NC Mountain Cabin, Kaya Anyar - 18.5 Acres

Tampilan njaba 733 Bolens Creek Rd, Burnsville, NC, kabin gunung NC sing sakabehe pribadi.
aktif
  • $ $ 525,000
  • Ranjang: 3
  • Bath: 3.5
  • Sq Ft: 2,735
  • Acres: 18.42

Numpak Gunung NC Wigati kanggo Sale

Lagu-lagune linger ing tembok suwene sawise dheweke metu. Dheweke bisa dadi mahasiswi nanging duwe wektu sethithik kanggo laku. Panjenenganipun lenggah ing dek ingkang ageng kanthi senar. Ing 18.5 hektar, ora ana sing bisa ngrungokake. Disepelekake dening pamikiran, kord kuwi ora gampang, ritme luwih kuat, lan wit-witan ngrembug lan nuli mulih menyang omah maneh. Kabin iki wis dadi papan pangungsen - omah omahé nanging ora jarang dheweke teka ing kene. Panjenengane lali marang panggonan suci sing ditindakake.

Gambar Great Room karo langit-langit katedral lan lawang Prancis mbukak ing deck ing 733 Bolens Creek Rd, Burnsville, kabin gunung NC for sale.Kaya anyar, ing taun 10, wis dibukak kurang saka 90 dina. Sawetara fasilitas kalebu papan lantai sing mbukak kanthi lantai kayu-kayuan, lawang Prancis mbukak menyang kothak kira-kira 1450 papan dobel, bak banyu panas lan panggangan gas, kamar gedhe karo panggone geni gas, pawon karo knotty-walnut, lemari sacedhake dhewe, piranti elektronik kaya-anyar ing pawon lan dhendha gedhe / loteng, sing utama master bedroom bedroom karo lawang metu menyang dek, meja blumbang, ton panyimpenan lan generator omah kabeh.

 

Pemandangan saka 733 Bolens Creek Rd, Burnsville, sawijining kabin gunung NC sing bisa didol.

Gated lan totally private, gravel drive apik angin munggah lan munggah liwat wit dhuwur menyang house lungguh ing tengah properti. Jalur papat roda kasebut nyebabake tanduran pinus wit-witan ing puncak properti kanthi views 360-degree. Kanthi alasan iki pangopènan kurang karo kasur sing ditemokake karo perennials.

Kanggo enthusiast outdoor, trailhead kanggo Black Mountain Crest Trailnamung menit 4. Paddling lan Fishing ana ing pinggir Kali Cane utawa South Toe.

 

Kabin gunung NC sing tenang iki dumunung mung menit 5 saka kutha cantik gunung saka Burnsvillekaro toko apik lan pangan apik! Punapa mawon sampeyan, ora kantun Babi lan Gritskanggo masakan kidul sing apik. Yen sampeyan entuk kasempatan, entuk pamuter ing Parkway Playhouse

Cukup menit 37 saka Asheville.

Piranti sing digunakake sethithik bisa dituku kanthi kapisah!

See the visual tour of this NC Mountain Cabin

Watch the Video of this NC Mountain Cabin

 

Apa sampeyan duwe Special "Find ..." kanggo ngedol?

"Informasi dianggep dipercaya nanging ora ditjamin."

Price:$$ 525,000
Alamat:733 Bolens Creek Rd
City:Burnsville
Negoro:Yancey
State:NC
Kode pos:28734
MLS:3404039
Taun Dibangun:2008
Lantai:3
Kaki Square:2,735
Acres:18.42
Kamar turu:3
Bathrooms:3.5
Setengah Bathrooms:1
Garasi:1

Peta lokasi

Enquiry Listing

Ninggalake Komentar

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri