Brenda Thompson, Chief Executive Officer - Broker

Brenda Thompson, Chief Executive Officer - Broker

Brenda iku sawijining pengusaha lan panemu lair. Dheweke nduweni lisensi broker nyata nyata ing North Carolina, Pennsylvania, lan Maryland, lan wis dadi Realtor luwih saka 26 taun. Sadurunge dadi karir minangka Direktur Pemasaran ing New York Stock Exchange, dheweke nduweni lan ngoperasikake loro perusahaan, kayata franchise kompor woodburning ing Long Island, New York. Ing 1991 dheweke entuk lisensi NY broker lan entuk status top performing agent ing rong agensi franchise nasional.

Ing 1995, dheweke nggawe lan diwenehi Special "Finds ...", Properti Karakter Unik kanggo wong-wong sing Milih Something Out of the Ordinary, bisnis sing duwe penghargaan, niche, real estate. Dheweke wis ngowahi keahlian pamasaran dheweke dadi layanan sing penting kanggo para pemilik properti, kaya dhasar, sing ngadhepi tantangan nalika ngedol barang sing unik lan ora biasa.

Jim Skinner, Chief Operating Officer - Broker

Jim Skinner, Chief Operating Officer - Broker

Jim wis dadi Pendhiri, Presiden, lan CEO saka Terregena Inc. sing digabungake ing Kanada lan Amerika Serikat. Dheweke dadi anggota Dewan Penasehat The Forge ing Universitas McMaster ing Hamilton, Kanada; konsultan kanggo Federal Economic Development Agency Agency Kanada; lan, minangka anggota Dewan Penasihat Impact Consulting Group ing Rotman School of Management ing Universitas Toronto.

Dheweke dadi ketua Papan saka telung perusahaan - siji publik, loro pribadi lan Anggota Dewan Direksi sawetara perusahaan umum lan swasta kalebu Ketua Komite Kompensasi lan Komite Opsi Saham lan Anggota Komite Keuangan.

Jim wis dadi Présidhèn lan CEO saka telung perusahaan perdagangan publik lan dadi peserta kunci ing wiwitan lan pangembangan sawetara perusahaan. Piyambakipun dados eksekutif turnamèn saking pitung perusahaan sasampunipun njabat minangka Présidhèn, Wakil Présidhèn Wakil Company & General Manager lan Wakil Presiden Sales lan Marketing perusahaan multi-nasional, kalebet Philips Medical Systems lan Becton Dickinson sasampunipun Johnson lan Johnson lan Bayer.

Jim yaiku anggota Founding of the Board of Directors lan Komite Eksekutif Organisasi Industri Bioteknologi, Anggota Dewan Penasehat Sekolah Pascasarjana Universitas North Carolina State lan ditunjuk dening Gubernur James B. Hunt minangka Ketua North Carolina Wirausaha Papan. Dheweke lulusan Universitas Ryerson, Universitas York lan Universitas Toronto.

Paige Thompson, Wakil Presiden Western NC - Broker

Paige Thompson - Wakil Presiden Western North Carolina - Broker

Kanthi pengalaman ing pirang-pirang industri, Paige ndadekke kanggo tim manajemen Special "Finds ..." babagan kawruh, real estate, marketing, lan manajemen. Swara liwat taun 23, ngetokake pangkat pasar sekuritase paling gedhé ing donya, Bursa Saham New York, menyang VP, Kepala Daftar Anyar, Paige mlayu ing Bursa sing mung proaktif, divisi sing ngasilake pendapatan, entuk kinerja rekaman taun sawisé taun. Tim kasebut kanthi cepet tambah daftar anyar saka 128, taun siji, menyang 279, taun wolung, luwih saka nggolok tarif daftar lan pendapatan lan nalika sembilan taun kepemimpinan, tim kasebut nyathet perusahaan 1,684 rekaman, makili 58% perusahaan NYSE ing 1996 pungkasan taun, lan mung ing 40% saka total kapitalisasi pasar NYSE. Ing 1997, Paige ngedegake kantor sales kapisan ing njaba NYC, ing Lembah Silicon, sing nyelehake pangkalan kanggo serangan gedhe marang pesaing paling gedhé Exchange ing jantung benteng.

Ngundur ing New York, Paige nerusake hubungan karo Wall Street, njupuk peran SVP, Liaison Perusahaan & Bisnis Anyar kanthi Spesialis Armada, perusahaan dagang paling dhuwur NYSE. Bisnis Fleet Specialists ngasilake bathi dagang nalika, ing wektu sing padha, stabilake pasar ing sekuritas perusahaan sing diutus. Nalika SVP, Liaison Corporate & Business Development, Paige ngarahake hubungan perusahaan 300 + Fleet, interfacing karo eksekutif senior (CEO, CFO, & Direksi IR) perusahaan kunci, kalebu General Electric, Goldman Sachs, Home Depot, lan 65 perusahaan S & P 500 liyane. Paige uga dadi Présidhèn Positif Kritis sing makili perusahaan klien ing sektor finansial ing panelusuran para eksekutif senior, profesional, lan prodhuser individu.

Paige gabung karo Special "Finds ..." minangka Broker-in-Charge saka kantor Asheville, NC ing 2001 sing melu ing wutah real estate sing unik lan terus berkembang.

Irwin Gretczko, Wakil Presiden New York - Broker

Irwin Gretczko, Wakil Presiden New York - Broker

Irwin wis dadi pengusaha lan broker real estate komersial sing sukses ing pirang-pirang taun. Dheweke njaga lisensi aktif ing New York. Kajaba iku, dheweke nduwe siji US Patent karo aplikasi sing ditundha ing liyane. Dheweke wis ngembangake program perangkat lunak khusus kanggo efisiensi bisnis lan organisasi sing dilisensi ing perusahaan. Saliyane ing kawruh lan spesialisasi ing real estate New York, dhèwèké nyedhiyakake rancangan lan sistem teknologi "Nggoleki ..." khusus kanggo ngatur bisnis kita.

Sasampunipun nampi gelar Master ing bidang Ilmu Pengetahuan lan Pendidikan lan gelar Sarjana Fisika saking Universitas Universitas York, piyambakipun ngajar fisika sekolah menengah sadèrèngipun pindhah dhateng karir real estatipun.

James Scott Skinner, Wakil Presiden Keuangan lan Kepala Staf Keuangan

James Skinner, Wakil Presiden Keuangan, Chief Financial Officer

James Scott Skinner, CPA, CMA, MBA, B. Kom., Minangka eksekutif finansial sing kuwat. Dheweke nduweni posisi senior minangka Controller karo sawetara perusahaan multi-nasional ing ngendi dheweke wis ngatur departemen keuangan lan akuntansi lan wis tanggung jawab kanggo analisis keuangan, perencanaan bisnis, ketaatan, lan laporan keuangan.

Dheweke nduweni gelar sarjana jurusan Perdagangan lan gelar Master of Business Administration karo jurusan ekonomi lan keuangan ganda saka Universitas Toronto, Kanada. Jim minangka anggota Persatuan Manajemen Akuntan - Akauntabilitas Manajemen Certified (CMA) lan nduweni sertifikat ing Ekspor Kepatuhan, Essentials Training Training (Kepemimpinan Pelatihan) Six Sigma Green Belt.

0

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri