Curb Appeal - Njaluk House Siap Ngedol

Nelpon banding bisa ditingkatake. Dibandhingake sadurunge lan sawise omah iki unik.
Sadurunge lan Sawise - Njaluk House Siap Ngedol

Curb Appeal banget penting kanggo njupuk omah siap siap didol. Kanggo nambah kasempatan kanggo nyade properti sampeyan kanthi luwih cepet, lan nggawe omah sampeyan metu saka akeh, iku penting yen sadurunge sampeyan nelpon Realtor, sampeyan nglampahi sawetara wektu fokus ing mripat sampeyan mripat banding lan omahmu siap kanggo ngedol. Sebagean gedhe saka "Keputusan Panuku" sing ditemokake ing sawetara detik pisanan ing properti sampeyan. Pembeli bakal sok dong mirsani banding sampeyan. Priksa manawa ana perasaan gedhe saka awal. Delengen omahmu lan barang darbeke, sing bakal ditemokake dening panuku.

Langkah 1: Ngubengi Appeal - Nggawe Sampeyan

Ngelingake carane properti sampeyan katon saka curb - "Curb Appeal", utawa, yen panuku bakal nyedhak ing sikil, katon saka titik dhasar. - Apa dalan sing dibutuhake? - Apa pekarangan mowed? - Apa ana bushes sing perlu trimming utawa mati wit? - Apa sampeyan duwe pager sing rusak, utawa kothak surat miring utawa rusak?

Langkah 2: Mlumpat menyang omah, lan menyang entri utama.

- Apa sampeyan ndandani dalan sing becik? - Apa ana kantong sing katon? - Apa lawang mbutuhake lukisan utawa ndandani? - Apa gutters mlaku liwat lan downspouts clogged? Nambahake tetanduran potted utawa kembang seger menyang cara utawa tangga entri tansah mbantu!

Langkah 3: Bukak lawang lan katon nang.

- Apa karya pandonga? - Apa kunci lawang lan gampang mbukak kunci? - Apa lawang ana? - Apa jendhela ing lawang utawa lingkungan lawang sing resik? - Apa ing wayah mulih, lantai utawa rug resik? - Nggoleki - ana jaring laba-labine?

Langkah 4: Lumampah ing omah sampeyan

- Apa jendhela lan jubin resik? - Bantal mesthine diisolasi, Furnitur dikocok. Kamar kudu mambu seger - ora ana bau pet utawa udud! Yen perlu, investasi ing ionizer kamar kanggo ngilangi bau.

Langkah 5: Gunakake daftar priksa sing gratis

Gunakake dhaptar sing padha karo ing ngisor iki, wiwit njaba lan nggarap. Ngatasi masalah sing sampeyan sok dong mirsani menyang tugas, lan yen kasedhiya nemtokake wong kanggo ngrampungake. Sawise sampeyan rampung kabeh - kanthi bandhing bisa dianyari, lan sawise sampeyan njupuk kabeh langkah liyane menyang omah siap kanggo ngedol, properti sampeyan kudu katon apik supaya sampeyan bisa duwe pikiran loro babagan sade. Yen sing ngono, waktune nelpon Riil! Special Search for List - Miwiti House Siap Ngedol fokus ing curb mréntahaké uga interior omah. downloadNdhaptar Dhuwit Sale To-Do List minangka PDF

0 Read More

Unusual Houses Asheville NC

Biltmore Estate Asheville, NCBiltmore Estate Asheville, NCAna akeh omah sing ora biasa ing Asheville NC. Temtu sing paling ora biasa, mesthi kondhangBiltmore Estate, peringkat kaping wolu ingArsitektur Favorit AmerikadeningInstitut Arsitek Amérika, lan dumunung ing sawetara hektar 8000.

Sawise nyedhiyakake omah sing ora biasa ing Asheville lan uga Hendersonville NC wiwit 1995, aku seneng banget karo macem-macem situs sing nyenengake, unik, aneh lan apik ing wilayah kasebut.

Delengen peta iki kanggo ndeleng wilayah-wilayah ing negara.

Buncombe County karo Asheville NC lan Sekitar WilayahBuncombe County - ngendiAshevilledumunung;

HendersonNegoro- ing sisih kidul lan wétan karo kutha sing anehHendersonville

HaywoodCounty - ing sisih kulon, kanthi apikWaynesville, mung menit 20 saka Asheville;

MadisonNegoro- kanthi komunitas seni lan tani ingMarshalllanMars Hill;

Polk County - karo negara jaran sakaJajalen;

TransylvaniaCounty - kanthi kutha kuliah sing apikBrevard, lan liwat 250 waterfalls!

YanceyKabupaten - ing sisih lor lan wetan, kanthiBurnsville;

Sampeyan ora kudu drive adoh saka Asheville kanggo nemokake situs unik. Siji properti kuwi dumunung ing Waynesville. Dijenengi "Echo" dening pemilik, properti iki ing 326 Howling Wolf Trail (ora ing GPS!) diwenehi jeneng kasebut amarga dheweke percaya yen "sampeyan njaluk bali apa sampeyan sijine menyang soko".

Kutha asheville nc kalebu saka modern lan eklektik kanggo antik

Kanthi liwat kothak 5800, omah iki nganggo pawon koki profesional sing nduweni kemampuan sing bisa ditrapake diregani meh $ 300,000 ing ngisor nilai!

Modern Houses for Sale,  Log Cabins lan Pedesaan Rustic,  Gedung BersejarahProperti Kuda lan LadangNegara FarmhousesWaterfront utawa Water View Houses for Sale

 

0 Read More

Carane Price a House | Pricing Ngarep unik

Agen Mangerteni Carane Nyetel House ing Real Estate School

Sawetara 27 taun kepungkur, nalika aku dadi agen real estate anyar, aku sinau babagan omah. Kita mbandhingake lima utawa enem omah ing sawijining kabupaten, dumunung ing sadawane dalan siji.

Saben omah wis padha katon ing njaba. Sawetara ana garages lan / utawa geladak; sawetara wis liyane kamar turu utawa siram saka liyane; sawetara wis nganyarke sing omah-omah liya ora - pawon anyar, kamar mandi sing dianyari, lan liya-liyane. Kita sinau babagan omah, kanthi mbandhingake situs tetangga menyang omah "subjek" - omah kita nyoba nemtokake cara kanggo rega. Kita nggunakake wangun kaya ing ngisor iki:

CARA PRICE HOUSE UNIK

 

Dina iki, nemtokake rega omah wis rampung kanthi cara sing padha. Sampeyan ora nemokake omah sing cocog ing dalan sing padha, utawa malah ing pembangunan sing padha, nanging biasane, sampeyan bisa nemokake properti sing padha kanthi jarak sing cukup. Aturan iki umum ditrapake kanggo pricing luwih saka properti standar.

Sawise sampeyan nemtokake rega sing atos, aturan jempol kanggo nyathet properti sampeyan rada luwih dhuwur tinimbang omah sing bisa didol adoh, lan rada luwih murah tinimbang sifat kaya sing aktif ing pasar. Iki kudu menehi omah sing tipis tinimbang kompetisi.

Aja nggawe kesalahan reregan omah sampeyan dhuwur banget kanggo ngimbangi kepinginan kanggo rembugan! Dina iki, para panuku sing cerdas, lan ana omah-omah luwih akeh sing bisa didol saka sing wis ana ing pirang-pirang taun.

Iku luwih apik kanggo duwe showings liyane lan kurang kamar kanggo rembugan saka akèh kamar kanggo rembugan lan ora showings!

Nentokake babagan rega omah bisa asring nantang kaya ing SteelMaster Quonset Hut sing unik banget.

We ndhaptar iki SteelMaster Quonset pondhasi saperangan taun kepungkur. Iki misuwur minangka omah paling ora umum ing county iki. Mesthine, ora ana sifat sing bisa ditiru ing ngendi wae, ora ana ing negara NC.

Nentokake babagan rega omah bisa cukup tantangan, utamané yen sampeyan duwe omah sing unik!

Minangka sampeyan bisa mbayangno, omah sing unik ora nduweni apa-apa kanggo mbandhingake. Omah mboten umum dumunung ing subdivisi utawa pangembangan. Kadhangkala perlu nggoleki jarak sing apik saka area kanggo nemokake properti sing iso dibandhingake kanggo "Nggoleki ..." khusus.

Kanggo gagasan liya kanggo mbantu sampeyan ngedol barang unik, maca kirim:Tip kanggo Jual Properti Unik

1 Read More

Carane Jual Rumah Unik

Tip Sampeyan Bisa Nganggo - Sinau Cara Ngedol House Unik

Yen sampeyan duwe omah sing ora biasa, pilih dhewe begja! Sampeyan kudu ngelingake yen sifat liyane ora ana. Gunakake keunikan properti sampeyan supaya bisa metu saka wong akeh. Gunakake gagasan ing ngisor iki kanggo ngramu rencana sampeyan lan sinau babagan carane ngedol omah unik.

Siji saka Kind

Nalika ngedol barang sing ora biasa, ngerteni yen ana regane duwe barang sing dadi siji-of-a-kind. Priksa manawa kanggo nyetel kabeh ciri khusus ing marketing property lan ora ngobati wektu lan dhuwit kanggo nyoba pasar kanggo para panuku biasa sing ora nggoleki barang sing unik utawa ora biasa. Aku bakal kasurung para penjual kanggo mesthekake yen agen wis duwe rencana babagan carane dheweke bakal melu menyang pembeli sing nggoleki properti sing unik.

Apa Sampeyan Pribadhi Home?

Salah siji saka panyedhiya unik properti unik sing pengin ngerti yaiku: "Kepiye aku rega omahku?" Penetapan properti sing ora biasa ora kabeh padha kaya pricing properti ing lingkungan tradisional utawa bagean-bagean ing ngendi dodolan bisa ditemokake ing cedhak jarak

Kanggo nggoleki penjualan cukup apik kanggo mbenerake properti, kita kerep kudu ngidini wilayah panelusuran kita cukup adoh. Kanthi fokus ing sifat ora biasa, kita nggoleki kabeh listing unik ing wilayah pasar lan nyedhiyakake minangka sumber kanggo para panuku liwat situs web SpecialFinds.com.

Kita ngawasi properti unik sing padha didol, lan duwe basis dodolan unik properti sing bisa digunakake kanggo analisis pricing. Penjual dianjurake kanggo mesthekake yen agen bisa nduduhake pendekatan profesional kanggo pricing properti kasebut, kanthi memperhitungake karakteristik unik, lan tantangan kanggo nemokake sales sebanding.

Price Listing Unrealistic

Kesalahan umum sing digawe dening para penjual yaiku kanggo nganjurake rega reaksi sing ora realistis, pracaya manawa dheweke nggawe kamar kanggo negosiasi lan bisa ngurangi rega kasebut mengko yen listing ora narik kawigaten para panuku. Sanajan angel kanggo mbangun rega pasar kanggo properti sing unik, para panuku luwih sinau tinimbang ing wektu sing kepungkur lan ing wektu sing paling dawa bisa ngerteni yen properti wis diregani luwih dhuwur tinimbang rega sing padha.

Asil paling umum yaiku sawetara pameran utawa ora nuduhake, ora ana tawaran, lan ora ana rembugan. Pendekatan sing disaranake yaiku kanggo rega properti kasebut kanthi rentang realistis, narik kawigaten para panuku sing paling tuwa.

Emosi Buyers

Ana panuku khusus kanggo nggoleki properti sing ora biasa, lan para penjual pengin nggawe manawa dheweke bisa narik kawigaten para panuku kanggo properti sing unik. Para pembeli saka sifat unik tuku emosi, dadi kudu luwih dhisik emosional nyambungake properti lan banjur bakal nganggep kanyatan kasebut. Penjual saka properti kasebut bakal pengin nggarap agen sing bisa menehi verbalisasi ciri unik properti supaya para panuku potensial bakal gegandhèngan.

Gunakake Stories kanggo Nggawa Properties kanggo Urip

Kita nggunakake crita ing dhaftar kita kanggo nggawa properti kanggo urip supaya panuku bisa "mental" aran apa bakal kaya manggon ana lan ing properti. Aku seneng nggawa raos kaya aku bisa menyang iklan - apa sing sampeyan ndeleng - jambon werna madu; apa sing sampeyan krungu - whistle olahraga ing kadohan; apa sing sampeyan rasak - jamban sing asri; apa sing sampeyan ngambu - suket sing anyar diwenehake. Aku pengin nggambarake properti supaya panuku bisa ngrasa sajarah panggonan. Pemasaran kudu ngrungokake pamiliking pawongan menyang properti saka ngendi wae nalika maca crita. Kita nyoba kanggo menehi perasaan kaya apa nalika omah ing deskripsi dadi omahé.

Ing ngisor iki loro conto crita sing wis digunakake ing iklan kanggo dhaptar omah sing unik.

"Apogee"

Sanadyan mbintangi lintang-lintang banget ing ndhuwur, musik ngisi ruang kasebut. "Nguripake kabeh, ora ana sing bisa ngrungokake kita!" Lan padha ... lan padha nari. Kanca-kanca kasebut, lan 17 mung mengko ditemoni ing tengah kutha kanggo nedha bengi. Apogee, ing 3950 'sing luwih adhem, iku alamat dhuwur Asheville. Sakbenere pribadi karo views 75-mil, dheweke lenggah ing 14.6, pangopènan sing kurang, amba akehe hektar, nuduhake wates mil. 25 karo Blue Ridge Parkway. Kanthi 6420 sq. Ft., Ana pamikiran saka saben kamar. Akeh porches & deck ngajak ngahibur utawa bayangan. Sawetara fitur dhuwur-dhuwur kalebu kamar master 2, mandi ensuite ultra mewah, Crow's Nest kanggo bintang ningali; Kisah-kisah 2, tumpukan kayu, kobongan kayu, dapur gedhé, papan sing resmi lan rilisik, kayu jubin & jubin panas sing nyenengake, sistem swara kabel lan alur sing didadekake siji kanggo nyetel lift. Lampu kota Asheville sing kagem inspirasi.

"Allison Place Lawas - 70 Acres"

Saben dina Minggu, wong-wong dosa, lan wong-wong mursid teka ing omah Grandma Allison. Ora ana undangan, ora butuh panganan - pitik goreng, kentang mashed lan kuah, okra goreng, lan liya-liyane. Pawon kasebut amba, nanging kita kabeh pas karo - biskuit buttermilk panas metu saka oven. Pandonga, banjur liwati piring - kabeh padha lunga. Anak-anak nang endi wae, slamming lawang, ndhelikake ing kamar turu ing nduwur lan mudhun. Ing lumbung gedhe, wong ngrembug ternak, lan nalika utawa arep ngethok kayu maneh. Wanita ngendhog ing poros pinggir. Puding pisang kanggo panganan cuci mulut! Linggih ing 70 + hektar, kanthi kira-kira 55 ing alas.

Nyekel Ketrampilan

Para panuku kerep nemoni babagan listing kanthi jeneng utawa unsur unsur omah, tinimbang alamat. Wong-wong bakal takon babagan "omah ing pundi anak cacah pitu", utawa "panggonan ing jaran nunggu sound of door sliding door". Asil menarik saka iklan deskriptif kita yaiku sing wis adol papat dhaptar kita menyang pembeli remot mung saka iklan tanpa pembeli sing secara fisik ningali properti nganti teka ing tutup. Kita nggunakake photography lan wisata video rinci, supaya ing kasus, panuku durung duwe demo virtual. Kita duwe pembeli setuju kanggo terus penjual lan perusahaan kita aman yen padha ora kaya properti yen padha weruh, lan saben wong ditutup tanpa masalah.

Boten manawa jinis properti, mesthi penting yen omah kasebut apik, ing njaba uga interior. Priksa manawa properti ing kondisi apik banget lan priksa manawa sampeyan tetep kanthi cara iki sajrone periode listing. Sinau kanggo nuduhake properti ing sembarang wektu. Kanthi sifat ora biasa, priksa manawa sampeyan wis siap kanggo pindhah nalika sampeyan duwe panuku. Nalika panuku teka, ora ana sepuluh wong sing bisa nemokake properti sampeyan; mung ana siji.

Apa sellers wis ngandika:

"Wawancara karo sawetara agen real estate banjur njaluk kula dhaptar karo Brenda. Nanging, dheweke nindakake luwih akeh tinimbang 'daftar'. Dheweke kepethuk karo kita kanggo ngedegake pondhasi carane dheweke bakal nemokake omah iki. Dheweke banjur ngginakaken wektu kanggo properti supaya dheweke bisa nulis crita omah sing bakal ngirimake karakter unik marang para panuku. Pembeli nyedhaki dheweke supaya dheweke bisa kerja kanthi profesional minangka agen dual. Brenda lan asistenipun mbiyantu para panuku lan panuku kanggo mindhah proses kasebut lan dadi penghubung sing apik sajrone telung prakara lan liwat penutupan ...... sing dumadi ing sasi 2 ing patemon awal kita! "

- Pat T.

"Pendhaftaran kawruh babagan Brenda adhedhasar ora mung dheweke skills nanging luwih penting ing sikap dheweke. Dheweke ngrungokake apa sing kudu dakkandhakake, banjur menehi respon. Aku ora seneng karo apa sing daktindakake, nanging aku ngerti manawa dheweke bener. Brenda nduweni ati sing apik. Dheweke mangerteni carane siji bisa dadi properti lan omah lan dheweke nambani lampiran kasebut. Sapa sing bisa ndhaftarake properti nanging ora kabeh sing gelem nindakake barang-barang ekstra sing dibutuhake kanggo nuduhake lan ngedol. Matur nuwun. Mulai karo sing paling apik. Brenda bisa diétung supaya bisa kerja kanthi cepet. "

- Trudee S.

 

Napa nyawisaken wekdal panjenengan sinau babagan ngedol omah unik. We are marketing experts. Ayo kita mbantu!

                

Kanggo gagasan liya kanggo mbantu sampeyan ngedol barang unik, maca kirim:Carane Price a House

0 Read More

Carane Jual Rumah Unik

Yen sampeyan wis nduweni sifat unik, utawa omah sing ora biasa, sampeyan ngerti keprihatinan karo sade. Sampeyan ngerti yen, sanajan saben wong sing wis ngunjungi panggonan sampeyan, dheweke ora bisa duwe kabisan kanggo tuku. Dadi carane sampeyan bisa ngedol barang sing unik? Apa sampeyan bisa narik kawicaksanan sing unik kanggo omah sing unik?

Nerangake cara sampeyan ngiklanake!

Omah sing ora biasa nyedhaki pamirsa sing beda karo panuku. Ana panuku metu, khusus looking for something different, something uncommon - a unique property.

Aku, aku, jatuh menyang kategori kasebut. Aku ora bisa nggambarake properti sing aku goleki, amarga aku durung weruh. Aku mung ngerti yen aku ora pengin omah pemotong cookie.

Sawise tuku omah sing sepisanan, sawijining gapura watu, madhep Kali Hudson ing NY, aku nyadari yen kudu ana pembeli liyane kaya aku. Mulane aku miwiti Special "Finds ...", ngendi kita ngedol mung sifat ora biasa.

Pembeli property unik beda karo para panuku liyane, amarga padha tuku murni ing emosi, padha fokus ing "fakta" mengko - sawise padha disambungake kanthi emosional karo properti. Supaya agen sampeyan kudu ngiklanake bab-bab sing bakal ditandhakake dening panuku sing unik.

Punika conto iklan sing aku tulis saka salah siji saka daptaranku sadurungé:

Iklan nggambarake sejarah iki sapisan lali khusus "Golek ...". Iki properti unik wis akeh nawakake lan didol ing 3 dina.

Nostalgia Cottage

tips carane ngedol omah unik.Pintu layar slam minangka anak mbanting ing salah siji lawang banjur metu liyane. Turu ngguyu ing saindhenging omah minangka anak-anak muter-ngulandara ing pekarangan. Umume tenggelong teh ijo ing rockers ing teras sudhut. A gingham kain drapes meja piknik ngendi lemonade lan cakes tempt nibbling saka passersby. Nostalgia Cottage nduweni sajarah sosial sing sugih ing ngendi kanca-kanca lan komunitas saben taun kanggo macem-macem kesempatan. Dibangun ing 1908 dening kulawarga Tanner sing misuwur, dheweke lenggah saka pinggir dalan kira-kira kurang luwih 3. Anyar dicet putih, karo atap anyar lan nganyari prasarana sing signifikan, dheweke uga bisa ngowahi. Tembok sing kuwat ngetokake sajarah anget, rasa tresna, lan bangga, ketok ing rinci saka sawetara ciri asli sing isih ana - lantai kayu oak dipotong saka wit ing tannen Tanner, trim asli lan kerangka, tembok plester ing ruang, nglangkahi langit-langit mlaku 11, 4 kamar tidur sing dicet anyar lan kamar mandi 2. Pawon kabeh asli lan kudu dibenakake kosmetik sing lengkap, nanging spasi gedhe karo kamar sarapan. Properti iki minangka kanvas sing siap lan tunggu sajrone dalan sing mlaku mlaku-mlaku kanggo fasilitas shopping, dining lan medis. Kanthi sawetara kaki persegi 2800, dheweke bakal nggawe B & B apik.

