Carane Price a House | Pricing Ngarep unik

 In Marketing Unik Properties, Sade Ngarep Unik

Agen Mangerteni Carane Nyetel House ing Real Estate School

Sawetara 27 taun kepungkur, nalika aku dadi agen real estate anyar, aku sinau babagan omah. Kita mbandhingake lima utawa enem omah ing sawijining kabupaten, dumunung ing sadawane dalan siji.

Saben omah wis padha katon ing njaba. Sawetara ana garages lan / utawa geladak; sawetara wis liyane kamar turu utawa siram saka liyane; sawetara wis nganyarke sing omah-omah liya ora - pawon anyar, kamar mandi sing dianyari, lan liya-liyane. Kita sinau babagan omah, kanthi mbandhingake situs tetangga menyang omah "subjek" - omah kita nyoba nemtokake cara kanggo rega. Kita nggunakake wangun kaya ing ngisor iki:

CARA PRICE HOUSE UNIK

 

Dina iki, nemtokake rega omah wis rampung kanthi cara sing padha. Sampeyan ora nemokake omah sing cocog ing dalan sing padha, utawa malah ing pembangunan sing padha, nanging biasane, sampeyan bisa nemokake properti sing padha kanthi jarak sing cukup. Aturan iki umum ditrapake kanggo pricing luwih saka properti standar.

Sawise sampeyan nemtokake rega sing atos, aturan jempol kanggo nyathet properti sampeyan rada luwih dhuwur tinimbang omah sing bisa didol adoh, lan rada luwih murah tinimbang sifat kaya sing aktif ing pasar. Iki kudu menehi omah sing tipis tinimbang kompetisi.

Aja nggawe kesalahan reregan omah sampeyan dhuwur banget kanggo ngimbangi kepinginan kanggo rembugan! Dina iki, para panuku sing cerdas, lan ana omah-omah luwih akeh sing bisa didol saka sing wis ana ing pirang-pirang taun.

Iku luwih apik kanggo duwe showings liyane lan kurang kamar kanggo rembugan saka akèh kamar kanggo rembugan lan ora showings!

Nentokake babagan rega omah bisa asring nantang kaya ing SteelMaster Quonset Hut sing unik banget.

We ndhaptar iki SteelMaster Quonset pondhasi saperangan taun kepungkur. Iki misuwur minangka omah paling ora umum ing county iki. Mesthine, ora ana sifat sing bisa ditiru ing ngendi wae, ora ana ing negara NC.

Nentokake babagan rega omah bisa cukup tantangan, utamané yen sampeyan duwe omah sing unik!

Minangka sampeyan bisa mbayangno, omah sing unik ora nduweni apa-apa kanggo mbandhingake. Omah mboten umum dumunung ing subdivisi utawa pangembangan. Kadhangkala perlu nggoleki jarak sing apik saka area kanggo nemokake properti sing iso dibandhingake kanggo "Nggoleki ..." khusus.

Kanggo gagasan liya kanggo mbantu sampeyan ngedol barang unik, maca kirim:Tip kanggo Jual Properti Unik

Posting Paling anyar
komentar
pingbacks / trackbacks

Ninggalake Komentar

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

carane ngedol omah unik utawa Victorian bersejarah kaya iki.