Ankesa e frenimit - Marrja e një shtëpie gati për t'u shitur

Apeli i frenimit mund të përmirësohet. Krahasoni para dhe pas në këto shtëpi unike.
Para dhe Pas - Marrja e një shtëpie gati për t'u shitur

Ankesa e frenimit është shumë e rëndësishme në marrjen e shtëpisë tuaj gati për t'u shitur. Për të përmirësuar shansin tuaj për të shitur pronën tuaj më shpejt, dhe për ta bërë shtëpinë tuaj të dalë jashtë nga turma, është e domosdoshme që para se të telefononi një sekser, ju kaloni disa kohë duke u përqëndruar në ankesën tuaj të frenimit të pronës tuaj dhe marrjen e shtëpisë tuaj gati për të shitur. Një pjesë e madhe e "Vendimit Blerës" të Blerësit ndodh gjatë sekondave të para në pronën tuaj. Blerësi do të njoftojë menjëherë ankimin tuaj. Sigurohuni që ata të marrin një ndjenjë të mrekullueshme që nga fillimi. Shikoni shtëpinë tuaj dhe pronën tuaj mënyrën se si një blerës do ta shohë atë.

Hapi 1: Apelimi i frenimit - Ngarko në pronën tuaj

Merrni njoftim se si duket pasuria juaj nga rrënoja - "Apelimi i Frenimit", ose nëse një blerës do të afrohet në këmbë, shikoni nga kjo pikë e favorshme. - A është pijshëm në nevojë për riparim? - A është rrahur oborri? - A ka shkurre që kanë nevojë për prerje ose pemë të ngordhura? - A keni një gardh të prishur, ose një kuti postare të përmbysur apo të dëmtuar?

Hapi 2: Ecni deri në shtëpi dhe hyrjen tuaj kryesore.

- A është vendkalimi juaj në gjendje të mirë? - A janë të dukshme kutitë e plehrave? - A është dera nevojë për pikturë apo riparim? - A janë bllokuar grykat e ujit? Shtimi i bimëve në vazo ose lule të freskëta në rrugën tuaj të hyrjes ose shkallët gjithmonë ndihmon!

Hapi 3: Hapni derën dhe shikoni brenda.

- A funksionon zilja e derës? - A bllokohet dhe zhbllokohet dera lehtësisht? - A po derdh derën? - A janë të pastra dritaret në derë apo përreth derës? - A është pastrimi i dyshemesë, dyshekut ose dyshekut të hyrjes? - Shikoni lart - a ka çrregullësi?

Hapi 4: Ecni nëpër shtëpinë tuaj

- A pastrohen dritaret dhe dyshemetë? - Jastëkët duhet të jenë të lëmuar, mobiliet me pluhur. Dhomat duhet të nuhatin të freskëta - nuk ka aroma të kafshëve apo duhanit! Nëse është e nevojshme, investoni në një dhomë ionizer për të eliminuar aromat.

Hapi 5: Përdorni listën time të lirë të kontrollit

Përdorni një listë të ngjashme me ato në vijim, duke filluar jashtë dhe duke punuar brenda. Ndarja e gjërave që vëreni në punë, dhe nëse është e mundur, caktojë dikë që t'i plotësojë ato. Pasi të keni përfunduar gjithçka - me tërheqjen tuaj të frenuar rifreskohen, dhe pasi të keni marrë të gjitha hapat e tjerë drejt gjetjes së shtëpisë tuaj gati për të shitur, prona juaj duhet të duket kaq e mirë që ju mund të keni mendime të dyta për shitjen. Nëse është kështu, është koha për të thirrur sekserin tuaj! Speciale gjen të bëjmë listën - Marrja e një shtëpie të gatshme për t'u shitur duke u fokusuar në tërheqjen e apelit, si dhe në brendësinë e një shtëpie. ShkarkoSpecial gjen Shtëpinë e Shitjes për të bërë Lista si një PDF

0 Lexo më shumë

Shtëpi të pazakonshme Asheville NC

Biltmore Estate Asheville, NCBiltmore Estate Asheville, NCKa një numër të madh shtëpish të pazakonta në Asheville NC. Më e pazakonta, natyrisht, është e famshmeBiltmore Estate, u rendit i tetën nëArkitektura e preferuar e AmerikësngaInstituti Amerikan i Arkitektëve, dhe ulet në disa akra 8000.

Duke shitur shtëpi të pazakonta në Asheville si dhe Hendersonville NC që nga 1995, unë jam shumë i njohur me gamën e gjerë të pronave të bukura, unike, të çuditshme dhe të mrekullueshme në këtë zonë.

Hidhni një sy në këtë hartë për të parë qarqet përreth.

Buncombe County me Asheville NC dhe rrethinat e rrethuarBuncombe County - kuAshevillendodhet;

HendersonQark- në jug dhe në lindje me qytetin e çuditshëm tëHendersonville

HaywoodQarku - në perëndim, me të mrekullueshmeWaynesville, vetëm minuta 20 nga Asheville;

MadisonQark- me komunitetet artistike dhe bujqësore tëMarshalldheMarsi Hill;

Polk County - me vendin e kuajve tëTryon;

TransilvanisëQarku - me qytetin e bukur të kolegjit tëBrevard, dhe mbi ujëvarat 250!

YanceyQarku - në veri dhe në lindje, meBurnsville;

Ju nuk keni për të përzënë larg nga Asheville për të gjetur prona unike. Një pronë e tillë është e vendosur në Waynesville. E quajtur "Echo" nga pronari, kjo pronë në 326 Ujku i Ujit Trail (jo në GPS!) iu dha emri sepse besonte se "ti kthehesh mbrapa atë që ke vënë në diçka".

shtëpitë e zonës Asheville nc varg nga moderne dhe eklektik të antike

Me mbi këmbët katrore 5800, kjo shtëpi me kuzhin e kuzhinierëve profesionistë ka çdo komoditet që mund të imagjinoni është me çmim pothuajse $ 300,000 nën vlerën e vlerësuar!

Shtëpi moderne për Shitje,  Log Cabins dhe fshatarrat Homes,  Shtëpi historike për shitjePronat e kalirave dhe fermatFermat e venditWaterfront ose Water View Shtëpi për Shitje

 

0 Lexo më shumë

Si të Çmimi një Shtëpi Çmimi i një shtëpie unike

Agjentet Mësoni Si të Çmoni një Shtëpi në Shkollën e Real Estate

Disa vite më parë, kur u bëra një agjent i ri i pasurive të patundshme, mësova se si të çmoja një shtëpi. Ne krahasuam pesë ose gjashtë shtëpi në një nënndarje, të vendosur përgjatë një rruge të vetme.

Çdo shtëpi kishte në thelb të njëjtin pamje nga jashtë. Disa kishin garazhe dhe / ose kuvertë; disa kishin më shumë dhoma gjumi ose banjot se të tjerët; disa kishin përmirësime që shtëpitë e tjera nuk kishin - një kuzhinë të re, banjo të përmirësuar etj. Ne mësuam si të çmonim një shtëpi, duke krahasuar pronat fqinje me shtëpinë "subjekt" - shtëpi që ne po përpiqemi të përcaktojmë se si të çmojmë. Ne kemi përdorur një formë si ajo më poshtë:

SI TË PREZANTONI NJË SHTËPINË UNIK

 

Këto ditë, përcaktimi i çmimit të një shtëpie bëhet në të njëjtën mënyrë. Ju nuk mund të gjeni një shtëpi të krahasueshme në të njëjtën rrugë, apo edhe në të njëjtin zhvillim, por zakonisht, ju mund të gjeni një pronë të ngjashme brenda një distance të arsyeshme. Ky rregull zbatohet në përgjithësi për çmimet e pronave më standarde.

Sapo të vendosni një çmim të përafërt, rregulli i gishtit është që të rendisni pasurinë tuaj pak më të lartë sesa kohët e fundit kanë shitur shtëpitë e krahasueshme dhe pak më të ulët se pronat e krahasueshme që janë aktive në treg. Kjo duhet t'i japë shtëpisë tuaj një avantazh të lehtë mbi konkurrencën.

Mos bëni gabim të çmimit të shtëpisë tuaj shumë të lartë për të kompensuar një dëshirë për të negociuar! Këto ditë, blerësit janë të aftë, dhe ka shumë më tepër shtëpi në dispozicion për shitje sesa ka qenë në shumë vite.

Është shumë më mirë të kemi më shumë shenja dhe më pak hapësirë ​​për të negociuar sesa shumë vend për të negociuar dhe pa shfaqje!

Përcaktimi se si ta çmojmë një shtëpi shpesh mund të jetë sfiduese siç ishte rasti në këtë kuvertë shumë të veçantë të SteelMaster Quonset.

Ne e renditëm këtë kullë SteelMaster Quonset disa vjet më parë. Ajo ishte e njohur si shtëpia më e pazakontë në qark. Natyrisht, nuk kishte prona të krahasueshme kudo afër, madje as në shtetin e NC.

Përcaktimi se si ta çmoni një shtëpi mund të jetë mjaft sfiduese, veçanërisht nëse keni një shtëpi unike!

Siç mund ta imagjinoni, një shtëpi unike mund të mos ketë asgjë të ngjashme për ta krahasuar atë. Shtëpitë e pazakonshme nuk janë përgjithësisht të vendosura në një nënndarje apo zhvillim. Ndonjëherë është e nevojshme për të arritur një distancë të mirë nga një zonë për të gjetur një pronë të krahasueshme për një "Gjeni ..." të veçantë.

