Yurt Living Near Branson, MO

yurt living year round
aktif
  • $ $ 139,000
  • Ranjang: 1
  • Bath: 1
  • Acres: 4.00

Yurt manggon cara sing luwih gampang urip - ekspresi kreatif. Sampeyan manggon cedhak karo alam nanging aran enveloped ing nestha sing dilindhungi. Sambungake karo nyawa sampeyan ing iki apik tenan panggonan.

"Aku pengin manggon ing masyarakat ngendi wong

sing mabuk kanthi bungah nggawe samubarang. "

William S.Coperthwaite

Bill Coperthwaite,lulusan Harvard, sing miwiti yurt bangunan lan tlaga urip ing Amerika Serikat, ngajar sapérangan seminar ing kene lan inspirasi lan wiwit mbukak iki Panggonan. Bebarengan karo arsitek sing kondhang, Peter Kramer saka Minneapolis, dheweke mimpin mbangun rong patang yurts.

Iki minangka yurt tri-sentris nalika dibangun. Iku sing menehi pondasi saka urip yurt!

Tri-sentris nalika konstruksi.

Paling gedhé yurt yaiku yurt tri-sentris lan ngemot kaki persegi 1800. Wis meh kabeh lantai kayu pinus kuning lan kayu-kayuan kuning-ireng cemoro karo njaba cedar shingle. Atap digawe saka sheeting tembaga lan aspal aspal. Sajrone sasi panas, ana layar gedhe ing kabeh sisi tetep kewan omo lan ngidini aliran bebas saka udara Ozark sing resik.

Lapangan iki yurt ing dalan gedhe kanthi visibilitas apik lan arus lalu lintas apik.

Pemilik saiki yaiku seniman lan nglumpukake dina-dina sing nggawe keramik abang lan potongan cemeng. Wong-wong mau wis ngrampungake urip lan ngembangake bisnis sing apik ing kene lan lokasi wis dadi apik. Ana macem-macem bisnis bisa makarya ing kene. Iku penting kanggo seminar utawa bisa dadi pusat kumpul kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Ana akeh parkir.

Telu yurin sing isih adoh ditemtokake adoh ing properti ing wilayah sing sepi. Kanopi gedhe sing nglengkapi gaya gendéra yurt nyakup jarak ing antarane. Aja nyedhaki udan saka lawang toya! Ing ngisor kanopi iki panggonan sing paling cocok kanggo panedhaan al fresco!

Coperthwaite kapindho sing dibangun yurt yaiku desain konsentrat lan kalebu kaki persegi 700. Werna lan akeh interiore digawe saka poplar. Iki yurt saiki digunakake minangka "ngarep" yurt. Sawise dina sesambungan karo pelanggan, njupuk lan manggoni pesenan, iku dadi penggalih kanggo ngaso ing kene. Ana area urip lan pawon ing tingkat ngisor lan kamar turunan ing dhuwur.

Rong ukiran cilik saben kalebu kaki persegi 133 lan dibangun saka rencana Coperthwaite. Siji saiki digunakake kanggo panyimpenan lan duwe njaba cedar abang. Liyane digunakake minangka yurt bathhouse lan wis njaba Walnut ireng. Iki kalebu sumur jero, sistem septic, lan hektar kayu bakar kanggo kompor kayu.

Yurt Manggen cedhak Branson MO

Iki pancen unikReeds Spring properti cedhak 4 sing rada hektar karo alas sing gedhe lan wit oak, hickory, area taman utawa kebun, lan lapangan liar sing ayu.

Dumunung ing sadhuwure wates kutha Reeds Spring lan ing Reeds Spring School Distrik sing diarani Highly, ana fun bab apa kanggo bocah lan wong diwasa kayaXcape Branson utawa ziplining ing Zip USA.

Wilayah lingkungan menehi akeh kegiatan menarik. Kanggo Fishing, kayaking, lan berkemah ana Kali James utawa Table Rock Lake kanthi watara garis pantai 500 mil. IngSilver Dollar Theme Parknamung 18 mil adoh lan mesthi, Branson kurang saka 20 menit adoh.

 

Apa sampeyan duwe omah sing unik kanggo ngedol?

"Informasi dianggep dipercaya nanging ora ditjamin."

Price:$$ 139,000
Alamat:Highway 413
City:Reeds Springs
State:Missouri
Acres:4.00
Kamar turu:1
Bathrooms:1

Enquiry Listing

Ninggalake Komentar

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

Kamar modern ing tengah abad pertengahan