Imah unik pikeun dijual

Husus "Neangan ..." - Sipat nu Nangtung Out dina riungan

Nempo kami Imahna Unik pikeun dijual

imah eco County Clareaktip
$390,000

County Clare Ecohouse, Irlandia

Derrynaneal,
Feakle, ST V94T9PV

  • 3ranjang
  • 2mandi
  • 2000suku pasagi
Sherpenjewel a usvi méwah st Thomas homeaktip
$9,900,000

USVI méwah St Thomas Imah on Magens Bay

Magens Bay
St Thomas, USVI, ST 00802

  • 5ranjang
  • 7mandi
  • 10,561suku pasagi
Exterior panempoan 733 Bolens Creek Rd, Burnsville, NC, a NC gunung kabin sagemblengna swasta.aktip
$525,000

NC Gunung kabin, Kawas Anyar - 18.5 acres

733 Bolens Creek Rd
Burnsville, NC 28734

  • 3ranjang
  • 3.5mandi
  • 2,735suku pasagi
aktip
$865,000

WNC bersejarah méwah Imah dina Town menawan College

174 Cowan St.
Sylva, NC 28779

  • 6ranjang
  • 4mandi
  • 6292suku pasagi
setting spektakuler pikeun élévasi tinggi ieu NC imah.aktip
$545,500

Tinggi élévasi NC Imah pikeun dijual - stunning setting

947 Windswept Ambat Rd
Canton, NC 28716

  • 3ranjang
  • 2mandi
  • 4270suku pasagi
Pernah cicing di Gunung Modern Héjo Imah appraised dina $ 1,240,000!Nyadangkeun nawarkeun dipénta
$799,900

Bahana - Modern Gunung Héjo Imah

326 Howling Wolf Trail
Waynesville, NC 28785

  • 3ranjang
  • 4mandi
  • 5880suku pasagi
Salah sahiji anu estate gunung unik nanaon di 1192 Rabbit Kulit Rd., Waynesville, NC.aktip
$1,333,333

Énergi Shift - Unik Gunung estate

1192 Rabbit Kulit Rd.
Waynesville, NC 28785

  • 7ranjang
  • 7mandi
  • 8015suku pasagi
aktip
$ 425,000 éta $ 535,000!

Beguiled - Houseboat pikeun dijual

Manatee Walungan
Palmetto, FL 34221

  • 2ranjang
  • 2mandi
  • suku pasagi

Jual Imah Unik anjeun?

Kami ahli di imah unik pikeun dijual! Nyieun kalolobaan uniqueness milik anjeun. Anjeun boga hal ka Ngaiklan yén pasipatan lianna mah henteu. home unik anjeun kedah nangtung kaluar ti balaréa.

Husus "Neangan ..." - Milarian kami Unik Imahna pikeun dijual ku Harta Kategori

Manggih husus categorizes sipat ku gaya unik. Mun rék ngajual harta mahiwal anjeun eta bakal dibéréndélkeun na pinuh dipasarkan dieu - atawa - upami anjeun hoyong meuli, klik dina gaya sipat nu kapentingan anjeun.

Imahna bersejarah
Kuda Pasipatan & Farms
Log Cabins & rustic Imahna
Imahna méwah
Modern Eclectic Imahna
Waterfront & Témbongkeun Pasipatan

Ulah Anjeun hiji Imah Unik remen Tempo on Loka kami?

Ieu gé gulung Out nu Beureum Nurani keur Anjeun!

Kunaon kuring mimiti Special "Neangan ..."?

Pamanggih Special "Neangan ..." dikembangkeun tina pangalaman pribadi kuring salaku meuli hiji, terus jadi seller a - lila saméméh kuring jadi agén real estate.

Kawas anjeun, Kuring geus dipiboga loba imah unik pikeun dijual. Salaku meuli hiji, abdi éta frustasi gawé bareng firms real estate tradisional anu teu bisa ngarti nu ieu mah neangan sipat unik, ngarah terus némbongkeun kuring pasipatan standar na mundane pas dina confines sempit ngeunaan MLS lokal maranéhanana.

Kapan ieu mah siap ngajual imah kuring unik, abdi manggihan yén firms tradisional lacked pangaweruh, kaahlian, jeung pangalaman ka pasar sipat mahiwal. Ku kituna, abdi nyandak taun abdi kaahlian pamasaran massana salaku Diréktur Marketing di Bursa Saham New York, digabungkeun ieu ku lisénsi real estate ngeusian celah loba-diperlukeun dina industri real estate, sarta voila! Husus "manggih ..." lahir! Urang pasar jeung ngamajukeun sipat mahiwal jeung imah unik pikeun dijual. Hayu urang mantuan anjeun. Kami hiji agénsi ad keur imah biasa. Simkuring oge Realtors devoted lalaki imah unik dijual.

Pedalaman salah sahiji imah unik pikeun dijual.

Mimitian ngetikkeun terus pencét Lebetkeun neangan