UNIQUE HOMES FOR SALE

Khusus "Nggoleki ..." - Properti sing Metu ing Akeh Wong

Ndeleng Ngarep Kita Unik kanggo Sale

Sawijining omah mewah ing ngarep omahaktif
$ 9,900,000

USVI Luxury St Thomas Home on Magens Bay

Magens Bay
St Thomas, USVI, ST 00802

  • 5Ranjang
  • 7Banyu
  • 10,561Sikil kotak
Tampilan njaba 733 Bolens Creek Rd, Burnsville, NC, kabin gunung NC sing sakabehe pribadi.aktif
$ 525,000

NC Mountain Cabin, Kaya Anyar - 18.5 Acres

733 Bolens Creek Rd
Burnsville, NC 28734

  • 3Ranjang
  • 3.5Banyu
  • 2,735Sikil kotak
aktif
$ 875,000

WNC Historic Luxury Home ing Kota College Menawan

174 Cowan St.
Sylva, NC 28779

  • 6Ranjang
  • 4Banyu
  • 6292Sikil kotak
setelan apik kanggo omah elevasi sing dhuwur.aktif
$ 545,500

Dhuwur Dhuwur NC Ngarep Kanggo Sale - Nggumunake Setelan

947 Windswept Ridge Rd
Kanton, NC 28716

  • 3Ranjang
  • 2Banyu
  • 4270Sikil kotak
Ora tau urip ing Modern Mountain Green Home dianggep ing $ 1,240,000!aktif
$ 799,900

Echo - Modern Green Green Home

326 Howling Wolf Trail
Pantai Cenang, Langkawi 28785

  • 3Ranjang
  • 4Banyu
  • 5880Sikil kotak
Salah sawijining estate spesies gunung sing unik ing 1192 Rabbit Skin Rd., Waynesville, NC.aktif
$ 1,333,333

Shift energi - Unik Mountain Estate

1192 Rabbit Skin Rd.
Pantai Cenang, Langkawi 28785

  • 7Ranjang
  • 7Banyu
  • 8015Sikil kotak
aktif
$ 425,000 ana $ 535,000!

Beguiled - Houseboat for Sale

Kali Manatee
Palmetto, FL 34221

  • 2Ranjang
  • 2Banyu
  • Sikil kotak
yurt living year roundaktif
$ 139,000

Yurt Living Near Branson, MO

Highway 413
Reeds Springs, Missouri

  • 1Ranjang
  • 1Banyu
  • Sikil kotak

Sade Unik Ngarep?

Nggawe paling unik saka properti sampeyan. Sampeyan kudu ngelingake yen sifat liyane ora. Omah unik sampeyan kudu metu saka wong akeh. We are expert in homes for sale!

Special "Finds ..." Telusuri Kategori Kita lan Property

Special Finds nggolongaké kategori kanthi gaya unik. Yen sampeyan pengin ngedol barang sing ora biasa sampeyan bakal kadaptar lan dipasarake ing kene - utawa - yen sampeyan pengin tuku, klik gaya properti sing kepengin sampeyan.

Rumah Sakit
Kuda Karyawan & Farms
Log Cabins & Rustic Homes
Rumah Sakit Mewah
Modern Eclectic Homes
Waterfront & View Properties

Apa Sampeyan Nduwe Ngarep Unik Sampeyan Pengen Disawang ing Situs Kita?

Kita bakal Roll Out Carpet Red kanggo Sampeyan!

Kenapa aku mulai Special "Finds ..."?

Pikirane "Nggoleki ..." dikembangake saka pengalaman pribadi minangka panuku, banjur dadi penjual - suwe sadurunge aku dadi agen real estate.

Kaya sampeyan, aku duwe akeh omah sing bisa didol. Minangka panuku, aku kecuwan nyambut gawe karo perusahaan real estate tradisional sing ora ngerti yen aku nggoleki properti sing unik, mula terus-terusan nunjukake aku sifat-sifat standar lan dhasar sing cocog ing watesan MLS lokal.

Nalika aku siap kanggo ngedol omah-omahku sing unik, aku nemokake yen perusahaan tradisional ora duwe pengetahuan, ketrampilan, lan pengalaman kanggo mlebu pasar sing ora biasa. Dadi, aku kepengin dadi ahli marketing marketing ing New York Stock Exchange, nggabungake iki karo lisensi real estate kanggo ngisi kesenjangan ing industri real estate, lan voila! Khusus "Ketemu ..." lair! Kita pasar omah lan properti sing unik.

nyataestemarketinguniqueproperties

Mulai ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri