Si të Tregut një Pronës Unike - Intervistë me Brenda Thompson

In Marketing Unique Prona të paluajtshme, shtyp

Brenda Thompson zotëron agjencinë e pasurive të patundshme Boutique, Special "Gjeni ..." në malet e Karolinës së Veriut perëndimore. Ashtu si pronat që ajo shet, agjencia e saj është me të vërtetë një lloj i një lloji, me një fokus specialiteti në vetitë unike me shumë karakter. Në këtë intervistë me Bill Kopatich, Brenda e diskuton atë si të tregojë një pronë unike dhe qasjen e saj unike të marketingut për shitjen e shtëpive të pazakonta.

faturë: Brenda, faleminderit për ndarjen e historisë tënde këtu sot. Ju keni krijuar një specialitet të vërtetë në industrinë e pasurive të paluajtshme - pronat unike të marketingut që ju i quani Special "Gjeni ...". Çfarë kualifikohet si një "Gjej ..." Speciale?

Brenda: A

Special "Gjej ..." nuk duhet të jetë i shtrenjtë; ajo vetëm duhet të ketë karakterin e vet unik. Ne kemi listuar çdo shtëpi nëntokësore në hambare të konvertuara, madje edhe një Chateau franceze.

faturë: Unë e di që jeni në zonën e Asheville, NC në Malet e Karolinës së Veriut. Sa e gjerë mbuloni një zonë gjeografike?

Brenda: Tani për tani ne po mbulojmë një zonë brenda dy orësh nga Asheville. Për sa kohë që mendoj se mund t'i shërbejmë klientëve tanë mirë, do të marr listën. Unë jam në proces tani për të renditur një pronë që është dy orë larg. Është një shtëpi e vogël. E kam quajtur atë "Duality - Një Luksoze Camping Cottage". Ka çdo komoditet luksoz që mund të imagjinoni; është plumbed dhe wired brenda vendit, por shërbimet ende nuk kanë lidhje.

faturë: Çka ju bëri të përqëndroheni tërësisht në prona unike?

Brenda: Para së gjithash, çdo shtëpi që unë do të kisha në pronësi, e blerë për shkak të unicitetit të saj; së dyti, si ish-drejtor i marketingut për Bursën e Nju Jorkut, dëshiroja të përdorja ekspertizën time të marketingut për të vënë në treg diçka interesante. Fillova të lidhesha me kompanitë e mëdha franchised të pasurive të patundshme. Në ato firma tradicionale, të mëdha apo të vogla, të gjithë garojnë për të njëjtën pjesë të tortave - kryesisht shtëpitë e prerjes cookie. Meqenëse shpesh ishte e vështirë për të dalluar një shtëpi nga një tjetër, nuk mund të ngazëllehesha në lidhje me marketingun e tyre. Megjithatë, unë mund të jem shumë i emocionuar për shtëpitë që kishin ton karakteri. Unë mund t'i shisja këto shtëpi gjatë gjithë ditës; ishte kënaqësi për mua, dhe kisha ekspertizën e marketingut për t'i bërë këto prona të shkëlqejnë.

Në të njëjtën kohë, kam pasur një dëshirë të çmendur, ngarje për të përdorur zërin tim poetik, kështu që e kombinova poezinë time, ekspertizën time të marketingut dhe dashurinë për pronat e pazakonta dhe krijuam kompaninë time, "Gjej ..." special. Ata që zgjedhin diçka nga e zakonshmja.

faturë: A ka ndonjë pyetje të zakonshme që shitësit kanë kur duan të shesin pronën e tyre të pazakontë?

Brenda Thompson zotëron agjencinë e pasurive të butë, Special "Gjeni ..." në malet e Karolinës Veriore të Perandorisë. Ashtu si pronat që ajo shet, agjencia e saj është me të vërtetë një lloj i një lloji, me një fokus specialiteti në vetitë unike me shumë karakter. Në këtë intervistë me Bill Kopatich, Brenda diskuton qasjen e saj unike të marketingut për shitjen e shtëpive të pazakonta.

faturë: Brenda, faleminderit për ndarjen e historisë tënde këtu sot. Ju keni krijuar një specialitet të vërtetë në industrinë e pasurive të paluajtshme - pronat unike të marketingut që ju i quani Special "Gjeni ...". Çfarë kualifikohet si një "Gjej ..." Speciale?

Brenda: Një "Gjeni ..." speciale nuk duhet të jetë e shtrenjtë; ajo vetëm duhet të ketë karakterin e vet unik. Ne kemi listuar çdo shtëpi nëntokësore në hambare të konvertuara, madje edhe një Chateau franceze.

faturë: Unë e di që jeni në zonën e Asheville, NC në Malet e Karolinës së Veriut. Sa e gjerë mbuloni një zonë gjeografike?

Brenda: Tani për tani ne po mbulojmë një zonë brenda dy orësh nga Asheville. Për sa kohë që mendoj se mund t'i shërbejmë klientëve tanë mirë, do të marr listën. Unë jam në proces tani për të renditur një pronë që është dy orë larg. Është një shtëpi e vogël. E kam quajtur atë "Duality - Një Luksoze Camping Cottage". Ka çdo komoditet luksoz që mund të imagjinoni; është plumbed dhe wired brenda vendit, por shërbimet ende nuk kanë lidhje.

faturë: Çka ju bëri të përqëndroheni tërësisht në prona unike?

Brenda: Para së gjithash, çdo shtëpi që unë do të kisha në pronësi, e blerë për shkak të unicitetit të saj; së dyti, si ish-drejtor i marketingut për Bursën e Nju Jorkut, dëshiroja të përdorja ekspertizën time të marketingut për të vënë në treg diçka interesante. Fillova të lidhesha me kompanitë e mëdha franchised të pasurive të patundshme. Në ato firma tradicionale, të mëdha apo të vogla, të gjithë garojnë për të njëjtën pjesë të tortave - kryesisht shtëpitë e prerjes cookie. Meqenëse shpesh ishte e vështirë për të dalluar një shtëpi nga një tjetër, nuk mund të ngazëllehesha në lidhje me marketingun e tyre. Megjithatë, unë mund të jem shumë i emocionuar për shtëpitë që kishin ton karakteri. Unë mund t'i shisja këto shtëpi gjatë gjithë ditës; ishte kënaqësi për mua, dhe kisha ekspertizën e marketingut për t'i bërë këto prona të shkëlqejnë.

Në të njëjtën kohë, kam pasur një dëshirë të çmendur, ngarje për të përdorur zërin tim poetik, kështu që e kombinova poezinë time, ekspertizën time të marketingut dhe dashurinë për pronat e pazakonta dhe krijuam kompaninë time, "Gjej ..." special. Ata që zgjedhin diçka nga e zakonshmja.

faturë: A ka ndonjë pyetje të zakonshme që shitësit kanë kur duan të shesin pronën e tyre të pazakontë?

Duke ndjekur përdorimin e vizitorëve, mund të shoh disa vizitorë të qëndrojnë në vend, duke parë prona të veçanta për orë të tëra në të njëjtën kohë.

faturë: A është më e gjatë për të shitur këto prona të veçanta dhe unike që ju listoni?

Brenda: Tregtohet si duhet, nuk duhet të marrë më për të shitur pronat e pazakonta sesa pronat e tjera. Gjetjet e veçanta "shpesh shesin më shpejt se pronat më tipike, sepse publiku është aq i përcaktuar mirë. Nga emri i kompanisë tonë, blerësit e dinë se kemi vetëm kryerjen e "Gjeneve" speciale. Ata nga ana e tyre janë në kërkim të tyre të veçantë "Gjej ...". Ne i vendosëm të dy bashkë dhe punon martesa!

Blerësit vijnë tek unë për të gjetur diçka me karakter të dallueshëm. Dikush mund të thërrasë dhe të thotë se ata duhet të kenë një shtëpi historike, dhe duhet të jetë kaq shumë vjeçare dhe duhet të duket si shtëpia e gjyshes së tyre. Kështu që ata do ta përshkruajnë këtë shtëpi historike dhe nëntë herë nga dhjetë, nëse unë pyes: "Nëse unë mund të të gjej një shtëpi ultra-moderne, ose një shtëpi log, në majë të një mali me pamje spektakolare, a do ta konsideronit këtë? "Ata do të thonë," Absolutisht, ata do të duan një pronë të tillë "! Në fund të fundit, një blerës po kërkon një pronë, me karakteristika që rezonojnë me një pjesë të personalitetit të tyre ... një pjesë që i bën ata të ndihen mirë.

faturë: Unë do të imagjinoj me mënyrën se si po i përshkruani këto prona, këto janë kryesisht prona luksoze.

Brenda: Jo, çmimi nuk ka rëndësi. Çdo pronë vetëm duhet të ketë karakterin e vet të veçantë. Ne tentojmë të tërheqim edhe listat më të njohura dhe blerësit, por unë marr po aq ngazëllyer sa i përket marketingut të cottages të vogla, siç bëj edhe shitja e pasurive të mëdha.

faturë: Brenda, për të përfunduar këtë, cilat janë gjërat më të rëndësishme që një shitës i një prone unike duhet të bëjë për të qenë të suksesshëm në shitje në një kohë të arsyeshme dhe për çmimin më të mirë?

Brenda: Së pari, njohu vlerë në të paturit e diçka unike për të shitur - diçka që askush tjetër nuk ka! Merrni hapat e nevojshëm për të shfaqur ato karakteristika unike. Mos e humbni kohën dhe paratë për marketingun e pronës tuaj unike ndaj blerësve jo-unik të pronës. Keni pronën në gjendje të mirë dhe të kujdeseni për të. Jini të gatshëm ta tregoni atë në çdo moment. Çmoni sa më shumë që mundeni. Jeni të përgatitur të lëvizni kur të merrni një blerës, sepse kur një blerës i veçantë vjen së bashku, nuk mund të ketë dhjetë prej tyre duke kërkuar shtëpinë tuaj; mund të ketë vetëm një.

Postimet e fundit

Lini një koment

Filloni të shtypni dhe shtypni Enter për të kërkuar