WNC Historic Luxury Home ing Kota College Menawan

Kampung Pulau Hilir
  • $ 865,000
  • Ranjang: 6
  • Bath: 4
  • Sq Ft: 6292
  • Acres: 2.57

Rubah ing Kota College - WNC Historic Luxury Home

Saka dheweke angen-angen, ana tansah pinter ing rencanane. Dibangun ing 1894 dening kulawarga Buchanan sing penting lan tansah diduweni dening tokoh terkenal Jackson County, omah mewah WNC bersejarah iki lenggah ing wilayah pribadi, 2.6-hektar latar mburi sing cetha, nanging mung mlaku cedhak karo toko-toko lan eclectic restoran ing Sylva.

Tampilan dalan 174 Cowan St., sawijining omah mewah bersejarah WNC ing kutha kuliah Sylva, NC

Wiwit 1894, dheweke wis nonton transformasi kutha. Dheweke wis mainake dheweke. A titik fokus Sylva lan tansah diduweni dening sing misuwur, tembok dheweke dadi tuan rumah rapat-rapat sosial, dianakake rapat-rapat kutha, lan ngrungu pancasan gedhe.

Minangka kutha ngembang - bisnis anyar, tetanggan anyar, dheweke uga berkembang. Dheweke wis umur sing kondhang mung ngowahi renovasi sing paling cetha kanthi patuh banget marang pedoman sajarah lan arsitektur. Dheweke isih wanita sing tetep mapan ing kutha iki. Dheweke luwih gedhe saiki, kanthi meh kothak persegi 6,300.

Wektu ora kaya serius nalika dheweke isih enom. Saiki, dheweke krungu tawa minangka cucu cipratan ing blumbang amba nalika dheweke duwe dhuwit ing tlaga sing ditulungi dheweke turu karo aroma kembang kebon dheweke. Kolam renang ing omah mewah bersejarah iki ing 174 cowan St., Sylva NC

Nang dheweke kabeh rampung lan dienggo kanthi apik karo saben kemewahan sampeyan bisa mbayangno. Ngomong sawetara: jubin pinus kuarsa, jendela potong, dapur koki komersial karo 10-burner Vulcan range, sinker petani tembaga, lan langit-langit bead asli, ruang makan resmi karo 16th Lampiran abad kapungkur, candlestick Century Maria Theresa, kompor Jotel, kaca lukisan khusus, pintu Prancis, perapian Rusia, tembok kaca, lempeng Kohler top-up, termasuk mandi master yang menakjubkan dengan travertine inlay, lantai dipanaskan , shower granit karo jet 8 lan bak solek Kohler gedhe kanthi ceiling-filler, shade-shades sing dikontrol karo remote, solarium sing dijuluki bata, ruang anggur, kamar pesta karo bak mandi panas, lan lawang Prancis mbukak menyang blumbang, lan lan ing.

Poros sing ditutupi katon ing boxwoods lawas-lawas, akeh kembang tetanduran hias, magnolia cilik lan wit ceri.

Rencana lantai 3D saka omah mewah bersejarah ing 174 Cowan St, Sylva NC

NDELENGI WNC HISTORIC HOME LUXURY IN 3D

Ditaksir ing $ 1.5 yuta. Mung 20 menit kanggo Waynesville lan 45 menit kanggo Asheville, NC.

Maca tulisanku babagan carane ngedol barang sing unik.

"Informasi dianggep dipercaya nanging ora ditjamin."

Price: $ 865,000
Alamat:174 Cowan St.
City:Sylva
Negoro:Jackson
State:NC
Kode pos:28779
Taun Dibangun:1894
Lantai:3
Kaki Square:6292
Acres:2.57
Kamar turu:6
Bathrooms:4
Setengah Bathrooms:1
Garasi:2
Kolam:In-Ground-20 x 40, 8 'Deep

Enquiry Listing

Ninggalake Komentar

0

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

omah kaca sing didol ing Florida