Carane Jual Rumah Unik

In Sade Ngarep Unik

Yen sampeyan wis nduweni sifat unik, utawa omah sing ora biasa, sampeyan ngerti keprihatinan karo sade. Sampeyan ngerti yen, sanajan saben wong sing wis ngunjungi panggonan sampeyan, dheweke ora bisa duwe kabisan kanggo tuku. Dadi carane sampeyan bisa ngedol barang sing unik? Apa sampeyan bisa narik kawicaksanan sing unik kanggo omah sing unik?

Nerangake cara sampeyan ngiklanake!

Omah sing ora biasa nyedhaki pamirsa sing beda karo panuku. Ana panuku metu, khusus looking for something different, something uncommon - a unique property.

Aku, aku, jatuh menyang kategori kasebut. Aku ora bisa nggambarake properti sing aku goleki, amarga aku durung weruh. Aku mung ngerti yen aku ora pengin omah pemotong cookie.

Sawise tuku omah sing sepisanan, sawijining gapura watu, madhep Kali Hudson ing NY, aku nyadari yen kudu ana pembeli liyane kaya aku. Mulane aku miwiti Special "Finds ...", ngendi kita ngedol mung sifat ora biasa.

Pembeli property unik beda karo para panuku liyane, amarga padha tuku murni ing emosi, padha fokus ing "fakta" mengko - sawise padha disambungake kanthi emosional karo properti. Supaya agen sampeyan kudu ngiklanake bab-bab sing bakal ditandhakake dening panuku sing unik.

Punika conto iklan sing aku tulis saka salah siji saka daptaranku sadurungé:

Iklan nggambarake sejarah iki sapisan lali khusus "Golek ...". Iki properti unik wis akeh nawakake lan didol ing 3 dina.

Nostalgia Cottage

tips carane ngedol omah unik.Pintu layar slam minangka anak mbanting ing salah siji lawang banjur metu liyane. Turu ngguyu ing saindhenging omah minangka anak-anak muter-ngulandara ing pekarangan. Umume tenggelong teh ijo ing rockers ing teras sudhut. A gingham kain drapes meja piknik ngendi lemonade lan cakes tempt nibbling saka passersby. Nostalgia Cottage nduweni sajarah sosial sing sugih ing ngendi kanca-kanca lan komunitas saben taun kanggo macem-macem kesempatan. Dibangun ing 1908 dening kulawarga Tanner sing misuwur, dheweke lenggah saka pinggir dalan kira-kira kurang luwih 3. Anyar dicet putih, karo atap anyar lan nganyari prasarana sing signifikan, dheweke uga bisa ngowahi. Tembok sing kuwat ngetokake sajarah anget, rasa tresna, lan bangga, ketok ing rinci saka sawetara ciri asli sing isih ana - lantai kayu oak dipotong saka wit ing tannen Tanner, trim asli lan kerangka, tembok plester ing ruang, nglangkahi langit-langit mlaku 11, 4 kamar tidur sing dicet anyar lan kamar mandi 2. Pawon kabeh asli lan kudu dibenakake kosmetik sing lengkap, nanging spasi gedhe karo kamar sarapan. Properti iki minangka kanvas sing siap lan tunggu sajrone dalan sing mlaku mlaku-mlaku kanggo fasilitas shopping, dining lan medis. Kanthi sawetara kaki persegi 2800, dheweke bakal nggawe B & B apik.

Ngomong agen sampeyan kanggo njlentrehake properti sampeyan kanthi "emosional", supaya panuku bisa ngrasa "sejarah" properti, utawa carane urip ing properti, lan ing omah sampeyan, saka ngendi wae, nalika lagi maca iklan sampeyan.

Iki apa sing kita lakoni, ing Special "Finds ...". Lan kerjane!

Kanggo gagasan liya kanggo mbantu sampeyan ngedol barang unik, maca kirim: Carane Price a House

Posting Paling anyar
komentar
pingbacks / trackbacks
  • [...] Kanggo gagasan liya kanggo mbantu sampeyan ngedol properti sing unik, maca tulisanku: "Tip kanggo Jual Properti Unik" [...]

Ninggalake Komentar

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

carane ngedol omah unik utawa Victorian bersejarah kaya iki.SAUDUNG LAN SETELAH GAMBAR KORBAN CURB