o Faʻatuga o Mauga Uiga Eseese 

O mauga o sisifo i Matu i Matu o se faigofie avega mai aai tele e pei o Atlanta, Charlotte, Raleigh. O le toʻatele o tagata nofomau ua iai se tafaoga poʻo se litaea i le fale iinei. O le agai atu i le vevela o le vevela ma le sola ese mai le vaomatua i le faaiuga o vaiaso o se masani masani mo tagata o le aai tele.

O mauga o le WNC e ofoina atu toetoe lava o ituaiga olaga uma e mafai ona mafaufauina mai malae tapolo siamupini, faase'e ma vaituloto, aai o lo'o nonofo i Asheville, i nai alalafaga laiti lata ane, pe alu atu i totonu o le atunuu i le na o le 20 minute. E mafai ona e sopo i le Appalachian Trail, foe i soʻo se numera o vaitafe, pe tietie i le Blue Ridge Parkway, naʻo le taʻuina o nisi o le tele o gaoioiga i fafo. Afai o lau mea e matamata ai tagata, e leai se isi nofoaga e sili atu nai lo le taulaga o Asheville! O filifiliga fale e amata mai i fale laiti aulelei, fale ogalaau mamao, fa'ato'aga fa'ato'aga, solomuli i luma o le vaitafe i fanua taugata taugata.

Geodesic Dome fale i matu o Asheville NC

Fai Lou Suesuega

Pe a faʻatau mea faʻapitoa mauga, aemaise lava talu ai e tele naua le mauga ma e tele naua filifiliga, o tagata faʻatau mai fafo atu o le eria o le a mananao e faʻaititia mea i lalo aʻo leʻi amataina la latou sailiga mo le mea totino atoatoa. O mea e lua e sili ona taua o le paketi ma le ituaiga o eria e te manaʻo e te nofo ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe e te manaʻo e te nofo latalata i mea faʻapitoa e pei o faʻatauga, faleaiga ma falemaʻi, pe o lou naunau e latalata i faʻafiafiaga e pei o le savaliga sopo, ala tietie solofanua, faʻatauvaʻa poʻo le faaseʻe? O nei mea e le o taimi uma e tu'ufa'atasia ona o lo'o i ai le tele o nu'u o lo'o i ai mea fa'aonaponei fa'aonaponei fa'apea fo'i mea fa'afiafiaga latalata ane. E te manaʻo foʻi e filifili le tele o le fale e te manaʻo ai e aofia ai le numera o potu moe ma faletaele e manaʻomia.

Pe a faʻatau mea faʻapitoa o le mauga, pe i ai se ituaiga patino o le alalafaga e te fia nofo ai? E tele a matou mea i le mauga faʻatasi ai ma nuʻu e taulai i nisi o mea faʻafiafia e pei o le faasee, taʻalo, taʻavale ma le fagota ma le taʻavale i vaitafe ma vaituloto. O loʻo i ai nuʻu e taulaʻi i le faʻagasolosolo ma le ola faʻaleagaga poʻo le ola faʻatasi. E i ai o tatou itumalo iloga ma taʻaloga-taugofie o alalafaga. O le isi iloiloga o le aofaʻi o fanua e te manaʻo ai. Mafaufau pe afai e te manaʻo e nofo i se taulaga poʻo se taulaga e vavalalata ma tuaoi, poʻo se nofoaga e sili atu ona mamao, nuʻu.

Ua naʻo ni faʻataʻitaʻiga o nisi o manatu muamua o le a mananaʻo tagata faʻatau e mafaufau muamua ae leʻi amataina le sailiga mo se fanua. O le taimi lava e te maua ai aulelei lelei aitia o le mea o loʻo e sailia, ua oʻo i le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai se sooupu pe amata suʻe luga o le initaneti I se faʻaopopoga ia matou lava lisi Faʻapitoa "Saili ...", ua matou tuʻufaʻatasia se lisi o mea taua uma na lisiina i le vaega o le mauga, i le tasi nofoaga, luga o la matou 'upega tafaʻilagi

Matou te toe iloiloina mea uma o loʻo lisi i luga o atumauga ma faailoa mai mea o le a matou faʻavasegaina e tulaga ese. Ona tatou vavaeina lea oi latou i le faiga ma le ituaiga ma faatulaga i latou e faʻatau e toe iloilo i le SpecialFinds.com. O nei meatotino o loʻo faʻavasegaina i vaega nei: Faʻailoga ma Mea Faʻatau, Mea Faʻasolopito, Suavai Faʻamatalaga poʻo Vaaina o Vai, Fale o solofanua ma faʻatoʻaga, Modern Green Eclectic Houses ma Fale Maʻaʻe ma Nofoaga.

SpecialFinds.com ua na o le pau lea o le nofoaga e maua ai e tagata faatau toetoe lava o mea lisi uma i luga o le mauga e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻaogaina o meatotino masani o loʻo vaaia i luga o isi 'upega tafaʻilagi. E mafai ona matou iloa e ala i la matou fefaʻatauaʻiga i luga o le 'upega tafaʻilagi, o le a asiasi atu tagata faʻatau i le' upega tafaʻilagi, e masani ona faʻaauau mo le tele o itula, sailiili e ala i le eseese o lisi o meatotino

Suʻe a tatou mea e le masani ai mauga

0 faitau sili

Faʻatauina o Maota Matagofie | Faʻatauina o Fale Tulaga Ese

Fautuaga mo le Faʻatauina o Maota Matagofie

faatauina atu tala faʻatusa fale e o mai ma luitau tulaga ese. O loo i ai aiga i lenei lalolagi o loo umia se valaauga faapitoa. E masani lava o le nofoaga o loʻo i ai le fanua e oʻo atu i le tagata fou. E ono tosina tagata fa'atau i se fa'asalalauga mo le fanua ae leai se feso'ota'iga i le nofoaga. A oʻo mai le tagata faʻatau saʻo, e taua le faʻatagaina i latou e "fesoʻotaʻi" nai lo le faʻamalosi pe tuleia mo se ofo.

E faapena le tulaga i se tasi o matou fa'apitoa “Saili…” lisi i 1192 Rabbit Skin Road i Waynesvillefaʻatau atu fale faʻataʻitaʻi pei o lenei i Waynesville NC, o nisi taimi e manaʻomia ai le faʻatali mo le faʻatau e valaʻau!O lenei fale e iai lona tala'aga o le 'sailia o lona isi pule'. I le aluga o tausaga na maua ai e lenei fanua le tele o le gauai i le lalolagi atoa. I ona uluai tausaga, o le fale o le mafaufau, tusitala, ma le cosmic communicator Greta Woodrew. O le galue o se faʻasalalauga faʻapitoa mo i latou na faavaeina le Space Technology and Research Foundation (STAR) na faʻafeiloaʻi ai le tele o tagata asiasi taʻutaʻua mai le salafa o le lalolagi. I le taimi nei, o loʻo faʻaaogaina e avea o se fale tumaoti, aiga. Na vaʻaia e nei tagata le fanua i se miti ma lagona se valaʻau malosi na latou toe siitia mai Florida - e leai ni fesili na fesiligia! Na latou iloa mulimuli ane o luga o le 23 eka o loʻo i ai tioata faʻamalolo ola ma se vortex na mafai ona latou toe tatalaina.

A faʻatau atu metaphysical fale, e taua le iloa o mea uma e mafua mai i le malosi ma e ala i le taulaʻi atu i le "lagona" o le meatotino o loʻo tuʻufua atu, oe ono mafai ona faʻatagaina le fale e faʻatosina mai le isi ana.

Afai e te umiaina se meatotino e te talitonu ei ai se valaauga faʻapitoa, afai o oe poʻo uo ua faʻamalolo pe ua e soifua maloloina i le asiasia o lau meatotino, e mafai ona e maua se fale faʻataʻitaʻi! 

Valaʻau luga o le maualuga malosi e saili le isi tagata faʻatau mafai ona fesoasoani. Savali i le lotoa, filemu, mafaufau loloto ma maitauina soʻo se lagona faʻapitoa. Lau meatotino ei ai se agaga atonu na i ai muamua atu i ou luma. Maua i totonu e ala i le faʻalogo ma lagona.

O le faʻatau atu fale faʻataʻitaʻi e manaʻomia ai le tele o le taimi ma o lea, onosaʻi. Tatala i faailoga tutusa tutusa avanoa mo le tagata fou e sau!

0 faitau sili

Le Auala e Faatau ai se Fale Tulaga Ese

Le Auala e Faatau ai se Fale Tulaga Ese

Le Auala e Faatau ai se Fale Tulaga Ese

Afai na e umiaina se meatotino tulaga ese, poʻo se fale le masani ai, oe malamalama i popolega i le faʻatau atu. Oe iloa lena, e ui lava o tagata uma na asia lou nofoaga fiafia i ai, latou ono le maua le lototele e faʻatau ai. Ia faʻafefea la ona e faʻatau atu se meatotino tulaga ese? Faʻafefea ona e faʻatosina se tagata faʻatau tulaga ese mo se fale tulaga ese?

E sau i le auala e te faʻalauiloaina!

