УНИКАТНИ ДОМАЌИНСТВА И СВОЈСТВА

Специјални "Наоди ..." - Својства кои стојат во толпата

Погледнете ги нашите уникатни избрани листи

Продажба на вашиот уникатен дом?

Извлечете максимум од единственоста на вашиот имот. Имате нешто за рекламирање дека другите својства не.
Вашиот уникатен дом треба да се издвојува од толпата.

Специјални "Finds ..." Пребарувај ги нашите категории и категории на недвижности

Специјалните наоди категоризираат особини по уникатен стил. Ако сакате да го продадете вашиот необичен имот, тој ќе биде наведен и целосно да се пласира тука - или - ако сакате да купите, кликнете на стилот на имот што ве интересира.

Историски домови
Коњски имот и фарми
Пријави кабини и рустични домови
Луксузни домови
Модерни еклектични домови
Waterfront & View Properties

Дали имате уникатен дом кој сакате да го видите на нашата страница?

Ќе го извадиме црвениот килим за тебе!

Зошто започнав Специјални "Наоди ..."?

Идејата за Специјални "Наоди ..." се разви од моите лични искуства како купувач, а потоа и како продавач - долго пред да станам агент за недвижнини.

Како тебе, купив и продадов многу уникатни својства. Како купувач, бев фрустриран да работам со традиционални фирми за недвижнини кои не можеа да сфатат дека барав уникатен имот, така што постојано ми покажаа стандардни и световни својства кои се вклопуваат во рамките на тесните граници на нивните локални МЛС.

Кога бев подготвен да ги продадам моите уникатни домови, открив дека традиционалните фирми немаат знаење, вештини и искуство за да продаваат необични својства. Значи, зедов моите години маркетинг експертиза стекнато како директор за маркетинг на берзата во Њујорк, комбиниравте го ова со лиценца за недвижнини за да го пополните многу потребниот јаз во индустријата за недвижнини, а воила! Роден е специјален "Finds ..." Ние ги продаваме уникатните домови и имоти.

реалностаммаркетирањеконеквенции

Започнете со пишување и притиснете Enter за пребарување