Echo - Modern Green Green Home

Ora tau urip ing Modern Mountain Green Home dianggep ing $ 1,240,000!
aktif
  • $ 799,900
  • Ranjang: 3
  • Bath: 4
  • Sq Ft: 5880

Aja Tinggal ing Modern Green Green Ngarep Kanggo Sale

Padha ngomong politik nalika nonton host nyiapake nedha bengi - koki dening profesi, mung peralatan paling apik sing diijini ing pawon iki. Klaster tamu nglangen ing perapian ing kamar gedhe utawa ing teras sing disaring. Padha mingle, looking munggah lan babagan ing seni sing menehi urip kanggo tembok. Saben uwong kasengsem karo pamikirane, ana ing sisih kidul-wétan.

Modern Mountain Green Home near Waynesville and Asheville NC

Echo, omah gunung ijo modern, nunggu dheweke nduweni anyar.

Bakal padha seneng dadi juru masak lan penyayang seni. Wong-wong mau bakal tansah ngendhakake sunrise, menehi apresiasi angin amba sing garing lan luwih saka apa-apa, bakal ngrasakake kepenak dheweke menyang gunung.

Dirating ing hektar pribadi 10, Echo ditempatake kanthi strategis ing pucuk gunung sing nyediakake gunung-gunung ing 180.

Sawetara fasilitas kalebu pawon koki kanthi $ 51,500 saka peralatan sing ora dianggo - Sub-Zero lan Wolf, kayu akasia poles lan lantai konkrit, kemewahan master bedroom mundur karo pawon esuk lan lantai baths digawe panas, $ 7,200 Pintu masuk Jerman Groke, panas bumi lan udhara panas 130,000, lan perapian gas ing jero lan metu.

Waca demo visual iki Green Mountain Modern Ngarep

Ndeleng Tour Video

Echo ora tau urip lan ditaksir ing $ 1,240,000. Ing 95% lengkap, nambah adat kosmetik nutul. Tanah kasebut bisa dipérang manèh lan nduwèni titik sing apik banget ing pinggir payon sing bisa dibangun.

Mung menit 12 kanggo I-40, 25 menit kanggo Waynesville, lan 40 menit kanggo Asheville.

Kursi dek 2 madhep views ing ngarep gunung modern iki ijo.Fitur iki Modern Green Mountain Ngarep:

  • Entrance: Gedhene energi abang efisien 4'x9 'Pintu ngarep Jerman Groke ngajak panjenengan menyang mundur modern.
  • Kamar gedhe: Ruang tamu konsep terbuka karo pilar 22, lantai kayu acacia, tembok ekspansif kaca, ditambah pintu tumpukan 9, pintu kaca gerbang nyediakake pemandangan Pegunungan Smoky sing amba.
  • Dining Room: Rancangan lantai konsep mbukak nyenengake kanggo nyenengake kanthi cepet. Loro tembok lawang lan lawang pati kaca 8 nyedhiyakake pigura kanggo njobo sing subur.
  • Pawon: Pawon dirancang Chef kalebu kabinet custom, Caesarstone countertops, lan premium Appliances Sub Zero / Wolf sing ngurai liwat $ 51,000; kalebu 48 "kulkas ngarep kaca, 48" (4) burner Range gas Prancis, lemari refrigerasi, microwave, icemaker, lan kulkas ing ngisor.
  • Pantry: Kalebu 2nd Electrolux dishwasher, sink, pembuangan sampah, lan tong sampah sing didhelik.
  • Telpon tutup: Seneng 180-derajat saka panorama gunung sing dawa. Lengkap karo layar elektronik lan panggone geni. Bisa digunakake minangka porch turu, dining outdoor utawa chatting karo fireside nglangen. Poros terbuka ing saubengé dimodernisasi karo pager kabel stainless dirancang Italia.
  • Master mundur: Cagar alam tingkat utama ing mburi omah. Pisahake karo dheweke lan lawange ing almunisi siap kanggo tutul pribadhi - kamar almari / study / workout ekspansif. Pintu patio kaca lawang ndadèkaké porch sing dijamin. Sering ngubengi pirang-pirang pagunungan.
  • Morning Kitchen: Bar kopi karo kulkas Subzero dibangun ing dharatan Caesarstone.
  • Bath Guru: Mandi master gedhe kaya Spa sing mlaku ngubengi padusan kanthi kepala pancuran dual lan semprotan badan 8. Lemah sing digawe panas lan bak soaking tengah kanggo santai nalika dina-dina hiking.
  • Suite tamu: Suite pribadi ing lantai ndhuwur karo kamar mandi lengkap lan lawang-lawang, lan lawang griya kaya pemandangan.
  • Loft: Lengkap kanthi lengkap, bar sink, lan kulkas Subzero. Gedhe kanggo kantor, studio seni, kamar meditasi utawa kamar turu.
  • Kamar Flex: Ruang paling lengkap kanthi bathi lengkap lan lemari, siap kanggo fitur khusus; sampurna kanggo kamar game, teater ngarep, suite au pasangan, utawa kamar turu sing bisa nyepakake ranjang 4-5.
  • Wine Room: Nyelehake visi lan gaya desain bebarengan kanggo panyimpenan anggur saka lantai nganti tekan.
  • Peralatan Kamar: Kamar ing garasi kanggo passion, golf, ski, snowboard, berkebun utawa bengkel.
  • Dog Wash: Kursi pamisah siap kanggo ubingan ing ruang paling ngisor kanggo njaga asu utawa peralatan sampeyan kanthi resik.
  • Aman Kamar: Panyimpenan kanthi tembok beton lan langit-langit konkrit.
  • Green fitur: Sistem pemanasan geotermal & sistem udara Trane $ 130,000, isolasi busa Icynene semprot, Windows & pintu bintang WinDoor, 60 "perapian gas dan efisien hemat energi & American Standard / Moen bath fixtures. Pemanas air rongsokan Noritz sing siap diinstal.
  • Fitur khusus: Dinding sing wis diblokir lan cahya ing tingkat utama kanggo lukisan utawa patung. Lampu khusus ing ruang makan.

.

[/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

"Informasi dianggep dipercaya nanging ora ditjamin."

Price: $ 799,900
Alamat:326 Howling Wolf Trail
City:Waynesville
Negoro:Haywood
State:NC
Kode pos:28785
MLS:3353957
Taun Dibangun:2014
Lantai:3
Kaki Square:5880
Kamar turu:3
Bathrooms:4
Setengah Bathrooms:2
Garasi:2
Tipe Property:Tunggal Family Home
Tampilan:Batu lan Stucco Hard
Lantai:Acacia Wood and Concrete
Kalor / Kelangan:Geothermal
Ukuran Lot:10 Acres
Pemandangan:Pemandangan Gunung Long Range
Komunitas:Private

Peta lokasi

Enquiry Listing

Ninggalake Komentar

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

Salah sawijining estate spesies gunung sing unik ing 1192 Rabbit Skin Rd., Waynesville, NC.setelan apik kanggo omah elevasi sing dhuwur.