Për idetë e tjera që ju ndihmojnë të shisni pronën tuaj unike, lexoni postin tim:Këshilla për të shitur një pronë unike

1 Lexo më shumë

Si të shitet një shtëpi unike

Këshilla që Mund të Përdorni - Mëso Si të Shisni një Shtëpi Unique

Nëse zotëroni një shtëpi të pazakontë, e konsideroni veten me fat! Ju keni diçka për të reklamuar që pronat e tjera nuk mund të kenë. Përdorni unicitetin e pronës suaj për ta bërë atë të dalë jashtë turmës. Përdorni idetë më poshtë për të formuluar planin tuaj dhe për të mësuar se si të shisni një shtëpi unike.

Një nga një lloj

Kur shesin një pronë të pazakontë, pranoni se ka një vlerë në të pasurit diçka që është një e-një-lloj. Sigurohuni që të shfaqni të gjitha karakteristikat e veçanta në marketingun e pronës dhe mos i humbni kohën dhe paratë në përpjekjen për të tregut për blerësit e zakonshëm të cilët nuk po kërkojnë diçka unike ose të pazakontë. Unë do të inkurajoj shitësit për t'u siguruar që agjenti i tyre ka një plan se si ata do të tregtojnë për blerësit të cilët janë duke kërkuar një pronë unike.

Si e çmoni shtëpinë tuaj?

Një nga gjërat e para që shitësit e pronave unike duan të dinë është: "Si mund ta çmoj shtëpinë time?" Çmimi i një prone të pazakontë nuk është aspak e njëjtë si çmimi i një prone në një lagje tradicionale ose nënndarje ku shitjet e krahasueshme mund të gjenden në afersi.

Për të gjetur shitje të mjaftueshme të krahasueshme për të çmuar siç duhet një pronë, shpesh duhet të zgjasim zonën tonë të kërkimit mjaft larg. Me fokusin tonë në pronat e pazakonta, ne katalog të gjitha listings unik në zonën tonë të tregut dhe të sigurojë që si një burim për blerësit përmes faqes sonë të internetit SpecialFinds.com.

Ne monitorojmë vetitë unike si ato shesin, dhe kemi një bazë të dhënash për shitjet unike të pronës që mund t'i përdorim për analiza çmimi. Shitësit këshillohen të sigurohen se agjenti i tyre mund të demonstrojë një qasje profesionale për çmimin e pronës, duke marrë parasysh karakteristikat unike dhe sfidën në gjetjen e shitjeve të krahasueshme.

Çmimi i Çmimeve Jorealiste

Një gabim i zakonshëm që bëjnë shitësit është të këmbëngulë për një çmim jozyrtarisht të lartë të listës, duke besuar se po krijojnë hapësirë ​​për negociata dhe se ato mund ta ulin çmimin më vonë në qoftë se lista nuk tërheq blerësit. Megjithëse është e vështirë të vendosësh siç duhet një çmim tregu për një pronë unike, blerësit janë më të arsimuar se në të kaluarën dhe shumicën e kohës mund të ndiejnë se një pronë çmohet shumë më tepër se një çmim i drejtë.

Rezultati më i zakonshëm është një numër i vogël i shfaqjeve ose i shfaqjeve, pa oferta, dhe për këtë arsye nuk ka negociata. Qasja e rekomanduar është të çmojë pronën në një sferë reale, duke tërhequr numrin më të madh të blerësve të interesuar.

Blerësit emocionalë

Ka blerës që kërkojnë posaçërisht prona të pazakonta, dhe shitësit duan të sigurohen se po tërheqin këta blerës për pronën e tyre unike. Blerësit e pronave unike blejnë emocione, kështu që së pari duhet të lidhen emocionalisht me pronën dhe pastaj ata do të marrin në konsideratë faktet. Shitësit e këtyre pronave do të duan të punojnë me një agjent që mund të verbalizojë karakteristikat unike të pronës, kështu që blerësit potencialë do të lidhen me të.

Përdorni tregime për të sjellë prona në jetë

Ne përdorim histori në listat tona për t'i sjellë pronat në jetë në mënyrë që një blerës të mund "mentalisht" të ndjejë se si do të jetë si të jetojë atje dhe të jetë në pronë. Më pëlqen të sjell sa më shumë shqisat që mundem në reklama - ajo që sheh - ngjan me ngjyra të mjaltit; atë që dëgjoni - një bilbil tren në distancë; ajo që ju ndjeheni - kate të ftohta të propozuara; atë që ju erë - bar të freskët mowed. Unë dua të përshkruaj pronën në mënyrë që blerësi të mund të ndjejë historinë e vendit. Marketingu duhet të transportojë mentalisht blerësit në pronë nga kudo që janë, ndërsa lexojnë historinë. Ne përpiqemi t'u japim atyre një ndjenjë se çfarë është kur shtëpia në përshkrimin bëhet shtëpia e tyre.

Më poshtë janë dy shembuj të tregimeve që kam përdorur në reklama për listings unike në shtëpi.

"Apogee"

Sikur arritja e yjeve të lartpërmendura, muzika mbushte hapësirën. "Kthejeni gjithë rrugën, askush nuk mund të na dëgjojë!" Dhe ata bënë ... dhe kërcenin. Miqtë thirrën, dhe 17 minuta më vonë ata u takuan në qendër të qytetit për darkë. Apogee, në një pije freskuese 3950 ', është lartësia më e lartë në adresën Asheville. Krejtësisht private me pamje 75-milje, ajo ulet në 14.6, mirëmbajtje e ulët, më së shumti pyllëzuar akra, duke ndarë një kufijtë .25 me Park Rrugën Blue Ridge. Me 6420 sq ft, ka pamje nga çdo dhomë. Portike dhe kuvertë të shumta ftojnë argëtim ose reflektim. Disa nga tiparet më të mira përfshijnë suita master 2, dush me ultra luksoze, fole Crow për shikimin e yjeve; 2-story, guri i stivosur, fireplace djegur druri, kuzhinë të madhe, hapësirat formale dhe të relaksuar, dysheme me drurë të drurit dhe rrezatimit të nxehtë, sistem të shëndoshë me tela dhe dollapë të lidhur për të përfshirë një ashensor. Drita e qytetit të frymëzuar nga Asheville.

"Vendi i Vjetër i Allisonit - 70 Acres"

Çdo të diel, mëkatarët dhe shenjtorët u paraqitën në shtëpinë e gjyshes Allison. Asnjë ftesë e nevojshme, mungesa e ushqimit - pulave të skuqura, patate të skuqura dhe lëng mishi, skuqur okra, dhe më shumë. Kuzhina ishte e mbushur plot me njerëz, por ne të gjithë i përshtatesim - biskotat e dhive të nxehtë nga furra. Lutuni, pastaj kaloni enët - të gjitha ikën. Fëmijët kudo, duke përplasur dyert, duke u fshehur në dhomat e gjumit lart e poshtë. Jashtë në hambarin e madh, burrat diskutojnë kafshët, dhe kur ose nëse do të prerë përsëri drurin. Gratë pushojnë në verandë të mbështjellë. Buding banane për ëmbëlsirë! Ulur në 70 + akra, me përafërsisht 55 në pyje.

Catch Phrases

Blerësit shpesh pyesin në lidhje me listat tona me emër ose nga elementet e historisë së shtëpisë, në vend se adresa. Ata do të pyesin për "shtëpinë ku shtatë fëmijët u rritën", ose "vendi ku kuajt prisnin zhurmën e derës së rrëshqitjes". Një rezultat interesant i reklamave tona përshkruese është se ne kemi shitur katër prej listings tonë për blerësit e largët vetëm nga reklamat pa blerës kurrë fizikisht duke parë pronat deri në takimin e mbylljes. Ne përdorim fotografitë e detajuara dhe video turne, kështu që në çdo rast, blerësi kishte një turne virtual. Ne patëm blerësit të bien dakord për të mbajtur shitësit dhe firmën tonë të padëmshme në qoftë se ata nuk e pëlqen pronën sapo e panë atë, dhe secili u mbyll pa një çështje.

Pavarësisht nga lloji i pronës, është gjithmonë e rëndësishme që shtëpia të tregohet mirë, si në pjesën e jashtme, ashtu edhe në brendësi. Sigurohuni që prona është në gjendje shumë të mirë dhe sigurohuni që ju ta mbani atë mënyrë gjatë periudhës së listimit. Jini të gatshëm për të treguar pronën në çdo kohë. Me një pronë të pazakontë, sigurohuni që jeni të përgatitur për të lëvizur kur keni një blerës. Kur vjen një blerës nuk mund të ketë dhjetë prej tyre duke kërkuar pronën tuaj; mund të ketë vetëm një.

Çfarë shitësit kanë thënë:

"Një intervistë me disa agjentë të pasurive të paluajtshme më bëri të rendisja me Brenda. Megjithatë, ajo bëri shumë më tepër se "listë". Ajo u takua me ne për të hedhur themelet për mënyrën se si ajo do ta paraqiste këtë shtëpi. Ajo më pas e kaloi kohën në pronë për t'i mundësuar asaj të shkruante një histori të shtëpisë që do të përcjellë karakterin e saj unik për blerësit. Blerësi iu afrua asaj kështu që ajo funksiononte profesionalisht si agjent i dyfishtë. Brenda dhe ndihmësi i saj ndihmuan blerësit dhe shitësit për të lëvizur përmes procesit dhe ishin një ndërlidhës i shkëlqyer gjatë zellit të duhur dhe përmes mbylljes ...... që ndodhën brenda muajve 2 të takimit tonë fillestar! "

- Pat T.

"Njohuria ime e Brendës bazohet jo vetëm në aftësitë e saj, por më shumë në qëndrimin e saj. Ajo dëgjon atë që kam për të thënë, pastaj përgjigjet në përputhje me rrethanat. Nuk më pëlqen gjithmonë ajo që dëgjoj, por e di se faktet e saj janë të sakta. Brenda ka një zemër të mirë. Ajo e kupton se sa e bashkangjitur mund të bëhet në një pronë dhe në shtëpi dhe ajo e trajton atë lidhje me respekt. Çdokush mund të listojë një pronë, por jo të gjithë janë të gatshëm të bëjnë gjërat shtesë që nevojiten për të treguar dhe për të shitur. Bëni vetes një nder. Filloni me të mirat. Brenda mund të llogaritet për të punuar shumë për të marrë punën e bërë. "

- Trudee S.

 

Pse kaloni kohën tuaj duke mësuar se si të shisni një shtëpi unike. Ne jemi ekspertë të marketingut. Le të të ndihmojmë!

                

Për idetë e tjera që ju ndihmojnë të shisni pronën tuaj unike, lexoni postin tim:Si të Çmoni një Shtëpi

0 Lexo më shumë

Si të shitet një shtëpi unike

Nëse ke zotëruar ndonjëherë një pronë unike, ose shtëpi të pazakontë, kupton shqetësimet e shitjes. Ju e dini këtë, edhe pse të gjithë ata që kanë vizituar vendin tuaj e donin atë, ata ndoshta nuk do të kishin guximin ta blinin. Pra, si e shisni një pronë unike? Si e tërheqni një blerës unik për një shtëpi unike?

Bëhet fjalë për mënyrën se si reklamoni!

Shtëpitë e pazakonta apelojnë në një audiencë të ndryshme blerësish. Ka blerës atje, duke kërkuar në mënyrë specifike diçka të ndryshme, diçka të pazakontë - një pronë unike.

Unë, unë vetë, ra në atë kategori. Nuk mund ta përshkruaja pronën që po kërkoja, sepse nuk e kisha parë atë. E dija që nuk doja një shtëpi për prerjen e cookies.

Pas blerjes së shtëpisë time të parë, një derë guri, me pamje nga lumi Hudson në NY, kuptova se duhet të ketë blerës të tjerë si unë. Kjo është arsyeja pse fillova "Finds" special, ku ne shesim vetitë e pazakonta.

Blerësit unik të pronave janë të ndryshëm nga blerësit e tjerë, sepse ata blejnë vetëm emocionet, ata përqendrohen më pas në "faktet" pasi ato kanë lidhur emocionalisht me pronën. Pra, agjenti juaj duhet të reklamojë për gjërat që një blerës unik i pronës do të lidhet me të.

Ja një shembull i një reklamë që kam shkruar nga një prej listave të mia të mëparshme:

Ad-i përshkruan historinë e kësaj "Harame" të harruar dikur. Kjo pronë unike kishte oferta të shumëfishta dhe shitej brenda ditës së 3.

Cottage Nostalgji

këshilla se si të shesësh një shtëpi unike.Dera e ekranit godet si një fëmijë që del në një derë, pastaj një tjetër. Qeshura bën jehonë në të gjithë shtëpinë kur fëmijët luajnë fshehur-në-kërkim në lëndinë. Të rriturit hanë çajin e ftohtë në rrokut në verandë të mbështjellë. Një pëlhurë gingham mbulon tavolina piknik ku limonadë dhe ëmbëlsira provokojnë gërryerje nga kalimtarët. Cottage Nostalgia ka jetuar një histori të pasur sociale ku miqtë dhe komunitetin u mblodhën çdo vit për raste të ndryshme. E ndërtuar në 1908 nga familja e mirënjohur Tanner, ajo ulet prapa nga rruga në rreth 3 hektarë. Pranuar pikturuar me bardhë të ndritshme, me çati të re dhe përditësime të rëndësishme infrastrukturore, ajo është mirë në rrugën e saj për rinovim. Muret e saj të guximshme mbajnë një histori ngrohtësie, dashurie dhe krenarie, të dukshme në hollësitë e disa karakteristikave origjinale që mbeten akoma - dyshemeje prej lisi të prera nga pemët në fermën Tanner, punimet origjinale të kornizës dhe kornizës, muret e suvasë në holl, tavanet e fluturimit 11, dhomat e gjumit 4 sapo pikturuar dhe banjat 2. Kuzhina është e gjitha origjinale dhe ka nevojë për renovim të plotë kozmetik, por hapësira është e madhe me dhomë të veçantë mëngjes. Kjo pronë është një kanavacë e gatshme dhe e pritjes brenda distancës në këmbë për pazar, ngrënie dhe objekte mjekësore. Me disa këmbë katrore 2800, ajo do të bënte një B & B të mrekullueshme.

Pyesni agjentin tuaj që të përshkruaj pronën tuaj "emocionalisht", në mënyrë që një blerës të ndjejë "historinë" e pronës, ose si të jetojë në pronën tuaj dhe në shtëpinë tuaj, nga kudo që janë, ndërsa ata po lexojnë reklama juaj e pronës.

Kjo është ajo që ne bëjmë, në Special "Gjeni ...". Dhe punon!

Për idetë e tjera që ju ndihmojnë të shisni pronën tuaj unike, lexoni postin tim: Si të Çmoni një Shtëpi

1 Lexo më shumë

Shitja e një shtëpie metafizike Shitja e shtëpive unike

Këshilla për shitjen e një shtëpie metafizike

Shitja e një metafizik Shtëpia ka sfida unike. Ka shtëpi në këtë tokë që mbajnë një thirrje të veçantë. Shpesh lokacioni në të cilin gjendet prona ndodhet tek pronari i ri. Blerësit mund të tërheqin një reklamë për pronën, por nuk ndjejnë asnjë lidhje me vendosjen. Kur vjen blerësi i duhur, është e rëndësishme t'u lejohet atyre të "lidhin" në vend që të bëjnë forcë ose të shtyjnë për një ofertë.

E tillë është situata me një nga Listat tona Speciale "Gjej ..." në 1192 Rabbit Skin Road në Waynesvilleshitja e një shtëpie metafizike nganjëherë kërkon të presë që blerësi të thirret!Kjo shtëpi ka një histori të "gjetjes së pronarit të saj të ardhshëm". Gjatë viteve kjo pronë ka fituar shumë vëmendje në mbarë botën. Në vitet e hershme, ishte shtëpia e komunikuesit psikik, autorit dhe kozmik Greta Woodrew. Duke vepruar si tërheqje e korporatave për themeluesit e Fondacionit të Teknologjisë Hapësinore dhe Kërkimit (STAR), ai priti shumë vizitorë të njohur nga e gjithë bota. Aktualisht, ajo përdoret si një vendbanim privat dhe familjar. Këta pronarë e panë pronën në një ëndërr dhe ndjenin një thirrje të tillë të fuqishme që ata u zhvendosën nga Florida - pa asnjë pyetje! Më vonë, ata zbuluan se në akset 23 ishin kristale për shërimin e jetës dhe një vorbull që ata ishin në gjendje të hapnin.

Nëse zotëroni një pronë që besoni se ka një thirrje të veçantë, nëse ju ose miqtë jeni shëruar kur vizitoni bazat, është e rëndësishme të kuptojmë se çdo gjë buron nga energjia dhe duke u fokusuar në "ndjenjën" që prona po jep, ju mund të jetë në gjendje të lejojë shtëpinë për të tërhequr pronarin e saj të ardhshëm.

Thirrja në një forcë më të lartë për të gjetur blerësin e ardhshëm mund të ndihmojë. Ecni në terren, jini të qetë, meditoni dhe vini re ndonjë ndjesi të veçantë. Prona juaj ka një shpirt që mund të ketë ekzistuar para jush. Prekni në atë duke dëgjuar dhe ndjenjë.

 

 

0 Lexo më shumë

Rrit një çati të gjallë ose çati të gjelbër. | Jetesa e Qëndrueshme

rriteni një çati të gjallë në shtëpinë tuajMendimi për të rritur një çati të gjallë po bëhet gjithnjë e më shumë e zakonshme në Shtetet e Bashkuara por çatitë e jetesës nuk janë një ide e re.

Një çati e gjallë ose çati jeshil është ai që ka një shtresë toke që lejon vegjetacion, të përsosur për një lëndinë të thjeshtë, lule, pemë ose një kopsht perimesh.

Ata kanë qenë një pjesë e rëndësishme e arkitekturës në vendet evropiane për më shumë se 60 vite. Disa vende kanë njohur përfitimet e tyre në masën e kërkuar që të gjitha çatitë e reja të shndërrohen në një çati të gjallë.

  (Më shumë ...)

0 Lexo më shumë

Shtëpi Historike Viktorias | Charlotte

Shtëpitë historike viktoriane në Charlotte

historike-Victorian-homeZona e vlefshme e lagjes së katërt blends sofistikuar shtëpitë restauruar 100-plus-vjeçare historike me apartamente urbane, parqe, restorante dhe biznese. Duke endur nëpër rrugët e ndritshme, të ajrosura, të ngushta me pemë, vizitorët kënaqen duke parë shtëpitë e vjetra piktoreske historike të viktimave me oborre të para simpatik dhe kopshte oborr. Shkoni përpara dhe bëni një shëtitje nëpër lagjen e bukur viktoriane, mos nxitoni pse, ngadalësoni kohën dhe kënaquni.

histori

Në karrocat 1886 u bë një fokus i transportit publik në NC. Ju mund të lexoni në lidhje me të këtu. Në muajt e parë të 1887, karrocë hyri në përdorim në Charlotte, duke sjellë komunitete që dikur dukeshin larg, brenda mundësive të lehtë. Lagja e katërt u bë një zonë e kërkuar dhe u përpoq të ishte e banuar nga pronarë biznesi, klerikë dhe mjekë. Zona përfaqësonte një zonë të pasur të Charlotte, por gjatë viteve si tregtia u kalua, dhe sigurisht nga 1970, zona ishte lënë pas dore. Ishte e zakonshme të shihja shtëpitë e vandalizuara ose të djegura. Fatmirësisht, në fund të shekullit të XIX-të, Lagja e katërt pa një restaurim dhe tani është bërë një pjesë e lulëzuar e Uptown Charlotte.

Sot, i gjithë lagja e katërt është një vend i mrekullueshëm për t'u vizituar dhe një komunitet aktiv, simpatik i shtëpive mahnitëse viktoriane, condos luksoze, apartamente urbane, hapësira të gjelbra dhe biznese. Ka shumë gjëra kulturore, fetare dhe edukative për të bërë, të gjitha brenda ecin distanca të lagjes së lulëzuar biznesi në Charlotte.

Shtëpitë historike viktoriane të shënuara në lagjen e katërt të Charlotte

Shtëpi historike viktoriane

Shtëpia historike Carr

Çmimi John Carr House, e ndërtuar në 1904 është një shtëpi mahnitëse e Mbretëreshës Anne në stilin viktorian dhe është diskutuar në faqen e internetit të Komisionit të Charlotte Landmark.

Shtëpi historike viktoriane

Shtëpia e William Overcarsh

Shtëpia William Overcarsh ishte shtëpia e një mësuesi dhe ministri lokal që ndikuan në zhvillimin fetar të Qarkut Mecklenburg. Ajo ekspozon një kullë, dielli prish gables, gdhendur porta, dhe dritaret e etched. Këmbët katrore 3,435, shtëpi me pesë dhoma gjumi dhe dy banjot janë një shembull i mirë i stilit të arkitekturës së Mbretëreshës Anne. Është shitur për herë të fundit në 1994 për $ 566,500.

Shtëpi historike viktoriane

Shtëpia e Berryhill

Shtëpia Berryhill u ndërtua në 1884 nga John H. Newcomb. Është një nga shembujt e mbetur të arkitekturës së Viktorias në Charlotte. Trashja e jashtme është e përpunuar, siç është një tipar i përbashkët Charles Eastlake.

Argetime në lagjen e katërt

Repartin e katërt përbëhet kryesisht nga shtëpitë viktoriane të banimit, është një Qarku Historik zyrtar dhe është vendndodhja e Varrezave të Vendbanuesve të Vjetër, si dhe Parku i Katërt i Tre Ward Parku. Për një pasqyrë të madhe të së kaluarës së lagjes, të tashmes dhe të së ardhmes, hidhni mbi një kalë me këpucë Qendra e Qytetit Charlotte Qendra Tours.

Shtëpi historike viktoriane për shitje

Shtëpi historike viktoriane

119 N Piemont Ave, Kings Mountain

Rev. John D. Mauney House është një Zonja Viktoriane e Piktuar pranë Charlotte NC, dhe është e shënuar në Regjistrin Kombëtar të Vendeve Historike. Shtigjet me kalldrëm përgjatë antikitetit Anglisht Boxwoods, kopshte të bukura të kaluara me zona të shtrojë. Disa nga lehtësitë e brendshme janë dysheme prej pisha të zjarrtë që pasqyrojnë shkëlqimin e ngrohtë të një llambadari të bardhë kristali të varur nga tavanet e larta, dhomat e gjumit 4, dhomat e tre dhe 1 / 2 duke përfshirë një dhomë gjumi kryesore me banjo private, tre zjarrit, me pajisje të fshehura, një dhomë të madhe lojë me dysheme me dysheme të djegur dhe një bar me pajisje, shumë rafte të integruara dhe kabinete me dyer qelqi me plumb ose me njolla, një garazh të veçantë dhe një çadër. Kliko këtu për më shumë informacion rreth kësaj shtëpie të bukur për shitje.

 

0 Lexo më shumë

Jetesa e Qëndrueshme Shtëpitë nëntokësore

Shtëpitë nëntokësore

Ndërsa kostoja e jetesës rritet, njerëzit po rishqyrtojnë mënyrën se si ata jetojnë. Shumë njerëz po kthehen në një mënyrë jetese efikase për energji. Jo vetëm që jeton jeshile ekonomikisht, por edhe ekologjikisht miqësore. Shtëpitë nëntokësore, të njohura edhe si shtëpi të strehuara në tokë, po bëhen një zgjedhje shumë më popullore për ata që janë të tërhequr për jetesë të qëndrueshme. Është me të vërtetë një mënyrë unike dhe emocionuese e jetës!

Komponenti kryesor i një shtëpie të strehuar në tokë është infrastruktura e saj. Duke u ndërtuar nga betoni, temperatura e shtëpisë do të imitojë nga afër temperaturën e brendshme të tokës, toka vepron si një batanije. Për shembull, Nëse toka në zonën tuaj ka një temperaturë të qëndrueshme të gradave 50, ju do të prisni që shtëpia juaj të mbetet në një shkallë të qëndrueshme 50. Marrja e ngrohjes në shtëpi shumë më e lehtë dhe e përballueshme.

Përfitimet e mbajtjes së një shtëpie me strehë në Tokë janë të shumta. Ato përfshijnë: mbrojtjen nga ekstremet e temperaturës, efikasitetin e energjisë, pushimet e siguruara ekonomikisht të mundshme, linjat e ujit kurrë nuk do të ngrihen, prova termite dhe mbrojtje nga pasojat bërthamore.

Shtëpitë Underground të dukshme në mbarë botën

Fotografia e njërit nga shtëpitë interesante dhe të bukura nëntokësore në fshatin Holme në Angli

Shtëpia nëntokësore e mësipërme ishte mjaft e rëndësishme për t'u paraqitur në Architectural Digest. E vendosur në fshatin Holme në Angli,Digest arkitektonike i referohet asaj si përshkruan rëndësinë e një shtëpie të tillë si kjo këtu.

 

Ka pak shtëpi nëntokësore, por kjo është një shpjegim i shkëlqyeshëm i një në Gimingham, North Norfolk, Britani të Madhe

Shtëpia e mësipërme, e njohur si The Sedum House, është një shtëpi nëntokësore e vendosur në Gimingham, North Norfolk, Mbretëria e Bashkuar. Featured në Drejtoria Kryesore Underground, përshkrimi i tyre është "Kjo shtëpi, inovative edhe nga standartet e çatisë së gjelbër, përfaqëson një bashkim të madh midis një çati të pazakontë të gjelbër të lakuar dhe dizajnit gjeotermik. ". Nga rruga, Drejtoria Kryesore Underground është një burim i madh për shtëpitë unike. Vizito faqen e tyre për të mësuar të gjitha llojet e informacioneve në lidhje me shtëpitë nëntokësore dhe tokësore.

Shtëpitë nëntokësore të vendosura në Lyme, New Hampshire

Shtëpia e Pinnacle

"Pinnacle House" më lart është një shtëpi nëntokësore e vlerësuar me çmime dhe e dizajnuar në mënyrë të qëndrueshme në Lyme, New Hampshire. Ajo u paraqit Wilder Utopia, ku përshkruajnë shtëpitë e strehuara në tokë si Tokë të mbrojtur, shtëpitë me energji efikase janë të ndritshme, të ajrosur, të thatë dhe të qetë ".Vizito faqen e tyre për të lexuar për të gjitha llojet e pronave të pazakonta.

 

Një nga shtëpitë nëntokësore për shitje

disa shtëpi nëntokësore janë në dispozicion, por kjo pranë Asheville NC në 6 Stonegate Trail, Leicester, është aktualisht në shitje.

6 Stonegate Trail

Gjetjeve të Veçanta i është dhënë mundësia që të rendisni një nga këto shtëpi të mrekullueshme nëntokësore që ndodhen vetëm minuta 20 në perëndim të Ashevës në qendër të qytetit. Kjo shtëpi specifike është ndërtuar direkt në një kodër duke lënë vetëm pjesën e përparme të strukturës të dukshme në botën e jashtme. Dizajni është jashtëzakonisht efikas në energji në sajë të tokës që po rrethon shtëpinë. Kurrë shumë i ftohtë në dimër dhe kurrë nuk është shumë e nxehtë në verë. Kjo shtëpi është miqësore me mjedisin me mirëmbajtje të ulët. Për të mësuar më shumë për këtë klikim në shtëpi këtu.

Në mbarë botën, shtëpitë e mbrojtura nga toka janë bërë gjithnjë e më popullore me individët që dëshirojnë të jetojnë një jetë më të qëndrueshme. Ka tendencë të jetë pak për të nuk ka mirëmbajtje të nevojshme në këto shtëpi që ata janë ndërtuar shpesh nga konkrete dhe të mbrojtur nga elementet nga vetë toka.

0 Lexo më shumë

Blerja e një Pronës Unike Malore

Malet e Karolinës së Veriut perëndimore janë një makinë e lehtë dy orë nga Charlotte. Shumë banorë të Charlotës tashmë kanë një shtëpi pushimi ose të daljes në pension këtu. Drejtimi drejt temperaturave më të ftohta dhe ikja nga xhungla e asfaltit gjatë fundjavave është një praktikë e zakonshme për banorët e zonës së Charlotte. Malet WNC ofrojnë (Më shumë ...)

0 Lexo më shumë
faqe 1 of 3

Filloni të shtypni dhe shtypni Enter për të kërkuar