Njupuk Homo Unik - Pendekatan Kreatif

Njupuk omah sing unik sing didol minangka fokus marketing utamane Special "Finds ...".
Kita nggunakake pendekatan sing beda-beda ... pola pemikiran sing beda, kanggo nglakoni pamburu omah kanggo sifat sing ora bener.
Nalika nyedhiyakake properti sing ora biasa, para pemilik omah kerep nemokake cara marketing tradisional ora bisa. Special "Finds" iku agensi pamasaran kanggo sifat unik sing njupuk pendekatan kreatif kanggo njupuk omah unik sing didol.
Khusus "Ketemu ..." Nggunakake Pendekatan Inovatif kanggo Pasar lan Narikake Buyers kanggo Unik Homes

Khusus "Nggoleki ..." iku agensi pemasaran lan iklan sing spesifik ngewangi para pemilik omah sing unik ngerteni lan didol. Agensi iki nggunakake teknik pemasaran inovatif bebarengan karo kampanye iklan pasar massal kanggo entuk ekspansi sing akeh lan bisa ngasilake potensial omah-omah. Padha ngembangake kampanye marketing inovatif supaya bisa ngerteni sifat siji-of-a-jenis.

Langkah pisanan ing pendekatan marketing "Menemukan" Spesial yaiku kanggo "ngrebut rasa panguripan." Agensi kasebut banjur nggawe kisah sing dawa banget sing ditulis saka perspektif omah. Omah iki digawa urip lan para panuku diterbitake kanthi emosional liwat properti saka ngendi wae nalika lagi maca crita. Para panuku bisa ngrasakake apa sing kaya manggon ing omah lan ing latar.

Sabanjure, iklan full-page disusun ing edisi digital saka New York Times, Wall Street Journal, Robb Report, Mansion Global, Registrasi duPont, lan liwat publikasi 120 internasional sing makili liwat negara 60, kalebu ing Asia, Eropa, lan Timur Tengah. Tur video HD lan Google Earth fly-over uga digawe lan digunakake ing kabeh iklan uga ing LinkedIn, YouTube, Facebook, lan media sosial liyane.

Saben omah diselehake ing situs web Special Finds, sing nduweni pambayaran properti unik lan internasional. Kabeh kaca dijarwakake menyang basa sing maca. Iki minangka bagean penting saka strategi marketing sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake omah sing unik sing didol!

Brenda Thompson, Special "Finds ..." Pendiri, Presiden, lan CEO yaiku Direktur Pemasaran ing New York Stock Exchange sadurunge ngetik industri real estat ing 1991. Dheweke ngedegake Special "Finds ..." ing 1995 lan wis fokus khusus kanggo marketing properti unik lan njupuk omah unik didol. Dheweke terus-terusan nggunakake marketing kreatif wiwit ngadegake perusahaan kasebut.

Thompson ngandika, "Saben omah sing aku duweke dhewe wis unik, saka gapura watu ing Kali Hudson ing New York menyang pos lan balok ngarep karo botol warna sing dipasang ing tembok ing North Carolina. Nalika aku siap kanggo ngedol, siji-sijine pilihan aku mung gumantung marang perusahaan real estate tradisional. Aku cepet nemokake kekurangan marketing skills lan marketing house unik ing segara saka cookie-cutter omahé ana resep tartamtu kanggo gagal. Aku banjur ngedegake Special "Finds ..." kanggo ngisi kebutuhan marketing profesional ing pasar sing ora nduweni layanan ing industri real estate. "

Khusus "Ketemu ..." iku marketing profesional lan agensi iklan kanggo ngedol situs unik. Berkantor pusat ing North Carolina, Special "Finds ..." ngembangake lan nglakokake kampanye marketing lan iklan kanggo sifat unik ing saindenging Amerika Serikat lan ing saindenging jagad. Agensi uga minangka perusahaan real estate sing dilisensi ing North Carolina lan Pennsylvania lan nggantosi pembeli lan panyedhiya kanthi transaksi properti sing unik ing negara kasebut.

Ndeleng properti unik kita kanggo Advertisement.

0 Read More

Memilih Warna Liner Kolam Renang yang Benar

Apa pilihan sing paling apik kanggo Color Liner Kolam Renang?

Bubar, para pamilik salah sawijining omah-omah bersejarah kita mutusake kanggo neliti pengganti vinil liner sing digawe panas ing kolam renang kanggo mbungkus wektu pool bisa digunakake. Para penjual nyawang manfaat sing ana hubungane karo milih warna sing beda-beda, kaya biru peteng karo biru peteng.

Properti iki dumunung ing pegunungan ing sisih kulon North Carolina ing kutha cawangan Sylva sing nengsemake. Dumunung kurang saka jam kulon Asheville, lan kaya Asheville, properti iki nduweni papat mangsa sing béda - mangsa sing cendhak, musim panas sing suwe, panas banget panas lan suwene suwe suwe.

Penjual duwe kulawarga gedhe. Anak-anak lan putu sering pengunjung lan nglampahi wektu nyemplung ing blumbang. Ing nggoleki kanggo macem-macem werna kolam renang, padha nemokake pro lan kontra:

Kebersihan - Werna warna kolam renang sing cahya bakal nuduhake rereget liyane. Werna werna banyu aqua sing saiki wis jarang dijenengi, nanging godhong utawa rereget ing blumbang nyebabake dheweke katon reged, utamane amarga puing-puing sangisore banyu dadi gedhe.

kolam renang warna kolam renang ing omah iki

sadurunge

werna garis kolam renang sing peteng ing omah iki

SETELAH

Suhu - Salah siji saka kaluwihan paling gedhe sing digandhengake karo werna liner ing pirang-pirang kolam renang sing anyar yaiku nyerep panas saka srengenge minangka bedane karo garis cahya warna cahya sing cetha.

Tabungan Energi - Kolam renang iki duweni mesin gas anyar, nanging amarga warna wedhi ing pirang-pirang kolam renang, pemanas ora digunakake asring lan mesthi nyuda panggunaan gas!

Pemandangan udara saka omah mewah bersejarah karo werna garis kolam renang sing peteng.Ing ngisor iki, padha seneng werna garis pirang-pirang sing anyar. Estetis, kolam renang campuran apik karo njaba omah. Kolam renang luwih akeh ngundang lan katon luwih nyenengake!

Sinau luwih lengkap babagan omah iki lan properti apik tenan sing saiki didol kanggo $ 865,000:

http://specialfinds.com/listings/wnc-historic-luxury-home-college-town/

0 Read More

Jual Rumah Metafisik | Sade Rumah Unik

Tip babagan Jual Rumah Metafisika

Selling metafisika omah duwe tantangan unik. Ana omah ing bumi sing nduwe panggilan khusus. Asring lokasi ing panggonan kasebut dumunung tekan pemilik anyar. Para panuku bisa ditarik kanggo iklan kanggo properti nanging ora ana hubungane karo setelan kasebut. Nalika panuku tengen diterusake, penting kanggo ngidini supaya "disambungake" tinimbang ngganggu utawa push kanggo tawaran.

Kuwi kahanan karo salah siji saka kusus ing "Golek ..." ing 1192 Rabbit Skin Road in Waynesville. sade omah metafisika kaya iki ing Waynesville NC, kadhangkala mbutuhake nunggu panuku bakal disebut!Iki omah nduweni riwayat 'nemokake pemilik sabanjure'. Ing salebeting taun menika, properti menika kathah pikantuk perhatian saking sedaya donya. Ing taun-taun awal, iku papan asal saka psikis, panulis lan pangripta kosmik Greta Woodrew. Bertindak minangka mundur perusahaan kanggo pangadeg Yayasan Teknologi lan Penyuluhan Angkasa (STAR), dadi akeh pengunjung sing misuwur ing saindenging jagad. Saiki, iki digunakake minangka panggonan pribadi, kulawarga. Pamilik iki nyumurupi properti ing impen lan felt kaya sing nelpon kuwat sing padha pindhah saka Florida - ora pitakonan! Banjur dheweke nemokake yen ing hektar 23 ana kristal penyembuhan urip lan vortex sing bisa dibukak maneh.

Nalika nyedhiyakake omah-omah metafisika, penting kanggo ngenali kabeh sing ditemokake saka energi lan kanthi fokus ing "perasaan" sing dipasrahake, sampeyan bisa ngidini omah kanggo narik pemilik sing sabanjure.

Yen sampeyan nduweni properti sing pracaya duwe panggilan khusus, yen sampeyan utawa kanca-kanca sing waras utawa dadi sehat nalika ngunjungi properti sampeyan, sampeyan bisa duwe omah metafisik!

Nelpon pasukan luwih dhuwur kanggo nggoleki panuku sing sabanjuré bisa mbantu. Mlumpat ana ing lapangan, tentrem, meditasi lan nliti sensasi khusus. Properti sampeyan duwe jiwa sing ana sadurunge sampeyan. Tunyuk kanthi ngrungokake lan ngrasa.

Nemokake omah metafisika mbutuhake wektu luwih akeh lan kanthi mangkono, sabar. Dadi mbukak kanggo pratandha equaling kesempatan kanggo pemilik anyar katon!

