Apa Sampeyan Nggoleki Omah Khusus?

Sampeyan mung ngerti metu ana lan sampeyan bakal ngerti nalika sampeyan ndeleng.

Aku ngerti yen pengalaman iki minangka panuku. Aku ora bisa njlèntrèhaké apa sing bakal tuku, amarga aku durung weruh, nanging aku sumurup manawa aku pengin nggoleki perkara sing ora biasa. Aku nggoleki sing beda-beda - soko sing klasifikasi klasifikasi standar.

Ngeling-eling kekeselenku ana apa sing saya nyebabake saya fokus ing ngewangi wong golek "Sifat-sifat Karakter sing Unik Kanggo Wong-wong sing Milih Sesupe Gampang ", nalika mbukak kantor real estate ing 1995.

A Find Special Property nolak klasifikasi normal.

  • Ora kudu larang
  • Sampeyan bisa dadi apik kanggo kondisi banget
  • Iku arang banget utawa angel ditemokake
  • Bisa duwe tampilan apik dhewe
  • Asring nduweni tata letak interior sing unik
  • Bisa unik, mung amarga setelan utawa tampilan
  • Bisa uga ana sawijining omah antik, sawijining omah pertanian utawa dhaerah equestrian

Saben properti aku wis tau dadi Special Find, saka gerbang watu sing ngubengi Kali Hudson ing Croton-on-Hudson, New York, menyang gudang ing Hendersonville, NC, menyang omah karo botol warna sing dipasang ing tembok .

Yen sampeyan nggolek dhaptar khusus utawa siap ngowahi dhaptar khusus sampeyan menyang pemilik anyar sing bakal ngurmati minangka sampeyan, monggo njaluk ing tutul. Kita bakal seneng.

Brenda Thompson

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri