Dhuwur Dhuwur NC Ngarep Kanggo Sale - Nggumunake Setelan

Aerial View of high elevation nc home.
aktif
  • $ 514,500
  • Ranjang: 3
  • Bath: 2
  • Sq Ft: 4270
  • Acres: 3.32

Belle Glade - A High Elevation Stunning NC Home

Katon lor, kidul, wetan utawa kulon, jendhela ana kanggo ndeleng sampeyan. Ing elevasi kira-kira 4850, udhara keconggah lan garing. Saben dina mbukak, panorama anyar, sunrise wedhi, matahari sisih kulon, lan mendhung alus ing antarane puncak gunung ing ngisor iki.

Puncak gunung saka 947 Windswept Ridge, Canton, NC, sing dhuwur banget.

Spring liwat Fall karya iki dicethakaké minangka taman njeblug ing werna brilliant. Pemilik, arsitek arsitektur sing misuwur ing Busch Gardens taun suwene wis nggawe surga botani kanthi kaki 1500 tembok-tembok watu, bangku lan jalur kanggo nikmati jinis 15 saka hydrangeas, 29 saka wit maple, daylily 30,000, lonceng kuning, hydrangeas, lan saben liyane perennial kepikiran.

Gambar saka sawetara taman ing 947 Windswept Ridge Rd., Canton, NC, sing dhuwur elevasi nc omah.

Ndeleng tur visual saka papan elevasi iki.

Nonton Video

Kontemporer ing desain, sing narik ati saka Pegunungan Agung Smoky kabeh cara kanggo Tennessee minangka titik fokus saben kamar. Porches lan deck mati akeh kamar ngluwihi perasaan mbukak.nc high elevation home just west of asheville nc

Sawetara fasilitas kalebu pawon sing dianyari gedhe karo countertop granit lan lemari kayu sing éndah. Pawon mbukak kanggo ruang tamu karo Kompor Buck gedhe sing nganggo kayu kanthi blower sirkulasi udara sing dipasang ing pucuk watu kanthi latar mburi tumpukan. Ana kamar turunan tingkat utama karo kamar mandi enom sing gedhe karo bak jetted lan showere marmer Korintus, lemari kabeh kayu arsitektur, lan sinki kapal lava mewah. Kaya ing sajrone kamar, pamikiran saka kamar turu utama lan bathine kaya rahang.

dhuwur elevasi nc ngarep

Ana akeh dalan menyang omah. Jubileum cantik nyedhiyakake siji akses menyang tingkat lemah sing kalebu kamar game gedhe karo meja biliar sing ngatur ukuran sing sadurunge digunakake dening Lambang Minnesota legendaris. Kamar urip sing kapindho karo kompor Buck Buck gedhe lan rong kamar turis sing amba lumaku metu ing dek ngisor.

Prediksi uga ngisor penilaian pajeg saka $ 562,400!

Sampeyan bakal nemokake iki elevasi, gated, high elevation NC ngarep ing 3.32 ayu hektar mung 35 menit saka Asheville, NC.

Sampeyan duwe properti unik kanggo ngedol?

"Informasi dianggep dipercaya nanging ora ditjamin."

Price: $ 514,500
Alamat:947 Windswept Ridge Rd
City:Township
Negoro:Haywood
State:NC
Kode pos:28716
MLS:3377674
Taun Dibangun:1985
Lantai:2
Kaki Square:4270
Acres:3.32
Kamar turu:3
Bathrooms:2
Setengah Bathrooms:1
Garasi:2
Financial:Prediksi ngisor pajeg. Taksiran pajak 2017 yaiku $ 562,400.

Peta lokasi

Enquiry Listing

0

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

Ora tau urip ing Modern Mountain Green Home dianggep ing $ 1,240,000!Tampilan njaba 733 Bolens Creek Rd, Burnsville, NC, kabin gunung NC sing sakabehe pribadi.