Fale le masani ai e apili i se isi aofia o tagata faʻatau. E i ai tagata faʻatau i fafo, faʻapitoa vaʻai mo se mea ese, o se mea e le masani ai - o se meatotino tulaga ese.

O aʻu, o aʻu lava, na pau i lena vaega. Sa le mafai ona ou faamatalaina le fanua sa ou sailia, aua ou te lei vaai i ai. Na ona ou iloa lava ou te le manao i se fale tipi kuki.

Ina ua maeʻa ona faʻatau loʻu fale muamua, o le maota faitotoʻa maʻa, e vaʻai atu ai i le vaitafe o Hudson i NY, na ou iloa ai e tatau lava ona i ai isi tagata faʻatau e pei o aʻu. O le mafuaaga lena na ou amata Faʻapitoa "Saili…", lea matou te faʻatau atu ai naʻo ni meatotino le masani ai.

O tagata fa'atau meatotino tulaga ese e ese mai isi fa'atau aua latou te fa'atau na'o lagona, latou te taula'i i "mea moni" mulimuli ane - pe a uma ona latou feso'ota'i fa'alagona ma le meatotino. O lea e mana'omia ai e lau sooupu ona fa'asalalau mea e fa'atatau i se tagata fa'atau fa'atau fanua.

O se faʻataʻitaʻiga lenei o se faʻamatalaga na ou tusia mai se tasi o aʻu lisi muamua:

O le faʻasalalauga faʻamatalaina le talaʻaga o lenei na galo Faapitoa "Saili ...". O lenei meatotino tulaga ese sa i ai le tele o ofo ma faʻatau atu i totonu o le 3 aso.

Nostalgia Cottage 

fautuaga i auala e faatau ai se fale tulaga ese.Ua sōsō le faitoto'a pupuni a'o fa'aoso se tamaititi i le tasi faitoto'a ma fafo atu o le isi faitoto'a. E siuleo le talie i totonu o le fale a o taaalo tamaiti i luga o le mutia. E mitiina e tagata matutua le lauti aisa i rockers i luga o le faapaologa taamilo. O se ie gingham e pupuni ai laulau pikiniki e faaosoosoina ai e tagata feoa'i le tipolo ma keke. Nostalgia Cottage sa ola i se tala fa'aagafesootai mauoa lea e potopoto ai uo ma nu'u i tausaga ta'itasi mo taimi eseese. Fausia i le 1908 e le aiga ta'uta'ua o Tanner, e nofo i tua mai le auala pe a ma le 3 eka. Fa'ato'a vali pa'epa'e fa'alelei, fa'atasi ai ma le taualuga fou ma fa'afouga taua tele, o lo'o aga'i atu o ia i le fa'afouga. O ona puipui malolosi o loo i ai se talafaasolopito o le mafanafana, alofa, ma le faamaualuga, e iloagofie i auiliiliga o nisi o uluai foliga o loo totoe pea - fola oak na tipi mai laau i luga o le faatoaga a Tanner, uluai teuteu ma auivi, puipui puipui i le faapaologa, maualuga. 11-futu fa'alo, 4 potu moe fou vali ma 2 faleta'ele. O le umukuka o mea muamua ma e manaʻomia le toe faʻaleleia atoatoa, ae o le avanoa e tele ma eseese potu o le taeao. O lenei fanua o se tapoleni sauni ma fa'atali i totonu o le savaliga mamao i fa'atauga, 'ai ma falema'i. Faatasi ai ma se 2800 futu faatafafa, o le a ia faia se B&B matagofie.

Fai atu i lau sooupu e faamatala lau meatotino "lagona", ina ia mafai ai e se tagata faatau ona lagona le "talafaasolopito" o le meatotino, poo le auala e nofo ai i luga o lau fale, ma lou fale, mai soʻo se mea oi ai, ao latou faitau lau faʻasalalauga meatotino.

Ole mea lena matou te faia, ile Faʻapitoa "Saili…". Ma e aoga!

Mo isi manatu e fesoasoani ia te oe e faʻatau ai lau meatotino tulaga ese, faitau i laʻu pou: Le Auala e Faʻatau ai se Fale

1 faitau sili

Samoa Victorian Homes | Charlotte

Fale Victorian History i Charlotte

O le taʻutaʻua eria o le Uarota Lona Fa faʻafaigofie ona palu faʻafouina 100-plus-tausaga le matua Victorian fale ma taulaga taulaga, paka, faleʻaiga, ma pisinisi. Savalivali solo i auala susulu, ea, vaapiapi o laʻau-laina laina, e fiafia tagata asiasi e vaʻai i fale tuai o fale taʻutaʻua o le manumalo ma fale matagofie i luma ma togalaau i fanua. Alu i luma ma alu savalivali solo i totonu o le matagofie Victorian tuaoi, aua le faʻanatinati i totonu, faifai lemu ave lou taimi ma fiafia.

History

I le 1886 trolleys na avea ma taulaʻiga o femalagaaʻiga lautele i NC. E mafai ona e faitau iai iinei. I le amataga o masina o le 1887, na faʻaaogaina ai le taʻavale i Charlotte, ma aumaia ai nuʻu na foliga mai e mamao, e faigofie ona oʻo atu. O le Uarota Lona Fa na avea ma nofoaga e sailia ma sa masani ona nofoia e le au fai pisinisi, faifeau, ma fomai. O le eria na fai ma sui o se eria mauoa o Charlotte ae i le tele o tausaga a o suia pisinisi, ma e mautinoa lava i le 1970, ua le amanaiaina le eria. O se mea masani le vaaia o fale ua faaleagaina pe susunuina foi. O le mea e faafetai ai, i le faaiuga o le seneturi 20 na vaaia ai e le Uarota Lona Fa se toefuataiga ma ua avea nei ma se vaega olaola o Uptown Charlotte.

I aso nei, o le Uarota Lona Fa atoa o se nofoaga lelei e asiasi i ai ma o se nuu malosi, matagofie o fale mataʻina Victorian, fale taugata, fale mautotogi i le taulaga, avanoa lanumeamata, ma pisinisi. E tele mea fa'ale-aganu'u, fa'alelotu, ma fa'aa'oa'oga e fai, o mea uma lava e savali mamao mai le pitonu'u lauusiusi o pisinisi i luga o le taulaga o Charlotte.

Fale Matagofie Talafaasolopito Faasolopito i le Uarota lona Fa a Charlotte

O Victorian Homes

John Price Carr House, na fausia i le 1904 o se fale fa'a-Victoria fa'ailoga a Queen Anne ma o lo'o talanoaina i luga o le upega tafa'ilagi a le Charlotte Landmark Commission.

O Victorian Homes

O le William Overcash House o le fale lea o se faiaoga ma se faifeau i le lotoifale na faatosinaina le atinaega faalelotu o Mecklenburg County. O lo'o fa'aalia ai se olo, pupuni o le la, faitoto'a vaneina, ma fa'amalama togitogi. O le 3,435 sikuea mita, lima potumoe, ma le lua-taele fale o se faʻataʻitaʻiga lelei o le fausaga a Queen Anne. Na fa'atau mulimuli ane ile 1994 ile $566,500.

O Victorian Homes

O le Berryhill House na fausia i le 1884 e John H. Newcomb. O se tasi lea o nai faʻataʻitaʻiga o totoe o le fausaga a Victorian i Charlotte. O le pito i fafo o le lautele e lautele, e pei o se taatele Charles Eastlake. 

Faʻamatalaga i le Uarota Fa

O le Uarota Lona Fa o loʻo fausiaina i fale Victorian, o se nofoaga aloaʻia faʻasolopito ma o le nofoaga o Old Settlers 'Cemetery faʻapea foi ma le tolu-eka o le Fourth Ward Park. Mo se aotelega sili o le tuaoi o taimi ua tuanaʻi, taimi nei ma le lumanaʻi, oso i luga o se solofanua tietie solofanua ma Suega Tafafao a le Aai Autu a Charlotte.

Fale Faʻasolopito Victorian mo Faʻatauga

Fale Faʻasolopito Victorian

O le Fale Rev. John D. Mauney o se Victorian Painted Lady e latalata i Charlotte NC ma o lo'o lisiina i luga o le National Register of Historic Places. O auala ma'a e ui atu i Boxwoods Igilisi anamua, i tua atu o togalaau matagofie ma nofoaga e nofo ai. O nai mea lelei i totonu o fola o le fatu-pine e atagia ai le susulu mafanafana o moli tioata matagofie o loʻo tautau mai faʻalo maualuluga, 4 potu potumoe, tolu ma le 1/2 taʻele e aofia ai le potumoe autu autu ma se taʻele tumaoti, tolu afi afi, tele. umukuka ma mea faigaluega natia, potu tele ta'aloga ma fola fa'amūmū fa'aterrazzo ma se pa ma mea faigaluega, le tele o fata faufale ma kapoti fa'atasi ai ma faitoto'a tioata fa'aa'a'a'a pe fa'asilia, se fale ta'avale ese ma carport. Kiliki iinei mo nisi faʻamatalaga e uiga i lenei fale matagofie mo le faʻatau.

 

0 faitau sili

Fa'atau atu Meatotino Mauga

MartinsCreek_A05CHARLOTTE, NC - O le tusi, na lolomiina i le amataga o le 2015 e le FA Media Group, o loʻo maua mai ai malamalamaga mai le maota o Saleloti, o loʻo i ai le tomai i fale faʻatau, ma tuʻuina atu fautuaga i le faʻatau, faʻatau atu ma le puleaina o meatotino i totonu o le nofoaga. Brenda Thompson, Asheville, NC Realtor, ma le pule faapitoa o "Saili ...", o loʻo saofagā i le mataupu i luga o le faʻatau ma le faʻatau atu o fanua o le mauga. O le itu i sisifo o Carolina mauga e tusa ma le lua itula mai Charlotte ma e sili ona lauiloa mo aiga lona lua ma fale malologa mo tagata o le area o Charlotte.

Fai mai Thompson,

"Sa ou nofo i taimi uma i ni meatotino tulaga ese ma ou te fiafia tele i le faʻaaogaina o faʻatusatusaga faʻamatalaga e aumai ai se meatotino i le ola ma fesoasoani tagata faʻatau maua se lagona o le pe faʻapea e ola i aʻu lisi taʻitasi. O laʻu sini autu i le tusiaina o le mataupu o le faaali atu i le au faatau ni auala fatufatuaʻi o le faatauina atu o fanua o le mauga, ma ia faʻailoa atu i tagata faʻatau le taua o mafaufauga mo le faʻatauina mai o fanua o le mauga.

(sili atu ...)

0 faitau sili

Real Estate i Asheville

Real Estate i Asheville

Real Estate i Asheville

Fale faʻatau i Asheville NC ua ofoina atu se ituaiga o ituaiga o meatotino mo le tele o tagata faatau.

Ye mafai ona e mauaina e uiga i so'o se ituaiga fale e te fiafia i ai. I vaega uma o Asheville, e te maua ai fale tulaga ese. Afai e te manaʻo i se manatu tatala, atonu e te manaʻo i se faiga faʻaonaponei pe faʻaonapo nei. O lenei ituaiga fale sa i ai i le eria o Asheville mo le tele o tausaga, toe foʻi i le 1960s. Ae, o loʻo i ai le tele o fale fou, tatala-manatu, fale faʻaonaponei o loʻo fausia i luga o Asheville. E le gata i fale nofoia, o le tele o fale faapisinisi fou o loʻo fausia i se faiga faʻaonaponei.

Afai o loʻo e sailia se ogalaau po o le fale faʻaseʻe, e tele mea e te maua. Real Estate i Asheville e maua ai se ituaiga eseese. Ona o Asheville o loʻo tu i luga o mauga, ma le tele o laʻau, o fale ogalaau o se mea masani. Latou te fa'afefiloi matagofie ma le fanua, ma e masani ona i ai i fanua e maualalo le tausiga, o lona uiga e te le fa'aaluina au Aso To'ona'i e 'ai vao ma moa! O fale ogalaau e mafai ona lagona le vavalalata ma le mafanafana i totonu ae, i le taimi lava e tasi, o se mamanu matala ma malulu.

Afai e te fiafia ile a vai i le fale, e mafai ona e mauaina vaituloto, vaitafe, ma vaitafe mataʻutia, tioata manino i le eria o Asheville. O le Vaitafe o Farani Broad e tafe atu i le eria o Asheville e ofoina atu gaoioiga mo tagata vaʻa, foe, ma faifaiva. E tele eria ma fale i luga o le Vaitafe Lautele Farani. O Mills River e tafe i saute o Asheville. Beaver Lake o loʻo i le itu i matu o Asheville, ma Enka (Biltmore) Lake o loʻo i sisifo o Asheville. E na'o ni nai nofoaga i le sami o le a fa'afeiloa'i i se tagata fa'atau e su'e Fa'ato'aga i Asheville. Faletalimalo e tele pe a e alu i fafo i le atunuʻu, ma aʻo faʻalauteleina le aai o Asheville, e mafai ona e mauaina ni nai faʻatoʻaga e latalata i le taulaga. E mafai ona e mauaina le tele o meatotino solofanua i matu, saute, sasaʻe ma sisifo o Asheville.

Po'o le a lava lau sitaili e te mana'o ai, po'o le a lava le eria e sili ona e fiafia i ai, fale fa'atau i Asheville e mautinoa e maua ai mea o lo'o e sailia.

0 faitau sili

AUA LE MISI MAI!

Ia e muamua iloa le taimi ua faaopoopo se meatotino tulaga ese fou!

O fafo o le Fale Pa'u apa Quonset