Ngomong agen sampeyan kanggo njlentrehake properti sampeyan kanthi "emosional", supaya panuku bisa ngrasa "sejarah" properti, utawa carane urip ing properti, lan ing omah sampeyan, saka ngendi wae, nalika lagi maca iklan sampeyan.

Iki apa sing kita lakoni, ing Special "Finds ...". Lan kerjane!

Kanggo gagasan liya kanggo mbantu sampeyan ngedol barang unik, maca kirim: Carane Price a House

1 Read More

Sade House Metaphysical | Sade Rumah Unik

Tip kanggo Nyedhiyani House Metaphysical

Sade a metafisika omah duwe tantangan unik. Ana omah ing bumi sing nduwe panggilan khusus. Asring lokasi ing panggonan kasebut dumunung tekan pemilik anyar. Para panuku bisa ditarik kanggo iklan kanggo properti nanging ora ana hubungane karo setelan kasebut. Nalika panuku tengen diterusake, penting kanggo ngidini supaya "disambungake" tinimbang ngganggu utawa push kanggo tawaran.

Kuwi kahanan karo salah siji saka kusus ing "Golek ..." ing 1192 Rabbit Skin Road in Waynesvillesade omah metafisika mbutuhake wektu nunggu panuku bakal disebut!Iki omah nduweni sajarah "nemokake pemilik sabanjure". Ing salebeting taun menika, properti menika kathah pikantuk perhatian saking sedaya donya. Ing taun-taun awal, iku papan asal saka psikis, panulis lan pangripta kosmik Greta Woodrew. Bertindak minangka mundur perusahaan kanggo pangadeg Yayasan Teknologi lan Penyuluhan Angkasa (STAR), dadi akeh pengunjung sing misuwur saka saindhenging donya. Saiki, iki digunakake minangka panggonan pribadi, kulawarga. Pamilik iki nyumurupi properti ing impen lan felt kaya sing nelpon kuwat sing padha pindhah saka Florida - ora pitakonan! Banjur dheweke nemokake yen ing hektar 23 yaiku kristal marasake awak lan vortex sing bisa dibukak.

Yen sampeyan nduweni properti sing sampeyan pracaya nduweni panggilan khusus, yen sampeyan utawa kanca-kanca wis mari nalika ngunjungi papan, penting kanggo ngenali yen kabeh iku saka energi lan kanthi fokus ing "perasaan" sing properti menehi, sampeyan bisa nyedhiyani omah kanggo narik kawigaten pemilik sing sabanjure.

Nelpon pasukan luwih dhuwur kanggo nggoleki panuku sing sabanjuré bisa mbantu. Mlumpat ana ing lapangan, tentrem, meditasi lan nliti sensasi khusus. Properti sampeyan duwe jiwa sing ana sadurunge sampeyan. Tunyuk kanthi ngrungokake lan ngrasa.

 

 

0 Read More

Tuwuh Roof utawa Green Roof | Sustainable Living

tuwuh gendheng ing omah sampeyanPikirane tuwuh ing atap sing urip dadi luwih umum ing Amerika Serikat, nanging atap urip ora dadi gagasan anyar.

Atap sing urip utawa atap sing ijo yaiku salah sawijining lapisan bumi sing ngijini vegetasi, sampurna kanggo lawn, kembang, wit utawa kebon sayur.

Padha dadi bagéyan saka arsitektur ing negara-negara Eropah luwih saka 60 taun. Sawetara negara wis ngakoni manfaat sing wis dikarepake supaya kabeh atap sing anyar tuwuh dadi atap sing urip.

  (More ...)

0 Read More

Warga Wetan Bersejarah | Charlotte

Historic Victorian Homes in Charlotte

sajarah-victorian-homeWewangunan paling penting Ward Keempat canggih nyampurnakake omah-omah victorians bersejarah 100-plus-tahun kanthi apartemen, taman, restoran, lan bisnis. Nglarani dalan sing padhang, awerine, lan sempit ing wayah wengi, para pengunjung seneng banget ningali omah-omah Victoria kuna sing nyenengake kanthi latar ngarep lan kebon pati. Monggo goleki lan lelungan liwat lingkungan Victorian sing ayu, aja cepet-cepet anggone mlayu, alon-alon njupuk wektu lan nikmati.

Sajarah

Ing 1886 troli dadi fokus transportasi umum ing NC. Sampeyan bisa maca babagan kene. Ing wiwitan wulan 1887, troli kasebut dipigunakaké ing Charlotte, nggawa komunitas sing sepisan katon adoh, gampang digayuh. Ward kaping papat dadi panggonan sing dikarepake lan cenderung didunungi dening para pemilik usaha, pendeta, lan dokter. Wilayah kasebut minangka wilayah sing sugih ing Charlotte nanging sawisé taun minangka peralihan perdagangan, lan mesthi déning 1970, wilayah iki wis diabaikan. Bab iki umum kanggo ndeleng omah-omah sing dirusak utawa malah diobong-obyek. Kanthi matur nuwun sanget, ing pungkasan abad kaping 20th, Ward kaping sekawan weruh pemugaran lan saiki dadi bagean gedhé saka Uptown Charlotte.

Dina iki, kabeh Ward Keempat minangka panggonan sing apik kanggo ngunjungi lan komunitas sing nggolekake omah sing apik, kondhisi kemewahan, apartemen gaya kutha, ruang hijau, lan bisnis. Ana akeh babagan budaya, agama lan pendidikan sing kudu dilakoni, kabeh sing mlaku-mlaku ing distrik bisnis ing kutha Charlotte.

Warung Historic Sewing Historic in Charlotte's Fourth Ward

Historic Victorian Homes

Sejarah Carr House

John Price Carr House, dibangun ing 1904 minangka omah gaya Victorian Ratu Anne sing nggumunake lan dibahas ing situs web Komisi Charlotte Landmark.

Historic Victorian Homes

Ing William Overcarsh House

House William Overcarsh minangka papan saka sekolah lan menteri lokal sing dipengaruhi pangembangan agama Mecklenburg County. Iki nuduhaké menara, sinar matahari, gerbang sing diukir, lan lawuh jendhela. Kaki kubah 3,435, kamar turu lima lan omah loro-baku minangka conto arsitektur gaya Ratu Anne. Pungkasan iki didol ing 1994 kanggo $ 566,500.

Historic Victorian Homes

The Berryhill House

Gedung Berryhill dibangun ing 1884 dening John H. Newcomb. Iki minangka salah sawijining conto arsitektur Victoria ing Charlotte. Trim njaba njlimet, kayata fitur Charles Eastlake umum.

Wisata ing Fourth Ward

Wates kaping wolu yaiku omah-omah gedhé Victorian, minangka Distrik Bersejarah resmi lan lokasi Pemakaman Pemukim Tua, lan Taman Warisan Papat Tiga. Kanggo gambaran sing sumunar ing mangsa kepungkur, saiki lan mangsa ngarep, montor mabur karo kuda Charlotte Centre Kutha Carriage Tours.

Historic Victorian Home For Sale

Historic Victorian Home

119 N Piedmont Ave, Kings Mountain

Rev. John D. Mauney House minangka Lady Painted Victorian cedhak Charlotte NC, lan kadhaptar ing Register Nasional Tempat Sajarah. Jalur kobblestone meander liwat kuna Inggris Boxwoods, kebon cantik sing dawa karo area lelenggahan. Sawetara fasilitas ing njerone ana pawon jantung sing nggambarake lampu hangat saka candelier kristal sing nggantung saka langit-langit dhuwur, kamar tidur 4, kamar mandi 3 lan 1 / 2 kalebu kamar turunan tingkat utama karo kamar mandi pribadi, telung perapian, pawon gedhe karo peralatan sing didhelikake, kamar game gedhe banget karo lantai terrazzo sing diobong lan bar kanthi perkakas, akeh rak lan lemari sing dibangun karo lawang kaca sing dipimpin utawa nganggo lawang, sing ana garasi lan carport sing kapisah. Klik kene kanggo informasi luwih lengkap babagan omah sing éndah iki.

 

0 Read More

Sustainable Living | Rumah Sakit

Rumah Sakit

Minangka biaya urip mundhak, wong mikiraken cara urip. Akeh wong sing ngowahi gaya urip efisien energi. Ora mung wong urip sing ramah lingkungan nanging uga ramah lingkungan. Omah-omah ing ngisor omah, uga dikenal minangka omah-omah sing diremesake ing bumi dadi pilihan sing luwih populer kanggo wong-wong sing narik kawigaten kanggo urip sing tetep. Iku bener cara sing unik lan nyenengake!

Komponen utama saka omah sing dilindhungi bumi minangka fasilitas. Dadi dibangun saka beton, temperatur ngarep bakal nulad marang suhu internal ing lemah, lemah minangka selimut. Contone, yen lemah ing wilayah sampeyan nduweni suhu konsisten tingkat 50, sampeyan bakal ngarepake omah sampeyan tetep ing tingkat 50 sing stabil. Nggawe pemanasan omah luwih gampang lan terjangkau.

Keuntungan ndarbeni Earth Sheltered Home akeh. Iki kalebu: perlindungan saka suhu extremes, efisiensi energi, istirahat insurance ekonomi layak, garis banyu ora bakal beku, bukti rayap, lan perlindungan saka nuklir fallout.

Papan-papan ing Tanah Abot kacathet ing saindenging jagad

Gambar salah sijine omah-omah ing omah sing menarik lan ayu ing desa Holme ing Inggris

Gedhung bawah tanah ing ndhuwur cukup signifikan kanggo dicithak ing Architectural Digest. Dumunung ing désa Holme ing Inggris,Arsitektur Digest disebut minangka nggambarake pentinge omah kaya iki kene.

 

Ana sawetara omah-omahé ing lemah, nanging iki minangka salah siji saka siji ing Gimingham, North Norfolk, Inggris

Omah ing ndhuwur, sing dikenal minangka The Sedum House, minangka sawijining omah ing lemah ing Gimingham, Norfolk Utara, Inggris. Bintang ing Situs Ngarep Bandhingan, deskripsi kasebut "Iki omah, inovatif sanajan kanthi standar atap sing ijo, nggambarake perpaduan sing apik antarane atap ijo sing mlengkung lan Geothermal design.this ". Miturut cara, ing Situs Ngarep Bandhingan minangka sumber gedhe kanggo omah sing unik. Ngunjungi situs kasebut kanggo mangerteni kabeh jinis info babagan omah lan lemah-omah.

Rumah tangga dumunung ing Lyme, New Hampshire

Ing Pinnacle House

"Pinnacle House" kasebut minangka omah aréa omah sing mapan ing Lyme, New Hampshire. Iku ditampilake ing Wilder Utopia, ing ngendi dheweke njlèntrèhaké omah-omah minangka omah Bumi Terisak, omah sing efisien energi sing padhang, berang, garing lan sepi. "Ngunjungi situs kasebut kanggo maca babagan kabeh jinis situs sing ora biasa.

 

Salah siji saka Pedagang Tanah Kanggo Sale

sawetara omah-omahé lemah sing kasedhiya, nanging siji iki cedhak Asheville NC ing 6 Stonegate Trail, Leicester, saiki sing didol.

6 Stonegate Trail

Special Finds wis diwenehi kesempatan kanggo ndhaftar salah siji saka omah-omahé ngisor iki apik banget dumunung mung 20 menit ing sisih kulon kutha Asheville. Rumah spesifik iki dibangun langsung menyang bukit ninggalake mung ngarep struktur sing katon ing njaba jagad. Desaine arang banget energi thanks kanggo bumi sing ngubengi omah. Aja banget kadhemen ing mangsa lan ora panas banget ing mangsa panas. Omah iki ramah lingkungan karo pangopènan kurang. Kanggo mangerteni luwih akeh babagan klik ngarep iki kene.

Ing saindenging jagad, omah-omah sing diremesake ing bumi dadi luwih populer karo individu-individu sing pengin urip luwih lestari. Ana sing cetha ora ana pangopènan sing perlu ing omah-omah iki awit asring digawé saka beton lan dilindhungi saka unsur-unsur saka bumi kasebut.

0 Read More
Kaca 1 of 3

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri