Shift energi - Unik Mountain Estate

Salah sawijining estate spesies gunung sing unik ing 1192 Rabbit Skin Rd., Waynesville, NC.
aktif
  • $ 1,333,333
  • Ranjang: 7
  • Bath: 7
  • Sq Ft: 8015
  • Acres: 23

Shift energi - Temenan gunung sing unik!

Panggonan sing kaya mengkono kuwi sing mbedakake pamikiran lan kreativitas mbledhos. Ora ana watesan, sawijining papan suci ing ngendi energi marasake awak bumi mili bebas, ngundang transformasi. Ora kaget, kanthi banyu sumsum jernih sing mili ngliwati akeh kuarsa energi dhuwur sing nyedhiyakake kawasan pegunungan sing unik iki, tamu sing luwih sensitif wis ngandhakake rasa tenang lan kesejahteraan nalika ngunjungi.

Liwat pasrawungan, gerbong kacang-kacangan ngliwati mangsa rhododendron lan laurel gunung, lumbung lan padang rumput sing dituju, lan salah siji saka rong blumbang. Aja nganti dijupuk, tanah iki kudu ditindakake. Drive liwat iku nggumunke, culminating ing clearing ngendi omahé mrintahake views ing salawas-lawase.

Ing elevasi 3000, kaki 8000 (+) kothak sing nyengsemake, 7-bedroom, 7 (+) papan panggonan, minangka centerpiece 23-hektar, spesies gunung pribadi sing unik.Pemandangan gunung khusus ing 1192 Rabbit Skin Rd., Waynesville, NC.

Ndhuweni perhatian ing ndonya iki duweke dhewe sing diduweni dening juru psikis, panulis lan pangripta kosmik Greta Woodrew. Iki wis dadi karusakan pribadi kanggo Présidhèn, lan mundur ing perusahaan kanggo pangadeg Yayasan Teknologi lan Panlitèn Angkasa (STAR). Wis dadi tuan rumah kanggo akeh pengunjung sing misuwur saka saindhenging donya. Ana akeh fitur kaslametan ing panggonan sing nggawe kesempatan sing kepenak lan unik. Paling anyar ing 2013, properti iki ditampilake ing National Geographic Channel minangka Preppers Paradise. Saiki dadi panggonan pribadi, kulawarga.

Kanthi ora ana watesan zoning lan akeh situs bangunan, ana kesempatan ekspansi sing dawa. Iki spesies gunung khusus dumunung kurang saka menit 3 saka metu 20 ing I-40. Iki minangka dalan sing padha kaya sing dijupuk kanggo akses menyang Taman Nasional Gunung Great Smoky. A drive 15-menit cedhak sampeyan menyang kutha gunung Waynesville sing nyenengake, lan sampeyan kurang saka 30 menit saka Asheville. Wilayah iki nduweni aktivitas budaya, teater urip, lan pagelaran musik lan kesempatan rekreasi papat mangsa, kalebu ski ing Cataloochee, boating, fishing, lan golf. Taman Nasional Pegunungan Great Smoky lan kabeh fasilitas hiburan ing Cherokee Resort and Casino ana ing perjalanan singkat.

Dirancang kanggo wong sing milih kepencut, keamanan, nanging luwih nyaman, ana bandara internasional 2, Charlotte (NC) lan Atlanta (GA) ing wektu 2-3, plus bandara cilik ing Asheville, Greenville, lan Knoxville. Klebu properti iki minangka jembar sing rata, sing bisa digunakake minangka helipad.

Ndeleng Tour Maya


Property Highlights

  • Ing wulan Agustus saka 2016, para pamilik sing saiki bisa mbukak lan ngaktifake vortex sing marasake awakmu - energi sing ora kaya ing ngendi wae.
  • Sacara strategis dumunung ing Haywood County, siji-sijine county ing wétan Rockies ngendi kabeh banyu emanates saka ing wates wilayah lan ora ana banyu mili saka wilayah liya.
  • Banyu spring mili ngliwati celengan kuarsa energi dhuwur ngubengi Estate Gunung Unik iki.
  • Pitu kamar tidur kalebu 5 master suite
  • Total 7 lengkap lan 2 setengah bathi
  • Tingkat ngisor iki ngrampungake karo Recreation Room, Viking Ships Bar, Bandhara Wine, Kamar Teater, Ruang Latihan lan 10-Person Dry Sauna.
  • Kayu nggunakake kayu jati, slate, watu lan lantai jubin. Tlatah loteng tambahan ing tingkat kaping papat ngasilake dawa lengkap.
  • Sistem deteksi keamanan lan kebakaran ana ing panggonane lan akses internet lan ponsel kasedhiya.
  • Jalur lan dalan sing mlaku nyebrang ing lurung-lurung sing bisa ditemtokake lan disisihake (cocok kanggo papan panggonan tambahan) lan landasan pegunungan.
  • Ana pirang-pirang jurang cilik sing dikawruhi lan diklumpukake kanthi jamban lan lumbung, pucuk ndhuwur diiseni karo koi lan pante satwa ngisor. Swings lan gazebos dipungkasi ing wilayah kasebut.
  • Garasi 1 1 / 2, gudang panyimpenan kebon, lan sawetara wilayah sing dilindhungi nduweni papat mangsa sing nyenengake.
  • Traktat tanah ukuran sing bisa dikelola kanggo kéwan cilik lan tetanduran sing ditanami
  • Pribadi uga, kanthi rong tangki banyu sing digunakaké déning gravitasi 5,000-galon
  • Bunker panyimpenan pangan sing aman lan aman dibangun ing lumbung sing ana ing mburi garasi.
  • Utilitas lemah
  • Pilihan bahan bakar Multi-Sumber termasuk tangki minyak 2 - 2,000 lan 550 Gallon, tangki propane sing dikubur lan telung kompor kayu lan perapian
  • Orientasi kidul kanggo kidul-kulon nyebabake nggunakake solar pasif
  • Generator omah penuh
  • Wilayah panyimpenan / sumber
  • Stasiun radio Ham lan antena puncak puncak sing bisa ditolerake
  • Griya ijo kanthi tetanduran woh sing digawé - pears, peaches, grapes lan woh wohan beri liar
  • Suite tingkat utama karo langit-langit lan tembok kaca sing dirancang minangka griya internal
  • Tawon lan panggangan ruangan disetel ing watu
  • Bathuk Grecian sing digawe nganggo tangan
  • Pawon sing wiyar sing ayu, lembut karo sentuhan kulit branit Brasil
  • Deck gedhe mati lantai utama lan geladhak pribadi saka kamar turu nyedhiyakake papan kanggo sayah kanggo morning coffee utawa gelas sore nalika njupuk sajrone spektakuler
  • Kanthi wis ana ing omah omah

Sampeyan duwe properti unik kanggo ngedol?

"Informasi dianggep dipercaya nanging ora ditjamin."

Price: $ 1,333,333
Alamat:1192 Rabbit Skin Rd.
City:Waynesville
Negoro:Haywood
State:NC
Kode pos:28785
MLS:3217990
Taun Dibangun:1973
Lantai:3
Kaki Square:8015
Acres:23
Kamar turu:7
Bathrooms:7
Setengah Bathrooms:2
Garasi:1.5
Kolam:Olympic In-ground
kondisi:ngédap
Tampilan:Batu Alam
Kalor / Kelangan:Oil or Propane, Hot Water Steam

Peta lokasi

Enquiry Listing

Ninggalake Komentar

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

Ora tau urip ing Modern Mountain Green Home dianggep ing $ 1,240,000!