Museum Kota Ghost Ghost

Tampilan dalan kutha hantu Arizona
aktif
  • $ 944,000.00
  • Ranjang: 1
  • Bath: 2 Lengkap, 1 Setengah
  • Sq Ft: 3882
  • Lot Sq Ft: 20,925
  • Acres: .48

Kesempatan sing langka kanggo duwe Museum Kota Kudus Arizona dhewe! Mlaku ing wektu suwene nganti pirang-pirang abad kepungkur, Kutha Hantu Kulon West ing Pearce Arizona.

Dumunung ing Arizona sisih kidul wétan, Pearce minangka gapura menyang Benteng Cochise sing misuwur ing pegunungan Dragoon sing megah lan suci. Pearce dijenengi jeneng James Pearce, penambang lan peternakan, sing nemokake emas ing sacedhake tambang Commonwealth ing 1894.

Mercantile Asli

Tampilan ngarep Arizona Ghost Town Store

Dibukak ing taun 1896, Toko Soto Bros lan Renaud dadi kompetisi karo merkantile sing dikelola dening John G. Smith. Renaud dadi pemilik tunggal toko kasebut ing taun 1901, sukses ngoperasikake toko kasebut nganti didol karo Albert Rothe. Struktur adobe lantai loro dibangun kanthi balok cedar lan kayu abang. Fasad logam cor ditambah ing sisih ngarep bangunan dening Charles Renaud. Iki minangka salah sawijining struktur adobe paling gedhe ing Cochise County. 

Saiki, The Old Pearce Mercantile minangka permata ing ara-ara samun sing dhuwur. Iki murni "Properti Salah" sing didaftar ing Daftar Nasional Tempat Bersejarah, wis direnovasi sacara jero lan njaba, dadi kekayaan asli lan kenyamanan modern.

Sawise ngrancang kanthi tliti kanggo nglestarekake integritas, nggunakake bahan sing cocog karo periode kasebut, restorasi rampung ing taun 2019 dening para pengrajin lokal sing diakoni amarga kerajinan ing dunya sing tliti, rinci. Barang-barang antik sing nyedhiyakake kanthi adol Toko Old Pearce Store, kaya sing dingerteni, menehi gambaran babagan jaman sing apik banget sing wis suwe narik kawigaten para penggemar sejarah barat Amerika.

Akeh vignet sing ditampilake kanthi artistik minangka bukti pengabdian pemilik kanggo restorasi The Old Pearce Stores. Sawetara conto yaiku vestibule, sing nampilake kios kanthi jendela teller sing nggawa Pegunungan Dragoon saka kantor pos ing Tombstone! Metalwork saka jendela teller bank asli saiki digantung ing tembok ing mburi toko sing ana Wells Fargo Bank. Tampilan liyane sing cerdas yaiku kursi "omah" antik, digantung ing tembok ing njaba lemari banyu halaman!

koleksi sing bisa ditampilake ing museum kutha hantu arizona
koleksi bisa ditampilake ing museum umum kutha hantu arizona
koleksi bisa ditampilake ing toko museum kutha memedi arizona

Pelataran njaba nggawe toko pandhe wesi sing kerja, macem-macem area panyimpenan, garasi kereta, lan ramada. Ruangan tamu sing aneh ing mburi toko kanthi ahli dilengkapi potongan-potongan wektu lan perlengkapan. Kabeh entri lan jedhing dirancang supaya gampang diakses. Anggar, gerbang, lan plataran wesi sing anyar sing dipasang nemtokake ruang tamu ing njobo. Sampeyan bakal seneng iklim padang pasir sing dhuwur kanthi santai ing teras anyar sing bisa diakses ing ruang tamu. Pakaryan besi gawean nutupi teras sisih lor dalan ing dalan Pearce menyang omah.

Kemungkinan kanggo properti iki ora ana enteke: omah, bisnis, museum, lokasi acara (ajang panganten), utawa uga kamar lan toko rasa anggur.

Bangku Willcox ngasilake telung kuartal saka anggur anggur negara kasebut.

Jeneng Nick "The New Napa", saiki ana luwih saka 15 kebon anggur lan pabrik anggur sing menang, puluhan kebon anggur "butik" cilik, lan akeh kamar sing ngicipi ing Area Vitikultura Amerika Willcox (AVA). Ayo menyang negara anggur AZ, uwal kutha lan urip kanthi becik! Papan sing amba kanthi langit sing peteng lan peteng, lan suhu sing kepenak ing saindhenging taun bisa dideleng ing lintang lan gaya urip santai.

 

Tambahan ing jarak 10 hektar, cocok kanggo anggur, kasedhiya kanggo didol kanthi didol iki.

Peta acreage kasedhiya karo toko kutha memedi arizona.

Sawetara Sejarah ing Pearce

Kantor Pos Pearce didegake tanggal 6 Maret 1896. Stasiun sepur dibukak ing taun 1903. Ing taun 1919, Pearce duwe pedunung 1,500. Kutha iki mudhun ing taun 1930-an lan dadi meh dadi kutha hantu ing pungkasan taun 1940-an nalika tambang kasebut ditutup. Saiki ana sawetara warga, barang tembikar, toko kurva uga Sekolah Dasar Pearce sing wis nyinaoni bocah-bocah daerah wiwit taun 1912.

"Informasi dianggep dipercaya nanging ora ditjamin."

Price: $ 944,000.00
Alamat:905 Trail Kutha Kudus
City:Pearce
State:Arizona
Kode pos:85625
MLS:6168272
Taun Dibangun:1895
Kaki Square:3882
Acres:.48
Lot Kaki Lot:20,925
Kamar turu:1
Bathrooms:2 Lengkap, 1 Setengah

Peta lokasi

Duwe Pemilik utawa Agen Hubungi Aku

  • Ketik Alamat utawa Kutha Properti

Ninggalake Komentar

ndeleng kolam renang saka oakton va ngarep sing rubah