0 Read More

Curb Appeal - Njaluk House Siap Ngedol

Nelpon banding bisa ditingkatake. Dibandhingake sadurunge lan sawise omah iki unik.
Sadurunge lan Sawise - Njaluk House Siap Ngedol

Curb Appeal banget penting kanggo njupuk omah siap siap didol. Kanggo nambah kasempatan kanggo nyade properti sampeyan kanthi luwih cepet, lan nggawe omah sampeyan metu saka akeh, iku penting yen sadurunge sampeyan nelpon Realtor, sampeyan nglampahi sawetara wektu fokus ing mripat sampeyan mripat banding lan omahmu siap kanggo ngedol. Sebagean gedhe saka "Keputusan Panuku" sing ditemokake ing sawetara detik pisanan ing properti sampeyan. Pembeli bakal sok dong mirsani banding sampeyan. Priksa manawa ana perasaan gedhe saka awal. Delengen omahmu lan barang darbeke, sing bakal ditemokake dening panuku.

Langkah 1: Ngubengi Appeal - Nggawe Sampeyan

Ngelingake carane properti sampeyan katon saka curb - "Curb Appeal", utawa, yen panuku bakal nyedhak ing sikil, katon saka titik dhasar. - Apa dalan sing dibutuhake? - Apa pekarangan mowed? - Apa ana bushes sing perlu trimming utawa mati wit? - Apa sampeyan duwe pager sing rusak, utawa kothak surat miring utawa rusak?

Langkah 2: Mlumpat menyang omah, lan menyang entri utama.

- Apa sampeyan ndandani dalan sing becik? - Apa ana kantong sing katon? - Apa lawang mbutuhake lukisan utawa ndandani? - Apa gutters mlaku liwat lan downspouts clogged? Nambahake tetanduran potted utawa kembang seger menyang cara utawa tangga entri tansah mbantu!

Langkah 3: Bukak lawang lan katon nang.

- Apa karya pandonga? - Apa kunci lawang lan gampang mbukak kunci? - Apa lawang ana? - Apa jendhela ing lawang utawa lingkungan lawang sing resik? - Apa ing wayah mulih, lantai utawa rug resik? - Nggoleki - ana jaring laba-labine?

Langkah 4: Lumampah ing omah sampeyan

- Apa jendhela lan jubin resik? - Bantal mesthine diisolasi, Furnitur dikocok. Kamar kudu mambu seger - ora ana bau pet utawa udud! Yen perlu, investasi ing ionizer kamar kanggo ngilangi bau.

Langkah 5: Gunakake daftar priksa sing gratis

Gunakake dhaptar sing padha karo ing ngisor iki, wiwit njaba lan nggarap. Ngatasi masalah sing sampeyan sok dong mirsani menyang tugas, lan yen kasedhiya nemtokake wong kanggo ngrampungake. Sawise sampeyan rampung kabeh - kanthi bandhing bisa dianyari, lan sawise sampeyan njupuk kabeh langkah liyane menyang omah siap kanggo ngedol, properti sampeyan kudu katon apik supaya sampeyan bisa duwe pikiran loro babagan sade. Yen sing ngono, waktune nelpon Riil! Special Search for List - Miwiti House Siap Ngedol fokus ing curb mréntahaké uga interior omah. download Ndhaptar Dhuwit Sale To-Do List minangka PDF

0 Read More

Unusual Houses Asheville NC

Biltmore Estate Asheville, NCBiltmore Estate Asheville, NCAna akeh omah sing ora biasa ing Asheville NC. Temtu sing paling ora biasa, mesthi kondhang Biltmore Estate, peringkat kaping wolu ing Arsitektur Favorit Amerika dening Institut Arsitek Amérika, lan dumunung ing sawetara hektar 8000.

Sawise nyedhiyakake omah sing ora biasa ing Asheville lan uga Hendersonville NC wiwit 1995, aku seneng banget karo macem-macem situs sing nyenengake, unik, aneh lan apik ing wilayah kasebut.

Delengen peta iki kanggo ndeleng wilayah-wilayah ing negara.

Buncombe County karo Asheville NC lan Sekitar WilayahBuncombe County - ngendi Asheville dumunung;

Henderson Negoro - ing sisih kidul lan wétan karo kutha sing aneh Hendersonville;

Haywood County - ing sisih kulon, kanthi apik Waynesville, mung menit 20 saka Asheville;

Madison Negoro - kanthi komunitas seni lan tani ing Marshall lan Mars Hill;

Polk County - karo negara jaran saka Jajalen;

Transylvania County - kanthi kutha kuliah sing apik Brevard, lan liwat 250 waterfalls!

Yancey Kabupaten - ing sisih lor lan wetan, kanthi Burnsville;

Sampeyan ora kudu drive adoh saka Asheville kanggo nemokake situs unik. Siji properti kuwi dumunung ing Waynesville. Dijenengi "Echo" dening pemilik, properti iki ing 326 Howling Wolf Trail (ora ing GPS!) diwenehi jeneng kasebut amarga dheweke percaya yen "sampeyan njaluk bali apa sampeyan sijine menyang soko".

Kutha asheville nc kalebu saka modern lan eklektik kanggo antik

Kanthi liwat kothak 5800, omah iki nganggo pawon koki profesional sing nduweni kemampuan sing bisa ditrapake diregani meh $ 300,000 ing ngisor nilai!

Modern Houses for Sale, Log Cabins lan Pedesaan Rustic, Gedung Bersejarah, Properti Kuda lan Ladang, Negara Farmhouses, Waterfront utawa Water View Houses for Sale

0 Read More

Carane Jual Rumah Unik

Yen sampeyan wis nduweni sifat unik, utawa omah sing ora biasa, sampeyan ngerti keprihatinan karo sade. Sampeyan ngerti yen, sanajan saben wong sing wis ngunjungi panggonan sampeyan, dheweke ora bisa duwe kabisan kanggo tuku. Dadi carane sampeyan bisa ngedol barang sing unik? Apa sampeyan bisa narik kawicaksanan sing unik kanggo omah sing unik?

Nerangake cara sampeyan ngiklanake!

Omah sing ora biasa nyedhaki pamirsa sing beda karo panuku. Ana panuku metu, khusus looking for something different, something uncommon - a unique property.

Aku, aku, jatuh menyang kategori kasebut. Aku ora bisa nggambarake properti sing aku goleki, amarga aku durung weruh. Aku mung ngerti yen aku ora pengin omah pemotong cookie.

Sawise tuku omah sing sepisanan, sawijining gapura watu, madhep Kali Hudson ing NY, aku nyadari yen kudu ana pembeli liyane kaya aku. Mulane aku miwiti Special "Finds ...", ngendi kita ngedol mung sifat ora biasa.

Pembeli property unik beda karo para panuku liyane, amarga padha tuku murni ing emosi, padha fokus ing "fakta" mengko - sawise padha disambungake kanthi emosional karo properti. Supaya agen sampeyan kudu ngiklanake bab-bab sing bakal ditandhakake dening panuku sing unik.

Punika conto iklan sing aku tulis saka salah siji saka daptaranku sadurungé:

Iklan nggambarake sejarah iki sapisan lali khusus "Golek ...". Iki properti unik wis akeh nawakake lan didol ing 3 dina.

Nostalgia Cottage

tips carane ngedol omah unik.Pintu layar slam minangka anak mbanting ing salah siji lawang banjur metu liyane. Turu ngguyu ing saindhenging omah minangka anak-anak muter-ngulandara ing pekarangan. Umume tenggelong teh ijo ing rockers ing teras sudhut. A gingham kain drapes meja piknik ngendi lemonade lan cakes tempt nibbling saka passersby. Nostalgia Cottage nduweni sajarah sosial sing sugih ing ngendi kanca-kanca lan komunitas saben taun kanggo macem-macem kesempatan. Dibangun ing 1908 dening kulawarga Tanner sing misuwur, dheweke lenggah saka pinggir dalan kira-kira kurang luwih 3. Anyar dicet putih, karo atap anyar lan nganyari prasarana sing signifikan, dheweke uga bisa ngowahi. Tembok sing kuwat ngetokake sajarah anget, rasa tresna, lan bangga, ketok ing rinci saka sawetara ciri asli sing isih ana - lantai kayu oak dipotong saka wit ing tannen Tanner, trim asli lan kerangka, tembok plester ing ruang, nglangkahi langit-langit mlaku 11, 4 kamar tidur sing dicet anyar lan kamar mandi 2. Pawon kabeh asli lan kudu dibenakake kosmetik sing lengkap, nanging spasi gedhe karo kamar sarapan. Properti iki minangka kanvas sing siap lan tunggu sajrone dalan sing mlaku mlaku-mlaku kanggo fasilitas shopping, dining lan medis. Kanthi sawetara kaki persegi 2800, dheweke bakal nggawe B & B apik.

Ngomong agen sampeyan kanggo njlentrehake properti sampeyan kanthi "emosional", supaya panuku bisa ngrasa "sejarah" properti, utawa carane urip ing properti, lan ing omah sampeyan, saka ngendi wae, nalika lagi maca iklan sampeyan.

Iki apa sing kita lakoni, ing Special "Finds ...". Lan kerjane!

Kanggo gagasan liya kanggo mbantu sampeyan ngedol barang unik, maca kirim: Carane Price a House

1 Read More

Carane Price a House | Pricing Ngarep unik

Agen Mangerteni Carane Nyetel House ing Real Estate School

Sawetara 27 taun kepungkur, nalika aku dadi agen real estate anyar, aku sinau babagan omah. Kita mbandhingake lima utawa enem omah ing sawijining kabupaten, dumunung ing sadawane dalan siji.

Saben omah wis padha katon ing njaba. Sawetara ana garages lan / utawa geladak; sawetara wis liyane kamar turu utawa siram saka liyane; sawetara wis nganyarke sing omah-omah liya ora - pawon anyar, kamar mandi sing dianyari, lan liya-liyane. Kita sinau babagan omah, kanthi mbandhingake situs tetangga menyang omah "subjek" - omah kita nyoba nemtokake cara kanggo rega. Kita nggunakake wangun kaya ing ngisor iki:

CARA PRICE HOUSE UNIK

Iki dina, nemtokake carane rega omah wis rampung banget cara sing padha. Sampeyan ora nemokake omah sing cocog ing dalan sing padha, utawa malah ing pembangunan sing padha, nanging biasane, sampeyan bisa nemokake properti sing padha kanthi jarak sing cukup. Aturan iki umum ditrapake kanggo pricing luwih saka properti standar.

Sawise sampeyan nemtokake rega sing atos, aturan jempol kanggo nyathet properti sampeyan rada luwih dhuwur tinimbang omah sing bisa didol adoh, lan rada luwih murah tinimbang sifat kaya sing aktif ing pasar. Iki kudu menehi omah sing tipis tinimbang kompetisi.

Aja nggawe kesalahan reregan omah sampeyan dhuwur banget kanggo ngimbangi kepinginan kanggo rembugan! Dina iki, para panuku sing cerdas, lan ana omah-omah luwih akeh sing bisa didol saka sing wis ana ing pirang-pirang taun.

Iku luwih apik kanggo duwe showings liyane lan kurang kamar kanggo rembugan saka akèh kamar kanggo rembugan lan ora showings!

Nentokake babagan rega omah bisa asring nantang kaya ing SteelMaster Quonset Hut sing unik banget.

We ndhaptar iki SteelMaster Quonset pondhasi saperangan taun kepungkur. Iki misuwur minangka omah paling ora umum ing county iki. Mesthine, ora ana sifat sing bisa ditiru ing ngendi wae, ora ana ing negara NC.

Nentokake babagan rega omah bisa cukup tantangan, utamané yen sampeyan duwe omah sing unik!

Nemtokake babagan rega omah sing nyedhaki prasaja kanggo omah standar nanging omah sing unik ora nduweni apa-apa kanggo mbandhingake. Omah mboten umum dumunung ing subdivisi utawa pangembangan. Kadhangkala perlu nggoleki jarak sing apik saka area kanggo nemokake properti sing iso dibandhingake kanggo "Nggoleki ..." khusus.

Kanggo gagasan liya kanggo mbantu sampeyan ngedol barang unik, maca kirim: Tip kanggo Jual Properti Unik

1 Read More

Carane Jual Rumah Unik

Tip Sampeyan Bisa Nganggo - Sinau Cara Ngedol House Unik

Yen sampeyan duwe omah sing ora biasa, pilih dhewe begja! Sampeyan kudu ngelingake yen sifat liyane ora ana. Gunakake keunikan properti sampeyan supaya bisa metu saka wong akeh. Gunakake gagasan ing ngisor iki kanggo ngramu rencana sampeyan lan sinau babagan carane ngedol omah unik.

Siji saka Kind

Nalika ngedol barang sing ora biasa, ngerteni yen ana regane duwe barang sing dadi siji-of-a-kind. Priksa manawa kanggo nyetel kabeh ciri khusus ing marketing property lan ora ngobati wektu lan dhuwit kanggo nyoba pasar kanggo para panuku biasa sing ora nggoleki barang sing unik utawa ora biasa. Aku bakal kasurung para penjual kanggo mesthekake yen agen wis duwe rencana babagan carane dheweke bakal melu menyang pembeli sing nggoleki properti sing unik.

Apa Sampeyan Pribadhi Home?

