OUR HOME MARKETING UNIQUE MAKE YOUR HOME STAND OUT! Yen sampeyan duwe A UNIQUE HOME, KELUARAN YOURSELF LUCKY!

Gunakake keunikan properti sampeyan kanggo narik kawigaten panuku. Layanan marketing ngarep sing unik wis dirancang kanggo nggawe properti sampeyan metu saka akeh lan njaluk sampeyan ngeweruhi ... lan njaluk sampeyan didol!

Brenda Thompson, Expert Home Marketing Unik

Brenda Thompson, Expert Home Marketing Unik

Saben omah sing diduweni aku unik, saka gapura watu ing Kali Hudson New York menyang pos & balok ngarep kanthi botol sing dipasang ing tembok ing North Carolina. Pengalaman pribadhi minangka panuku banjur minangka panuku nandur gagasan sing ngarah menyang pambukaan Special "Finds ..." ing 1995.

Kaya sampeyan, aku duwe akeh sifat unik. Nalika aku siap kanggo ngedol, aku nemokake yen perusahaan real estate tradisional lan agen padha ora duwe skills pemasaran dhasar. Padha ora ngerti carane ngedol omah unik utawa cara kanggo nyedhiyakake situs sing unik sing didol. Dadi, aku kepengin dadi ahli marketing marketing ing New York Stock Exchange, nggabungake iki karo lisensi real estate kanggo ngisi kesenjangan ing industri real estate, lan voila! Khusus "Ketemu ..." lair!

Aku pengin mbantu sampeyan ngedol barang unik sampeyan. Sampeyan duwe Special "Find ..." lan kampanye marketing profesional dibutuhake kanggo njaluk didol. Iku kudu kreatifitas sing bener lan infonya sing padhang kanggo ngedol omah unik. Special "Finds ..." iku perusahaan real estate, nanging luwih saka iku, kita pemasar profesional - arep adoh ngluwihi mung iklan ing MLS lokal.

Marketing omahmu sing unik ing segara saka omah-omah cookie iku cara sing bener kanggo ngelingake. Ngarepake para panuku ngelingi omah sing unik kanthi nggunakake cara tradisional kaya takon marang perhatikan jarum ing tumpukan jerami. Sampeyan njupuk pendekatan khusus kanggo pasar omah khusus lan kanggo narik kawigaten panuku sing nggoleki properti unik kaya sampeyan. Layanan marketing ngarep sing unik bisa mbantu sampeyan ngiklanake properti sampeyan kanggo narik kawigaten para panuku sing tepat arep mbayar rega sampeyan.

We design individual marketing campaigns for our property listings. Kampanye sampeyan bakal nduwe macem-macem tahapan. Kaping pisanan, kita ngenalake panuku sing paling akeh, banjur nggawe jeneng properti sing diarahake menyang panuku, nggawe "cerita properti" sing menarik kanggo narik kawigaten para panuku banjur advertise property sampeyan ing negara lan ing ndonya.

Ing "crita properti" namung salah sawijining pendekatan dagang kita. Iku akeh banget sukses. Kisah kagungan pribadhi sampeyan bakal nggawa properti sing unik kanggo urip. Para panuku bakal bisa "aran" apa kaya kanggo manggon ing omah lan ing papan sampeyan. Padha bakal "diangkut emosional" liwat properti sampeyan saka ngendi wae.

Kita banjur ngaturake properti sampeyan ing jaringan kita - terus-terusan ing New York Times, Wall Street Journal, Robb Report, Dupont Registry, Mansion Global, International Herald lan luwih saka 65 situs web internasional internasional tambahan.

Ing Special "Finds ...", kita profesional marketing, banjur Realtors®. Kita fokus kanthi fokus ing marketing real estate unik. Kita minangka agensi iklan kanggo omah sing ora biasa. Ayo kita mbantu sampeyan ngedol omah sing unik.

Aku wis ngrancang paket saka layanan marketing home sing unik kanggo nyebarake tembung lan entuk properti sampeyan supaya bisa didol lan bisa didol!

Apa Ngarep Marketing Kita Tengen Kanggo Sampeyan? - Telpon aku! 844-880-8804

We Craft Your "Property Story"

Tuku omah minangka keputusan sing banget emosional lan banget pribadi. Kita bakal nyipta "Property Story" kanggo ngajeni emosi saka panuku.

Para panuku bakal bisa "aran" apa kaya kanggo manggon ing omah sampeyan, lan ing papan sampeyan. Padha bakal "diangkut emosional" liwat properti sampeyan.

"Iklan World-Class ing World-Class Online Publications"

Kampanye marketing ngarep sing unik bakal kalebu adoh luwih tinimbang mung manggonake ing MLS. Kanggo kabeh listing, properti sampeyan bakal ditampilake kanthi online ing New York Times, Wall Street Journal, Robb Report, Global Mansion lan Registry duPont. *

"Mbabarake Property kanggo Pembeli Asing"

Pembeli manca ngenteni luwih saka $ 153 milyar babagan properti omah ing AS ing 2017. We njupuk manca tumbas akeh. Kampanye marketing ngarep sing unik bakal nggayuh pamirsa global kanthi liwat iklan internasional 65 ing China, Arab Saudi, UEA, Rusia, Jerman lan liya-liyane. Sinau luwih ...

Selehake Panjenengan Home "Ing ngarep Unik Ngarep Buyers" ing situs web Kita Beautiful

Nyebut aspek sing paling apik lan fitur sing unik saka properti sing ora biasa. Kaca-kaca global kita Unik Ngarep Buyers wis nunggu kanggo ngarep sampeyan.

Special Search sampeyan bakal diselehake ing kategori omah tipe kaya, supaya gampang dituku.

Sendiri "E-Brochure"

Tuku pembeli nganggo media elektronik e-brosur. Lengkap karo Property Story, e-majalah dadi cepet kasedhiya kanggo para pembaca aktif ing saben pojok saka donya, saka komputer uga piranti seluler apa wae.

"Kampanye Mass Media"

Sijine properti kanthi aktif ing ngarep pamburu ing situs media sosial kalebu Facebook lan YouTube. Kampanye marketing ngarep sing unik bakal kalebu HD Video Tour kanthi layar full HD Google Earth Aerial Video Fly-Over lan uga Video Video Facebook sing nggumunake kabeh sing dikarepake kanggo entuk properti sing didol.

"Impact Gambar"

Nggawe kesan gedhe karo "Impact Image". Waca properti sampeyan ing cara panuku ndeleng. Kita bakal nliti potret lan nggawe saran kanggo nambah citra properti kanggo kedadeyan online lan pertunjukan.

* Sawetara unsur program pemasaran kita ora bisa digunakake minangka akeh publikasi watesan kanggo properti sing diregani liwat $ 500,000.

Njaluk In Touch Kanthi Kita Kanggo Miwiti

844-880-8804

brenda@specialfinds.com

twitter logo
LinkedIn logo
logo Facebook
Logo Zillow
Realtor.com logo
Trulia logo
Kanthi logo
Hotpads.com logo

Hubungi us kanggo Info: 844-880- 8804

0

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri