Charlotte Mid-Century Modern

Kamar modern ing tengah abad pertengahan
Sold
  • $ 538,000
  • Ranjang: 3
  • Bath: 2.1
  • Sq Ft: 2364

Ing taman kaya wit-witan karo wit-witan gedhe lan rusa sing kerep banget, omah modern Charlotte Mid Century iki kalebu lapangan tenis regulasi sing dhuwit, blumbang lan papan nyilem.

Park-kaya iki Charlotte Modern Tengah-Abad Ngarep Ngarep karo lapangan tenis

Ngadhepi ing 1.37, hektar pribadi sing nggumunake, omah wis dirancang lan dipanggonke kanggo njupuk kauntungan sing lengkap saka setelan sing ayu. Klebu fitur modern abad pertengahan populer kayata aliran mbukak karo langit-langit beamed sing dhuwur, lan akeh jendela gedhe kanggo ngisi omah kanthi sinar matahari.

Sawetara upgrade lan fasilitas kalebu - watu lan cedar njaba, perapian gas watu alam, jembar ing pawon karo countertops granit, bar udan, ayu jamban karo jubin jubin lan fittings atraktif, lawang Perancis, lan anyar panas lan sistem kahanan AC (2015), uga atap anyar karo shingles arsitèktur (2011). Ing kaki kothak 2364, kabeh ana ing tingkat siji. Iki omah sing dikelola kanthi apik kalebu kothak kaki 300, kang gampang ngakses stasioner loteng kanthi gampang, kanthi lawang akses gedhe.

dipingene kamar gedhe karo geni ing omah modern Charlotte Mid Century.

Diduweni dening penggemar tenis sing nyenengake, lapangan tenis iku ukuran regulasi lan wis bubar muncul karo landasan fiberglass, garis anyar, lan jaring sing anyar. Ing komunitas sing kebak klub tenis, sampeyan ora perlu nggabungake! Nggabungake tangga lan jadwal muter ing omah sampeyan dhewe ing pengadilan kualitas klub dhewe - ora nunggu pengadilan dadi kasedhiya, ora ana dues, lan ora ana interupsi. Kanthi lampu dhuwur 40, lampu-lampu 8, game wengi uga umum.

Lapangan tenis cantik, kanthi lapangan anyar lan garis-garis ing Charlotte Modern Tengah-Tengah Ngarep kanthi lapangan tenis.

Kolam renang ing papan kanthi slider lan papan nyilem ing Charlotte Modern Tengah Taun ngarep.

Nyaman dumunung ing hektar pribadi 1.37 lan njupuk kauntungan saka kabeh sing Charlotte nawakake, omah ing drive cendhak kanggo sawetara sekolah pribadi finest ing Charlotte -

Charlotte Christian School (3 / 4 mil saking omah)

Providence Day School (3 / 4 mil saking omah)

Charlotte Latin School - 10-menit drive

Charlotte Day Day School - Kurang saka limang menit drive

(Papat sekolah ing ndhuwur nuduhake sawetara sekolah swasta paling gedhé ing NC)

Ing Fletcher School - drive papat menit

Charlotte Prep School - Lumampah 5-menit

Sekolah Yahudi Lubavitch - tengen dalan

Covenant Day School - Kurang saka drive 10-menit

Sekolah Kristen Carmel - Kurang saka drive 10-menit

Yahudi Komunitas Pusat (JCC) utawa asring diarani "J" dening warga lokal - siji mil liwat lumahing Lansdowne liyane

Kutha Charlotte becik kanggo nglangen ing njaba. Mlaku sepuluh menit nemokake kowe McAlpine Creek Greenway utawa James Boyce Park sing nyedhiyani rute mil jumlahe.

Yen sampeyan pelaut, opsi sepedaan kanggo awak dhewe utawa karo bocah cilik ora ana watesan. Sidewalks mlaku ing sisih loro Sardis Road lan ngakses Sistem Greenway. Pemilik saiki wis nggawa langsung saka omah ing saindhenging kabeh Charlotte - atusan mil, kalebu nganti kutha, Meyers Park, Southpark, Cotswold kanthi bakat sing rutin ing sisih kulon, lan nganti tekan Monroe Airport ing Monroe, NC ing wetan, dina lan wengi. Charlotte nduweni cahya werna apik karo kualitas lumahing sing apik kanggo lurung-lurung, utamane terpusat ing omah.

Tambahan fasilitas Charlotte karcis ing lapangan tenis kalebu:

  • kaki 300 kothak, landhesan loteng (8 'di tengah) kanggo akses menyang loteng;
  • lawang aksesi loteng narik undhak-undhuh karo tangga;
  • penggemar loteng omah-omahé - ngurangi kabutuhan AC (kajaba dina sing paling panas) kanthi nggunakake nyedhot sing kuat kanggo narik hawa saka kabeh bagean omah, nggawe sirkulasi cooling lan ngganti panas, ing njero udara kanthi udhara sing adhem luwih adhem;
  • loteng penggemar loteng kanggo nutupi penggemar kabeh omah lan nyegah sampah energi nalika penggemar loteng ora dienggo;
  • komersial lan gunggunge ukuran ing endi wae (versus narrower standar);
  • aluminium gulungan sing kalebu ing ngendi perlu;
  • sistem saluran klep lan Perancis - kanggo nyegah udhara udan saka njaba ruang angkasa;
  • Kothak kaki 150 panyimpenan tambahan, gudang, mburi halaman, karo dek gendheng anyar lan shingles arsitektur 40 taun (2011 - kaya papan liyane)
  • lampu aktif sing aktif ing kabeh sudhut 4 ing omah, lan loro sudhut ing ruang bonus
  • 5-ton unit HVAC - diinstal 2015 - rada kegedhen kanggo gampang nangani ekspansi gedhe menyang ruang urip (3 ½ ton unit bakal cukup kanggo ana dawane kothak.);
  • 2011 dirayap kanthi iring arsitektur 40 taun;
  • 2013, kabeh ductwork diisi kanthi lancar ing ngendi wae;
  • semi-sealed crawlspace dehumidifier dirancang kanggo dehumidify nganti 5,000 kothak kaki ruang nyusup;
  • Kunci tombol tanpa kunci elektronik ing entry utama;
  • hedge ligamentum lengsengan dhuwur lan diwasa nyedhiyakake total privasi lan nyegah cahya saka lapangan tenis;
  • angger-angger dhuwur-dhuwur ngubengi lapangan tenis;
  • wolung cara lampu (rong lampu ing saben pojok pelataran saben ing 40 'cagak).

"Informasi dianggep dipercaya nanging ora ditjamin."

Price: $ 538,000
Alamat:6610 Sardis Road
City:Charlotte
Negoro:Mecklenburg
State:NC
MLS:3327038
Taun Dibangun:1979
Lantai:1
Kaki Square:2364
Kamar turu:3
Bathrooms:2.1
Kolam:Ing lemah
Tipe Property:Residential Family Single
Tampilan:Batu lan Kayu
Anggar:Ya
Ukuran Lot:1.37 Acres

Peta lokasi

Enquiry Listing

Ninggalake Komentar

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

unik rtp ngarep kanggo Advertisementyurt living year round