Si të Çmimi një Shtëpi Çmimi i një shtëpie unike

In Marketing Unique Prona të paluajtshme

Agjentet Mësoni Si të Çmoni një Shtëpi në Shkollën e Real Estate

Disa vite më parë, kur u bëra një agjent i ri i pasurive të patundshme, mësova se si të çmoja një shtëpi. Ne krahasuam pesë ose gjashtë shtëpi në një nënndarje, të vendosur përgjatë një rruge të vetme.

Çdo shtëpi kishte në thelb të njëjtin pamje nga jashtë. Disa kishin garazhe dhe / ose kuvertë; disa kishin më shumë dhoma gjumi ose banjot se të tjerët; disa kishin përmirësime që shtëpitë e tjera nuk kishin - një kuzhinë të re, banjo të përmirësuar etj. Ne mësuam si të çmonim një shtëpi, duke krahasuar pronat fqinje me shtëpinë "subjekt" - shtëpi që ne po përpiqemi të përcaktojmë se si të çmojmë. Ne kemi përdorur një formë si ajo më poshtë:

SI TË PREZANTONI NJË SHTËPINË UNIK

Këto ditë, duke përcaktuar se si të çmojnë një shtëpi, bëhet shumë më tepër në të njëjtën mënyrë. Ju nuk mund të gjeni një shtëpi të krahasueshme në të njëjtën rrugë, apo edhe në të njëjtin zhvillim, por zakonisht, ju mund të gjeni një pronë të ngjashme brenda një distance të arsyeshme. Ky rregull zbatohet në përgjithësi për çmimet e pronave më standarde.

Sapo të vendosni një çmim të përafërt, rregulli i gishtit është që të rendisni pasurinë tuaj pak më të lartë sesa kohët e fundit kanë shitur shtëpitë e krahasueshme dhe pak më të ulët se pronat e krahasueshme që janë aktive në treg. Kjo duhet t'i japë shtëpisë tuaj një avantazh të lehtë mbi konkurrencën.

Mos bëni gabim të çmimit të shtëpisë tuaj shumë të lartë për të kompensuar një dëshirë për të negociuar! Këto ditë, blerësit janë të aftë, dhe ka shumë më tepër shtëpi në dispozicion për shitje sesa ka qenë në shumë vite.

Është shumë më mirë të kemi më shumë shenja dhe më pak hapësirë ​​për të negociuar sesa shumë vend për të negociuar dhe pa shfaqje!

Përcaktimi se si ta çmojmë një shtëpi shpesh mund të jetë sfiduese siç ishte rasti në këtë kuvertë shumë të veçantë të SteelMaster Quonset.

Ne e renditëm këtë kullë SteelMaster Quonset disa vjet më parë. Ajo ishte e njohur si shtëpia më e pazakontë në qark. Natyrisht, nuk kishte prona të krahasueshme kudo afër, madje as në shtetin e NC.

Përcaktimi se si ta çmoni një shtëpi mund të jetë mjaft sfiduese, veçanërisht nëse keni një shtëpi unike!

Përcaktimi se si të çmojmë një shtëpi është mjaft e thjeshtë për shtëpitë standarde, por një shtëpi unike mund të mos ketë asgjë të ngjashme me ta krahasuar atë. Shtëpitë e pazakonshme nuk janë përgjithësisht të vendosura në një nënndarje apo zhvillim. Ndonjëherë është e nevojshme për të arritur një distancë të mirë nga një zonë për të gjetur një pronë të krahasueshme për një "Gjeni ..." të veçantë.

Për idetë e tjera që ju ndihmojnë të shisni pronën tuaj unike, lexoni postin tim: Këshilla për të shitur një pronë unike

Postimet e fundit
Comments
pingbacks / trackbacks

Lini një koment

Filloni të shtypni dhe shtypni Enter për të kërkuar

rriteni një çati të gjallë në shtëpinë tuajShitja e një shtëpie metafizike kërkon që ju të zbuloni shpirtin e një prone.