Salah siji saka panyedhiya unik properti unik sing pengin ngerti yaiku: "Kepiye aku rega omahku?" Penetapan properti sing ora biasa ora kabeh padha kaya pricing properti ing lingkungan tradisional utawa bagean-bagean ing ngendi dodolan bisa ditemokake ing cedhak jarak

Kanggo nggoleki penjualan cukup apik kanggo mbenerake properti, kita kerep kudu ngidini wilayah panelusuran kita cukup adoh. Kanthi fokus ing sifat ora biasa, kita nggoleki kabeh listing unik ing wilayah pasar lan nyedhiyakake minangka sumber kanggo para panuku liwat situs web SpecialFinds.com.

Kita ngawasi properti unik sing padha didol, lan duwe basis dodolan unik properti sing bisa digunakake kanggo analisis pricing. Penjual dianjurake kanggo mesthekake yen agen bisa nduduhake pendekatan profesional kanggo pricing properti kasebut, kanthi memperhitungake karakteristik unik, lan tantangan kanggo nemokake sales sebanding.

Price Listing Unrealistic

Kesalahan umum sing digawe dening para penjual yaiku kanggo nganjurake rega reaksi sing ora realistis, pracaya manawa dheweke nggawe kamar kanggo negosiasi lan bisa ngurangi rega kasebut mengko yen listing ora narik kawigaten para panuku. Sanajan angel kanggo mbangun rega pasar kanggo properti sing unik, para panuku luwih sinau tinimbang ing wektu sing kepungkur lan ing wektu sing paling dawa bisa ngerteni yen properti wis diregani luwih dhuwur tinimbang rega sing padha.

Asil paling umum yaiku sawetara pameran utawa ora nuduhake, ora ana tawaran, lan ora ana rembugan. Pendekatan sing disaranake yaiku kanggo rega properti kasebut kanthi rentang realistis, narik kawigaten para panuku sing paling tuwa.

Emosi Buyers

Ana panuku khusus kanggo nggoleki properti sing ora biasa, lan para penjual pengin nggawe manawa dheweke bisa narik kawigaten para panuku kanggo properti sing unik. Para pembeli saka sifat unik tuku emosi, dadi kudu luwih dhisik emosional nyambungake properti lan banjur bakal nganggep kanyatan kasebut. Penjual saka properti kasebut bakal pengin nggarap agen sing bisa menehi verbalisasi ciri unik properti supaya para panuku potensial bakal gegandhèngan.

Gunakake Stories kanggo Nggawa Properties kanggo Urip

Kita nggunakake crita ing dhaftar kita kanggo nggawa properti kanggo urip supaya panuku bisa "mental" aran apa bakal kaya manggon ana lan ing properti. Aku seneng nggawa raos kaya aku bisa menyang iklan - apa sing sampeyan ndeleng - jambon werna madu; apa sing sampeyan krungu - whistle olahraga ing kadohan; apa sing sampeyan rasak - jamban sing asri; apa sing sampeyan ngambu - suket sing anyar diwenehake. Aku pengin nggambarake properti supaya panuku bisa ngrasa sajarah panggonan. Pemasaran kudu ngrungokake pamiliking pawongan menyang properti saka ngendi wae nalika maca crita. Kita nyoba kanggo menehi perasaan kaya apa nalika omah ing deskripsi dadi omahé.

Ing ngisor iki loro conto crita sing wis digunakake ing iklan kanggo dhaptar omah sing unik.

"Apogee"

Sanadyan mbintangi lintang-lintang banget ing ndhuwur, musik ngisi ruang kasebut. "Nguripake kabeh, ora ana sing bisa ngrungokake kita!" Lan padha ... lan padha nari. Kanca-kanca kasebut, lan 17 mung mengko ditemoni ing tengah kutha kanggo nedha bengi. Apogee, ing 3950 'sing luwih adhem, iku alamat dhuwur Asheville. Sakbenere pribadi karo views 75-mil, dheweke lenggah ing 14.6, pangopènan sing kurang, amba akehe hektar, nuduhake wates mil. 25 karo Blue Ridge Parkway. Kanthi 6420 sq. Ft., Ana pamikiran saka saben kamar. Akeh porches & deck ngajak ngahibur utawa bayangan. Sawetara fitur dhuwur-dhuwur kalebu kamar master 2, mandi ensuite ultra mewah, Crow's Nest kanggo bintang ningali; Kisah-kisah 2, tumpukan kayu, kobongan kayu, dapur gedhé, papan sing resmi lan rilisik, kayu jubin & jubin panas sing nyenengake, sistem swara kabel lan alur sing didadekake siji kanggo nyetel lift. Lampu kota Asheville sing kagem inspirasi.

"Allison Place Lawas - 70 Acres"

Saben dina Minggu, wong-wong dosa, lan wong-wong mursid teka ing omah Grandma Allison. Ora ana undangan, ora butuh panganan - pitik goreng, kentang mashed lan kuah, okra goreng, lan liya-liyane. Pawon kasebut amba, nanging kita kabeh pas karo - biskuit buttermilk panas metu saka oven. Pandonga, banjur liwati piring - kabeh padha lunga. Anak-anak nang endi wae, slamming lawang, ndhelikake ing kamar turu ing nduwur lan mudhun. Ing lumbung gedhe, wong ngrembug ternak, lan nalika utawa arep ngethok kayu maneh. Wanita ngendhog ing poros pinggir. Puding pisang kanggo panganan cuci mulut! Linggih ing 70 + hektar, kanthi kira-kira 55 ing alas.

Nyekel Ketrampilan

Para panuku kerep nemoni babagan listing kanthi jeneng utawa unsur unsur omah, tinimbang alamat. Wong-wong bakal takon babagan "omah ing pundi anak cacah pitu", utawa "panggonan ing jaran nunggu sound of door sliding door". Asil menarik saka iklan deskriptif kita yaiku sing wis adol papat dhaptar kita menyang pembeli remot mung saka iklan tanpa pembeli sing secara fisik ningali properti nganti teka ing tutup. Kita nggunakake photography lan wisata video rinci, supaya ing kasus, panuku durung duwe demo virtual. Kita duwe pembeli setuju kanggo terus penjual lan perusahaan kita aman yen padha ora kaya properti yen padha weruh, lan saben wong ditutup tanpa masalah.

Boten manawa jinis properti, mesthi penting yen omah kasebut apik, ing njaba uga interior. Priksa manawa properti ing kondisi apik banget lan priksa manawa sampeyan tetep kanthi cara iki sajrone periode listing. Sinau kanggo nuduhake properti ing sembarang wektu. Kanthi sifat ora biasa, priksa manawa sampeyan wis siap kanggo pindhah nalika sampeyan duwe panuku. Nalika panuku teka, ora ana sepuluh wong sing bisa nemokake properti sampeyan; mung ana siji.

Apa sellers wis ngandika:

"Wawancara karo sawetara agen real estate banjur njaluk kula dhaptar karo Brenda. Nanging, dheweke nindakake luwih akeh tinimbang 'daftar'. Dheweke kepethuk karo kita kanggo ngedegake pondhasi carane dheweke bakal nemokake omah iki. Dheweke banjur ngginakaken wektu kanggo properti supaya dheweke bisa nulis crita omah sing bakal ngirimake karakter unik marang para panuku. Pembeli nyedhaki dheweke supaya dheweke bisa kerja kanthi profesional minangka agen dual. Brenda lan asistenipun mbiyantu para panuku lan panuku kanggo mindhah proses kasebut lan dadi penghubung sing apik sajrone telung prakara lan liwat penutupan ...... sing dumadi ing sasi 2 ing patemon awal kita! "

- Pat T.

"Pendhaftaran kawruh babagan Brenda adhedhasar ora mung dheweke skills nanging luwih penting ing sikap dheweke. Dheweke ngrungokake apa sing kudu dakkandhakake, banjur menehi respon. Aku ora seneng karo apa sing daktindakake, nanging aku ngerti manawa dheweke bener. Brenda nduweni ati sing apik. Dheweke mangerteni carane siji bisa dadi properti lan omah lan dheweke nambani lampiran kasebut. Sapa sing bisa ndhaftarake properti nanging ora kabeh sing gelem nindakake barang-barang ekstra sing dibutuhake kanggo nuduhake lan ngedol. Matur nuwun. Mulai karo sing paling apik. Brenda bisa diétung supaya bisa kerja kanthi cepet. "

- Trudee S.

Napa nyawisaken wekdal panjenengan sinau babagan ngedol omah unik. We are marketing experts. Ayo kita mbantu!

Kanggo gagasan liya kanggo mbantu sampeyan ngedol barang unik, maca kirim: Carane Price a House

0 Read More

Tuwuh Roof utawa Green Roof | Sustainable Living

tuwuh gendheng ing omah sampeyanPikirane tuwuh ing atap sing urip dadi luwih umum ing Amerika Serikat, nanging atap urip ora dadi gagasan anyar.

Atap sing urip utawa atap sing ijo yaiku salah sawijining lapisan bumi sing ngijini vegetasi, sampurna kanggo lawn, kembang, wit utawa kebon sayur.

Padha dadi bagéyan saka arsitektur ing negara-negara Eropah luwih saka 60 taun. Sawetara negara wis ngakoni manfaat sing wis dikarepake supaya kabeh atap sing anyar tuwuh dadi atap sing urip.

(More ...)

0 Read More

Warga Wetan Bersejarah | Charlotte

Historic Victorian Homes in Charlotte

sajarah-victorian-homeWewangunan paling penting Ward Keempat canggih nyampurnakake omah-omah victorians bersejarah 100-plus-tahun kanthi apartemen, taman, restoran, lan bisnis. Nglarani dalan sing padhang, awerine, lan sempit ing wayah wengi, para pengunjung seneng banget ningali omah-omah Victoria kuna sing nyenengake kanthi latar ngarep lan kebon pati. Monggo goleki lan lelungan liwat lingkungan Victorian sing ayu, aja cepet-cepet anggone mlayu, alon-alon njupuk wektu lan nikmati.

Sajarah

Ing 1886 troli dadi fokus transportasi umum ing NC. Sampeyan bisa maca babagan kene. Ing wiwitan wulan 1887, troli kasebut dipigunakaké ing Charlotte, nggawa komunitas sing sepisan katon adoh, gampang digayuh. Ward kaping papat dadi panggonan sing dikarepake lan cenderung didunungi dening para pemilik usaha, pendeta, lan dokter. Wilayah kasebut minangka wilayah sing sugih ing Charlotte nanging sawisé taun minangka peralihan perdagangan, lan mesthi déning 1970, wilayah iki wis diabaikan. Bab iki umum kanggo ndeleng omah-omah sing dirusak utawa malah diobong-obyek. Kanthi matur nuwun sanget, ing pungkasan abad kaping 20th, Ward kaping sekawan weruh pemugaran lan saiki dadi bagean gedhé saka Uptown Charlotte.

Dina iki, kabeh Ward Keempat minangka panggonan sing apik kanggo ngunjungi lan komunitas sing nggolekake omah sing apik, kondhisi kemewahan, apartemen gaya kutha, ruang hijau, lan bisnis. Ana akeh babagan budaya, agama lan pendidikan sing kudu dilakoni, kabeh sing mlaku-mlaku ing distrik bisnis ing kutha Charlotte.

Warung Historic Sewing Historic in Charlotte's Fourth Ward

Historic Victorian Homes

Sejarah Carr House

John Price Carr House, dibangun ing 1904 minangka omah gaya Victorian Ratu Anne sing nggumunake lan dibahas ing situs web Komisi Charlotte Landmark.

Historic Victorian Homes

Ing William Overcarsh House

House William Overcarsh minangka papan saka sekolah lan menteri lokal sing dipengaruhi pangembangan agama Mecklenburg County. Iki nuduhaké menara, sinar matahari, gerbang sing diukir, lan lawuh jendhela. Kaki kubah 3,435, kamar turu lima lan omah loro-baku minangka conto arsitektur gaya Ratu Anne. Pungkasan iki didol ing 1994 kanggo $ 566,500.

Historic Victorian Homes

The Berryhill House

Gedung Berryhill dibangun ing 1884 dening John H. Newcomb. Iki minangka salah sawijining conto arsitektur Victoria ing Charlotte. Trim njaba njlimet, kayata fitur Charles Eastlake umum.

Wisata ing Fourth Ward

Wates kaping wolu yaiku omah-omah gedhé Victorian, minangka Distrik Bersejarah resmi lan lokasi Pemakaman Pemukim Tua, lan Taman Warisan Papat Tiga. Kanggo gambaran sing sumunar ing mangsa kepungkur, saiki lan mangsa ngarep, montor mabur karo kuda Charlotte Centre Kutha Carriage Tours.

Historic Victorian Home For Sale

Historic Victorian Home

119 N Piedmont Ave, Kings Mountain

Rev. John D. Mauney House minangka Lady Painted Victorian cedhak Charlotte NC, lan kadhaptar ing Register Nasional Tempat Sajarah. Jalur kobblestone meander liwat kuna Inggris Boxwoods, kebon cantik sing dawa karo area lelenggahan. Sawetara fasilitas ing njerone ana pawon jantung sing nggambarake lampu hangat saka candelier kristal sing nggantung saka langit-langit dhuwur, kamar tidur 4, kamar mandi 3 lan 1 / 2 kalebu kamar turunan tingkat utama karo kamar mandi pribadi, telung perapian, pawon gedhe karo peralatan sing didhelikake, kamar game gedhe banget karo lantai terrazzo sing diobong lan bar kanthi perkakas, akeh rak lan lemari sing dibangun karo lawang kaca sing dipimpin utawa nganggo lawang, sing ana garasi lan carport sing kapisah. Klik kene kanggo informasi luwih lengkap babagan omah sing éndah iki.

0 Read More
Kaca 1 of 3

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri