Brenda Thompson, Ahli Marketing Properti, Broker Real Estat

Brenda Thompson

Property Marketing Expert, Real Estate Broker

Passion saya yaiku properti unik aku nelpon khusus "Finds ..."

Aku ora tau pas "cetakan", supaya nggawé perusahaan real estate sing cocok karo jamur! Aku ahli marketing properti, real estate broker. Gagasan Special "Finds ..." dikembangake saka pengalaman pribadi minangka panuku lan bakul sadurunge dadi agen real estate.

Minangka panuku, aku pengin duwe beda. Aku pengin manggon ing bab sing ora biasa. Aku kepengin duwe properti ing ngendi kepribadianku sing unik bakal rumangsa. Njupuk titik kasebut ing antarane agen khas sing tantangan.

Minangka bakul lan pemilik properti sing unik, nalika teka wektu kanggo ngedol siji, aku ngerti aku kudu nggawe paling sandi unik properti. Awit aku teka saka panulis lan pujangga sing dawa, aku mutusake nggunakake puisi kanggo njlèntrèhaké sifat-sifatku.

Ing 1995 perusahaan saya lair. Konsep punika ekstensi bener saka pribadine ora biasa. Minangka mantan direktur marketing kanggo New York Stock Exchange, aku wis nggabungake katresnanku kanggo sifat sing ora biasa, kepekaan marketing, lan puisi, kanggo nggawe perusahaanku. Special "Finds ..." ... Properties of Character Unique for Those Choosing Something Out of the Ordinary.

Agen kita fokus ing marketing properti unik lan mboten umum.

Aku nggawa properti kanggo urip!

"Kanggo akehe taun aku dadi Direktur Pemasaran kanggo Bursa Saham New York. Pengin luwih kebebasan tinimbang perusahaan Amerika bisa menehi kula, aku entuk lisensi NY Real Estate.

Sawise nyambut gawé karo sawetara perusahaan real estate ing waralaba, aku njlentrehake dhewe. 'Cookie cutter' utawa 'diproduksi massal' mesthi ora bisa digarap, supaya aku ngembangake Special "Finds ..." kanggo wong kaya aku - wong sing pengin sing beda-beda! Aku mbukak kantor Special Special Finds ing 1995 ing Asheville, NC, lan kantor liyane ing Hendersonville, NC ing 2003. Kita wis ngembang dadi perusahaan pemasaran profesional lengkap lan perusahaan real estate. We work exclusively with sellers and focus entirely on unique properties.

We work with homeowners across the US and internationally. Kita mbangun lan ngirim kampanye marketing sing disesuaikan lan menarik. Kita lunga adoh ngluwihi mung nempatake iklan ing MLS lokal. Fokus kita yaiku kanggo nindakake apa sing perlu kanggo narik panuku sing tengen kanggo omah sing ora biasa. Kita bisa wawancara lan mbantu sampeyan nemokake agen apik lan nyedhiyani marketing kanggo properti sing unik.

Kanggo diklasifikasikaké minangka Special "Find ...", properti mung kudu nduweni kepribadian dhewe. Bisa uga kanggo kondisi apik, langka utawa angel ditemokake, asring nduweni tata letak interior sing unik, bisa uga unik, amarga setelan utawa panemu, bisa dadi omah antik, omah sing ultra-modern , sawijining omah pertanian negara utawa pondhok kutha, sawijining wilayah waterfront utawa kabin log ing alas.

Apa omahmu ana Panelusuran Spesial?

"Aku penyair, lan saben Special" Find ... "pantes crita!

Rumah bersejarah ing Flat Rock NC kanggo didol. Didhukung dening Brenda Thompson, Ahli Marketing Properti, Real Estate Broker.PINTU NOSTALGIA - Pintu layar slam minangka anak ing pinggir lawang banjur metu liyane. Turu ngguyu ing saindhenging omah minangka anak-anak muter-ngulandara ing pekarangan. Umume tenggelong teh ijo ing rockers ing teras sudhut.

A gingham kain drapes meja piknik ngendi lemonade lan cakes tempt nibbling saka passersby. Nostalgia Cottage nduweni sajarah sosial sing sugih ing ngendi kanca-kanca lan komunitas saben taun kanggo macem-macem kesempatan.

Dibangun ing 1908 dening kulawarga Tanner sing misuwur, dheweke lenggah ing pinggir dalan kira-kira kira-kira hektar 3. Anyar dicet putih, karo atap anyar lan nganyari prasarana sing signifikan, dheweke uga bisa ngowahi.

Tembok sing kuwat iku nduwe sejarah rasa kehangatan, rasa tresna, lan bangga, ketok rinci ing sawetara fitur asli sing isih ana - lantai kayu oak sing dipotong saka wit ...

Panggonan mewah ing Asheville, dipasarake lan didol dening Brenda Thompson, Ahli Marketing Property, Real Estate Broker.APOGEE - Kaya ngenteni lintang ing ndhuwur, musik ngisi ruang kasebut. "Nguripake kabeh, ora ana sing bisa ngrungokake kita!" Lan padha ... lan padha nari. Kanca-kanca kasebut, lan 17 mung mengko ditemoni ing tengah kutha kanggo nedha bengi.

Apogee, ing 3950 'sing luwih adhem, iku alamat dhuwur Asheville. Sakbenere pribadi karo views 75-mil, dheweke lenggah ing 14.6, pangopènan sing kurang, amba akehe hektar, nuduhake wates mil. 25 karo Blue Ridge Parkway. Kanthi 6420 sq. Ft., Ana pamikiran saka saben kamar. Akeh porches lan deck ngajak ngahibur utawa bayangan. Sawetara fitur dhuwur-dhuwur kalebu: Suite master 2, ultra-mewah

bathi ensuite, Crow's Nest kanggo bintang tumiting; Wit-witan 2, watu sing dibungkus, papan panggang sing kobongan kayu, dapur gedhé, spasi formal lan rilid, kayu kaku & amp; jubin panas, lan sistem swara kabel lan kamar sing disajikake kanggo nggabungake lift. Lampu kota Asheville sing kagem inspirasi. $ 1,395,000

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

ARTIKEL BRENDA NGARUSI PURWAKA ING PURWAKA lan MAGAZINE. Kene ana mung sawetara panggonan.

Logo Miami Herald Pilih logo WALL STREET Logo StarTribune Worth logo Logo Telegram
Kabar OK logo FOX 16 Logo paling apik & newsobserver.com logo Small Business Trendsetters logo INFORMNNY abc 50 logo
2KUTV.com logo ksnt.com logo Logo TheSunNews.com boston.com logo Logo III InvestingDaily
Logo Bisnis Internasional Logo Pulsa Pasar MercuryNews.com logo Logo StreetInsider.com Logo kutha Kansas
34abc logo Pittsburgh Post Gazette logo Logo Pulsa Pasar Logo Olympian WRAL.com logo
Logo Miami Herald Logo Saben Herald Contra Costa Times logo ing logo Nuevo Herald NEWS CHANNEL 9 logo

SINCE 1991, Brenda Thompson, Expert Marketing Properti, Real Estate Broker, wis fokus, namung ing makili sifat sing ora biasa, nggawe wong ngadeg metu saka wong akeh lan nggawa urip. Dheweke menehi properti ing dheweke care, identitas lan ngandhani sawijining crita.

Maca Bab

Brenda-Thompsom-3D-Cover-With-Amazon-Best-Seller-Badge

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri